Panoschania _ Dr Yaman motorized fue 4850 g 24/03 ΝW6

bobby

Well-Known Member
ειμαι ακριβως σε φως απο πανω φαντασου
Δεν αμφιβάλω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δω καλά τη δότρια. Ίσως φταίει που είμαι και εγώ έξω στην παραλια… Εγώ στις δικές μου πάω στην αυλή όχι σε απευθείας ηλιακό φως και βγαίνουν φωτεινές. Με τεχνητό φως θέλει ειδική κατάσταση για να φαίνονται σωστά. Έξω μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς απευθείας ήλιο νομίζω είναι η ιδανική συνθήκη για εμάς τους μη επαγγελματίες της φωτογραφίας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panoschania

Active Member
Δεν αμφιβάλω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να δω καλά τη δότρια. Ίσως φταίει που είμαι και εγώ έξω στην παραλια… Εγώ στις δικές μου πάω στην αυλή όχι σε απευθείας ηλιακό φως και βγαίνουν φωτεινές. Με τεχνητό φως θέλει ειδική κατάσταση για να φαίνονται σωστά. Έξω μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς απευθείας ήλιο νομίζω είναι η ιδανική συνθήκη για εμάς τους μη επαγγελματίες της φωτογραφίας.
θα μπει καμια παραλιακη υπο σκια το σκ λογικα

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά δειχνει φιλε...Καλύτερα τώρα με το κοντό κούρεμα στη δότρια, έδεσε καλύτερα με το πάνω...
Συμφωνώ όταν κουρεύονται τα γύρω πάντα δείχνει πιο πλούσιο το πάνω μέρος!Αν και ο φίλος μας ήδη έχει πλουτίσει

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
@bobby Αυτό που λες το καταλαβαίνω αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει ας πούμε 'ιατρική/επιστημονική' ενημέρωση, να σου δείξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε όσους κάνουν πρωταθλητισμό στις ΜΜ, έχει νόημα. Αν τώρα ενδιαφέρεσαι απλά από γλόμπος να έχεις ένα αξιοπρεπές μαλλί, νομίζω αυτό που σ'ενδιαφέρει είναι πώς φαίνεται σε μια μέση κατάσταση στο σπίτι ή το γραφείο. Είχανε και μεγάλο νήμα στο ξενέζικο το φόρουμ, πώς την ίδια, αντικειμενικά καλή ΜΜ, μπορείς να την παρουσιάσεις από υπερ-μπόμπα ως αποτυχία ανάλογα με το τί διαλέγεις να δείξεις.

Panoschania

Active Member
@bobby Αυτό που λες το καταλαβαίνω αν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει ας πούμε 'ιατρική/επιστημονική' ενημέρωση, να σου δείξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε όσους κάνουν πρωταθλητισμό στις ΜΜ, έχει νόημα. Αν τώρα ενδιαφέρεσαι απλά από γλόμπος να έχεις ένα αξιοπρεπές μαλλί, νομίζω αυτό που σ'ενδιαφέρει είναι πώς φαίνεται σε μια μέση κατάσταση στο σπίτι ή το γραφείο. Είχανε και μεγάλο νήμα στο ξενέζικο το φόρουμ, πώς την ίδια, αντικειμενικά καλή ΜΜ, μπορείς να την παρουσιάσεις από υπερ-μπόμπα ως αποτυχία ανάλογα με το τί διαλέγεις να δείξεις.
ΑΚΡΙΒΩΣ , όλο και κάτι θα βρούμε αν ψάχνουμε, το σημαντικό είναι ότι εγώ βλέπω τον εαυτό μου και ψιλό παθαίνω σοκ μέρα με την μέρα διότι δεν είχα προσδοκίες για τέτοια βελτίωση στο 4 μηνο, πίστευα θα πάει καλά αλλά όχι τόσο γρήγορα τέτοια αλλαγή, και ας μην σχολιάσω το σοκ που παθαίνουν γνωστοί και γείτονες τις τελευταίες 10 μέρες. κάνει μπαμ η μαλλιαδουρα σε μένα πλέον, δλδ αυτο που λεμε οτι δεν πρεπει να φαίνεται ότι έχεις κάνει μμ, σε έμενα λειτουργεί αλλιώς ,ναι μεν δείχνει φυσικό και δεν καταλαβαίνεις ότι έκανα μμ αν δεν με ξέρεις, αλλά φαίνεται στους γνωστούς γιατί πριν ενα μήνα αλλά και τοσα χρόνια δεν είχα μαλλιά σχεδόν καθόλου.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Παιδια δεν "ψιρίζω την μαιμού", απλά έχω ενδιαφέρον να δω πως είναι η δότρια μετά από μία τέτοια εξαγωγή και με αυτές τις φώτο δεν μπορώ. Εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σας για την βελτίωση. Πάντα παίζουν ρόλο οι προσδοκίες για το τι θεωρείς επιτυχημένο ή όχι, και τις προσδοκίες του καθένα μας ούτε μπορώ ούτε θέλω να τις επιρρεάσω, από ακαδημαικό ενδιαφέρον θα ήθελα να δω την δότρια, αν δεν γίνεται δεν πειράζει.

