Panos1982, dr. hasson, 3240 grafts, 2/11/2009

Panos1982

Well-Known Member
Απ: μεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts

ANAR είπε:
3746741 για πες μας περισσοτερες λεπτομεριες για τον Panos1982 ειναι καλος τυπος,πινει,καπνιζει,ειναι ψηλος,απο ομορφια πως παει;;;;;

αχ00αχα0χα0χ0........ΑΝΑΡ.......μη το ψαχνεις......απλα δε περιγραφομαι με λεξεις......ειμαι απεριγραπτοοοςςς..... :D :p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

Τωρα οσον αφορα αυτο που λεει ο πανος για την hairline πιστευω οτι ειναι υποκειμενικο!

Καποιος θα το εκανε καποιος αλλος οχι!

Απλα εγω τον καταλαβαινω γιατι αν το κανει θα βλεπει στον καθρεφτη το μαλλι που ειχε οταν ηταν 16 χρονων!Κ κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο το δελεαρ![/quote]

ναι ρε γαμοτο δελεαρ.......το σκεφτομαι και δε ξερω τι να κανω......θα δουμε....
θα το ψαξω παντος το πραγμα......

ρε ειπαμε μην ζητατε και το μαλλι μεχρι το φρυδι....ειδικα εμεις ξερουμε πως ειναι να μην εχεις και πολυ μαλλι και ξαφνικα γινομαστε απληστοι....εσυ ρε παναη με το μαλλι που εχεις θα σε ζηλευουν αρκετοι....για την ηλικια που εχεις ειναι μια χαρα....αλλοι στην ηλικια σου παρακαλουσαν να το εχουν....

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ρε ειπαμε μην ζητατε και το μαλλι μεχρι το φρυδι....ειδικα εμεις ξερουμε πως ειναι να μην εχεις και πολυ μαλλι και ξαφνικα γινομαστε απληστοι....εσυ ρε παναη με το μαλλι που εχεις θα σε ζηλευουν αρκετοι....για την ηλικια που εχεις ειναι μια χαρα....αλλοι στην ηλικια σου παρακαλουσαν να το εχουν....

γιαννη δε ζηταω στο φρυδι.....για την ακριβεια....απεχω πολυ απ το φρυδι.....
απλα θελω να κανω την hairline λιγο πιο χαμηλα να ειναι νορμαλ....γιατι αυτη τη στιγμη ειναι ψηλα.....και σε λιγο που θα παω σπιτι θα σου βαλω μια φωτο απ το ποστ οπ που φαινεται πολυ καλα ποσο ψηλα ειναι.....γιατι τωρα που με βλεπεις με μαλλι σε ξεγελαει.......χωρις το μαλλι φαινεται οτι ειναι λιγο ψηλα......δες την φωτο απο κατω και πες μου.....

giannis1991

Well-Known Member

ναι εχεισ δικιο....η hairline παντα ηταν ετσι δηλαδη ειχες μεγαλο κουτελο παντα ή οποσθοχωρησε??

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
ναι εχεισ δικιο....η hairline παντα ηταν ετσι δηλαδη ειχες μεγαλο κουτελο παντα ή οποσθοχωρησε??

με χτυπας εκει που ποναει τωρα......!!!!!
Παλια ειχα και γαμω τις hairline .......... κοιτα μια παλια φωτο του 2001 ........ ημουν καπου στα 19 εκει.....ειχαν υποχωρησει μονο λιγο οι κροταφοι........τοτε πλησιαζα το φρυδι.....τωρα....καμμια σχεση...... :-[

giannis1991

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg34518#msg34518 date=1275481843]

με χτυπας εκει που ποναει τωρα......!!!!!
Παλια ειχα και γαμω τις hairline .......... κοιτα μια παλια φωτο του 2001 ........ ημουν καπου στα 19 εκει.....ειχαν υποχωρησει μονο λιγο οι κροταφοι........τοτε πλησιαζα το φρυδι.....τωρα....καμμια σχεση...... :-[
[/quote]

παναη εδω εχεις και γαμω τις hairline ...πω πω οντως....σου ανεβηκε αρκετα.....και γενικα απο οτι βλεπω παλια ηταν και πολυ χαμηλα μαλιστα.....

speedy1982

New Member

πανο εσυ στις αρχες χρησιμοποιουσες μινοξιδιλη και βιταμινη ε oil??

Panos1982

Well-Known Member

speedy82 είπε:
πανο εσυ στις αρχες χρησιμοποιουσες μινοξιδιλη και βιταμινη ε oil??

