Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

jim250781 είπε:
Πάνο έγω στην ερώτηση που έκανα για πιθανή επέμβαση τον Νοέμβριο και επίσης πιθανή έκπτωση λόγω και της κρίσης κτλ, έλαβα αυτλη την απάντηση:

Dimitrios,

At this time we could book any Monday or Wednesday in November.

I am sorry but there is no discounts.

Talk to you soon
Christina

Οπότε πολύ δύσκολα μας βλέπω να χτυπάμε καλή τιμή...δεν την έχει ανάγκη κιόλας....είναι top κλινική και έτσι και αλλιώς θα είναι full.....

Δυστυχώς....

Να δούμε τι θα πει και σε σένα....

και μενα τα ιδια μου ειπε.......τζιφος!!!!!
και την ρωτησα και ποσο χρονο χρειαζεται για να κανεις αν θες 2ο χειρουργειο και αν η ουλη χαλασει κτλ κτλ....και αν κανουμε κανα βιντεο τουλαχιστον μηπως μας κανει καμμια εκπτωση και μου ειπε αυτο.......

Peter,

The doctors like you to wait 8 months between surgeries.

The donor scar may widen but often it is similar to your first surgery
unless the area is closed under tension.

The doctors do not usually offer discounts to patients that do the videos.

If you have any further questions please let me know.

Christina

:-[ :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Ρε παιδιά μην ζητάτε συνεχεια εκπτωσεις και μην κανετε παζαρια θα μας περασουν για γυφτους εμας εδω :D

Panos1982

Well-Known Member

comb είπε:
Πάνο φοβερός ρε συ, τώρα είδα τις φωτό, συγχαρητήρια.

Για όσα λες για δεύτερη κτλ, θα έλεγα να περιμένεις κάποια χρόνια και αν δεις κάποια αραίωση στο υπόλοιπο κεφάλι, κάνεις μια επέμβαση και για τη hairline και για την όποια αραίωση.

Γενικά παιδιά για εκπτώσεις κτλ το μόνο που ξέρω είναι η λίστα αναμονής οπού αν έχουν κάποια ακύρωση τελευταία στιγμή και καλύψει αυτο το κενό, γίνεται εκπτωση 15%. Αλλά μάλλον δεν βολεύει τους 'Ελληνες λόγω απόστασης. Γενικά πιστεύω(προσωπική μου άποψη) δεν κάνουν εκπτώσεις, γιατί μετά θα ζητάνε όλοι και αυτό είναι κατι που θέλουν να αποφύγουν.

Τώρα δυστυχώς με το ακριβό δολλάριο και την άυξηση στη φορολογία, δυσκολεύουν τα πράγματα, ωστόσο αφού μιλάμε για ένα "είδος πολυτελείας" αυτα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Που εισαι εσυ??? Μια χαρα παω κομπ.....ολα κομπλε!!!! και πολυ φυσικα!!!!
Τωρα Οσο για την δευτερη επεμβαση.....και εγω προς τα εκει κλεινω τελικα....να περιμενω να αραιωσει και λιγο το middle η το crown και να παω να ριξω κανα 2000 θυλακες.....τα μισα μπροστα....και τα υπολοιπα μεση πισω κτλ κτλ.....αυτο ειναι το καλυτερο....για να μην ανοιγοκλεινω κ την ουλη συνεχεια.....αλαλ ειμαι πολυ ανυπομονος τυπος ρε γαμοτο.....ποοο...απορω πως εσυ κρατιεσαι και δε πας να γεμισεις το crown σου λιγο ακομα......!!!!

