Panoschania
Active Member
Τρίχες εννοείς, φυσικά έπεσανΜια χαρά φαίνεται η λήπτρια. Καποια μοσχεύματα παίζει να εχουν πέσει μαζί με τα κακαδακια οποτε μαλλον θα είναι λίγο πιο πάνω η πυκνότητα
Τρίχες εννοείς, φυσικά έπεσανΜια χαρά φαίνεται η λήπτρια. Καποια μοσχεύματα παίζει να εχουν πέσει μαζί με τα κακαδακια οποτε μαλλον θα είναι λίγο πιο πάνω η πυκνότητα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ημέρα 12 και πλέον καθαρός, τα μαλακωσα και τα έβγαλα όλα μόνος σιγά σιγά, το αποτέλεσμα πολύ καλό για εμένα που δεν είχα μαλλιά, έστω και έτσι. Η δότρια έχει το αναμενόμενο ξεπουλιασμα αλλά θεωρώ ότι θα φτιάξει σιγά σιγά αφήνοντας το μαλλί να μεγαλώνει λίγο, ήθελα να ρωτήσω, η εικόνα στην λήπτρια αντικατοπτριζει την πυκνότητα που θα έχει το μαλλί μελλοντικά η υποτίθεται υπάρχουν πολλά μοσχευματα που δεν φαίνονται τρίχες καν αυτήν την στιγμή διότι είναι μέσα στο scalp;;
Πιο αραιά θα είναι εννοείς?Εαν έχεις 100% φύτρωση και τα κρατήσεις σε αυτό το μήκος μόνιμα ,αυτή θα είναι η εικόνα σου .υπό αυτές τις προϋποθέσεις ..αν δεν έχεις 100% φύτρωση και τα αφήσεις να πάρουν ένα κανονικό μήκος,δεν θα είναι αυτή η η εικόνα..
ναι τρίχες εννοώ. Μαζί με τα κακαδάκια έπεσαν και τρίχες οποτε θα φαίνεται κενό σε κάποια σημεία. Αλλά πανω κάτω έτσι θα εισαι αμα βάλεις και το μικρό ποσοστό απώλειας φύτρωσης που πάντα συμβαίνει.Τρίχες εννοείς, φυσικά έπεσαν
Μπόμπα τότε!ναι τρίχες εννοώ. Μαζί με τα κακαδάκια έπεσαν και τρίχες οποτε θα φαίνεται κενό σε κάποια σημεία. Αλλά πανω κάτω έτσι θα εισαι αμα βάλεις και το μικρό ποσοστό απώλειας φύτρωσης που πάντα συμβαίνει.
Πιο αραιά θα είναι εννοείς?
ε ναι, και με τριχα 2.6 micron..το εκανα μπακαλιστικα οπως νομιζω οτι βγαινει, δεν βρηκα πληροφοριες να δω σιγουρα, αν ξερει καποιος θα ηθελα να μας πει πως βγαινει ο τυπος γιατι ισως κανω και λαθος.. ειχα πολλα 3 τριχα + παντως..Αυτό θα το ξέρεις μόνο όταν φυτρώσεις. Αν βγουν πράγματι τόσα, θα γίνεις υπερ-γρασίδας από μαλλί.
950*1=950 τριχεςΥπαρχει καποιος να μας πει Πως μπορω να βρω το λογω βαση της εξαγωγής μου?
αν το κανω σωστα βγαινει πολυ ψηλα 3,5 ..στεκει?
Έγιναν εξαγωγή
950 μονά
2150 διπλά
1750 πολλαπλά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
απο τους χαμηλους δλδ.. εχω ομως χοντρη τριχα 2.6 m950*1=950 τριχες
2150*2=4300 τριχες
1750*3=5250 τριχες
Συνολο 4850grafts - 10500τριχες
Αρα ο λογος σου είναι 10500/4850=2.16
Όχι χαμηλός, νορμάλ. Το στάνταρ είναι 2 νομίζω, πολύ σπάνια να πάει κανείς πάνω από 2.5.απο τους χαμηλους δλδ.. εχω ομως χοντρη τριχα 2.6 m
2.2 ειναι συνηθως σε εμας τους λευκους ο μεσος οροςΌχι χαμηλός, νορμάλ. Το στάνταρ είναι 2 νομίζω, πολύ σπάνια να πάει κανείς πάνω από 2.5.
απο τους χαμηλους δλδ.. εχω ομως χοντρη τριχα 2.6 m
Δες στην αρχή τις μετρήσεις στο χαρτί τους, το 5,6 micron ειναι το παχος τριχας που εβγαλε ο γιαμαν και ειναι χοντρηΤι είναι το 2.6 που λες
?? Εμένα πάχος τρίχας ειναι 0.55 ..και ειναι προς το χοντρή τρίχα.το 2.16 είναι σχετικά μέτριος λόγος.οχι κάτι ιδιαίτερο ψιλονορμαλ..
5,6 λέει χοντρή..μήπως το 5,6 ειναι 56 microns ?Δες στην αρχή τις μετρήσεις στο χαρτί τους, το 2,6 micron ειναι το παχος τριχας που εβγαλε ο γιαμαν και ειναι χοντρη
ναι εγω το εγραψα λαθος, 5,6 ειναι, αν ειναι 56 δε ξερω5,6 λέει χοντρή..μήπως το 5,6 ειναι 56 microns ?