Papakos, FUE, 3539g, 9-10/11/20

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως δείχνει η εικόνα τώρα φυσικά και χρειάζεσαι παραπάνω αλλά όχι 300-400 ούτε 600-700.... Νομίζω 1500-2000 ακόμα πάνω κάτω ώστε να κλείσουν όλες οι ζώνες αναλογικά ...αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ...2 μμ....αυτό που έχεις στο μυαλό σου γίνεται με δύο μμ... εξαρχής έπρεπε να το ήξερες αυτό ...βλέπεις τώρα περιστατικά του Άλεξ η του βαλφο που δεν έχουν σχέση με το δικό σου ...εσύ είσαι ουσιαστικά 5-6αρης .....είσαι πιο κοντά σε μένα παρά σ αυτά που βλέπεις ....

Δύσκολα θα φτάσει 6ρης. Κατά 90% θα μείνει 5ρης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι λόγω ηλικίας και εγώ αυτό λέω ....αλλά δεν μπορεί να βλέπει περιστατικά σαν αυτά που ανέφερα και να θεωρεί ότι είναι το ίδιο ...αυτό λέω ...

Αυτά πρέπει να τα εξηγεί ο γιατρός όχι εσύ και εγώ.

Papakos

Member
Ναι λόγω ηλικίας και εγώ αυτό πιστεύω ....αλλά δεν μπορεί να βλέπει περιστατικά σαν αυτά που ανέφερα και να θεωρεί ότι είναι το ίδιο ...αυτό λέω ...
Ούτε ανέφερα κάποιο περιστατικό, ούτε θεωρώ ότι θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα με αυτά. Στα περιστατικά αυτά αναφέρθηκα μόνο για τον αριθμό των μοσχευμάτων που εξήχθησαν και που είναι το μόνο μέγεθος το οποιο είναι κοινά μετρήσιμο. Σε παρακαλώ Γιώργο μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτά τα περιστατικά φίλε παπάκο έχουν και άλλη δοτρια εκτός από άλλη ληπτρια.το κεφάλι σου μην το συγκρίνεις με κανένα..μην πέφτεις στο τρυπάκι αυτό..βάση αριθμών που έχουν μπει είσαι σε ένα καλό επίπεδο για την ώρα.αν είχες βάλει αλλά 300-400 δεν θα είχες ουσιαστική διαφορά..η διαφορά που έχεις στο μυαλό σου θα υπήρχε μόνο αν είχες βάλει άλλα 2000+ τριχοθυλάκια.προγραμματισε να κάνεις άλλη μια επέμβαση τέτοιου βαθμού και οι ερωτήσεις αυτές που κάνεις τώρα θα έχουν μια βάση τότε.καο πάλι όχι απόλυτα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτά τα περιστατικά φίλε παπάκο έχουν και άλλη δοτρια εκτός από άλλη ληπτρια.το κεφάλι σου μην το συγκρίνεις με κανένα..μην πέφτεις στο τρυπάκι αυτό..βάση αριθμών που έχουν μπει είσαι σε ένα καλό επίπεδο για την ώρα.αν είχες βάλει αλλά 300-400 δεν θα είχες ουσιαστική διαφορά..η διαφορά που έχεις στο μυαλό σου θα υπήρχε μόνο αν είχες βάλει άλλα 2000+ τριχοθυλάκια.προγραμματισε να κάνεις άλλη μια επέμβαση τέτοιου βαθμού και οι ερωτήσεις αυτές που κάνεις τώρα θα έχουν μια βάση τότε.καο πάλι όχι απόλυτα.