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
Ρε παιδιά μην ζητάτε συνεχεια εκπτωσεις και μην κανετε παζαρια θα μας περασουν για γυφτους εμας εδω :D

χαχαχα.......μα ειμαστε γυφτοι... ;D
εδω εχουμε γινει σαν χωρα ρεντικολο σε ολο το πλανητη........ολοι ξερουν οτι εχουμε φαλιρισει.....και εμεις θα το παιζουμε κουλ κ ανετοι????
Αυτο που ειπες μου θυμισε εναν τυπο....που πηγε και αγορασε μια bmw να το παιζει μουρη....και απο πισω δεν ειχε λεφτα κουπα....ουτε για να της βαζει βενζινη....μονο το σ/κ την εβγαζε εξω...!!!
Αυτο θα κανουμε κ μεις...θα παμε στο χασσον με κοστουμια γραβατες θα το παιζουμε κυριοι....και απο πισω δε θα εχουμε φραγκο και θα μενουμε 5 ατομα στο ιδιο δωματιο για να μειωνουμε το κοστος....χαχαχα

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
[quote author=jim250781 link=topic=1208.msg34361#msg34361 date=1275339507]
Πάνο έγω στην ερώτηση που έκανα για πιθανή επέμβαση τον Νοέμβριο και επίσης πιθανή έκπτωση λόγω και της κρίσης κτλ, έλαβα αυτλη την απάντηση:

Dimitrios,

At this time we could book any Monday or Wednesday in November.

I am sorry but there is no discounts.

Talk to you soon
Christina

Οπότε πολύ δύσκολα μας βλέπω να χτυπάμε καλή τιμή...δεν την έχει ανάγκη κιόλας....είναι top κλινική και έτσι και αλλιώς θα είναι full.....

Δυστυχώς....

Να δούμε τι θα πει και σε σένα....

και μενα τα ιδια μου ειπε.......τζιφος!!!!!
και την ρωτησα και ποσο χρονο χρειαζεται για να κανεις αν θες 2ο χειρουργειο και αν η ουλη χαλασει κτλ κτλ....και αν κανουμε κανα βιντεο τουλαχιστον μηπως μας κανει καμμια εκπτωση και μου ειπε αυτο.......

Peter,

The doctors like you to wait 8 months between surgeries.

The donor scar may widen but often it is similar to your first surgery
unless the area is closed under tension.

The doctors do not usually offer discounts to patients that do the videos.

If you have any further questions please let me know.

Christina

:-[ :-[
[/quote]

Ρε φίλε δεν είπε σε σένα ότι δεν κάνει έκπτωση, στον Peter το είπε...

Είναι μεγάλο το κόστος πλέον...πέρυσι είχαμε μεγαλή διαφορά ευρώ δολαρίου και λίγοτερο ποσοστό φορολογίας...

Παρόλα αυτά ήταν μεγάλο το κόστος....

Τώρα παραείναι...

Θα δω και εγώ πως θα μου την βαρέσει...ψάχνομαι και λίγο με Τουρκία που είναι φτηνά και έχω δει καλά αποτελέσματα με FUE , αλλά ρε γαμώτο μετά τον Hasson δύσκολα να εμπιστευτώ άλλον...

Panos1982

Well-Known Member

κι εγω ψαχνομαι για κανα φυε....με βολευει απο πολελς αποψεις......
αλαλ ειναι hairline ρε γαμωτο....και ο χασσον τωρα μου την εχει κανει τεζα σε πυκνοτητα φυσικοτητα κτλ κτλ......με το fue θα γινει ετσι??? η θα γινει καμμια στραβη κ θα ειναι μετρια???? αυτο φοβαμαι ρε γαμωτο......θελω λιγα θυλακια...και βολευει το φυε...ουτε ουλη χαλαω....ουτε τπτ....αλλα θα γινει ετσι οπως θελω??
ειναι κ μπροστα μπροστα εμενα....θα κανει μπαμ αν γινει κατι στραβο...ενω εσυ στο κρουν εχεις καλυτερη μοιρα.......

