Απ: Mεταμοσχευση στο βανκουβερ 2-11-2009 Dr. Hasson 3240 grafts
mindtrapper είπε:
Πάνο δε θέλω να σε αγχώσω, ούτε ξέρω ακριβώς τι έχεις κάνει με το contrast κτλ αλλά η αρχή πάντα έτσι είναι. Και εμένα στα 21 που άρχισε να αραιώνει η περιοχή του crown και γύρω μόνο κάτω από έντονο φως φαινόταν. Προσπάθησε να ρίξεις κανένα τοπικό στην περιοχή για καλό και κακό.
ναι mind το ξερω οτι το κροουν μου θα αραιωσει.....γιατι εχω προδιαθεση.....
ξερω επισης οτι εχω χασει καποιες τριχες στο κροουν....αλλα ακομα ειναι τοσο λιγες που δεν φαινεται η απωλεια στο ματι.....
οπως εβαλα αυτη τη φωτο στο κροουν....μπορω να βαλω και μια αντιστοιχη στα πλαινα του κεφαλιου κατω απο εντονο φως...και να φανει κι εκει οτι υπαρχει αραιωση....πραγμα που δεν υφιστατε φυσικα....γιατι τα πλαινα δεν αραιωνουν.....απλα εκανα αυτο το τρικ για χαβαλε πιο πολυ να δω τι θα πειτε
Ωστοσο το κροουν μου δεν εχει προβλημα ακομα και το θεμα μαλλι δε με απασχολει αυτη τη στιγμη....ξερω ομως οτι συντομα λογο προδιαθεσης (στα επομενα 2-3 χρονια) το κροουν μου θα χριζει βοηθειας.....και ισως να ασχοληθω τοτε με λιγο μινοξιδιλη στην περιοχη.....και μετα κλασσικα παλι εξωτερικο για επεμβαση.....και για μονιμη λυση....