ΚατάλαβαΘα γίνω όσο εσύ..
.Το έχω γράψει πολλές φορές...Καλή συνέχεια!
ΚατάλαβαΘα γίνω όσο εσύ..
.Το έχω γράψει πολλές φορές...Καλή συνέχεια!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα σου πρότεινα αντί για giannis1991 να το μετονομάσεις σε τσιρακι1991 .Θα σου ταίριαζεΚαι εγω...Ελπίζω και άλλοι...
Τι κάνει νιαου νιΑου στα κεραμίδιαΕεεεε τώρα ξεφεύγεις !!!και για άλλη μια φορά δε λες και την αλήθεια...πες ποιανού μωρέ!
Όπως προτιμάςΕπειδή σε παραδέχομαι και είσαι τσακάλι θα αποκαλυφθω...Αυτή η κλίκα αποτελείται από μένα αλλά θα σε παρακαλέσω να μην το πεις στο cvial γιατί είναι μυστική η συμφωνία μου με τον Λορεν...Ε καταλαβαίνεις δύσκολες εποχές είπα να βγάλω ένα χαρτζηλικακι...Μου είπε όσο μπορείς πίεσε τον μεγάλο μου αντίπαλο και ρίξε λάσπη και το κάνω...Βέβαια έκανα μια βλακεία και είπα ότι στην Ελλάδα είναι ο καλύτερος με διαφορα...Ίσως μας κοστίσει αυτό...Αλλά δεν πειράζει...
Ο δεύτερος είναι ο @tol ...Ήθελα και μια παλιά καραβανα...Ναι ναι αυτός ο φιλόλογος που το παίζει διανοούμενος ...Και ραπιζει λεκτικά κάτι τύπους εδώ μέσα λίγο μετεωρους...
Ο πιο ύπουλος και φθονερος είναι ένας και είναι ο χαρακτηριζομενος τρελός @Pan77 γιατί πήγε να βλάψει κάποια συμφέροντα μαλλον και είναι τόσο παμπόνηρος που χρησιμοποιεί ψεύτικες φωτό...Ο τύπος έχει πάρει αποτελέσματαρα(τι πιο σύνηθες αλλωστε) και ποσταρει αλλοιωμένες φωτό μόνο και μόνο επειδή είναι πιστός στην ομάδα μας...Έχουμε και άλλους αλλά δεν θα τους κάψω από τώρα...
Για να το σοβαρεψω όμως έχεις αποδείξει οτι όταν ζοριστει το πράγμα και σε ρωτάνε πραγματακια που σε ζοριζουν βγάζεις φτερά και φεύγεις ...Το έχεις κάνει πολλακις...Για Τιρκαλιαδες και Ολυμπιακάρα ξέρεις όμως να απαντάς...Αυτή τη φορά πήρα παράδειγμα από 2 παλιούς τον Τόλ και τον georgie και το αντιμετώπισα με διάλογο και χαβαλε...Επειδή την επόμενη φορά δεν θα το ξανααντιμετωπισω έτσι μην ξαναασχοληθεις...Είχα πει δεν θα ξαναασχοληθω με το φόρουμ αλλά όσο υπάρχετε εσείς σου υπόσχομαι θα είμαι εδώ να σας ενοχλώ και να σας το χαλάω το αφήγημα...
Σημείωση παραπλάνηση δεν είπα ότι κάνει ο γιατρός...Ήταν ένα γενικό σχόλιο και ι καθένας το παίρνει όπως θέλει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε καλύπτει?Άλλωστε την είχε βιώσει ηδηΠάντως νομίζω ο @alex7 είχε πει ότι ήθελε να βιώσει την εμπειρία να μπει για μμ από έναν τόσο κορυφαίο και τοπ γιατρό αν θυμάμαι καλά.
ΧμμμΣε καλύπτει?
Τον έχω ονοματίσει επανριλημενα .Μάλιστα μου στέλνει και προσωπικά μηνύματα .Εγώ θα σας πω το εξής .Δε με θίγει καθόλου κάθε προσβλητικό σχόλιο .Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω στον καθρέπτη και με αυτά που μου λένε οι γνωστοί και φίλοι για την πρώτη επέμβαση .Οποιος θέλει το πιστεύει .Είμαι ένας ανώνυμος με ένα ψευδωνυμο .Όταν όμως γράφεις χωρίς στοιχεία ότι εγώ δημοσιεύω παραπλανητικές φωτογραφίες για να ξεγέλασε μέλη τότε είναι έκθετο το φόρουμ για συκοφαντική δυσφήμιση κλινικής .Σε εμένα είναι πανεύκολο σε ένα δικαστήριο αύριο να αποδείξω ότι οι φωτό είναι πραγματικές .Δε στα λέω έτσι αυτά .Επανειλημενως ο γιατρός τα πήρε στο κρανίο και με ρώτησε .Ο εκτεθειμένος και ο θιγόμενος είναι άλλοι και παρά το γεγονός ότι έχω ειδοποιήσει τον διαχειριστή να τους μαζέψει αυτό συνεχίζεται .Εμενα -σας μιλώ ειλικρινά - πραγματικά δε με νοιάζει .Κανένα συμφέρον δεν έχω .Στον Lorenzo έκανα την 2η επέμβαση .Θα αποχωρήσω κάποια στιγμή λόγω έλλειψης ενδιαφέροντοςΑλεξ για ποίον κρετίνο αναφέρεσαι και ποιοί είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν? Σε παρακαλώ εξηγήσου. Επίσης τι εννοείς "στα δικαστήρια". Ποιούς, ποιός?
Αλεξ για ποίον κρετίνο αναφέρεσαι και ποιοί είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν? Σε παρακαλώ εξηγήσου. Επίσης τι εννοείς "στα δικαστήρια". Ποιούς, ποιός?
Αλεξ για ποίον κρετίνο αναφέρεσαι και ποιοί είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν? Σε παρακαλώ εξηγήσου. Επίσης τι εννοείς "στα δικαστήρια". Ποιούς, ποιός?
ΕσυΠοιος είπε ότι δημοσιεύεις ΕΣΥ φωτό παραπλανητικές?