Papakos, FUE, 3539g, 9-10/11/20

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβολου, κανεις δε μπορεί να χειρουργεί 24 ημέρες το μήνα επι 8 έως 10 ωρες την ημέρα. Ανθρωπίνως θεωρώ εφικτό να χειρουργεί κάποιος 4 ημέρες την εβδομαδα. Αυτό σημαίνει με μέσο όρο 1500grafts 24000ευρω το μήνα. Ομως βγάλε έξω τον Αύγουστο, Χριστούγεννα και Πάσχα, σημαίνει ότι πας στα 24000 * 10/12= 20000 ευρώ ανα μήνα τζίρο. Απο αυτά εαν αρχίσεις να αφαιρείς όλα όσα σου ανέφερα παραπάνω μη νομίζεις ότι υπάρχει και κανενα πολυ μεγάλο κέρδος.
Προφανως και δε μπαίνουν μέσα, αλλά με αυτες τις τιμες δεν κερδίζουν και όσα νομίζουν κάποιοι. Γι αυτό από ένα σημείο και μετα, πολλοί για να αυξηθεί ο τζίρος βαζουν να χειρουργούν και άλλοι.
ναι ρε vlafo, αλλα ολοι πληρωνουμε φορους και λογικο ειναι να πληρωνεις περισσοτερα οταν βγαζεις περισσοτερα, αλλα υπαρχει κ το παραθυρο του να δηλωνεις οσα θες και οχι οσα πραγματικα παιρνεις. Προφανως γνωριζουμε οτι δεν ειναι το κερδος αυτο αλλα σιγουρα θα ειναι αρκετα υψηλο κ επειτα απο την αφαιρεση μισθων υπαλληλων (ποσοι να ναι αυτοι:), φορους, ασφαλειες κτλπ... Μη τρελαθουμε κιολας οτι δεν βγαινει μεγαλο κερδος απο τις μεταμοσχευσεις...
Manly man
Η κερδοφορία που μπορεί να παίζει μπορεί να είναι μεν υψηλή αλλά τα έξοδα δεν μπορείς να φανταστείςς πόσα είναι.
Όταν σου παίρνει το 45% δηλαδή τα μισά μόνο η εφορία και έχεις όλα τα υπόλοιπα έξοδα μισθοδοσίας ,ασφαλιστικές εισφορές,άλλα λειτουργικά έξοδα,σου μένει ενα τελικό 20% που όπως είπα είναι αρκετό για να είναι άνετος κάποιος όταν τζιράρει πολύ.
Αλλά δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά όταν βγάζεις 100€ και σου μένουν 20€.Αυτό λέω.
Απλά έχουν το παραθυράκι με τις αποδείξεις και εκει μπορεί να γλυτώσουνε αρκετά λεφτά.
Αυτό είναι όλο.
Φιλοι μου, ας παρω και εγω μερος στο διαλογο...
Προσωπικα θα συμφωνησω με τον Manly man. Εξαλλου αυτο κανω εδω και πολλους μηνες...κυριως μετα την εμφανιση του εξωφρενικα αμοιβομενου κ. Αναστασακη. Παντα τονιζω οτι δεν ειναι λογικο οι γιατροι μμ να απαιτουν υπερβολικα χρηματα σε μια εποχη κρισης και σε μια σχετικα υποαναπτυκτη χωρα. Θεωρω οτι τα κερδη τους ειναι υπερβολικα και γι' αυτο θα πρεπει να ακολουθουν συνετη οικονομικη πολιτικη.

Στην προκειμενη περιπτωση...ο κ. Τυρκαλας ειναι ο πιο οικονομικος Ελληνας γιατρος....ακομη και ετσι θεωρω οτι τα κερδη του ειναι πολυ ικανοποιητικα.

Ας υποθεσουμε οτι κανει 20 μμ το μηνα (λογικο και εφικτο ακουγεται να δουλευει καποιος 20 μερες το μηνα και να ξεκουραζεται τις υπολοιπες 10) και οτι παιρνει 2000 ευρω καθε μερα (αυτη νομιζω ειναι η χρεωση του καθημερινα).

