Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

giannis1991

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

και γιατι να κανει κατι τετοιο φιλε???δεν νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικος λογος να μπλεξει με μινοξιδιλη...εστω και για λιγο.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

δε ξερω εγω επειδη ειμαι ανυπόμονος θα εβαζα πρωι βραδυ

comb

Member

ok πανο αλλα μηπως θα επρεπε να προσθεσεις μινοξιδιλη για να δεις πιο γρηγορο αποτελεσμα αφου αποδεδειγμενα μεγαλωνει τα μαλλια πιο γρηγορα"??? και μετα τη σταματας

George αυτό δεν ισχύει. Μπορεί να βοηθήσει, μπορεί και να μην κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει κάποια συγκριτική έρευνα ωστε να βγει "αποδεδειγμένο" συμπέρασμα.

Panos1982

Well-Known Member

ενταξει αυτο που λεει ο γιωργος ειναι πολυ φυσικο και το εχω σκεφτει κι εγω και ολοι οσοι εκαναν εμφυτευση φανταζομαι......και στα ξενα φορουμ το λενε παρα πολλοι αυτο....οτι χρησιμοποιουν μινοξ μετα την επεμβαση......η μινοξιδιλη αυξανει την κυκλοφορια του αιματος και διεγειρει την τριχα και σιγουρα καλο θα κανει παρα κακο.....και ναι προφανος υπαρχει η πιθανοτητα να βοηθαει τις μεταμοσχευμενες τριχες να "ξυπνησουν" πιο γρηγορα κ να τις κανει να παρουν μπρος και να εχεις πιο αμεσο αποτελεσμα......κι εγω σκεφτηκα να το κανω να πω την αληθεια......αλλα εχω σμηγματοροια και τελικα το αφησα ετσι......

giannis1991

Well-Known Member

να πω οτι θα εβγαζες παραπανω ή πιο χοντρε τριχες κτλπ οκ...αλλα για να βγουν πιο γρηγορα ρε παιδια δεν υπαρχει λογος....σιγα....τι 6 μηνες τι 8.....καποια στιγμη θα βγουν.....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
να πω οτι θα εβγαζες παραπανω ή πιο χοντρε τριχες κτλπ οκ...αλλα για να βγουν πιο γρηγορα ρε παιδια δεν υπαρχει λογος....σιγα....τι 6 μηνες τι 8.....καποια στιγμη θα βγουν.....

η λογικη αυτο λεει.....κι εγω ακριβως ετσι σκεφτομαι.....οταν ομως εχεις κανει την εμφυτευση και εισαι στο περιμενε....και περνανε οι μερες και κοιταζεσαι ολη την ωρα στον καθρεφτη τοτε ολα σου περνανε απ το μυαλο.....γιατι βρισκεσαι σε αλλο τριπακι.....

ZAF

New Member

pano 1982 αυτη την στιγμη δηλ. δεν εχεις βγαλει νεες τριχες απο τα εμφυτευμενα θηλακια? Απο οτι διαβαζω σε δυο εβδομαδες κλεινεις 4 μηνες μετα απο την επεμβαση.

Panos1982

Well-Known Member

ZAC είπε:
pano 1982 αυτη την στιγμη δηλ. δεν εχεις βγαλει νεες τριχες απο τα εμφυτευμενα θηλακια? Απο οτι διαβαζω σε δυο εβδομαδες κλεινεις 4 μηνες μετα απο την επεμβαση.

εχω βγαλει.......αλλα εγω ειμαι μια περιπτωση που εχουν μπει πολλα θυλακια αναμεσα στα ηδη υπαρχοντα μαλλια μου οποτε και δεν φαινονται ευκολα οι διαφορες ακομα του πριν και μετα......
ωστοσο στους 4 μηνες οταν παω θα βαλω φωτογραφιες απ τα μαλλια παλι και θα βαλω και μερικες που θα εχω σηκωσει τα μαλλια επανω και θα δειχνω μονο οσες τριχες ειναι εμφυτευμενες για να τις δειτε.......

best1210

Member

καλησπερα παιδες!!
παρακολουθω πολλα φορουμ ιατρικου περιεχομενου αλλα κ αισθ, ιατρικης λογω σπουδων.
στον τελευταιο τομεα εχω μελετησει πολυ..δηλ στον τομεα των μαλλιων,,
χαιρομαι πολυ να βλεπω παιδια, λογω του οτι εχω κανει κ εργασια πανω στην ψυχολογια ασθενων, να ειναι χαρουμενα κ να συνεχιζουν ακαθεκτα γεματα αισιοδοξια την ζωη τους.
κ εγω ειμαι υπερ της αποψης του να φροντιζουμε τον ευατο μος κ να παλευουμε για οσα μας κανουν ευτυχισμενους.,..ετσι κ εγω δινω τεραστια σημασια στην εξωτ μου εμφανιση κ κανω τα παντα για να ειμαι υγειης απο καθε αποψη κ πιστευω το καταφερνω..(η υγεια μαγκες ειναι το παν για το οποιο πρεπει παντα να ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ)..
αυτος απλα ειναι ενας προλογος γνωριμιας..

