Το post μου φίλε Γιώργο, δεν πρέπει να εγείρει ουδεμία αντιπαράθεση. Τουναντίον προς όφελος όλων, πρέπει να υπάρχει συνεχής βελτίωση, πρόγραμμα και οργάνωση των κλινικών. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται τα προβλήματα/παράπονα/αμφιβολίες ενός "πελάτη" και αυτόματα δεν χρείαζεται η οποιαδήποτε υποστήριξη.
Τα ψαγμένα του cvial, στο 70% για να μην πω παραπάνω, είναι κοινή γνώση που υπάρχει στο φόρουμ και έχει προέλθει απο εμπειρίες μελών πολύ πριν τον mod. Το να ακολουθούνται οι βασικές αρχές της μετ και τα στατιστικά στοιχεία, ως δεδομένα θα έπρεπε να είναι defacto πρακτική και όχι απόροια αγώνα μελών. Ο vlafo δεν είχε ψαχτεί άπειρα ? Έπρεπε να πάει σαν τενεκές ξεγάνωτος, με βάση την εμπιστοσύνη που θα του απόπνεε ο οποιοσδήποτε ?
Πάμε κάπου, πληρώνουμε(άλλοι εύκολα - άλλοι δύσκολα ) και θέλουμε να κάνουμε ταμείο, το καλύτερο δυνατό. Μήπως εσύ ήθελες κάτι διαφορετικό για σένα, αν όχι το καλύτερο ? Όταν όμως έρχεται η ώρα των συμβουλών καλό θα ήταν να παραμένουμε στις συμβουλές και όχι σε κατευθυντήριες γραμμές. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πως λέμε ξαφνικά πήγαινε εκεί, θες τόσα, σε 2 μέρες τα έχεις και θα είσαι άλλος άνθρωπος ? Πως λέμε εμπιστεύσου με κλειστά μάτια ? Ποιός είναι ο oreo, o johny B και Vanbasten που με ωθούν κάπου ? θα πάρουν την ευθύνη στην στραβή ? Ποιά είναι η δική τους αποκατάσταση ? Είναι τουλάχιστον ίδιο norwood με εμένα ?
Προσωπικά δεν έχω κάνει μετ, οπότε και σε κανένα post μου , δεν θα δείς συμβουλές για την εξέλιξη, την αποθεραπεία και και. Δόξα το θεό όμως , χρησιμοποιώ την πιο απλή μορφή κριτικής σκέψης και φιλτράρω τα γεγονότα, βάση αποτελεσμάτων και η μόνη συμβουλή μου είναι μετρήσου και δες τι μπορείς να καταφέρεις.