20 × 2.000= 40.000 το μηνα.

Φιλε vlafo, επειδη ανεφερες την εφορια, ειναι δυνατον να πιστευεις οτι δηλωνει 400.000 (για 10 μηνες...2 μηνες διακοπαρες!!!) στην εφορια; Ειναι αυτονοητο οτι αφαιρει τεραστια εξοδα και φυσικα αποκρυπτει και πολλα εσοδα (υπαρχουν χιλιαδες τροποι να δηλωνεις λιγοτερα στην εφορια). Προσωπικη εκτιμηση...το πολυ να δηλωνει 100.000 στην εφορια. Αρα, πληρωνει 45.000 εφορια.

Επισης, επειδη αναφερθηκαν οι ασφαλιστικες εισφορες...ποσες ειναι αυτες; 500 ευρω το μηνα...το ανωτερο; 6.000 το χρονο.

Ακομη, επειδη αναφερθηκαν τα ενοικια...ποσα ειναι αυτα; 1000 ευρω το μηνα...το ανωτερο; 12.000 το χρονο.

Επιπλεον, επειδη αναφερθηκαν οι μισθοι υπαλληλων...δυο νοσηλευτριες εχει ολες κι ολες...απο 1500 το μηνα...το ανωτερο. 3000 το μηνα...36.000 το χρονο...προσθεσε και ασφαλεια...50.000 το χρονο.

Να υπαρχει και μια γραμματεας, μια καθαριστρια, ενας ακομη υπαλληλος; Αλλες 50.000 το χρονο για ολους τους υπαλληλους.

Τελος, ρευμα, τηλεφωνο,νερο, λοιπα εξοδα...συνολο 10.000 το ανωτερο;

Ας κανουμε, λοιπον, μια σουμα...

400.000 (τζιρος) - 45.000 εφορια - 6.000 ασφαλεια - 12.000 ενοικια - 100.000 μισθοι υπαλληλων - 10.000 λοιπα εξοδα =

περιπου 230.000 ευρω

Τα αναλωσιμα (μηχανηματα, εργαλεια κ.α)..ποσα ειναι το χρονο; 30.000;

Επομενως, 200.000 ΚΑΘΑΡΑ.

Προσωπικα, ως πανεπιστιμιακος πτυχιουχος με μεταπτυχιακο, διευθυντης σχολειου, 22 χρονια προϋπηρεσιας, 2 παιδια...αμειβομαι 20.000 ευρω το χρονο!!!!

200.000 ευρω το χρονο ο πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ γιατρος εν Ελλαδι...20.000 ενας διευθυντης σχολειου!!!

Σας φαινεται, φιλοι μου, μικρο το ποσο που λαμβανει ο γιατρος; Σας φαινεται οτι εχει αναγκη απο επιπλεον χρεωσεις ανα graft; Σας φαινεται οτι δεν αμειβεται πλουσιοπαροχα και θα πρεπει να χρεωνει (αντι για 1 ευρω) 3 ευρω το graft, οπως κανει ο κ. Αναστασακης;

Προσωπικα θεωρω οτι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αμειβομενος, οτι το επαγγελμα του παρεχει ολες τις οικονομικες ανεσεις που θα μπορουσε να φανταστει ενας ανθρωπος.

Ταπεινες, ισως εσφαλμενες, αποψεις.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Φίλε tol

Ομολογώ να πω αν και των θεωρητικών επιστημών,η ανάλυση σου είναι μια χαρά.

