Panos1982
Well-Known Member
Προσπαθουσα να βρω κατι αρνητικο, κατι που δεν εχει γινει καλα. Τιποτα όμως, φυσικοτατο, πυκνο ομογενοποιημενη δοτρια κτλ κτλ
Ισχυει Τασο δεν μπορει να καταλαβει κανεις κατι οσων αφορα την φυσικοτητα, πολλες φορες εχω πει σε ατομα που μιλαω απο κοντα οτι εχω κανει εμφυτευση και με κοιτανε με απορια και νομιζουν οτι τους δουλευω...
Οσων αφορα συνολικα τις επεμβασεις ολα εχουν παει καλα....
Ωστοσο θα κανω ποστ στη συνεχεια (οταν βρω χρονο ) και θα αναλυσω την περιπτωση μου...
Γουακαμαικοφοοοο!! εισαι παικταρας! Να χαιρεσαι την αποτελεσματαρα σου!
χαχαχα ηρωικο κομματι )
Ευχαριστω Χαρη την χαιρομαι ^^
Χαχα ωραιο το τελευταίο μηνυμα. Πολυ ωραιο βιντεο και πολυ καλο αποτέλεσμα.
Με το μαλλι και τη βαφη κερδιζεις πολλα χρονια στην εμφανιση. Το δουλευω και εγω.
Ευχαριστω Δημητρη, κερδιζω πολλα χρονια ναι με κανουν 28-29 συνηθως....αν ειχα αφησει ελευθερα τα φυσικα μου χαρακτηριστικα δλδ ραφλα και τριχες ασπρες θα ημουν πολυ διαφορετικος....γενικοτερα οσο δε προσεχα μικρος τοσο προσεχω τωρα και εκτος του μαλλιου....
Μπραβο ρε Πανο. Και γαμω..
Μπράβο Πάνο.Τελειο!!!!!!
Σας ευχαριστω παιδια, γι αυτο μοιραζομαι την εμπειρια για να βλεπουμε και να ζυγιζουμε τα πραγματα κ τις επιλογες που εχουμε....
Ε τωρα οτι και να πει κανεις για το αποτελεσμα και για σενα που το δημιουργησες με τοσο σωστο σχεδιασμο,πλανο,μεθοδικοτητα,μεγαλο κοστος και αλλα πολλα ειναι λιγο!Οπως ειχε γραψει και ο Αντριανο αν θυμαμαι καλα περιμενες την καραφλα στην γωνια με ενα ροπαλο και την σακατεψες!!!!Αν ηταν αθλημα θα εμπαινες σημερα σιγουρα στο hall of fame!
Εσυ γιαννη εισαι αλλη κατηγορια εισαι αδερφος κ περιττο να σου πω ευχαριστω .... το ξερεις !!!
Συγχαρητήρια φίλε μου agusta.. καταπληκτικός σα να μη σε άγγιξε ποτε ο χρόνος τρομερός..
Ακη ευχαριστω για τα καλα λογια, εχεις παει επισης παρα πολυ καλα κ εσυ και τα αλλα παιδια της κλινικης απ οτι βλεπω και ειναι ενα χαρμοσυνο νεο και μια καλη αρχη για τα ελληνικα δεδομενα , που περνει φυσικα βελτιωση αλλα τουλαχιστον αρχισε να γινεται μια καλη αρχη για τα μεχρι σημερα κακα δεδομενα που επικρατουσαν στη χωρα...
Ειναι απο τα λιγα αποτελεσματα που φαινεται σαν να μιλαμε για μαμα μαλλι.
Φαινεται σαν μαμα ναι, αν με κοιτας μονο μου δε θα καταλαβεις κατι η αληθεια ειναι ,
Ωστοσο αν κατσω διπλα σε ενα φιλαρακι μου που εχει μαλλι 10 χρονου κ μας ψαχουλεψεις κ μας συγκρινεις θα καταλαβεις πολυ γρηγορα οτι εχουμε πολυ σημαντικες διαφορες.....το μαμα μαλλι με τα σημερινα δεδομενα ΔΕΝ μπορουμε να το φτασουμε...
Πολύ ωραίο!μπραβο!να το χαιρεσαι!Αλλά Νωμιζω ξυρισμένος εισουν πιο ωραίος!
Σ ευχαριστω το χαιρομαι , μου πανε και τα δυο να σου πω την αληθεια ειναι κ θεμα γουστου,
ηταν να το κοψω αλλα εχω την ουλη που δε μου επιτρεπει να το κοψω κατω απ τα 5χιλιοστα
και εχω πολλες ασπρες που θα με αναγκαζαν να τα βαφω καθε 1 βδομαδα.....και αυτο με αποτρεπει γτ βαριεμαι να κανω αυτη τη δουλεια να πω την αληθεια....θα πρεπει να κουρευομαι και να βαφω καθε 1 βδομαδα....ειναι πονος...
