Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είναι δικός μου .Άλλου θα κάνω 2μμ εγώ .Είναι εξαιρετικός πάντως και τον συνάδελφο θα τον κάνει τούμπανοΠάντως @alex7 ο δικός σου ,το τραγούδι του madclip rip θέλω κότερα ελικόπτερα κτλ νομίζω το έκανε πράξη ήδη η αν όχι με τόσο ρεύμα σίγουρα στο μέλλον![]()
Ετοιμάζεσαι για lorenzo alex7 ;Δεν είναι δικός μου .Άλλου θα κάνω 2μμ εγώ .Είναι εξαιρετικός πάντως και τον συνάδελφο θα τον κάνει τούμπανο
Σε ευχαριστώ πολύ.... Ακριβώς τόσοΚαλη επιτυχία φιλε pano. Φαίνεται καθαρή δουλειά. Το κόστος ηταν 4000 ευρώ για τα 4336 grafts ;
Οπότε μάλλον βγάλε τον Τιρκάλα από το γκρουπ του Konior και Μάρα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι εμβαδό προς κάλυψη είχε το παλικάρι , για τσέκαρε τα κιτάπια να μας λυθεί και η απορία grafts/cm2Καλή επιτυχία Πάνο και από εμένα. Ο Πάνος είχε έρθει στα cons με το Λορένζο τον Μάιο παρόλο που είχε ήδη κλείσει με τον Τιρκάλα γιατί ήθελε επιβεβαίωση για την δοτριά του. Όπως έχω ήδη εξηγήσει στα cons με τον Λορένζο δεν έρχονται μόνο αυτοί που θέλουν να κάνουν μμ μαζί του αλλά και όλοι όσοι έχουν ανάγκη για κάποιον λόγο. Όντως είχε την μεγαλύτερη σε εύρος και g δότρια από τους 34 που είχαν έρθει στο cons του Μαίου.
Ήταν το μόνο πράγμα που αμέλησα να ρωτήσω.Τι εμβαδό προς κάλυψη είχε το παλικάρι , για τσέκαρε τα κιτάπια να μας λυθεί και η απορία grafts/cm2![]()
Τι εμβαδό προς κάλυψη είχε το παλικάρι , για τσέκαρε τα κιτάπια να μας λυθεί και η απορία grafts/cm2![]()
Μοντ με την πρώτη ευκαιρία ρίξε ένα νήμα με μερικά tips για μετρήσεις.Εγωτο έβγαζα κάνα 70 καλά ο φίλος έλεγε για 100 + αστοΤα κιτάπια λένε 80 μπροστά 30 πίσω. Βέβαια όπως ξέρεις αυτό διαφοροποιείται κατά την επέμβαση.