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
κι εγω ψαχνομαι για κανα φυε....με βολευει απο πολελς αποψεις......
αλαλ ειναι hairline ρε γαμωτο....και ο χασσον τωρα μου την εχει κανει τεζα σε πυκνοτητα φυσικοτητα κτλ κτλ......με το fue θα γινει ετσι??? η θα γινει καμμια στραβη κ θα ειναι μετρια???? αυτο φοβαμαι ρε γαμωτο......θελω λιγα θυλακια...και βολευει το φυε...ουτε ουλη χαλαω....ουτε τπτ....αλλα θα γινει ετσι οπως θελω??
ειναι κ μπροστα μπροστα εμενα....θα κανει μπαμ αν γινει κατι στραβο...ενω εσυ στο κρουν εχεις καλυτερη μοιρα.......

Εγώ πάντως που βλέπω αποτελέσματα από Τουρκία όλο hairline δουλέυουν...

Crown πολύ σπάνια βλέπω...και αυτό με ανησυχεί...

Δες αποτελέσματα ψάχνοντας "Dr. Koray ASMED"...

Πες και εσύ τη γνώμη σου από τα αποτελέματα...ο τύπος χρεώνει 2 ευρώ το graft και είναι δίπλα μας...Κωνσταντινούπολη...
είναι μεγάλος πειρασμός αν όντως είναι τόσο καλός όσο δείχνει....

Panos1982

Well-Known Member

δεν πολυ εμπιστευομαι τους τουρκους να πω την μαυρη αληθεια......αλλα θα ριξω μια ματια.....αλλα και παλι για να πειστω να παω σε καποιον να μου κανει το οτιδηποτε......πρεπει να με πεισει πολυ καλα......οπως εγινε με τον χασσον ας πουμε.....!!!! πρεπει να δω πολλες δουλειες.....και πολλους σχολιασμους απο τα ξενα φορουμ....και με νοιαζει κα ιιδιαιτερα να μιλαει ο falceros για τον γιατρο.....που ειναι διαχειρηστης σε φορουμ και τα ξεψαχνιζει ολα απ την κορυφη ως τα νυχια.....φαντασου οτι ο φαλκερος,..κι αυτος στον χασσον πηγε.....στις 2 τελευταιες του επεμβασεις....!!!!

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
δεν πολυ εμπιστευομαι τους τουρκους να πω την μαυρη αληθεια......αλλα θα ριξω μια ματια.....αλλα και παλι για να πειστω να παω σε καποιον να μου κανει το οτιδηποτε......πρεπει να με πεισει πολυ καλα......οπως εγινε με τον χασσον ας πουμε.....!!!! πρεπει να δω πολλες δουλειες.....και πολλους σχολιασμους απο τα ξενα φορουμ....και με νοιαζει κα ιιδιαιτερα να μιλαει ο falceros για τον γιατρο.....που ειναι διαχειρηστης σε φορουμ και τα ξεψαχνιζει ολα απ την κορυφη ως τα νυχια.....φαντασου οτι ο φαλκερος,..κι αυτος στον χασσον πηγε.....στις 2 τελευταιες του επεμβασεις....!!!!

Ναι έχω μπει στο φόρουμ του...

Και σε όσους γιατρούς δεν έχει τσεκάρει δεν αφήνει καν το όνομα του να φαίνεται...βάζει αστεράκια...

Μα δεν το συζητάμε για Hasson....το μόνο που σκέφτομαι είναι αν ότι αν οι Τούρκοι είναι καλοί όντως είναι καλή περίπτωση...αν είναι όμως....ΑΝ!!!!

Panos1982

Well-Known Member

και ο κεσερ φτηνος ειναι....νομιζω 3 ευρο το θυλακιο......
και σε λιγο καιρο ( μες την χρονια υποθετω) θα πει κ ο φαλκερος μια πιο ολοκληρομενη αποψη γι αυτον......αλλα χρειαζομαστε και πιο πολλα παραδειγματα......που λογικα οσο περναει ο καιρος θα εχει περισσοτερα.....αλλα ακομα ειμαι επιιφυλακτικος για εκει....

jim250781

Member

Panos1982 είπε:
και ο κεσερ φτηνος ειναι....νομιζω 3 ευρο το θυλακιο......
και σε λιγο καιρο ( μες την χρονια υποθετω) θα πει κ ο φαλκερος μια πιο ολοκληρομενη αποψη γι αυτον......αλλα χρειαζομαστε και πιο πολλα παραδειγματα......που λογικα οσο περναει ο καιρος θα εχει περισσοτερα.....αλλα ακομα ειμαι επιιφυλακτικος για εκει....

