Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
καλησπερα παιδες!!
παρακολουθω πολλα φορουμ ιατρικου περιεχομενου αλλα κ αισθ, ιατρικης λογω σπουδων.
στον τελευταιο τομεα εχω μελετησει πολυ..δηλ στον τομεα των μαλλιων,,
χαιρομαι πολυ να βλεπω παιδια, λογω του οτι εχω κανει κ εργασια πανω στην ψυχολογια ασθενων, να ειναι χαρουμενα κ να συνεχιζουν ακαθεκτα γεματα αισιοδοξια την ζωη τους.
κ εγω ειμαι υπερ της αποψης του να φροντιζουμε τον ευατο μος κ να παλευουμε για οσα μας κανουν ευτυχισμενους.,..ετσι κ εγω δινω τεραστια σημασια στην εξωτ μου εμφανιση κ κανω τα παντα για να ειμαι υγειης απο καθε αποψη κ πιστευω το καταφερνω..(η υγεια μαγκες ειναι το παν για το οποιο πρεπει παντα να ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ)..
αυτος απλα ειναι ενας προλογος γνωριμιας..
ποσταρω εδω για να συγχαρω παιδια οπως ο πανος κ ο κομπ κ οσους επιχειρησαν κατι τετοιο..
παιδια να εχετε τρομερα αποτελεσματα κ θα εχετε σιγουρα..υπομονη κ θα ειστε οπως σας αξιζει σε λιγο καιρο..
απο την στιγμη που επιλεξατε χασον, ενω εχω δει αποτελεσματα του συγκεκριμενου που χει μεταμορφωσει καραφλους σε ανθρωπους με πολυ πυκνα μαλλια,τι να φοβηθειτε?
κομπ επειδη ειδα ολοκληρωμενα τα αποτελεσματα σου μαγκα μπραβο κ συγχαρητηρια
απεκτησες πυκνα μαλλια με μια τρομερη δουλεια
να κανω μια ερωτηση..
τα μαλλια που ειχατε πριν την μεταμοσχευση δεν παθαινουν κατι μετα την μεταμοσχευση σωστα??
καπου διαβασα οτι επανερχονται μαζι με τα νεα μαλλια..
συγνωμη αν κουρασα!!