hairlosscursed
Well-Known Member
Δυστυχώς εμείς οι παλιοσειρες ακόμα υπηρετούμε ...(έχουμε φάει φυλακή βλέπεις )....ΕΣΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ Ι1 ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΟΜΑΙ ΜΕ Ι5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε πανο συγχαρητήρια για το υπεροχο αποτέλεσμα σου.Εχω μια απορία ομως για τον ερντογαν.Ενω η τουρκικη λιρα παιρνει την κατρακύλα γιατί ο ιδιος συνεχίζει να κρατάει την τιμη 2.5€/ graft?
Φιλε,φθηνος ειναι ηδη και αυτο γιατι ειναι στην τουρκια.Αν ηταν σε αλλη χωρα θα χρεωνε περισσοτερα.Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους στο ειδος.Φιλε πανο συγχαρητήρια για το υπεροχο αποτέλεσμα σου.Εχω μια απορία ομως για τον ερντογαν.Ενω η τουρκικη λιρα παιρνει την κατρακύλα γιατί ο ιδιος συνεχίζει να κρατάει την τιμη 2.5€/ graft?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οσο για τους κροταφους, αν το κανω σκεφτομαι για κατι τετοιο.
Προβολή συνημμένου 17559 Προβολή συνημμένου 17560
Μπραβο για την εξαιρετη δουλεια και το αποτελεσμα!μια ερωτηση, βαφη στους 4 μηνες (που εισαι στη φουλ φυτρωση) δεν επηρεαζει επικειμενη και τρεχουσα φυτρωση?
Δεν έχει καν νόημα να σχολιάζουμε φωτογραφίες με βαμμένο μαλλί αλλά είναι μία απο τις παθογένειες του φόρουμ να χειροκροτεί τυφλά τα αποτελέσματα του εξωτερικού.Πάντως μου κάνει εντύπωση το εξής: ο Πάνος φαίνεται να έχει αδύναμη τρίχα στις πρώτες φωτό, κάνει μμ, και όχι μόνο βγάζει μαλλί με το κιλό αλλά δεν φαίνεται να υποχωρούν τα υπάρχοντα μαλλιά. Όλο αυτό χωρις φιναστεριδη. Όπως έλεγε και ο θρυλικος Πατρικ, «Πώς γένιν αυτό»;
Πάντως μου κάνει εντύπωση το εξής: ο Πάνος φαίνεται να έχει αδύναμη τρίχα στις πρώτες φωτό, κάνει μμ, και όχι μόνο βγάζει μαλλί με το κιλό αλλά δεν φαίνεται να υποχωρούν τα υπάρχοντα μαλλιά. Όλο αυτό χωρις φιναστεριδη. Όπως έλεγε και ο θρυλικος Πατρικ, «Πώς γένιν αυτό»;
Τάσο αν περάσω λίγη μπογιά με το χτενάκι στο crown δεν θα χρειάζομαι πύκνωση. Οποιος έχει δοκιμάσει ξέρει και το λεω απλά για να το έχουμε υπόψιν.Τα θέτε και τα γράφετε αυτά η σας ξεφευγουν καταλαθως?
Τάσο αν περάσω λίγη μπογιά με το χτενάκι στο crown δεν θα χρειάζομαι πύκνωση. Οποιος έχει δοκιμάσει ξέρει και το λεω απλά για να το έχουμε υπόψιν.
Τασο για να πυκνωσει το ρημαδι πρεπει να εχει αρκετο μαλλακι, μιας κ αναφερεσαι στα δεδομενα του πανου ειχε μαλλια πριν κανει τη 2η μεταμοσχευση δεν ηταν φαλακρος, κινηθηκε κυριως σε dence packing και πηγε περιφημα, ομως η χρηση του men perfect που ουσιαστικα δινει πολυ ογκο στην τριχα κ μπουσταρει την γενικη εικονα και αυτο για να ειμαστε αντικειμενικοι πρεπει να αναφερεται ως δεδομενα της εικονας που βλεπουμε, χωρις φυσικα να αμφισβητειται η επιτυχια της.Tα δεδομενα της μμ του Πανου τα εχουμε λαβε σοβαρα υπ οψιν? Διοτι οποιος γνωστης τα βαλει κατω
δεν θα γραφει αυτα που γραφονται.
υσ. εχω δοκιμασει καποιες φορες να βαψω το crown αλλα δε πκνωνει το ρημαδι.
Τασο για να πυκνωσει το ρημαδι πρεπει να εχει αρκετο μαλλακι, μιας κ αναφερεσαι στα δεδομενα του πανου ειχε μαλλια πριν κανει τη 2η μεταμοσχευση δεν ηταν φαλακρος, κινηθηκε κυριως σε dence packing και πηγε περιφημα, ομως η χρηση του men perfect που ουσιαστικα δινει πολυ ογκο στην τριχα κ μπουσταρει την γενικη εικονα και αυτο για να ειμαστε αντικειμενικοι πρεπει να αναφερεται ως δεδομενα της εικονας που βλεπουμε, χωρις φυσικα να αμφισβητειται η επιτυχια της.