Εντάξει τα λέφτα καλό είναι να είναι λίγα...αλλά δεν είναι αυτό το βασικό....το βασικό είναι η ποιοτική δουλειά και τα λιγότερο χαμένα θυλάκια στην FUE ειδικά που είναι μέθοδος πολύ "ευαίσθητη"....

Αν μπορεί να συνδυαστεί ποιότητα με λίγα χρήματα είναι το ιδανικό....αυτό ψάχνω εγώ πιο πολύ χωρίς να κάνω εκπτώσεις όμως στην "δουλειά".....

Οι μόνοι που έχουν καλά αποτελέσματα με λίγα χρήματα είναι οι Τούρκοι....αν δεν διαλέξεις κάποιον από αυτούς πας αναγκαστικά Αμερική και τα σκας και είσαι πιο "σίγουρος"....αξίζει όμως και πάλι?

Από ότι βλέπω πάντως για strip στον Καναδά κουφαίος στα hairlines θεωρείται ο Rahal και είναι εξίσου αποδοτικός όσο ο Hasson με πιο προσιτή τιμή....

Άσε την τιμή όμως....

Απλά τον θεωρούν πιο καλό στα hairlines ενώ τον Hasson στο dense packing....

Υ.Γ Αυτός ο Koray κάνει πάταγο στην Ιταλία...πολύ διαδεδομένος...

Να μερικά αποτελέσματα από το ιταλικό φόρουμ:

http://bellicapelli.forumfree.it/?f=4315891

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

κοιτα αν παρω σαν βαση οτι αυτα ειναι τα αποτελεσματα του.......στο 98% των ασθενων του.......
για φυε δεν ειναι κακος.......και αν βαλεις κ την τιμη που εχει....καθολου κακος.....
αλλα απ οτι βλεπω σε κατι τρελα ζουμ που κανω ;D γιατι αυτο που με νοιαζει εμενα ΚΥΡΙΩΣ εινα η πυνκοτητα......υστερει κι αυτος σε σχεση με χασσον.... :-[
δλδ αν παω σε αυτον το hairline Μου δε θα ειναι τοσο πυκνο οσο ειναι τωρα......
αλλα για μια περιοχη απ την hairline και πισω...καλος φαινεται....εχει καλες πυκνοτητες....αλαλ οχι αυτες που θελω εγω για μπροστα......
ωστοσο το 2 ευρο ειναι πολυ δελεαστικο σαν τιμη......πως και ειναι τοσο φτηνος???

giannis1991

Well-Known Member

πανο ασχετο ρε αλλα ο δεξης κροταφος ειναι λιγο καλυτερος απο τον αριστερο????πιο καλλυμενος μου φαινεται.....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
πανο ασχετο ρε αλλα ο δεξης κροταφος ειναι λιγο καλυτερος απο τον αριστερο????πιο καλλυμενος μου φαινεται.....

απο πριν κανω την επεμβαση ο δεξης ηταν καλυτερος......ο αριστερος ειχε μια παραπανω υποχωρηση.....ειδικα στην κατω μερια που αρχιζει ο κραταφος.....
ο χασσον εκανε recunstruct τους κροταφους μου απ την μεση και πανω.....οποτε η γραμμη που ακολουθησε ειχε ως οδηγο την αρχη του κροταφου απο κατω(την οποια δεν πειραξαμε)....γι αυτο ειναι και ελαφρα πιο αδειος ο αριστερος....φαινεται καλυτερα και απ τις ποστ-οπ φωτο αυτο......!!! οταν απω για την χερλαιν στο μελλον.....θα δυναμωσω κ τους κροταφους απ την μεση και κατω λιγακι.....

