Panos1982
Well-Known Member
αν θες μόνο Πάνο δώσε μας λίγο τον συνολικό Αριθμό τριχών που έχεις βάλει και από τις δύο μεταμοσχεύσεις σου για να καταλάβουμε όλοι τι μπορείς να κάνεις πλέον με σωστές και μελετημένες κινήσεις. και πάλι συγχαρητήρια Πάνο χαίρομαι για εσένα πραγματικά και για την πρώτη παρουσίαση αποτελέσματος από Ερντογάν στο φόρουμ.
Σ ευχαριστω για τα καλα λογια.
Εχω βαλει 3240 + 5146 = 8386 θυλακια κι εχω πληρωσει συνολικα 22.500 ευρω ( για χειρουργεια) + καποια εξοδα διαμονης κτλπ πρεπει να φτανω τα 24000 ευρωπουλα... αλλα δε μετανοιωνω στιγμη το norwood μου αυτη τη στιγμη θα ηταν χειροτερο απο 4 και ελαφρα καλυτερο απο 5.
Πραγματικα αυτο μπορει να περαστει για πυκνοτητα μαμα μαλλι.
Δεν θα το ελεγα.... εχουν παει πολυ καλα τα πραγματα αλλα αν συγκριθω με εναν φιλο μου που το μαλλι του ειναι σαν 5χρονου.... τοτε οχι, απεχω απ την μαμα πυκνοτητα... ωστοσο αν με δει καποιος δε θα σκεφτει οτι ειχα ποτε θεμα τριχοπτωσης κτλπ κ αυτο ειναι το ζητουμενο θεωρω....
μπραβο ρε φιλε.. νικησες την καραφλα. εννοειτε οτι θα εχεις κι αλλη βελτιωση τους επομενους μηνες.
υγ. ωραιο και το χρωμα στο μαλλι.![]()
Προς το παρων θεωρητικα νικαω ναι
Το χρωμα βγηκε καλυτερο απ την προηγουμενη φορα γτ ειχα χασει λιγο τη νεπαφη με το αθλημα... και στις φωτο το ειχα περασει μονο 1 χερι... στο 2ο χερι εγινε ακομα καλυτερο !!
Το σοβαρότερο όλων είναι η δοτρια η οποία δείχνει απειραχτη. Ας ξεκινήσουμε από κει. Στην όψη φαίνεται άψογη, ποσα μπορεί να δώσει ακόμα πανό?.
Ευστοχη παρατηρηση , η δοτρια εξαιρετικα σημαντικη το Α και Ω και σε τι κατασταση ειναι αλλα κ πως την διαχειριζεσαι !!!!!
μπορει να δωσει ακομα 4000 θυλακες σιγουρα. ισως και ελαφρα παραπανω.
@Panos1982
Φίλε τι να λέμε. Για μένα μην πειράξεις τους κροτάφους σου καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ ωραίο. Ρίξε τα χρήματα σου στη δουλειά σου ή σε κανένα ταξιδάκι. Εξαιρετικό το μαλλί. Πραγματικά.
Σ ευχαριστω πολυ adriano,
εχω ριξει πολλα λεφτα στη δουλεια μου κ ειμαι καλα. ταξιδια κανω αρκετα και για κροταφους το σκεφτομαι θα δουμε μιλαμε για ~250 θυλακια το ποσο δεν ειναι κατι....θα το σκεφτω το χειμωνα, αν κοψω το χειμωνα κοντο το μαλλι που το σκεφτομαι τοτε μαλλον επι ευκαιριας θα μπω κ για ενα μινι χειρουργειο αστραπη
Μοναδικος Πανο ευγε!! Και ακομη εισαι στην αρχη θα παραμιλας σε λιγο καιρο!! Το πρωτο επισημο feedback επι Ελληνικου εδαφος εληφθη και ειναι θετικοτατο!!
Ευχαριστω dance, θα παραμιλαω ε ? ετσι μου λενε κι αλλοι ...για να δουμε
Και τελος μια φωτο συγκριτικη απο μπροστα πριν κ μετα