Αν παρατηρήσεις έγραψα ότι παρόλα αυτά τα γενικά έξοδα ,είναι πολύ άνετος οικονομικά ο γιατρός.
Και ναι φυσικά έχει πολλά παράθυρα,και κυρίως μπορει τα έσοδα που δηλώνει να είναι πολύ λιγότερα και κατά συνέπεια και πολύ λιγότερο φόρο.
Σας διαφεύγει όμως μια πολύ σημαντική παράμετρος που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.
Να έχει 200 χειρουργεία το χρόνο που το έχετε σαν προϋπόθεση σε διαβεβαιώνω πως είναι εκτός πραγματικότητας.
Στην Ελλάδα του σήμερα .
Εκτιμώ πως σε φυσιολογικές συνθήκες πάνω από 100 χειρουργεία δεν έχουνε και τους βάζω όλους μέσα.
Τον μόνο που εξαιρώ είναι τον ΒΕΚΡΗ γιατί το μοντέλο έτσι όπως το δουλεύει βγαίνει άνετα.
Άρα με 100 χειρουργεία μείον τα γενικά λειτουργικά του έξοδα ,μειώνονται στα μισά τα έσοδα του.
Πάλι καλά είναι και σίγουρα καλά αμειβόμενος αλλά η σύγκριση που κάνεις είναι ανέφικτη .
Όχι γιατί δεν είσαι αδικημένος σαν κλάδος που είσαι άλλωστε.αλλά γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι οι Γιατροί δεν τα βγάζουνε και μόνο λίγοι,άλλωστε αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα.
Προσπαθώ να σου πω,πως παίζει ρόλο και σε ποιο κλάδο είσαι και σε τι επίπεδο.
Στο δικό μου κλάδο τα χρηματοοικονομικά κατέρρευσαν με τρομακτικές απώλειες,αλλά στο επίπεδο μου με 2 πτυχία και εγώ και με 25 χρόνια προϋπηρεσίας πληρώνουν πολύ καλά.
Όχι όμως όλοι.
Οι μηχανικοί φίλοι μου ας πούμε δεν έχουν χάσει κάτι στις θέσεις τους και στις απολαβές τους.
Αυτά παραθέτω και εγώ με τη σειρά μου.

tol

Well-Known Member
Εκτιμώ πως σε φυσιολογικές συνθήκες πάνω από 100 χειρουργεία δεν έχουνε και τους βάζω όλους μέσα.
Ακομη και με αυτη την παραδοχη, φιλε vlafo....

Αντι για 200.000 ΚΑΘΑΡΑ πεφτουμε στα 100.000 ΚΑΘΑΡΑ.

Ρωτω, λοιπον,...ενας ανθρωπος που εργαζεται ΕΚΑΤΟ μερες το χρονο και ξεκουραζεται (καλυτερα κανει ζωαρα...με ολες τις ανεσεις) ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ μερες το χρονο...και αμειβεται με 100.000 ΚΑΘΑΡΑ, ειναι ή δεν ειναι πλουσιοπαροχα αμειβομενος;

Ειναι δυνατον να θεωρει οτι ειναι αδικημενος οσον αφορα στις οικονομικες του απολαβες;

Και φανταστειτε οτι αναφερομαστε στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ Ελληνα γιατρο!!!

aeratos28

Just aeratos
Μια χαρά αμοιβές έχει και ο γιατρός και εσύ tol.εγω αυτό καταλαβαίνω.και ο δικός σας κλάδος τυγχάνει καλών απολαβών με 3-4 ώρες οι οποίες δεν είναι ολόκληρες κιόλας ..από 16-22 ώρες το πολύ την εβδομάδα.καθαρη δουλειά ούτε 6 μήνες τον χρόνο και οι απολαβές σας σχεδόν ατόφιες.χωρις εφορίες ιδιαίτερες με αφορολογητο 8500€ ..καλά είστε και εσείς μην φωνάζετε.αχχαχαχα

Papakos

Member
γενικά πως σου φάνηκε η επέμβαση?Ήταν ευκολότερη απο οτι περίμενες;
Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη μέρα δυσκολεύτηκα. Την είχα στο μυαλό μου πολύ διαφορετική. Και μόνο που είσαι τόσες ώρες ξαπλωμένος είναι φυσιολογικό με το που θα σηκωθείς να ζαλίζεσαι αρκετά. Είχα και αρκετό πονοκέφαλο μετά. Με παυσίπονο όμως παλεύεται η κατάσταση. Η δεύτερη που ήμουν ψιλιασμενος τι θα επακολουθήσει πήγε σαφώς καλύτερα. Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι ότι σε ενοχλεί να το λες αμέσως στο γιατρό σου και αυτός θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

manly_Man

Well-Known Member
Ακομη και με αυτη την παραδοχη, φιλε vlafo....

