RE: Mεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
malloumpas είπε:
Panos1982 σου εκανε καταπληκτικη δουλεια ο Χασον, αν και οι περισσότερες φωτογραφιες σου εχουν σβηστεί. Μου κάνει εντυπωση που ''ξεχαστηκε'' το νήμα σου 2 χρόνια τώρα. Εγω εκανα την πρώτη μου αποτυχημενη μτμ στην Ελλαδα και μετά φτιάξιμο στο εξωτερικό σε επίσης γνωστό γιατρό. Τι κρίμα που δεν υπήρχε το φόρουμ όταν εκανα στην Ελλάδα ρε γαμωτο να γλίτωνα με την μία... Πόσο κόσμο ακόμη θα δουλέψουν οι ντόπιοι τσαρλατάνοι...
Τελοσπάντων, να σε ρωτησω για κατι που εχω παρατηρησει στον εαυτό μου. Οταν βγαζεις φωτογραφια του κεφαλιου σου, δεν φαίνεσαι κάπως καλύτερα από ότι όταν κοιτάς στον καθρέφτη, ειδικά στο θεμα πυκνότητας;
Φιλε μου ναι, μου εκανε αρκετα καλη δουλεια ο χασσον εμεινα πολυ ευχαριστημενος!!! εχουν σβηστει πολλες φωτο το ξερω και εχω χασει και το αρχειο με την εξελιξη αλλα εχω μερικες απο το post-op και θα τραβηξω και τωρα μερικες 4 χρονια μετα να δειξω οταν βρω λιγο χρονο σημερα-αυριο.... το θεμα μου με την επεμβαση που εκανα ειναι 4 ετων και ειναι λογικο να εχει ξεχαστει γιατι εχουν κανει πολλα μελη απο τοτε και εξεταζονται οι πιο φρεσκες περιπτωσεις και κυριως οι φυε γιατι εγω εκανα στριπ...ειμαι λιγο της παλιας σχολης
Οσο για το φορουμ ο 1ος που ειδα εγω και πηγε εξω ηταν ο τσακαλος...ειχε παει Ιταλια στον Αρμανι το 2006 νομιζω κ ηταν απ τους πρωτους που πηγαν εξωτερικο...ψαχτηκα κι εγω ειδα και τον comb ενα αλλο παιδι πηγε πριν απο μενα και τελικα εκλεισα για Καναδα και γλυτωσα....ειχα την τυχη να ειμαι στην περιοδο που υπαρχουν τα φορουμ και η ενημερωση μεσω τον παιδιων που εχουν παει και προς ευγνωμοσυνη γι αυτο συνεχισα κι εγω να ασχολουμαι με το φορουμ και να βοηθαω τα παιδια σε αποριες και τα σχετικα...
Οσο γι αυτο που ρωτας επειδη εκανα μονο χερλαιν..και αναμεσα σε φυσικα μου μαλλια...οταν πρωτοβγηκε το αποτελεσμα και για 2 χρονια...τα μαλλια μου ηταν παντου και κατω απ ολες τις συνθηκες πολυ δυνατα και συμπαγη στην οψη τους απ οποια οπτικη γωνια και αν τα κοιτας...τωρα ομως μπορω να πω οτι κι εγω μερικες φορες κατω απο δυνατο φως βλεπω μερικα πολυ πολυ μικρα κενακια να υπαρχουν ...αυτο ομως ωφειλεται στο οτι εχω χασει τα φυσικα που ειχα μετα απο 4 χρονια..μιας και δε κανω αγωγη για τα μαλλια....τα κενακια αυτα ομως ειναι αμελητεα και σχεδον δε φαινονται καν...αυτο που φαινεται ειναι οτι αρχιζει να αραιωνει το crown και θα δειξω φωτο γι αυτο...προς το παρων βαζω dermatch πισω και καλυπτω το κενο...αλλα συντομα σε 1-2 χορνια ειμαι για νεα επεμβαση!!!!
γενικα ομως οπως εχει πει και ο Τροφεας....οι φωτογραφιες ξεγελανε γιατι ο φωτισμος και η οπτικη γωνια μπορει να κρυβουν η και να επιδυκνυουν το προβληυμα ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο απ οτι πραγματικα ειναι....αυτο ειναι γεγονος!!!!!!
γι αυτο καλυτερα να βλεπεις καποιον απο κοντα παρα παο φωτο πριν πας για επεμβαση ετσι ωστε να ξερεις τι να περιμενεις
ANAR είπε:
malloumpas είπε:
Μου κάνει εντυπωση που ''ξεχαστηκε'' το νήμα σου 2 χρόνια τώρα.
Εδω ξεχάστηκε ο Πανος απο το φορουμ το θεμα του θα ξέφευγε;:21m::21m:
εγω σου μιλαω στο φορουμ κι εσυ με γραφεις.....
δε σε περεξηγω ομως...ξερω οτι δε το κανεις επιτηδες....η πρεσβυωπια φταιει... θεριζει στην ηλικια σου....χαχαχαχα :grandpa: