Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

giannis1991

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

ετσι ακριβως....και την εποχη που τα ελεγε δεν μπορουσε να βρει και πολλους συμπαραστατες στην ελλαδα....ηταν σαν τον γαλιλαιο που ξαφνικα ειπε στους αλλους οτι η γη ειναι στρογγυλη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=1208.msg25417#msg25417 date=1265748079]
Αλήθεια που εξαφανίστηκε αυτος; ::)

o τσακαλος ειναι στα φορουμ πολλα χρονια......και εχει κανει κ 3 επεμβασεις........
οσο να πεις.....κουραστηκε.....
[/quote]

οντως....εγω στο προηγουμενο φορουμ που τον ειχα δει ηατν το 2005...σκεψου...και ακομα και τοτε ειχε τραβηξει πολλα ζορια κι ειχε δοκιμασει πολλα......

Panos1982

Well-Known Member

ειχε τραβηξει πολλα ζορια.....γιατι εμπλεξε με Ελλαδα.......οπως κι αλλοι απο δω μεσα......
ευτυχως μερικοι που την γλυτωσαμε.....
Το καλο με τον τσακαλο ειναι οτι δεν εκανε ποτε εμφυτευση στην ελλαδα....παλι καλα.....
αλλα τον εκαναν κι εχασε τα μαλλια του το παιδι.......
ειναι εδω στην Ελλαδα ακαταλληλοι οι πουστηδες.....θελουν κρεμασμα ολοι......

NGL

Member

ANAR είπε:
Αλήθεια που εξαφανίστηκε αυτος; ::)

δεν εξαφανιστηκε αναρ..
οταν ασχολεισαι τοσα χρονια με κατι κουραζεσαι καποια στιγμη.
αν ο τσακαλος εβγαζε ενα βιβλιο με τις ιστοριες του θα πουλουσε τρελλα...
εχουμε ακουσει πραγματα και θαυματα απ το παληκαρι,καποιοι που τυχαινει να τον εχουμε γνωρισει...

Panos1982

Well-Known Member

το συμπερασμα ειναι οτι ασχολειται πολλα χρονια με την τριχοπτση.......
και ακομα δεν εχει τελειωσει.....
γενικα η τριχοπτωση δεν ειναι κατι που κανεις μια θεραπεια και τελος.......
θελει να την πολεμας για πολλα χρονια......αυτο ειναι το αγγουρι......
και ποτε δε θα ξεμπερδεψεις μαζι της......

giannis1991

Well-Known Member

ειναι να μη σου τυχει που λενε....
βεβαια να κανω και μια παρατηρηση....υπαρχουν πολλοι οι οποιοι αρχιζουν να εχουν τριχοπτωση σε μικρη ηλικια π.χ 22 και εχουν παει μεχρι τα 55 με πολλα μαλλια....ενα τετοιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο πατερας ενος φιλου μου ο οποιος αν και ξεκινησε νωρις να εχει μια πολυ μικρη αραιωση τωρα ειναι 55 και ειναι nw2-3.....εχει δυνατη τριχα ο ατιμος.....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ειναι να μη σου τυχει που λενε....
βεβαια να κανω και μια παρατηρηση....υπαρχουν πολλοι οι οποιοι αρχιζουν να εχουν τριχοπτωση σε μικρη ηλικια π.χ 22 και εχουν παει μεχρι τα 55 με πολλα μαλλια....ενα τετοιο χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ο πατερας ενος φιλου μου ο οποιος αν και ξεκινησε νωρις να εχει μια πολυ μικρη αραιωση τωρα ειναι 55 και ειναι nw2-3.....εχει δυνατη τριχα ο ατιμος.....

ολοι δυνατη τριχα εχουμε........μεχρι να αρχισει η τριχοπτωση και να αδυνατισει.......
και μενα αν με εβλεπες ποσο μαλλι ειχα στα 17 θα ελεγες αυτος δε κανει καραφλα με τπτ......
ειχα πολυ πυκνο μαλλι και χοντρες τριχες......σημασια ομως εχει ο θυλακας......
τεσπα.....
και ο πατερας μου εμενα ετσι ειναι.......ηταν nw2 απ τα 25 του.....και ακομα εκει ειναι......
και εχει παει 57...... οι κροταφοι του ειναι σαν τους δικους μου.......εχει μια υποχωρηση το μετωπο του περιπου ενα ποντο στα δεκα χρονια και οχι πανω....μονο στο πλαι.......

giannis1991

Well-Known Member

ειναι τυχεροι...η τριχοπτωση τους γινεται με απιστευτα μικρο ρυθμο σε μερικους.....τεσπα...τι να κανεις...

