Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ο cvial ειναι moderator εδω και ασχολειται με αλλο μερακι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
. Υπαρχουν ατομα που με βοηθησαν παραπανω και τους οποιους ενημερωνω επι προσωπικου.
Ειμαι σε 10 φορουμ διαφορετικου περιεχομενου, αυτη την κοντρα οπως εδω, δεν την εχω ξαναδει. Οσο για το αλλο ειπα ΕΓΩ ενημερωνω, δεν με ενημερωνουν αλλοι για κατι. Ο λογος ειναι οτι κανουν διαλογο και οχι κριτικη. Αν σου φαινεται υποπτο λυπαμαιΑπ οσα εγραψες κραταω μονο αυτο και ο νοων νοειτω...αν καποιοι εδω σε ενημερωνουν και τους ενημερωνεις επι του προσωπικου θα ελεγα ειναι λιγο περιεργο και σαν παλιο μελος θα ζητουσα να μας βγαλεις δημοσιως ποιοι σε ενημερωνουν επι του προσωπικου και οχι επι του δημοσιου
Απο κει και περα οταν μπαινεις σε δημοσια συζητηση αυτα συμβαινουν,ο καθενας εκθετει την αποψη του και απο κει και περα οποια θες κρατας και οποια δε θελεις απορριπτεις, αυτη ειναι και η εννοια του φορουμ, ο διαλογος και η ανταλλαγη αποψεων ακομα και με διαμαχες δυστυχως, αν δεν εισαι σε θεση να δεχτεις την αποψη και την γνωμη αυτων απο τους οποιους ζητας ,απορω γιατι εισαι εδω
Επειδη εισαι νεος εδω να σου γωωστοποιησω πως ουκ ολιγοι εχουν μπαναριστει μονιμως για την οποια συμπεριφορα τους.
Πιο ισορροπημένα όμως σε σχέση με άλλα του Β. Κάτω από 2.5 για 1η μμ αν είναι η δότρια είναι καλή είναι ΟΚ. Το νήμα θα κλειδώσει αύριο και θα ανοίξει ξανά όταν ο P70 θα θελήσει να ενημερώσει με φώτο, κλπ.