dk

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=dk link=topic=1208.msg34341#msg34341 date=1275327752]
ΥΓ. Στο ερωτημα μου σχετικα με τη δουλεια κανεις δεν απανταει ρε αλητες? :)

τι ακριβως ειχες ρωτησει???
[/quote]Ειχα ρωτησει τι κανατε στο θεμα δουλειας.
Ειχα πει οτι στη δουλεια ουτε απομονωμενος μπορω να ειμαι ουτε με σκουφι ολη μερα γιατι παιζει κυριλε ντυσιμο στους περισσοτερους, να φανταστεις εμεις πουμαστε χαλαροι στανταρ πουκαμισο οποτε πως το παλευεις το πραγμα?
Είτε αφηνεις μαλλι στην δοτρια για να κρυψεις ουλη αλλα τοτε χτυπαει πολυ η αντιθεση στην καραφλα μεχρι να βγουν(περισσοτερο απο τωρα που παιζει κοντο κουρεμα)
Ειτε κουρευεσε κοντα αλλα μεχρι να κλεισει η ουλη την βλεπουν ολοι

ΥΓ. Ακουσα για αυξηση του φορου σε 12%?
Απο ποτε ισχυει?Στις τιμες του Hasson να υποθεσω δεν ειναι μεσα ε?Μου βγαινει μονο η επεμβαση στα 13χιλ € με σημερινες 1/6 ισοτιμιες. Το 12% ειναι επι αυτου του ποσου?Δλδ μιλαμε για 14,500 χιλ μονο η επεμβαση... :( :(Στα ορια μου ρε γαμωτο...λες μεχρι τις αρχες του νεου ετους που ετοιμαζομαι να το σωσει η καριολα η ΕΕ(τρελο γελιο, μιλαμε ολοι για την κριση, ολοι σκεφτονται πτωση ευρω που θα τους χτυπησει σε αμαξια, σπιτια, βενζινη κτλ και εγω σκεφτομαι οχι ρε γαμωτο, ανεβαινουν οι τριχες)

Panos1982

Well-Known Member

θα φορας καπελακι......εδω ο μαστορακης εβγαινε στην τηλεοραση με κοστουμι και καπελακι.....εσυ θα κολωσεις???? και οκ...στην ουλη πες πως αφηνεις μαλλι κ την καλυπτεις....
αλλα επανω το δερμα θα ειναι κοκκινο τις πρωτες ειδικα μερες.....δε γινεται να το αφησεις ετσι γιατι θα αισθανεσαι 1000 φορες χειροτερα...ολοι κατευθειαν εκει θα σε κοιτανε......φορα ενα καπελακι δε τρεχει τπτ για λιγο καιρο....

dk

New Member

Να σου πω και κατι, το πολυ πολυ τους το λεω απο πριν "Μαγκες θα κανω αυτο κιαυτο οποτε να περιμενετε αυτο"
Ισως μου δωσει και λυση με την αδεια, κοινως αν το ξερασω εγκαιρως, ισως να μην παρω μεγαλη αδεια για να "στρωσει" το πραγμα αφου ουτως η αλλως θα το ξερουν

Το προβλημα μου αυτη τη στιγμη ειναι τα φραγκα, οχι γιατι δεν τα εχω, αλλα γιατι σκεφτομαι το μελλον που ισως χρειαστω κιαλλο. Βεβαια αφου ειμαι σχεδον nw5 ποσο μελλον?Οτι ειναι να γινει εχει σχεδον γινει

3746741

Member

ευχαριστω!! σημερα θα συναντηθω και με τον "3746741" ειναι το nick του παιδιου αυτο εδω στο φορουμ!!!
θα βρεθουομε απο κοντα.....οποτε οταν με δει...ας πει κι αυτος πως του φαινεται το αποτελεσμα απο αποψη φυσικοτητας πυκνοτητας κτλ κτλ.....γιατι αλλο οι φωτο και αλλο απο κοντα....και αλλο να τα λεω εγω...κι αλλο ενας τριτος.....ο τριτος παντα εινια πιο δικαιος... :)
[/quote]

Παιδια sorry αλλα τωρα ειδα οτι ο πανος αναφερε οτι θα ειχαμε συναντηση επομενως να σας πω τι ειδα!

