panos1234, FUE, 4183g(+150g) , 01&02/11/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
4000 νομίζω το ανέφερε παραπάνω
Ναι εγώ τον ειχα ρωτήσει και είπε 4000 πληρωσε.

Τιμιος πολυ ο Τυρκαλας παιδιά, χωρίς να θέλει να στα αρπαξει όπως κάνουν άλλοι... και ακομα περισσότερο που εκατσε και επι τοπου να του βγαλει αλλα 150 για να κλεισει την επιφάνεια, για να μη χρειαστεί άλλη επέμβαση....

Gianney

Well-Known Member
Με 4.000 που έδωσε ο φίλος @panos1234 , έχω την εντύπωση οτι θα πάρει ένα αποτέλεσμα που αξίζει και 10.000
Ναι όντως πολύ καλή τιμή βέβαια κάτι μου λέει ότι η τιμή στο μέλλον θα πάρει την ανηφόρα,αλλά ειδωμεν

ManCyprus87

Well-Known Member
Ναι όντως πολύ καλή τιμή βέβαια κάτι μου λέει ότι η τιμή στο μέλλον θα πάρει την ανηφόρα,αλλά ειδωμεν
Και την ανηφόρα να πάρει αξίζει, αρκει να εδραιωθεί η σταθερότητα και η σιγουριά του αποτελέσματος, αυτό είναι το τεράστιο ζητούμενο.
Επίσης προσωπικά τέτοιες φυσικές χερλάιν, το έχω ξαναπει δυσκολεύομαι να βρω ακόμη και από κορυφαίους γιατρούς.
Και όταν λέω φυσικές, εννοώ πιστή αντιγραφή της φύσης να μην καταλαμβαίνει κάποιος ότι έγινε ΜΜ.
9/10 ΜΜ που βλέπω κάνουν μπαμ από το χερλαιν ότι έγινε ΜΜ.

vlafo

Well-Known Member
Ναι εγώ τον ειχα ρωτήσει και είπε 4000 πληρωσε.

Τιμιος πολυ ο Τυρκαλας παιδιά, χωρίς να θέλει να στα αρπαξει όπως κάνουν άλλοι... και ακομα περισσότερο που εκατσε και επι τοπου να του βγαλει αλλα 150 για να κλεισει την επιφάνεια, για να μη χρειαστεί άλλη επέμβαση....
Το τίμιος δε λέει πολλά αν τα αποτελέσματα του δεν είναι αυτά που πρέπει.
Οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα τόσο χρεώνουν αλλά είναι για γέλια απλά για αυτό δεν το αξίζουν,εκτός από έναν που είναι στην κορυφή της λίστας και χρεώνει όσο θέλει.
Εδώ μιλάμε είναι φθηνός με συνδυασμό πολύ δυνατών χαρακτηριστικών που δεν τα βρίσκεις αλλού.

Gianney

Well-Known Member
Και την ανηφόρα να πάρει αξίζει, αρκει να εδραιωθεί η σταθερότητα και η σιγουριά του αποτελέσματος, αυτό είναι το τεράστιο ζητούμενο.
Επίσης προσωπικά τέτοιες φυσικές χερλάιν, το έχω ξαναπει δυσκολεύομαι να βρω ακόμη και από κορυφαίους γιατρούς.
Και όταν λέω φυσικές, εννοώ πιστή αντιγραφή της φύσης να μην καταλαμβαίνει κάποιος ότι έγινε ΜΜ.
Ναι συμφωνώ σε φυσικότητα είναι πάρα πολύ καλές.Εχει δείξει καλά δείγματα γραφής μεχρι τώρα.Εμενα με ενδιαφέρει να δω τις δοτριες 2 3 παιδιών προς το τέλος για να κρίνω και αυτό το κομμάτι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Έκανες στον Τυρκαλα; Γιατί εγώ που έκανα αυτό ακριβώς βλέπω κάθε μέρα .Μη σου πω ότι είναι καλύτερη από τη φυσική που είχα μικρός γιατί τα μαλλιά που ήρθαν από πίσω είναι σπαστά σε σχέση με τα ίσια που είχα και στρώνουν πολύ καλύτερα

jersey

Well-Known Member
Έτσι όπως έχει τις τιμές του όμως έχει σταθερή πληρότητα στα χειρουργεία και το κέρδος που βγαίνει μεγάλο. Με 2 διήμερες και 1 μονοήμερη βγάζει 10.500 την εβδομάδα και 42.000 ευρώ το μήνα μεικτά βέβαια, άλλα πόσα έξοδα να έχει;;;

