Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν είχε βγαλει τα 4018 με 2.66 θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα?
Αν είχε βγαλει τα 4018 με 2.66 θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συνοψιζοντας,η πραγματικη τιμη του ερντο ειναι πανω απο 3 ευρω.
Για ενα μεγαλο norwood που χρειαζετε πχ 5000+ μοσχευματα,δεν ειναι και τοσο ακριβωτερος ο Ισπανος οποτε ...
Άρα το splitting το εξελίξε ώστε να εξαπατα η για τους λόγους που εχουμε χιλιοαναφερει? Μονοτριχα ομογενοποιηση κτλ.Προφανώς, και το κατανοώ απόλυτα δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός στην Τουρκία για προσέλκυση πελατών από εξωτερικό είναι τεράστιος. Αν έδινε τιμη graft πάνω από 3€ (όπως είναι και η πραγματικότητα) θα είχε τεράστιο θέμα.
Το splitting ποιος το προσέχει; Εδώ εγώ μετά από 2 χρόνια, και μόνο όταν πήρα στα χέρια μου στοιχεία, κατάλαβα την έκταση που γίνεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άρα το splitting το εξελίξε ώστε να εξαπατα η για τους λόγους που εχουμε χιλιοαναφερει? Μονοτριχα ομογενοποιηση κτλ.
Αν υποθέσουμε ότι ο μ.ο παιζει στα 3.10€ πάλι παραμένει ο φθηνότερος της ελιτ.
Το να κάνει splitting όμως δεν είναι κόπος??Ξέχνα τα μονότριχα. Εδώ μιλάμε για τεράστιους αριθμούς. Στον φίλο που δεν θέλει να παρουσιάσει 2562 στις 4429, δηλαδή 58% περισσότερες από όλα τα άλλα μαζί. Ακόμα και στον Πάνο που είχε και temples πάνω από 700-800 είναι υπερβολή και έβγαλε 1226. Άρα δεν μιλάμε για ανεπάρκεια μονοτρίχων αλλά για splitting με άλλο σκοπό.
Η ομογενοποίηση έχει ένα νόημα αλλά νομίζω ότι περισσότερο εξυπηρετεί τον σκοπό της αύξησης της τιμής παρά την πραγματική ανάγκη. Θυμίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί γιατροί FUE που αφήνουν άψογες δότριες και δεν κάνουν splitting.
Το να κάνει splitting όμως δεν είναι κόπος??
Δεν χρεώνει αέρα.
Είναι πιό δύσκολο δηλαδή να βγάλεις γκραφς απο το να κάνεις splitting?Όχι όταν έχεις εκπαιδεύση το προσωπικό και το κάνεις εκ συστήματος.