ποσταρω εδω για να συγχαρω παιδια οπως ο πανος κ ο κομπ κ οσους επιχειρησαν κατι τετοιο..
παιδια να εχετε τρομερα αποτελεσματα κ θα εχετε σιγουρα..υπομονη κ θα ειστε οπως σας αξιζει σε λιγο καιρο..
απο την στιγμη που επιλεξατε χασον, ενω εχω δει αποτελεσματα του συγκεκριμενου που χει μεταμορφωσει καραφλους σε ανθρωπους με πολυ πυκνα μαλλια,τι να φοβηθειτε? ;)

κομπ επειδη ειδα ολοκληρωμενα τα αποτελεσματα σου μαγκα μπραβο κ συγχαρητηρια
απεκτησες πυκνα μαλλια με μια τρομερη δουλεια ;)

να κανω μια ερωτηση..
τα μαλλια που ειχατε πριν την μεταμοσχευση δεν παθαινουν κατι μετα την μεταμοσχευση σωστα??
καπου διαβασα οτι επανερχονται μαζι με τα νεα μαλλια..
συγνωμη αν κουρασα!!

giannis1991

Well-Known Member

καλως ηρθες...οχι δεν παθαινουν κατι αλλα ακολουθουν τη δικη τους πορεια τριχοπτωσης.....

best1210

Member

οπου θα αποκατασταθουν κ αυτα απο μια δευτερη επεμβαση υποθετω ωστε να το αποτελεσμα εκτος απο αψογο να ειναι κ ολοκληρωμενο.. :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

καπως ετσι...ο γιατρος και εσυ ουσιαστικα σχεδιαζεται και για καποιες μελλοντικες πιθανες μεταμοσχευσεις.......

best1210

Member

να σαι καλα γιαννη για τις αποριες που ελυσες..
συνεχιστε μαγκες κανετε πολυ καλη δουλεια!!!

Panos1982

Well-Known Member

best1210 είπε:
κομπ επειδη ειδα ολοκληρωμενα τα αποτελεσματα σου μαγκα μπραβο κ συγχαρητηρια
απεκτησες πυκνα μαλλια με μια τρομερη δουλεια ;)

o comb ειναι παραδειγμα προς μιμηση......γιατι παρ ολο που ηταν και σχετικα μικρος 25 χρονων πηγε ολομοναχος στον Καναδα και εκατσε εκει για 2 βδομαδες.....οσο να πεις αν εισαι εγχειρησμενος θελεις να εχεις καποιον μαζι σου...ισως να θες μια βοηθεια σε κατι....
και εκτος απ αυτο εκανε ολο αυτο το ταξιδι χωρις να εχει δει αποτελεσμα live.......οποτε ολα αυτα δειχνουν τα κοτσια κ την αποφασιστηκοτητα του.....και γενικα ειναι ενα παραδειγμα που μας δειχνει οτι οταν καποιος θελει πολυ κατι το πετυχαινει.....

comb

Member

Eυχαρισττώ παιδιά αλλά δεν έκανα και τίποτα φοβερό, διακοπές 2 εβδομάδες με μια επεμβασούλα ;).

Live είχα δει αλλά όχι του Hasson, άλλων γιατρών. Και όσον αφορά ταα κότσια και την αποφασιστικότητα, να πω οτι το είχα ψάξει παααρα πολύ το θέμα και ήμουν πλέον απόλυτα σίγουρος.

NGL

Member

comb είπε:
Eυχαρισττώ παιδιά αλλά δεν έκανα και τίποτα φοβερό, διακοπές 2 εβδομάδες με μια επεμβασούλα ;).

Live είχα δει αλλά όχι του Hasson, άλλων γιατρών. Και όσον αφορά ταα κότσια και την αποφασιστικότητα, να πω οτι το είχα ψάξει παααρα πολύ το θέμα και ήμουν πλέον απόλυτα σίγουρος.

νοεμβρη μηνα στο ηλιολουστο βανκουβερ εχεις παει?εκει να δεις διακοπες..μονο στην τηλεοραση βλεπεις ηλιο.. :)

NGL

Member

πανο αυριο μπαινεις στον τεταρτο.τι γινεται φιλε?τι growth βλεπεις?

Panos1982

Well-Known Member

αυριο θα βαλω φωτογραφιες ngl και θα βαλω και μερικες απ το ποστ οπ που με ειχαν βγαλει στην κλινικη πριν κανω επεμβαση.....αν και πιστευω οτι αυτες τις κλινικης με αδικουν παρα πολυ και ημουν καλυτερος απ οτι εδειχναν...ισως ο πολυς φωτισμος με εκανε να φαινομαι ετσι....
τεσπα.....θα περιμενω να μου πεις πρωτα εσυ τη γνωμη σου και μετα θα πω κι εγω......

NGL

Member

Panos1982 είπε:
αυριο θα βαλω φωτογραφιες ngl και θα βαλω και μερικες απ το ποστ οπ που με ειχαν βγαλει στην κλινικη πριν κανω επεμβαση.....αν και πιστευω οτι αυτες τις κλινικης με αδικουν παρα πολυ και ημουν καλυτερος απ οτι εδειχναν...ισως ο πολυς φωτισμος με εκανε να φαινομαι ετσι....
τεσπα.....θα περιμενω να μου πεις πρωτα εσυ τη γνωμη σου και μετα θα πω κι εγω......

οκ φιλε.
φανταζομαι οτι οσο growth κι αν εχεις μεχρι τωρα,απο μεθαυριο μεχρι και τον 6ο μπαινεις κατα βαση στους καλυτερους μηνες..πιστευω απ οτι εχω δει απο πολλα περιστατικα αλλα και απο του comb,οτι αρχικα 4-5 και μετα 5-6 υπαρχει το μεγαλο growth..

Μπλουζα