ManCyprus87

Well-Known Member
Ναι συμφωνώ σε φυσικότητα είναι πάρα πολύ καλές.Εχει δείξει καλά δείγματα γραφής μεχρι τώρα.Εμενα με ενδιαφέρει να δω τις δοτριες 2 3 παιδιών προς το τέλος για να κρίνω και αυτό το κομμάτι
Ακριβώς το μοναδικό που απομένει είναι η διαχείριση της δότριας.
Αν το επιβεβαιώσει και αυτό με manual extraction και μικρά punches, θα αγγίζει την τελειότητα.
Αλλα το τονίζω ξανά: φυσικότητα αλλά και ομοιογένεια τέτοια πολύ δύσκολα βλέπω αλλού, που είναι εξαιρετικά σημαντικό.

jersey

Well-Known Member
Το τίμιος δε λέει πολλά αν τα αποτελέσματα του δεν είναι αυτά που πρέπει.
Οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα τόσο χρεώνουν αλλά είναι για γέλια απλά για αυτό δεν το αξίζουν,εκτός από έναν που είναι στην κορυφή της λίστας και χρεώνει όσο θέλει.
Εδώ μιλάμε είναι φθηνός με συνδυασμό πολύ δυνατών χαρακτηριστικών που δεν τα βρίσκεις αλλού.
δεν θα τον χαρακτίριζα "τιμιο" αν δεν ειχε και τα ανάλογα καλά αποτελέσματα...Το τίμιος αφορά τόσο την τιμή όσο και το αποτέλεσμα που σου δίνει σε αυτή την τιμή!

Gianney

Well-Known Member
Έτσι όπως έχει τις τιμές του όμως ]έχει σταθερή πληρότητα στα χειρουργεία όμως και το κέρδος που βγαίνει αρκετό. Με 2 διήμερες και 1 μονοήμερη βγάζει 10500 την εβδομάδα και 42.000 ευρώ το μήνα μεικτά βέβαια, άλλα πόσα έξοδα να έχει;
Άσε φίλε τα οικονομαει χοντρά ο τύπος,μην φανταστείς τρέλα έξοδα καθώς δεν έχει την κλινική την πολυτελή όπως κάποιοι άλλοι και εκατό άτομα προσωπικό placers κλπ οπότε καταλαβαίνεις χοντρά,και σαφώς πολλά black

vlafo

Well-Known Member
Στο θέμα φυσικότητας στο λέω κατηγορηματικά δεν έχω δει πουθενά αλλού παγκοσμίως αυτό που κάνει σε τέτοιο βαθμό.
Βασικά είναι ρουτίνα για αυτόν αλλά είναι και καλλιτέχνης πάνω από όλα.
Το βλέπεις όταν του ζητάς κάτι το αντιλαμβάνεται αμέσως,ενώ οι άλλοι το παλεύουν και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς.
Και τελικά κάνουν αυτό που ξέρουν και ακολουθούν τη νόρμα τη δική τους.
Δηλαδή αποτυχία.

ManCyprus87

Well-Known Member
Έκανες στον Τυρκαλα; Γιατί εγώ που έκανα αυτό ακριβώς βλέπω κάθε μέρα .Μη σου πω ότι είναι καλύτερη από τη φυσική που είχα μικρός γιατί τα μαλλιά που ήρθαν από πίσω είναι σπαστά σε σχέση με τα ίσια που είχα και στρώνουν πολύ καλύτερα
Όχι δεν έκανα ΜΜ γενικά φίλε @alex7. Απλά κρίνω με ότι βλέπω.

Gianney

Well-Known Member
Χαχαχα εντάξει αυτό δεν το έκανε ο Τιρκαλας, χρωστάς και στην φύση

ManCyprus87

Well-Known Member
Στο θέμα φυσικότητας στο λέω κατηγορηματικά δεν έχω δει πουθενά αλλού παγκοσμίως αυτό που κάνει σε τέτοιο βαθμό.
Βασικά είναι ρουτίνα για αυτόν αλλά είναι και καλλιτέχνης πάνω από όλα.
Το βλέπεις όταν τους ζητάς κάτι το αντιλαμβάνεται αμέσως,ενώ οι άλλοι το παλεύουν και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάς.
Και τελικά κάνουν αυτό που ξέρουν και ακολουθούν τη νόρμα τη δική τους.
Δηλαδή αποτυχία.
Ακριβώς και εγώ μιλώ για παγκόσμιας κλάσεως γιατρούς, που και σε αυτούς δε βλέπεις τέτοια φυσικότητα.
Όντως πρέπει να το ζητήσει κανείς από το γιατρό, να του το θέσει ως προτεραιότητα, και απο εκεί και πέρα θα μιλήσει η ικανότητα του και η εμπειρία του.

Μπλουζα