Αντι για 200.000 ΚΑΘΑΡΑ πεφτουμε στα 100.000 ΚΑΘΑΡΑ.

Ρωτω, λοιπον,...ενας ανθρωπος που εργαζεται ΕΚΑΤΟ μερες το χρονο και ξεκουραζεται (καλυτερα κανει ζωαρα...με ολες τις ανεσεις) ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ μερες το χρονο...και αμειβεται με 100.000 ΚΑΘΑΡΑ, ειναι ή δεν ειναι πλουσιοπαροχα αμειβομενος;

Ειναι δυνατον να θεωρει οτι ειναι αδικημενος οσον αφορα στις οικονομικες του απολαβες;

Και φανταστειτε οτι αναφερομαστε στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ Ελληνα γιατρο!!!
συμφωνω με τολ, αν ειναι δυνατον να θεωρουμε οτι δεν αμειβονται καλα οι γιατροι μεταμοσχευσεων....και αυτος με τις ελαχιστες χρεωσεις αμειβεται πλουσιοπαροχα, φανταστειτε αυτος με ακριβες χρεωσεις και φουλ πληροτητα τι βγαζει.....δεν ειναι και κανενα σοβαρο χειρουργειο η FUE. Εδω αλλοι γιατροι κανουν σοβαρα χειρουργεια που κρινονται ζωες ανθρωπων....

vagosx

Well-Known Member
Ο υπολογισμός του tol έβγαλε περίπου ετησιως 200.000ευρω έξοδα, τα οποία γεγονός είναι ότι είναι και στη συντριπτική πλειονότητα ανελαστικά.
Επομενως εαν στα έσοδα κρατήσουμε το σενάριο των 4 επεμβάσεων ανα εβδομαδα με μέσο όρο 1500 grafts (δέστε την αναλυτικότερη ανάπτυξη που εχω κάνει παραπάνω) με μηνιαίο τζίρο 20.000ευρώ, τότε ποσά είναι τα κέρδη παιδια;
Με αυτες τις τιμες κέρδος μπορεί να έχουν μόνο οι τουρκικές κλινικες που πληρώνονται σε πανίσχυρο ευρώ και πληρώνουν όλα τα έξοδα τους σε παντελως αδυναμες και υποτιμημενες λίρες Τουρκίας.

tol

Well-Known Member
και ο δικός σας κλάδος τυγχάνει καλών απολαβών με 3-4 ώρες οι οποίες δεν είναι ολόκληρες κιόλας
Φιλε aerate, μαλλον καπου κάνεις λαθος...

Καταρχας, οι ωρες που προσωπικα δουλευω την εβδομαδα ειναι πανω απο 40. Ως διευθυντης ειμαι στο σχολειο στις 8 και φευγω στις 2. Οι ωρες που αφιερωνω στο σπιτι για την μελετη/ προετοιμασια των φιλολογικων μαθηματων της επομενης ημερας δεν προσμετρωνται; Νομιζεις οτι γυριζοντας στο σπιτι τελειωνει η εργασια μου; Πως θα παω την επομενη ημερα; Χωρις προετοιμασια, απλα για να κοροϊδευω; Οταν διορθωνεις π.χ. 30 εκθεσεις την εβδομαδα, 50 ασκησεις μαθητων και διαθετεις 5 ωρες, αυτες δεν προσμετρωνται; Τα χρονια και τα χρηματα που αφιερωσα σε πανεπιστημια και μεταπτυχιακα δεν προσμετρωνται;

Ναι, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν "λουφα" ειδικοτητες (π.χ. γυμναστες) ή ειδικοτητες με λιγοτερο εξωδιδακτικο φορτο εργασιας (π.χ. Θεολογοι)....

Επισης, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν συναδελφοι που απλα διεκπεραιωνουν το "επαγγελμα" (οπως αλλωστε συμβαινει σε ολους τους κλαδους), αλλά υπαρχουν και αρκετοι αλλοι ευσυνειδητοι που ασκουν "λειτουργημα".

