Νικολας νικ
Well-Known Member
επιτυχημενο! Τασο κ χωρις αυτο ειναι επιτυχημενο το εχω γραψει ηδη πολλες φορες κ το επαινω!Δηλαδη χωρις mens perfect τωρα η σε δυο τρεις μηνες τι θα το λες αυτο το αποτελεσμα?
επιτυχημενο! Τασο κ χωρις αυτο ειναι επιτυχημενο το εχω γραψει ηδη πολλες φορες κ το επαινω!Δηλαδη χωρις mens perfect τωρα η σε δυο τρεις μηνες τι θα το λες αυτο το αποτελεσμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα Πάνο. Πολύ καλά (για άλλη μια φορά) τα αποτελέσματά σου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να βάλεις κάποια grafts εκεί στους κροτάφους. Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ακριβώς εκεί που έχεις σχεδιάσει αλλά κάτι πρέπει να κάνεις σε αυτές τις περιοχές.
Το καλό είναι ότι μπορείς να "παίξεις" - όπως είπες - με ένα μολύβι και να βρεις τα κατάλληλα όρια.
Πάντως μου κάνει εντύπωση το εξής: ο Πάνος φαίνεται να έχει αδύναμη τρίχα στις πρώτες φωτό, κάνει μμ, και όχι μόνο βγάζει μαλλί με το κιλό αλλά δεν φαίνεται να υποχωρούν τα υπάρχοντα μαλλιά. Όλο αυτό χωρις φιναστεριδη. Όπως έλεγε και ο θρυλικος Πατρικ, «Πώς γένιν αυτό»;
Δεν έχει καν νόημα να σχολιάζουμε φωτογραφίες με βαμμένο μαλλί αλλά είναι μία απο τις παθογένειες του φόρουμ να χειροκροτεί τυφλά τα αποτελέσματα του εξωτερικού.
Τάσο αν περάσω λίγη μπογιά με το χτενάκι στο crown δεν θα χρειάζομαι πύκνωση. Οποιος έχει δοκιμάσει ξέρει και το λεω απλά για να το έχουμε υπόψιν.
Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.
Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του τη λες μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.
Τα θέτε και τα γράφετε αυτά η σας ξεφευγουν καταλαθως?
Στις πρώτες φωτό βλέπω σημαντική αραίωση μπροστά. Έτσι ήμουν εγώ το 14 και κατρακύλησα σε μεγαλύτερο nw. Ο φίλος κάνει μμ, ξανακάνει μμ και η περιοχή φαίνεται εντάξει. Μου πέρασε από το μυαλό ότι ο τραυματισμός ίσως του σταμάτησε / ελάττωσε την ΑΑ; Δεν το είπα με κακή πρόθεση προς θεού απλά μου έκανε εντύπωση. Συμπαθα με Τας.
Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.
Είδα κάτι σχετικό που αναφέρθηκε που είχα και εγώ στο μυαλό μου. Σε πολλές παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων πολλών χιλιάδων grafts, η δότρια περιοχή φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο πυκνή μετά την επέμβαση σε σχέση με πριν. Εγώ θα περίμενα εμφανή μείωση στην πυκνότητα, όσο καλός και να είναι ο γιατρός αφού μια ποσότητα χιλιάδων τριχών έχει αφαιρεθεί για πάντα.
Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του δεν τη λες ούτε ιδανική για μεταμόσχευση αλλά και ούτε και αποτρεπτική, μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.
Ούτε εγώ το έγραψα επιθετικά η γιαγιά σε επιλέξω, χιουμοριστικη ήταν η πρόθεση μου.
Οσον αφορά αυτό που έγραψες περί σταθεροποιησης και τραυματισμού θέλει μελέτη κ έρευνα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@hairlosscursed @giannis1991 Παλιοσειρεεεες χεχεχε
Ενταξει εχω αρχισει κ γουσταρω με το μαλλι ολα οκ....
Τωρα σε 2-3 χρονακια θα αρχισω να ψαχνομαι για υαλουρονικο κ μποτοξ θα αλλαξουμε κλαδο...
Το δερματς εννοειται οτι το βαζω αν κ μου ειπε κ ο κουρεας οτι δεν εχω αναγκη αλλα το "κολλημα" δε φευγει...
θελω να ειμαι τσιμεντο κ πισω !!!
βαζεις dermach στο crown Πανο? βλεπω τις φωτο και δεν διεκρινα κατι.
αν το men perfect δειχνει πιο πυκνο το μαλλι πρεπει να το κανω τελικα. εχω παρει 2 βαφες για μιξη πριν 2 μηνες και ακομη δεν ασχοληθηκα.
πολυ καλο το μαλλι σου και η δοτρια επισης. πως γινεται να μην φαινεται καθολου το στριπ που ειχες κανει?
Σαφως δινει παχος στην τριχα και την κανει πιο σκληρη.Αν ομως εκ φυσεως εχουμε ανοιχτοχρωμα μαλλια και τα βαψουμε σε σκουρα αποχρωση ενω εχουμε ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα θα υπαρξει μεγαλο κοντραστ και τα πολυ αραια σημεια θα φανουν χειροτερα.Ρε παιδιά δίνει όγκο και πάχος στην τρίχα γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό?
Εγώ τα έβαφα και δεν ήταν η ιδέα μου.
Ας μας πει και ο athenian την γνώμη του που είναι κομμωτής.
Είδα κάτι σχετικό που αναφέρθηκε που είχα και εγώ στο μυαλό μου. Σε πολλές παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων πολλών χιλιάδων grafts, η δότρια περιοχή φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο πυκνή μετά την επέμβαση σε σχέση με πριν. Εγώ θα περίμενα εμφανή μείωση στην πυκνότητα, όσο καλός και να είναι ο γιατρός αφού μια ποσότητα χιλιάδων τριχών έχει αφαιρεθεί για πάντα.
Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του δεν τη λες ούτε ιδανική για μεταμόσχευση αλλά και ούτε και αποτρεπτική, μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.
Σαφως δινει παχος στην τριχα και την κανει πιο σκληρη.Αν ομως εκ φυσεως εχουμε ανοιχτοχρωμα μαλλια και τα βαψουμε σε σκουρα αποχρωση ενω εχουμε ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα θα υπαρξει μεγαλο κοντραστ και τα πολυ αραια σημεια θα φανουν χειροτερα.
Τσεκ,
περαν των φωτο που ολοι ξερουμε οτι αναλογα την οπτικη γωνια αλλαζουν πολλα κ οι δυο φωτο δεν ειναι πανομοιοτυπες, η μια εχει πιο μακρυ μαλλι η αλλη πιο κοντο η μια πιο κοντινη η αλλη πιο μακρυνη, η 1η δειχνει αδεια σε καποια σημεια κ σε αυτα η αλλη γεματη και το αντιστροφο εκει που δειχνει γεματη η πρωτη δειχνει αδεια η δευτερη...
Περαν ομως απ τις φωτο ,
η θεση μου ειναι η ιδια που διατυπωσα στο απο πανω ποστ....
γιατι αυτος που εξηγησα ειναι ενας γενικος κανονας που ισχυει για ολους....
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις αλλη γνωμη κ οντως να πιστευεις αυτα που λες και να μη λες οτι λες απο δολο η οτιδηποτε αλλο απλα δεν συμφωνω με αυτη την αποψη και εχω αυτην που εξηγησα στο απο πανω ποστ κ για τους λογους που εξηγησα,
δεν εχω να πω η να προσθεσω κατι αλλο....