Πως το συμπεραίνεις αυτό? H δότρια του Papakou όπως φαίνεται μετά την μμ είναι πολύ καλή, πάει προς σταθεροποίηση λόγω ηλικίας και άνετα υποστηρίζει πλάνο 6000-7000g. Επ' αυτού δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Θα έλεγα ότι είναι ευκολότερη περίπτωση από ένα 30ρη NW3-4 χωρίς φίνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Γτ στα 40 είναι nw 5 ,θεραπεία δεν είδα κάπου ότι κάνει,οποτε ίσως ένα nw να ανέβει στην πορεία και όσο να είναι και η δοτρια πιστεύω θα επηρεαστεί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γτ στα 40 είναι nw 5 ,θεραπεία δεν είδα κάπου ότι κάνει,οποτε ίσως ένα nw να ανέβει στην πορεία και όσο να είναι και η δοτρια πιστεύω θα επηρεαστεί.

Αυτό που γράφεις είναι ένα σωστό αλλά γενικό συμπέρασμα. Κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική και για αυτό έχει τεράστια αξία ένα σοβαρό λεπτομερές consultation. Η εικόνα της δότριας του Papakou μετά την μμ (πυκνότητα, κλπ) σε συνδυασμό με την ηλικία του δείχνουν με αρκετή σιγουριά το μέλλον. Καταρχήν μιλάμε για διαμορφωμένη ΑΑ, όχι διάχυτη, πολύ σημαντικό. Αυτό που ξεκίνησε και πήρε 15-20 χρόνια για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα συνεχίσει με ολοένα και επιβραδυνόμενο ρυθμό να εξελίσεται. Η πυκνότητα στα ακρότατα των γεφυρών του είναι μια χαρά. Δεν έχει επηρεαστεί. Αν συνδυάσεις αυτά τα 2 καταλαβαίνεις ότι ακόμα και αν υπάρξει στα επόμενα 10 χρόνια μια υποχώρηση 1-2 cm περιμετρικά πάλι έχει το ισοζύγιο που χρειάζεται για να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αφού η υπόλοιπη δοτριά του έχει πολύ πράμα. Αυτό που σίγουρα όμως θα χάσει (βραδέως) είναι τα μαλλιά στο middle. Αν φυσικά πάρει και low dose φίνα θα το γλιτώσει σε μεγάλο βαθμό.

Μετά από 70 consultation με τον Lorenzo, τα περισότερα NW που είδα ήταν 5ρια. Άλλα είχαν 6000 δότρια άλλα είχαν 12000. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Πρέπει να το εξατομικεύσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ούτε ανέφερα κάποιο περιστατικό, ούτε θεωρώ ότι θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα με αυτά. Στα περιστατικά αυτά αναφέρθηκα μόνο για τον αριθμό των μοσχευμάτων που εξήχθησαν και που είναι το μόνο μέγεθος το οποιο είναι κοινά μετρήσιμο. Σε παρακαλώ Γιώργο μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.
Ναι οκ το έχω καταλάβει τι εννοείς και σου απάντησα πάνω σ αυτό ακριβώς παραπάνω αν δεις ....

Fiponazio

Active Member
@CVIAL @vlafo @Giorgos-3 Εγώ θεωρώ την επιτυχία σίγουρη σε κάποιες περιπτώσεις πχ όπως εδώ του φίλου λογικά στο τέλος φυσικά και θα έχει διαφορά και θα είναι καλό αποτέλεσμα όπως και στου @Xristos87 η του @vlafo και ακόμα και στην δικιά μου περίπτωση όπου και να πήγα μου είπαν ότι θα έχω καλό αποτέλεσμα με σιγουριά. Δλδ πιστεύω ότι και Τυρκαλα να πάω η Αναστασάκη η HDC η ακόμα και AHC νμζ θα είναι σχετικά αρεστό το αποτέλεσμα από τους περισσότερους έχω άδικο πιστεύετε;

Giorgos-3

Well-Known Member
@CVIAL @vlafo @Giorgos-3 Εγώ θεωρώ την επιτυχία σίγουρη σε κάποιες περιπτώσεις πχ όπως εδώ του φίλου λογικά στο τέλος φυσικά και θα έχει διαφορά και θα είναι καλό αποτέλεσμα όπως και στου @Xristos87 η του @vlafo και ακόμα και στην δικιά μου περίπτωση όπου και να πήγα μου είπαν ότι θα έχω καλό αποτέλεσμα με σιγουριά. Δλδ πιστεύω ότι και Τυρκαλα να πάω η Αναστασάκη η HDC η ακόμα και AHC νμζ θα είναι σχετικά αρεστό το αποτέλεσμα από τους περισσότερους έχω άδικο πιστεύετε;
Η απάντηση βρίσκεται στο παρελθόν του κάθε ένα με το τι έχει κάνει ως τώρα ....οι γνώμη του κάθε ένα όπως έχεις κτλ δεν γίνεται να ταυτιζεται ακριβώς με του άλλου... Υπάρχει πολύ υποκειμενικότητα πιστεύω στις μμ και ο καθένας γιατρός αναπτύσει το δικό του στυλ...επίσης και ο κάθε ασθενής ανάλογα με τα ερεθίσματα γνώσεις τι κλίμακα του προβλήματος βλέπει διαφορετικά την κατάσταση από τον άλλον ....μπλέκει πολύ το πράγμα για αυτό και οι συχνες εντάσεις ....

vlafo

Well-Known Member
Όταν το case είναι εύκολο,όπου και να πας αν έχεις υψηλή φύτρωση το αποτέλεσμα θα είναι καλό.
Σε σχέση με το πριν,η διαφορά θα είναι μεγάλη,σε σχέση με το που θέλεις να πας όμως,θέλει τεράστια ανάλυση και εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας και που μπορεί να φτάσει.
Μέλος παλαιό έμπειρο,πήγε με πυκνότητα 80-100g μαμίσια και την ανέβασε στα 120g.

Τελευταία επεξεργασία:

witcher

Well-Known Member
Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί, καμία από τις Ελληνικές κλινικές δεν ακολουθεί σταθερά το μοτίβο "κλείνω ζώνες".
Αν αναλύσουμε όλα τα περιστατικά των ελληνικών κλινικών του φόρουμ θα βρούμε στα περισσότερα ότι θα μπορούσε να είχε εφαρμοστεί το πλάνο "κλείνω ζώνες" αλλά δεν εφαρμόστηκε στην πλειοψηφία αν όχι σε όλα. Οπότε λίγο πολύ δεν θα έχει σημαντικές διαφορές το αποτέλεσμα αν δεν μπουν παραπάνω grafts, οπότε μετά υπερτερεί η ελληνική κλινική με την καλύτερη τιμή ως επιλογή για επέμβαση.
Αντίθετα οι Κυπριακές HDC και Γεωργίου φαίνεται να ακόλουθούν σταθερά αυτό το πλάνο και δεν απλώνουν τα μοσχεύματα όπως συνήθως κάνουν οι ελληνικές κλινικές εκτός αν έχει άλλο πλάνο ο πελάτης και το ζητήσει.

Papakos

Member
Τελευταίο post. Τουλάχιστον γιαυτη την μ.μ. 10 μήνες μετά την επέμβαση. Από τον 6 και μετά έκοψα και τον αφρό που χρησιμοποιούσα γιατί δεν μπορούσα να είμαι συνεπής. Οι φωτο όσο πιο αποκαλυπτικές γίνεται. Στην καθημερινότητα το κεφάλι μου φαίνεται σαφώς καλύτερο. Ευχαριστημένος; Ναι με βάση το που θα μπορουσα να φτάσω με στη την μ.μ και το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη επιφυλάσσομαι για το μέλλον και για άλλη μια προσπάθεια.

8BBA78AB-3385-482A-8E21-A793AFCEFCAD.jpegFB85501B-0C32-4726-B3C5-A890974DBB9A.jpeg0D559493-E0B7-4DCF-AB50-D515F47FE2AB.jpeg4BA273BC-EE90-45F0-8A59-DAA692CBE0B5.jpegFD9815D1-D8AC-49CD-BF4C-87823B97FAA0.jpeg92A0B899-6D1D-44EB-844E-8AC55140B601.jpegB8B9FE6A-BD4A-40C8-95BC-002B93D6850B.jpeg

Μπλουζα