Georgex6

Well-Known Member

φιλε πανο μια απορια χρησιμοποιείς μινοξιδιλη η οχι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

επειδη δεν ειναι συνδεδεμενος και εκτελω χρεη manager του( :D :D) θα σου πω οτι δεν παιρνει και ουτε θα παρει(απο οσο λεει)....(και ουτε εχει παρει ποτε αν δεν κανω λαθος)...

ο λογος ειναι ακριβως και αυτος που εχω εγω....οτι δεν θα ειναι τακτικος στη χρηση του.μια θα βαζει μια οχι και καταλαβαινεις....ενω με το χαπι το παιρνεις και τελειωνεις.....

τα λεω καλα πανο??? ;D ;D

Panos1982

Well-Known Member

χα0χ0αχα0.........ναι πολυ καλα τα ειπες γιαννη :grandpa: .......ακριβως ετσι ειναι george.......
+οτι εχω και σμηγματοροια και ισως μου την εκανε χειροτερα αν αρχιζα......

giannis1991

Well-Known Member

επειδη δεν καταλαβα καλα....σμηγματορροια ειναι η λιπαροτητα???ή κατι παραπανω?

Panos1982

Well-Known Member

θα σου πω γιαννη......βασικα σμηγματοροια εχω πολλα χρονια απλα τωρα το καταλαβα........
οταν ξυρισα το κεφαλι για την ακριβεια το ειδα......
και ειναι το εξης.....οταν δεν λουστω για μια μερα το κεφαλι μου αρχιζει και γεμιζει ασπρα μικρα μικρα κομματακια σαν πυτιριδα......αν δεν λουστω και 2η μερα....τοτε αρχιζουν και βγαινουν ασπρα κομματια λες και ξεφτιζει το δερμα πιο μεγαλα ομως......γυρο στα 2-3 χιλιοστα κοκ.....
δλδ ξεφτιζει το δερμα...σπαει...οπως οταν καεις απ τον ηλιο και αρχιζεις και ξεφλουδιζεις.....καπως ετσι....αλλες μορφες ειναι πιο ηπιες και αλλες πιο ακραιες απ αυτο που ανεφερα εγω.....
εγω βρισκομαι καπου στην μεση.....

giannis1991

Well-Known Member

panos1982 είπε:
θα σου πω γιαννη......βασικα σμηγματοροια εχω πολλα χρονια απλα τωρα το καταλαβα........
οταν ξυρισα το κεφαλι για την ακριβεια το ειδα......
και ειναι το εξης.....οταν δεν λουστω για μια μερα το κεφαλι μου αρχιζει και γεμιζει ασπρα μικρα μικρα κομματακια σαν πυτιριδα......αν δεν λουστω και 2η μερα....τοτε αρχιζουν και βγαινουν ασπρα κομματια λες και ξεφτιζει το δερμα πιο μεγαλα ομως......γυρο στα 2-3 χιλιοστα κοκ.....
δλδ ξεφτιζει το δερμα...σπαει...οπως οταν καεις απ τον ηλιο και αρχιζεις και ξεφλουδιζεις.....καπως ετσι....αλλες μορφες ειναι πιο ηπιες και αλλες πιο ακραιες απ αυτο που ανεφερα εγω.....
εγω βρισκομαι καπου στην μεση.....

ευχαριστω ρε πανο....εγω βλεπω παρα πολυ σπανια να ξεφλουδιζει ισα ισα το μετωπο μου.....ξηροδερμια εχω σιγουρα και αρκετη λιπαροτητα....ποτε βεβαια το καλοκαιρι....μονο το χειμωνα...τεσπα...

Panos1982

Well-Known Member

αυτο απο μονο του δεν κανει ζημια.....αλλα σε εμας που πασχουμε απο τριχοπτωση ειναι ενα ακομα βαρρος πανω στις ηδη ταλαιπωρημενες τριχες......και πρεπει να το προσεχουμε......
αν λουζεσαι καθε μερα.....ετσω και με απλο σαμπουαν το περιοριζεις πολυ αυτο το προβλημα να ξερεις.....!!

giannis1991

Well-Known Member

ναι μωρε....σχεδον καθε μερα λουζομαι....
το fungoral επηρεαζει θετικα ή αρνητικα?

Georgex6

Well-Known Member

ok πανο αλλα μηπως θα επρεπε να προσθεσεις μινοξιδιλη για να δεις πιο γρηγορο αποτελεσμα αφου αποδεδειγμενα μεγαλωνει τα μαλλια πιο γρηγορα"??? και μετα τη σταματας

Μπλουζα