χρησιμοποιησα πολυ λιγο ε-οιλ..... απ την 5η ως την 10η μερα μονο........μια φορα την ημερα εβαζα.....
Μινοξιδιλη δεν εβαλα καθολου.......γενικα τα τοπικα τα συχενομαι.......δε τα γουσταρω καθολου.....θελω το κεφαλι μου καθαρο!!!

giannis1991

Well-Known Member

πανο εισαι τωρα στους 7 μηνες γεματους....τι παραπανω βελτιωση επιδεχεται το μαλλι σου?????οσες ηταν να βγουν βγηκαν....τωρα απλα θα γινουν πιο χοντρες?????δηλαδη θα βελτιωθει και αλλο το αποτελεσμα οπτικα?

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:
πανο εισαι τωρα στους 7 μηνες γεματους....τι παραπανω βελτιωση επιδεχεται το μαλλι σου?????οσες ηταν να βγουν βγηκαν....τωρα απλα θα γινουν πιο χοντρες?????δηλαδη θα βελτιωθει και αλλο το αποτελεσμα οπτικα?

ε μπορει να βγει ενα 5-10% ακομα....... η να εχει βγει και να ειναι τοσο λεπτες οι τριχες κ να μην φαινονται σχεδον.......και στην πορεια θα φτιαξουν.........απ οτι εχω διαβασει ετσι λενε...και fast growth να εχεις...μερικες μπορει να αργησουν λιγο......οποτε ισως να εχουν βγει και ολες ισως και να βγουν ακομα λιγες....θα δειξει......αλλα οι υπαρχοντες θα δυναμωσουν κι αλλο......εχω 5 μηνες ακομα μεχρι να κλεισω χρονο...που ολοκληρωνεται το αποτελεσμα.....δεν ειναι οτι θα αλλαξει η οψη μου.......απλα θα φαινεται το μαλλι ακομα πιο φουλ......

giannis1991

Well-Known Member

μαλιστα παντως απο τωρα ειναι μια χαρα..... 8)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

speedy1982

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg34703#msg34703 date=1275766586]

ναι..παραπονο δεν εχω.......αλλα περιμενω κι αλλο λιγο πυκνωση λογικα......
[/quote]θα πυκνωσουν κι αλλο τα μαλλια αφου το αποτελεσμα ολοκληρωνεται στους 10 με 12 μηνες πιστευω οτι εχει ολοκληρωθει το 70% περιμενεις ενα 30% ακομα πανο.!!

Panos1982

Well-Known Member

speedy82 είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=1208.msg34706#msg34706 date=1275767439]
[quote author=giannis13 link=topic=1208.msg34703#msg34703 date=1275766586]

ναι..παραπονο δεν εχω.......αλλα περιμενω κι αλλο λιγο πυκνωση λογικα......
[/quote]θα πυκνωσουν κι αλλο τα μαλλια αφου το αποτελεσμα ολοκληρωνεται στους 10 με 12 μηνες πιστευω οτι εχει ολοκληρωθει το 70% περιμενεις ενα 30% ακομα πανο.!!
[/quote]

βασικα δε καθομαι να περιμενω αλλο....
ειμαι ηδη κομπλε... :p :p

Panos1982

Well-Known Member

βαζω και δυο φωτογραφιες απο ουλη.....μιας και κορευτηκα μολις.....ειναι κομμενα στα 7χιλιοστα.....και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οσο αναφορα την ουλη...!!!!

Συνημμένα

• oyli2.jpg
    oyli2.jpg
    419 KB · Προβολές: 347

speedy1982

New Member

μπραβο ρε παναη, δεν φαινεται τιποτα.! α ρε χασσον μαγε.! :worshipper :worshipper :worshipper

kapa

Μέλος του προσωπικού

Panos1982 είπε:
βαζω και δυο φωτογραφιες απο ουλη.....μιας και κορευτηκα μολις.....ειναι κομμενα στα 7χιλιοστα.....και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οσο αναφορα την ουλη...!!!!
απιστευτο!!πανο με εχει αφησει αφωνο η ραφη που σου εκανε :eek:

Panos1982

Well-Known Member

κι εμενα παιδια η ουλη με εχει εντυπωσιασει πολυ.....δλδ ειναι πολυ καλυτερη απ οτι φανταζομουνα.....ετσι μου ρχετε να μην ξαναστριπαρω ποτε κ την χαλασω........αλλα ελα μου που θα ξαναστριπαρω.... :-[ ;D

Panos1982

Well-Known Member

παρεπιπτοντος για να βλεπετε σε καλυτερη αναλυση τις φωτο.....ειναι καλυτερα να πατατε πανω στο συνθετηρα που εχει ακριβως κατω απ τη φωτο.....παρα να πατατε επανω στη φωτο....

giannis1991

Well-Known Member

μια χαρα ρε πανο....και ειδικα για σενα που σου αρεσει και το πολυ κοντο....
εγω ας πουμε δε θα ειχα προβλημα γτ δε μου αρεσει τοσο το πολυ κοντο....

Μπλουζα