Αν, λοιπον, θεωρεις οτι με 10 χρονια σπουδων, με 22 χρονια υπηρεσιας, με επιδοματα παιδιων, γαμου και διευθυντη τα 1300 ευρω ειναι πολλα, τοτε εχεις δικιο.

Εξαλλου, ποιος σου ειπε οτι εγω θεωρω τα χρηματα αυτα λιγα; Σε πληροφορω οτι μου ειναι αρκετα. Ποτέ δεν ειχα απαιτησεις να ζω μια χλιδατη ζωη. Ποτέ δε θεωρησα οτι τα χρηματα φερνουν την ευτυχια. Προτιμω να ζω σε ενα μικρο χωριο, με φιλους ολους τους κατοικους του και να απολαμβανω τις απλες καθημερινες ομορφιες της ζωης.

ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΥ.

Γι' αυτο αλλωστε δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω την απαιτηση που εχουν καποιοι "μεγαλογιατροι" να αμειβονται με πανω απο 100.000 το χρονο και να θεωρουν οτι δεν τους ειναι αρκετα και οτι αδικουνται.

Nik.Mos

Well-Known Member
Μια χαρά αμοιβές έχει και ο γιατρός και εσύ tol.εγω αυτό καταλαβαίνω.και ο δικός σας κλάδος τυγχάνει καλών απολαβών με 3-4 ώρες οι οποίες δεν είναι ολόκληρες κιόλας ..από 16-22 ώρες το πολύ την εβδομάδα.καθαρη δουλειά ούτε 6 μήνες τον χρόνο και οι απολαβές σας σχεδόν ατόφιες.χωρις εφορίες ιδιαίτερες με αφορολογητο 8500€ ..καλά είστε και εσείς μην φωνάζετε.αχχαχαχα
Ελπιζω φιλε αερατε να αστειευεσαι.
Γνωριζεις τι ευθυνες βαραινουν εναν διευθυντη σχολειου;Ποιος ειναι ο ρολος του ,ποσο απαιτητικος και ψυχοφθορος ειναι;Για εναν κλαδο που ειναι απο τους πιο κακοπληρωμενους σε σχεση με το τεραστιας σημασιας εργο που επιτελουν και παραγουν οφειλουμε να ειμαστε πιο ..διακριτικοι και προσεκτικοι στον τροπο διατυπωσης των αποψεων μας για αυτον και με μεγαλυτερο σεβασμο.Εδω δεν μιλαμε για τριχες,αλλα για παιδια.
Μιλαμε για χωρους διαμορφωσης προσωπικοτητων.Δεν μιλαμε για επαγγελμα,αλλα για λειτουργημα. Καθοριζουν τα πρωτα βηματα του παιδιου παρεχοντας μορφωση και συμβαλλοντας μαζι με την οικογενεια στην κοινωνικοποιηση του ,η οποια και θα τον καταστησει τον ανθρωπο του μελλοντος.
Το σχολειο ειναι ο υψιστος κοινωνικος θεσμος,απαραμιλλης αξιας.Η συγκριση αυτη τουλαχιστον για μενα,αγγιζει τα ορια ιεροσυλιας και δεν ειμαι καν θρησκος.
Αν καποιος επρεπε να αμοιβειται περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους αυτος ειναι ο δασκαλος,ο εκπαιδευτικος και ποσο μαλλον ενας διευθυντης που απο αυτον εξασφαλιζεται το επιπεδο της εκπαιδευτικης επιτυχιας και η ευρυθμη πορεια της σχολικης κοινοτητας που διευθυνει.Θα μπορουσα να πω πολλα ακομα αλλα ηδη πλατειασα αρκετα.

tol

Well-Known Member
Ο υπολογισμός του tol έβγαλε περίπου μηνιαίως 200.000ευρω έξοδα
Φιλε vago, μαλλον καπου εκανες λαθος....

200.000 μηνιαιως;;;;

200.000 ετησιως εβγαλα τα εξοδα!!!