LoverBoy

Well-Known Member
ΑΚΡΙΒΩΣ , όλο και κάτι θα βρούμε αν ψάχνουμε, το σημαντικό είναι ότι εγώ βλέπω τον εαυτό μου και ψιλό παθαίνω σοκ μέρα με την μέρα διότι δεν είχα προσδοκίες για τέτοια βελτίωση στο 4 μηνο, πίστευα θα πάει καλά αλλά όχι τόσο γρήγορα τέτοια αλλαγή, και ας μην σχολιάσω το σοκ που παθαίνουν γνωστοί και γείτονες τις τελευταίες 10 μέρες. κάνει μπαμ η μαλλιαδουρα σε μένα πλέον, δλδ αυτο που λεμε οτι δεν πρεπει να φαίνεται σε έμενα λειτουργεί αλλιώς ,ναι μεν δείχνει αρκετά φυσικό αλλά φαίνεται γιατί πριν ενα μήνα και τοσα χρόνια δεν είχα μαλλιά χαχα
Πόσο χαίρομαι που το απολαμβάνεις φίλε μου!Μας έφαγε την ψυχή αυτό το πρόβλημα και αξίζουμε λίγη ηρεμία πλέον!

montecristo

Well-Known Member
Συμφωνώ όταν κουρεύονται τα γύρω πάντα δείχνει πιο πλούσιο το πάνω μέρος!Αν και ο φίλος μας ήδη έχει πλουτίσει
Ε ναι πάντα και σε άτομα που δεν πάσχουν από ΑΓΑ το πάνω μέρος πρέπει να είναι πιο μακρύ από τα πλαϊνά για να φαίνεται αισθητικά ωραίο το αποτέλεσμα.
Και τώρα που κουρεύτηκε φαίνεται πιο «αρμονικό» και η δότρια μια χαρά δείχνει σε αυτό το πιο κοντό μήκος!

Panoschania

Active Member
Φρέσκιες φωτογραφίες σε σκιερό μέρος εξωτερικά.
Δέκα χρόνια νεότερος σε 4 μήνες και δέκα μέρες.
H δότρια δεν εχει επανέλθει ακόμη πλήρως, λογικά θα μείνουν κουσουρακια αλλά δεν βοηθάει και το σβήσιμο του κομμωτή την στιγμή αυτήν, δείχνει καλύτερο από κοντά από ότι στην φώτο πάντως.

Συνημμένα

• IMG_20230804_125625.jpg
    IMG_20230804_125625.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 319
  • IMG_20230804_125709.jpg
    IMG_20230804_125709.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 309
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Τζετ. Η δότρια στο πλάι φαίνεται ΟΚ, από το αυτί και πίσω φαίνεται λίγο ζορισμένη αλλά θέλει καλύτερη φωτο για να είμαστε σίγουροι. Συνολικά πάντως η μέρα με την νύχτα!!!!! Ο ΥΑΜΑΝ φαίνεται VFM κατάσταση.

Panoschania

Active Member
Διακοποφωτογραφικο υλικό από νότια Κρήτη, με wet look σε σκιά ώστε να δείτε την δότρια όσοι το ζητήσατε, να τονίσω ότι δεν είναι τόσο έντονα τα σημάδια από ότι μου λένε, όσο δείχνουν στην φώτο, το κούρεμα είναι πολύ κοντό και όχι τόσο καλό το σβήσιμο και το επιδεινώνει, με μεγαλύτερο μαλλί εννοείτε δεν θα φαίνεται κάτι, ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει η δότρια όσο γίνεται το επόμενο διάστημα. Βρίσκομαι το 4 μήνα και 10 μέρες.

Συνημμένα

• IMG_20230806_164901.jpg
    IMG_20230806_164901.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 247
  • IMG_20230806_164937.jpg
    IMG_20230806_164937.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 240
  • IMG_20230806_165150.jpg
    IMG_20230806_165150.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 253

JimKan1

Well-Known Member
Μια χαρα η δοτρια εκτος απο ενα μικρο σημειο ψηλα που ηταν ηδη αραιο, και στην ληπτρια εχει ξεκινησει και φουντωνει

LoverBoy

Well-Known Member
Διακοποφωτογραφικο υλικό από νότια Κρήτη, με wet look σε σκιά ώστε να δείτε την δότρια όσοι το ζητήσατε, να τονίσω ότι δεν είναι τόσο έντονα τα σημάδια από ότι μου λένε, όσο δείχνουν στην φώτο, το κούρεμα είναι πολύ κοντό και όχι τόσο καλό το σβήσιμο και το επιδεινώνει, με μεγαλύτερο μαλλί εννοείτε δεν θα φαίνεται κάτι, ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει η δότρια όσο γίνεται το επόμενο διάστημα. Βρίσκομαι το 4 μήνα και 10 μέρες.
Πολύ ωραία φίλε μου!Μεγάλη διαφορά και το ότι σε έχει ανεβάσει ψυχολογικά φαίνεται στο πρόσωπο σου!Να περάσεις όμορφα στις διακοπές σου και να διασκεδάσεις όσο μπορείς!

bobby

Well-Known Member
Φαίνεται λίγο ζορισμένη, αλλά μετά από 4850 πιστεύω είναι φυσιολογικό. Επίσης είσαι 4ο μήνα πιστεύω θα βελτιωθεί και ούτε που θα το παρατηρεί κάποιος. Όλα καλά!

Μπλουζα