Φυσικα προκειται για μια σειρα απο πετυχημενες μεταμοσχευσεις . Ομως , με ταυτοχρονη χρηση φαρμακων η θα χρειαζοταν λιγοτερα grafts για το ιδιο αποτελεσμα , η με τα ιδια graft θα μπορουσε να ειχε ακομη πιο επιθετικη προσεγκιση σε πυκνοτητα , η σχεδιασμο . Βεβαια υπαρχει μια καλη λυση , εχει δοτρια και απο τα γενια , θα μπορουσε να κανει fue , να μετακινησει στο μελλον 2-3k grafts απο σαγόνι πανω και πισω για πυκνωση . Ρεαλιστικα νομιζω στην καλυτερη περιπτωση , διχως φαρμακα , ο πανος κερδισε απλα 5-10 χρονια παραπανω με μαλλι σα το σημερινο . Στην επόμενη πενταετια - δεκαετια θα ερθει αντιμετωπος με δυσκολες επιλογες .
Μακη σιγουρα προκειτε για επιτυχημενες επεμβασεις παραγοντας πολυ κρισιμος στην περιπτωση μου , δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για λαθη στις μμ ειδικα οταν πας για μεγαλο nw. Εγω εκτος των αλλων εχω και retro οποτε εκτος των αλλων ειμαι ακομα πιο πιεσμενος. Θα αναφερθω στην περιπτωση μου πιο συγκεκριμενα σε επομενο ποστ....
Οσων αφορα την κατασταση μου αυτη την στιγμη η μονη περιοχη που εκδηλωνει ΑΑ ειναι ενα ( μικρο πλεον κομματι) αναμεσα στο middle με το crown ειναι ακομα πολυ πυκνο δε περνει κατι αλλα εχει ξεκινησει να δρα η ΑΑ κ μελοντικα θα χρειαστει δουλεια. Ολες οι αλλες περιοχες που πληττωνταν απο ΑΑ εχουν πλεον πολλα μεταμοσχευμενα μαλλια κ δεν εχουν αναγκη κ ουτε θα εχουν στο μελλον. Η επομενη περιοχη που θα χρειαστει δουλεια ειναι αυτο το κομματι και οπως βλεπω την εξελιξη μου αυτο θα γινει αναμεσα σε 2025 με 2030 και θα αφορα περιπου 1500-2000 θυλακια αναλογα του ποτε θα επιλεξω να το κανω κ ποσο θα το αφησω να εξελιχθει. Πριν φτασουμε στα γεννια που αναφερεις (δε θα χρειαστει ποτε να φτασω εκει εικαζω) εχω διαθεσιμα αλλα 4000+ θυλακια αυτη τη στιγμη.
Οσων αφορα τα φαρμακα που αναφερεις, ξερω πολυ καλα οτι θα καθυστερουσαν πολυ την εξελιξη και οτι θα ημουν σε πολυ πιο πλεονεκτικη θεση απ ολες τις αποψεις, οσων αφορα ομως το μαλλι και μονο. Γιατι τα φαρμακα εκτος απ το μαλλι εχουν δραση κ στο υπολοιπο σωμα. Οποτε το σωμα μου αυτη τη στιγμη θα ειχε πληρη απουσια λιμπιντο πληρη απουσια στυσης, πολυ σοβαρα νευρολογικα προβληματα και εντονα αισθημα καψου ειδικα στην αριστερη πλευρα του σωματος μου ( λογικα αν επερνα φινα ακομα σημερα δε θα ημουν εδω να σας γραφω ) και τελος αν δεν ειχα δικη μου επιχειρηση και εργαζομουν ως υπαλληλος θα με ειχαν διωξει προφανως, γτ χρειαζομουν πανω απο 15 ωρες υπνου την ημερα κ τις υπολοιπες ενοιωθα παλι κουραση κ δε μπορουσα να αποδωσω ουτε σωματικα ουτε το μυαλο μου ειχε τη δυναμη να λειτουργησει σωστα και καθαρα.
Το χειροτερο λαθος της ζωης μου ηταν οτι πηρα φιναστεριδη.
Anyway σκοπος του νηματος δεν ειναι η φινα, αυτο γινεται σε αλλα νηματα, αν θες το συζηταμε εκει.
Εδω σκοπος ειναι να δουμε πως δουλευει η συγκεκριμενη κλινικη ASMED γι αυτο κ εγινε η παρουσιαση,
οπως επισης μεσα απο μενα θα δουμε τι επιλογες εχει ενα προσωπο που θα παει στη πορεια της ζωης του σε μεγαλο nw και τι οπλα κ επιλογες κ τι κινησεις πρεπει να κανει κ ποιες παραμετρους πρεπει να υπολογισει για να δει αν μπορει και πως να αντιμετωπισει την ΑΑ με τον καλυτερο τροπο χωρις την χρηση φαρμακων οπως κανω εγω.
Τελευταία επεξεργασία: