midnight express
Well-Known Member
Μια χαρα φιλε.Να χαιρεσαι την νεα σου εικονα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς .Στον Τιρκαλα κανείς δε θα καταλάβει ότι έκανες ΜΜΠαντως για την ωρα σε θεμα φυσικοτητας ο Τυρκαλας παιρνει αριστα. Οποιον και αν εχω δει εδω σε φωτο, δεν ξερω αν θα καταλαβαινα οτι ειναι μεταμοσχευση αν τον εβλεπα εξω. Νομιζω πως οχι.
Εσύ φίλε που έχεις επικοινωνία ρωτα τον Τιρκαλα σχετικά με τον σνικαρο τι παίχτηκε,Άσχετο με το νήμα σαφώς.Ακριβώς .Στον Τιρκαλα κανείς δε θα καταλάβει ότι έκανες ΜΜ
Δεν κατάλαβαΕσύ φίλε που έχεις επικοινωνία ρωτα τον Τιρκαλα σχετικά με τον σνικαρο τι παίχτηκε,Άσχετο με το νήμα σαφώς.
Τελευταίο post. Τουλάχιστον γιαυτη την μ.μ. 10 μήνες μετά την επέμβαση. Από τον 6 και μετά έκοψα και τον αφρό που χρησιμοποιούσα γιατί δεν μπορούσα να είμαι συνεπής. Οι φωτο όσο πιο αποκαλυπτικές γίνεται. Στην καθημερινότητα το κεφάλι μου φαίνεται σαφώς καλύτερο. Ευχαριστημένος; Ναι με βάση το που θα μπορουσα να φτάσω με στη την μ.μ και το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη επιφυλάσσομαι για το μέλλον και για άλλη μια προσπάθεια.
Προβολή συνημμένου 40072Προβολή συνημμένου 40073Προβολή συνημμένου 40074Προβολή συνημμένου 40075Προβολή συνημμένου 40076Προβολή συνημμένου 40077Προβολή συνημμένου 40078
Ο σνικ είχαν πει και παλια τα παιδιά ότι έκανε μμ στον Τιρκαλα και επειδή όταν τον βλέπω παρατηρώ κάτι ασυνήθιστο ...έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό μήπως μας πει κάνα κουτσομπολιό ..όπως grafts κτλΔεν κατάλαβα
Υπάρχει ιατρικό απόρρητο .Κανονικά δεν επιτρέπεται να πειΟ σνικ είχαν πει και παλια τα παιδιά ότι έκανε μμ στον Τιρκαλα και επειδή όταν τον βλέπω παρατηρώ κάτι ασυνήθιστο ...έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό μήπως μας πει κάνα κουτσομπολιό ..όπως grafts κτλ
Χμ καταλάβα,μόνο αν κάνει παρουσίαση εδώ. Αλλά δεν παίζει χαχαΥπάρχει ιατρικό απόρρητο .Κανονικά δεν επιτρέπεται να πει
Υπάρχει ιατρικό απόρρητο .Κανονικά δεν επιτρέπεται να πει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Vlafo.Papakos
Το αποτέλεσμα σου αυτό αναμενόταν.
Η φυσικότητα του είναι ότι καλύτερο,άλλωστε τον έχω εκθειάσει τον Τιρκαλά για αυτό και απέχει παρασάγγας από τους περισσότερους.
Η πυκνότητα μια χαρά για τα g που έβαλες,αναμενόμενη και αυτή.
Με λίγα λόγια πολύ καλός,αλλά με βάση την ηλικία σου,τη δότρια σου αλλά και την ωραία τρίχα που έχεις,θα είναι κρίμα να μην μπεις για άλλη μια μονοήμερη να βγάλεις max αριθμό g και να το απογειώσεις πραγματικά το αποτέλεσμα σου.
Με 2000-2300g ούτε εσύ θα πιστεύεις αυτό που θα πάρεις σαν ολοκλήρωση τελική.
Back to 20s.
Εύχομαι καλή επιτυχία να το χαίρεσαι.
Πάντα η 2η είναι πιο εύκολη.Ευχαριστώ Vlafo.
Η αλήθεια είναι ότι και γώ κάπως έτσι το σκέφτομαι. Πιστεύω μάλιστα πως τη δεύτερη φορά θα είναι πιο εύκολα γιατί τη στιγμή που θα καθαρίσω (δέκα μέρες) δεν θα μείνει το κεφάλι μου κενό όπως τώρα, περιμένοντας κανα 3μηνο να βγουν οι καινούργιες τρίχες.
Μεταποίηση απο το "Παπάκι"
Papakos πάει Καλαμαριά, μωρέ Papakos πάει Καλαμαριά
πάει στην Starks, να βάλει πολλά μαλλιά.
Papako πες τον Τυρκαλά, μωρέ Papako πες τον Τυρκαλά,
να σου γεμίσει graft, την δότριά.
Μεγάλη η αλλαγή να το χαίρεσαι.
ΚενόΚαλύπτεις άνετα το κανό που άφησε ο Μίκης.