Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα λέμε σε κάνα χρόνο με λίγα λόγια.....
P70 να σου πω τη γνωμη μου...Εγω προσωπικα που ειμαι σχετικα ευχαριστημενος με το αππτελεσμα ποσταρω ακομα εξελιξη επειδη μοθ το θυμισανε καποια παιδια...ο τασος αν δε κανω λαθος...αλλιως θα ειχα ψιλοξεχαστει...αν εχεις καλο αποτελεσμα πιθανοτατα θα πεις " δε γαμ...ται τι να ποσταρω τωρα...βγηκαν μαλλια αρκει". Ασε που πολυ πιθανο να χιλιοαμφισβητηθεις κιολας κ λογικο θα ειναι αφου θα παρουσιασεις ετοιμο αποτελεσμα...αν παλι δε σου παει καλα, που το απευχομαι, θα πεις" τι να ποσταρω τωρα, για να ακουω τη μαλ...ια του καθενος?". Απλα εννοω οτι αν δεν εχεις μια συνεχεια στην παρουσιαση ειναι το ιδιο επικερδες για οσους διαβαζουν στο φορουμ με ενα "πριν- μετα" φωτο που βαζουν οι κλινικες στα sites τους κ τιποτα περισσοτερο. Οk δικο σου θεμα, οτι θες κανεις, απλα μη θεωρεις οτι θα βοηθησει κ πολυ κοσμο αυτο που εχεις σκοπο να κανεις...
Κατα τ αλλα καλη επιτυχια να εχεις φιλε.
αν ανεβάσεις με αυτό τον τρόπο τις φωτό ,με τα διαστήματα που λες να το κάνεις τότε θα έχεις κάνει ότι καλύτερο.αρκεί βέβαια οι φωτό σου να είναι ΚΑΘΑΡΕΣ.σου προτείνω να δεις τα νήματα του cvial,ώστε να καταλάβεις πως πρέπει να βγάζεις φωτό ,σε τι συνθήκες,τι αναλυσης φωτό.!η ανάλυση δεν είναι κάτι δύσκολο.από ένα τηλέφωνο πλεον με τις κάμερες που έχουν μπορείς να τις βγαλεις..αν γίνει έτσι,μην ασχολείθεις με ότι και αν σου πουν.βάζω και εμένα μέσα σε αυτό..άν τα κάνεις έτσι κανεις δεν θα πει τίποτα και έτσι ισως θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη να δει τι γίνεται με την μεταμόσχευση μαλλιών στον συγκεκριμένο γιατρό..feedback δικο του εισαι..αυτά που σου αναφέρω νομίζω δεν είναι επιλογή σου αν θα τα κανεις η όχι,είναι υποχρέωση σου προς το φόρουμ αφού οπως ειπες πήρες τις πληροφορίες από εδώ και οι πληροφορίες αυτές ήταν λεπτομερής,έτσι πρέπει να είναι και η παρουσίαση σου..γιατί έτσι θα βοηθησεις και εσύ και αυτό είναι και το ηθικό..καλή επιτυχία εύχομαι στην επέμβαση σου.!αλλά δυστυχώς για εμένα ,ισως και για αλλα παλια μελη δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις φίλε.ας έκανες νήμα τότε,στο τελικό αποτέλεσμα..με όλες τις φωτό που λες και όχι τώρα.επειδή πολλά έχουμε δει εδώ,δύσκολα θα πιστεύει κάποιος το παραμικρό.εύκολα μπορεί να σου πει ότι είναι ήδη αποτέλεσμα παλιό και έχεις επέμβει ξανα σε αυτό το σημείο..ότι και αν λες θα (βρωμαει η δουλειά)..καταλάβες?δημιουργεις ίντριγκες αμέσως.οσο για τις 50 σελίδες του ακη,ο ακης φταίει..είχαμε πόσες σελίδες και λέγαμε να πάρει τα φάρμακα που του έδωσαν (κορτιζονη+αλλα)γιατί τα φοβόταν,έβαζε συνέχεια κάθε 15-μερες φωτό και ζηταγε την γνώμη μας,αγχονοταν πολύ και ζηταγε συμβουλές,έλεγε μόνος του ότι κάτι δεν πάει καλά..αυτός το έφτασε εκεί το νήμα του και όχι εμείς..διάβασε το πάλι να το δεις αυτό που λέω.γενικά αυτό που έχω ξαναπει ισχύει και εδώ,πώς πολλοί μπαίνουν,παίρνουν λεπτομερής βοήθεια(ανοίγονται μάτια) και μετά στα @ρχιδι@ τους.!ισχύει και εδώ όπως είπα..το νήμα σου νομίζω πλέον οτι ειναι αδιάφορο εντελως,ανουσιο και δεν θα βοηθήσει κανέναν απολύτως.νομίζω δεν αξίζει καν να δώσει σημασια σε καμία φωτό σου,κάνε ότι θες ,φερθηκες εντελώς εγωιστικά και μόνο,παρτακιας που λέμε και τέτοιοι τύποι δεν μου αρέσουν..ξέρω δεν σε ενδιαφέρει καν η άποψη μου..αλλά ούτε και η δική σου πλέον με ενδιαφέρει,οπότε δεν ασχολούμε πάλι καν..κάνε ότι νομίζεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εκτος απο το οτι το κειμενο ειναι σαν την συνεντευξη του αντιπροεδρου του Εδεσσαϊκου και δυσκολευτηκα να βγαλω ακρη, δες τι γραφεις σε αυτα που κρατησα στο quote. Του το ζητησες οντως του Δημητρη. Εγω οπως και ο καθενας, ειτε εχουμε διαβασει 1 σελιδα απο το φορουμ, ειτε 100 δεν γινεται να καταλαβουμε τι λες ειρωνικα και τι οχι γιατι ειναι ΓΡΑΠΤΟΣ λογος και δεν μεταδιδεται υφος.δεν έχεις ιδέα τι έχω γράψει για τον δημητρη..δεν του ζήτησα ποτέ καμιά φωτό από αρχή............και του το έγραψα στο νήμα του ,να βάλει και μία τέτοια για να τελειωνουμε..ειρωνικά πλέον γι αυτούς που ζητάνε ακόμα φωτό από τον δημητρη.................και δεν έχεις διαβάσει καν το φόρουμ και έχεις και γνώμη ρε μαν...
Φιλος, αν ανεβασεις στο τελος φωτος απο ολη την πορεια της μμ αποκαλυπτικες κ σωστες ειναι οτι καλυτερο, δε το συζητω. Απλα εγω θα βαριομουν να το κανω εκ των υστερων, γι αυτο το ειπα. Αν το κανεις μαγκια σου.
ή είσαι βλακας,η κάνεις τον βλακα.!πετυχημενα κιολας.!σου παει.
εις πρώτα και άσε τα γλυκαναλατα περι μορφωσεων..είπα πριν αδιαφορω, δεν ξαναμπαινω καν στο νήμα σου,ας σβήσουν τα εδώ μηνύματα μουΜετα απορεις γιατι δεν ανεβαζω φωτο, τους μισους απο εδω μεσα εσυ πρεπει να τους εχεις διωξει. Δεν ξεκιναω χαρακτηρισμους, αν εισαι πανω απο 15 και μορφωμενος ανθρωπος θα ξερες πως να μιλας.