Για ξαναδιαβασε τους αναλυτικους (υποθετικους) υπολογισμους που εκανα.

Αν ειναι δυνατον να ειναι 200.000 μηνιαιως τα εξοδα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Ελπιζω φιλε αερατε να αστειευεσαι.
Γνωριζεις τι ευθυνες βαραινουν εναν διευθυντη σχολειου;Ποιος ειναι ο ρολος του ,ποσο απαιτητικος και ψυχοφθορος ειναι;Για εναν κλαδο που ειναι απο τους πιο κακοπληρωμενους σε σχεση με το τεραστιας σημασιας εργο που επιτελουν και παραγουν οφειλουμε να ειμαστε πιο ..διακριτικοι και προσεκτικοι στον τροπο διατυπωσης των αποψεων μας για αυτον και με μεγαλυτερο σεβασμο.Εδω δεν μιλαμε για τριχες,αλλα για παιδια.
Μιλαμε για χωρους διαμορφωσης προσωπικοτητων.Δεν μιλαμε για επαγγελμα,αλλα για λειτουργημα. Καθοριζουν τα πρωτα βηματα του παιδιου παρεχοντας μορφωση και συμβαλλοντας μαζι με την οικογενεια στην κοινωνικοποιηση του ,η οποια και θα τον καταστησει τον ανθρωπο του μελλοντος.
Το σχολειο ειναι ο υψιστος κοινωνικος θεσμος,απαραμιλλης αξιας.Η συγκριση αυτη τουλαχιστον για μενα,αγγιζει τα ορια ιεροσυλιας και δεν ειμαι καν θρησκος.
Αν καποιος επρεπε να αμοιβειται περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους αυτος ειναι ο δασκαλος,ο εκπαιδευτικος και ποσο μαλλον ενας διευθυντης που απο αυτον εξασφαλιζεται το επιπεδο της εκπαιδευτικης επιτυχιας και η ευρυθμη πορεια της σχολικης κοινοτητας που διευθυνει.Θα μπορουσα να πω πολλα ακομα αλλα ηδη πλατειασα αρκετα.
Σε ευχαριστω πολυ, φιλε Nik.

Τουλαχιστον, υπαρχουν καποιοι που αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα.

Εξαλλου...επαναλαμβανω...ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ.

Εκεινο που με ικανοποιει περισσοτερο ειναι η αγαπη και ο σεβασμος των μαθητων και των γονιων τους....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

manly_Man

Well-Known Member
Ο υπολογισμός του tol έβγαλε περίπου ετησιως 200.000ευρω έξοδα, τα οποία γεγονός είναι ότι είναι και στη συντριπτική πλειονότητα ανελαστικά.
Επομενως εαν στα έσοδα κρατήσουμε το σενάριο των 4 επεμβάσεων ανα εβδομαδα με μέσο όρο 1500 grafts (δέστε την αναλυτικότερη ανάπτυξη που εχω κάνει παραπάνω) με μηνιαίο τζίρο 20.000ευρώ, τότε ποσά είναι τα κέρδη παιδια;
Με αυτες τις τιμες κέρδος μπορεί να έχουν μόνο οι τουρκικές κλινικες που πληρώνονται σε πανίσχυρο ευρώ και πληρώνουν όλα τα έξοδα τους σε παντελως αδυναμες και υποτιμημενες λίρες Τουρκίας.
εχει ελαχιστη αμοιβη ο γιατρος φιλε vago...το 1500 που λες για 1500 grafts δεν ισχυει. Σε εναν φιλο πιο πανω ειπε 2500 ευρω το μονοημερο..

