Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

Panoschania

Active Member
Για λόγους ευκολίας θα σου ειπε μια…2 είναι το ιδανικό αλλά και με μια δουλεύει μια χαρά αφού μένει στο scalp για 20-22 ώρες!
Προβολή συνημμένου 58873
Μπα δεν είναι θέμα ευκολίας, έβαζα δύο και όταν μ έδωσε την αντιβίωση μου λέει καλύτερα μια, είναι αρκετή.. Τώρα λογικά δουλεύει και έτσι το πράμα τι να πω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
2 φορες τη μερα για μαξ αποτελεσματικοτητα, με μια η αποτελεσματικοτητα ειναι σιγουρα μικροτερη.

Kostas97

Well-Known Member
ναι αλλα οτι ειναι να βγει,θα βγει..θα τον ξανα ρωτησω τωρα που θα κοψω την αντιβιωση και οτι μου πει θα κανω.
Και γω μια βάζω εδώ και καιρό ενώ είχα ξεκινήσει με δύο καθώς το 2 στην πράξη μακροχρόνια δεν βγαίνει.
Αν αναφέρεσαι στα μεταμοσχευμενα οκ.. εγώ εννοούσα ως αγωγή στα "προβληματικά"

Panoschania

Active Member
Και γω μια βάζω εδώ και καιρό ενώ είχα ξεκινήσει με δύο καθώς το 2 στην πράξη μακροχρόνια δεν βγαίνει.
Αν αναφέρεσαι στα μεταμοσχευμενα οκ.. εγώ εννοούσα ως αγωγή στα "προβληματικά"
μπα δεν ειχα κατι ως 6ρι... για δοτρια και μπουστ τωρα στην αρχη παρθηκε η μινοξ

Panoschania

Active Member
4 μήνες!
Συνεχίζω μινοξ μια φορά την μέρα έως το 7μηνο και βιταμίνες έως το 6 μηνο.
Σε καμία δεκάρια μέρες θα κάνω και το πρώτο κούρεμα fade.
Σπυριά και ενοχλήσεις έχουν σταματήσει για την ώρα, αν βάζω το χέρι μου αισθάνομαι τριχακια να βγαίνουν. Παρακάτω έχω φώτο και από παραλία χτεσινή με φουλ φως υπό σκιά, θεωρείται ότι με την μινοξ είμαι κάνα μήνα μπροστά στην ανάπτυξη; με προβληματίζει λίγο στο αν πυκνώσει η α ζώνη και ειδικά ο αριστερός κροτάφους που είναι μόνιμα πίσω στην ανάπτυξη.

Συνημμένα

• IMG_20230724_100618.JPEG
    IMG_20230724_100618.JPEG
    363.3 KB · Προβολές: 314
  • IMG_20230724_162040.JPEG
    IMG_20230724_162040.JPEG
    128.4 KB · Προβολές: 281
  • IMG_20230724_161934.JPEG
    IMG_20230724_161934.JPEG
    162.9 KB · Προβολές: 275
Τελευταία επεξεργασία:

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Πάνο βλέπω hairline να έχει σχηματιστεί πολύ ωραία, τώρα περιμένεις να γεμίσεις. Σε βλέπω πολύ κανονικό για τέσσερις μήνες, κουράγιο και καλή φύτρωση, από 'δω και μπρος ξεκινάνε τα ωραία!

LoverBoy

Well-Known Member
Όλα καλά θα πάνε φίλε μου!Βάλε και πρωί μινοξιδίλη θα μπουστάρεις καλύτερα!Πρωί βράδυ για ένα 6 μηνο!

Chris34

Well-Known Member
Υπομονή φίλε. Είναι νωρίς ακόμη. Έβαλες πολλά μοσχευματα και θα πάρεις κάλυψη. Εγώ στη θέση σου δύο φορές τη μερα θα έβαζα μινοξιδιλη εφόσον δεν βάζεις άλλο τοπικό.

montecristo

Well-Known Member
Μια χαρά πας φιλε για 4ο μήνα. Εξελίσσεται κανονικά η φύτρωση σου. Τέλος συμφωνώ να βάζεις 2 φορές τη μέρα μινοξιδίλη αντί για μια, μία οταν ξυπνάς ή το μεσιμέρι και μια πριν κοιμηθείς

Panoschania

Active Member
Προ ολίγου μίλησα με dr yaman επιμένει για μια φορά όσο αναφορά την μινοξ, να συνεχίσω λίγο ακόμα στην δότρια πίσω, και ότι είμαι στο 40% όσο αναφορά την φύτρωση, πράμα που με ικανοποιεί βάση της εικόνας μου η οποία ναι μεν έχει μια ψευδαίσθηση πυκνότητας και οχι τίποτε το σπουδαίο ακόμα, αλλά εγώ άλλαξα χρονικά πολύ, γύρισα σε 4 μήνες 6 Χρόνια πίσω και υποτίθεται θα δώσει αλλά τόσο και λίγο ακόμη μέχρι το 10μηνο..