Πολυ απλα με αριστα το 10 η δουλεια παιρνει 10!

Οσο κοντα κ να πας οσο κ να το ψαξεις δεν παιρνεις χαμπαρι οτι ειναι μεταμοσχευση!Η πυκνοτητα ειναι τελεια!Ειναι η πυκνοτητα που εχει ενα παιδι 15 χρονων χωρις υπερβολες!

Τωρα οσον αφορα αυτο που λεει ο πανος για την hairline πιστευω οτι ειναι υποκειμενικο!

Καποιος θα το εκανε καποιος αλλος οχι!

Απλα εγω τον καταλαβαινω γιατι αν το κανει θα βλεπει στον καθρεφτη το μαλλι που ειχε οταν ηταν 16 χρονων!Κ κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο το δελεαρ!

Γεια σου ρε πανο τουμπανο εισαι τυφλα να εχει ο Arnold!!! :)

Y.Γ. Τι εγινε ρε που furious3στη μου παλι κ δεν μου βγαζει την παραθεση σε μπλε φοντο??Κατι μου ειπε ο Σπυρος για μια παρενθεση που ξεχναω αλλα δεν καταλαβα κ πολλα! :eek:

ANAR

Well-Known Member

3746741 για πες μας περισσοτερες λεπτομεριες για τον Panos1982 ειναι καλος τυπος,πινει,καπνιζει,ειναι ψηλος,απο ομορφια πως παει;;;;;

Panos1982

Well-Known Member

3746741 είπε:
Παιδια sorry αλλα τωρα ειδα οτι ο πανος αναφερε οτι θα ειχαμε συναντηση επομενως να σας πω τι ειδα!

Πολυ απλα με αριστα το 10 η δουλεια παιρνει 10!

Οσο κοντα κ να πας οσο κ να το ψαξεις δεν παιρνεις χαμπαρι οτι ειναι μεταμοσχευση!Η πυκνοτητα ειναι τελεια!Ειναι η πυκνοτητα που εχει ενα παιδι 15 χρονων χωρις υπερβολες!

ε ενταξει τα παραλες....οχι και 15.....σαν 17 ειναι.... :p

Τωρα οσον αφορα αυτο που λεει ο πανος για την hairline πιστευω οτι ειναι υποκειμενικο!

Καποιος θα το εκανε καποιος αλλος οχι!

Απλα εγω τον καταλαβαινω γιατι αν το κανει θα βλεπει στον καθρεφτη το μαλλι που ειχε οταν ηταν 16 χρονων!Κ κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο το δελεαρ!

ναι ρε γαμοτο δελεαρ.......το σκεφτομαι και δε ξερω τι να κανω......θα δουμε....
θα το ψαξω παντος το πραγμα......

Γεια σου ρε πανο τουμπανο εισαι τυφλα να εχει ο Arnold!!! :)

χαχαχαχα.....ε ενταξει μωρε....καλος ηταν κι αρνολντ δε λεω......αλλα εγω ειμαι ενα τακ παραπανω.....χαχαχαχαχα ;D

Y.Γ. Τι εγινε ρε που furious3στη μου παλι κ δεν μου βγαζει την παραθεση σε μπλε φοντο??Κατι μου ειπε ο Σπυρος για μια παρενθεση που ξεχναω αλλα δεν καταλαβα κ πολλα! :eek:

βασικα δε χρειαζεται να κανεις κατι.......οταν πατας παραθεση.....σου βγαζει απο μονο του αυτα που εχει πει ο προηγουμενος σε μπλε φοντο....και εσυ γραφεις απο κατω τα δικα σου......σε ασπρο....μαλλον κατι πειραζεις κ το χαλας.... :chinscratch

Μπλουζα