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Προ ολίγου μίλησα με dr yaman επιμένει για μια φορά όσο αναφορά την μινοξ, να συνεχίσω λίγο ακόμα στην δότρια πίσω, και ότι είμαι στο 40% όσο αναφορά την φύτρωση, πράμα που με ικανοποιεί βάση της εικόνας μου η οποία ναι μεν έχει μια ψευδαίσθηση πυκνότητας αλλά εγώ άλλαξα πολύ, γύρισα σε 4 μήνες 6 Χρόνια πίσω και υποτίθεται θα δώσει αλλά τόσο και λίγο ακόμη μέχρι το 10μηνο..
Μια χαρά είσαι φίλε μου Τούμπανο αλλά μινοξιδίλη Συνεχίζεις και στην Λήπτρια σωστά?Χαίρομαι που απολαμβάνεις την νέα σου εικόνα και σου εύχομαι να το χαρείς και να φυτρώσουν όλα!

Panoschania

Active Member
Μια χαρά είσαι φίλε μου Τούμπανο αλλά μινοξιδίλη Συνεχίζεις και στην Λήπτρια σωστά?Χαίρομαι που απολαμβάνεις την νέα σου εικόνα και σου εύχομαι να το χαρείς και να φυτρώσουν όλα!
Ναι φυσικά συνεχίζω μέχρι τέλους θα πάει η μινοξ. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Panoschania

Active Member
Πρώτο κούρεμα σε κομμωτήριο σήμερα, το σβήσιμο σε κάποια σημεία δεν είναι πολύ καλό και δημιουργεί λίγο θέμα στην φώτο, οπτικα είναι καλύτερο, η δότρια εχει κάποια σημαδάκια σε κάποια σημεία από την επέμβαση αλλά ακόμα και να μην επανέλθουν με την μινοξ τελικά με λίγο μεγαλύτερα μαλλιά δεν φαίνεται κάτι, τα έκανα κοντά για αρχή ώστε να δω που θα το καταλήξω σιγά σιγά.

Συνημμένα

• received_1811581232573153.jpeg
    received_1811581232573153.jpeg
    95.8 KB · Προβολές: 201
  • IMG_20230802_114123.jpg
    IMG_20230802_114123.jpg
    145.7 KB · Προβολές: 200
  • IMG_20230802_114045.jpg
    IMG_20230802_114045.jpg
    307.4 KB · Προβολές: 221

LoverBoy

Well-Known Member
Πρώτο κούρεμα σε κομμωτήριο σήμερα, το σβήσιμο σε κάποια σημεία δεν είναι πολύ καλό και δημιουργεί λίγο θέμα στην φώτο, οπτικα είναι καλύτερο, η δότρια εχει κάποια σημαδάκια σε κάποια σημεία από την επέμβαση αλλά ακόμα και να μην επανέλθουν με την μινοξ τελικά με λίγο μεγαλύτερα μαλλιά δεν φαίνεται κάτι, τα έκανα κοντά για αρχή ώστε να δω που θα το καταλήξω σιγά σιγά.
Με Γειά Φίλε μου το Κούρεμα!Δεν φαίνεται κάτι άσχημο απο την φώτο!Σε 5 μέρες που θα στρώσει το κούρεμα θα είναι ακόμα καλύτερο!Βέβαια δεν ξέρω πως είναι απο κοντά αλλά αυτό που βλέπω απο εδώ μου αρέσει!

bobby

Well-Known Member
Είναι σκοτεινές οι φωτο. Αν μπορείς βγάζε σε εξωτερικό χώρο σε διάχυτο φως και όχι απευθείας στον ήλιο. Έτσι όπως είναι αυτές που μόλις ανέβασες δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα.

Panoschania

Active Member
Είναι σκοτεινές οι φωτο. Αν μπορείς βγάζε σε εξωτερικό χώρο σε διάχυτο φως και όχι απευθείας στον ήλιο. Έτσι όπως είναι αυτές που μόλις ανέβασες δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα.
ειμαι ακριβως σε φως απο πανω φαντασου

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Μια χαρά είσαι και με γεια το κούρεμα! Τώρα ξεκινά ουσιαστικά η φύτρωσή σου και φαίνεται να βρίσκεσαι σε καλό δρόμο!

Μπλουζα