Επομενως οι δικες μας υποθεσεις για 2000 χιλιαρικα τη μερα ειναι και ο σωστος νομιζω. Αν παρουμε το σεναριο των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που λες βγαινει 2000*4=8000 την εβδομαδα = 32000 το μηνα = 384,000 το χρονο

Εχουμε λοιπον 384.000 Τζιρος - 200.000 εξοδα = 184.000 καθαρο κερδος (με το σεναριο που ειπες των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που μας λες)

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Nik.Mos

Well-Known Member
Εκεινο που με ικανοποιει περισσοτερο ειναι η αγαπη και ο σεβασμος των μαθητων και των γονιων τους....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Και αυτο τα λεει ολα...
Οντας αποφοιτος ελληνικου πανεπιστημιου και γνωριζοντας εκ των εσω τα κακως κειμενα και τις αδικιες που επικρατουν στο εκπαιδευτικο συστημα δεν μπορω παρα να καταννοω ακριβως τι εννοεις και πως το λες.Και δεν χρειαζεται να πεις κατι ,το λεω εγω και ολοι οσοι αντιλαμβανομαστε τι σημαινει λειτουργος.
Η κοινωνια μας ειδικα στους χαλεπους καιρους που διανυουμε χρειαζεται περισσοτερους ανθρωπους σαν και εσενα και καθε εκπαιδευτικο.Οποτε μην με ευχαριστεις,εγω σε ευχαριστω σαν μελος αυτης της κοινωνιας.Εχεις τον απολυτο σεβασμο μου

Georgie

Well-Known Member
Ρε παιδια μια απορία .
Με τόσες κλινικές, και να εχουν όπως λέτε τοσο πολυ δουλειά καθε μερα
Δε θα έπρεπε να υπήρχε φαλακρός στην Ελλαδα .
Ακομα και να φυτρωνανε στους μίσους τα μαλλια .

Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Φιλε aerate, μαλλον καπου κάνεις λαθος...

Καταρχας, οι ωρες που προσωπικα δουλευω την εβδομαδα ειναι πανω απο 40. Ως διευθυντης ειμαι στο σχολειο στις 8 και φευγω στις 2. Οι ωρες που αφιερωνω στο σπιτι για την μελετη/ προετοιμασια των φιλολογικων μαθηματων της επομενης ημερας δεν προσμετρωνται; Νομιζεις οτι γυριζοντας στο σπιτι τελειωνει η εργασια μου; Πως θα παω την επομενη ημερα; Χωρις προετοιμασια, απλα για να κοροϊδευω; Οταν διορθωνεις π.χ. 30 εκθεσεις την εβδομαδα, 50 ασκησεις μαθητων και διαθετεις 5 ωρες, αυτες δεν προσμετρωνται; Τα χρονια και τα χρηματα που αφιερωσα σε πανεπιστημια και μεταπτυχιακα δεν προσμετρωνται;

Ναι, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν "λουφα" ειδικοτητες (π.χ. γυμναστες) ή ειδικοτητες με λιγοτερο εξωδιδακτικο φορτο εργασιας (π.χ. Θεολογοι)....

Επισης, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν συναδελφοι που απλα διεκπεραιωνουν το "επαγγελμα" (οπως αλλωστε συμβαινει σε ολους τους κλαδους), αλλά υπαρχουν και αρκετοι αλλοι ευσυνειδητοι που ασκουν "λειτουργημα".

Αν, λοιπον, θεωρεις οτι με 10 χρονια σπουδων, με 22 χρονια υπηρεσιας, με επιδοματα παιδιων, γαμου και διευθυντη τα 1300 ευρω ειναι πολλα, τοτε εχεις δικιο.

Εξαλλου, ποιος σου ειπε οτι εγω θεωρω τα χρηματα αυτα λιγα; Σε πληροφορω οτι μου ειναι αρκετα. Ποτέ δεν ειχα απαιτησεις να ζω μια χλιδατη ζωη. Ποτέ δε θεωρησα οτι τα χρηματα φερνουν την ευτυχια. Προτιμω να ζω σε ενα μικρο χωριο, με φιλους ολους τους κατοικους του και να απολαμβανω τις απλες καθημερινες ομορφιες της ζωης.

ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΥ.

Γι' αυτο αλλωστε δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω την απαιτηση που εχουν καποιοι "μεγαλογιατροι" να αμειβονται με πανω απο 100.000 το χρονο και να θεωρουν οτι δεν τους ειναι αρκετα και οτι αδικουνται.
Τι λες φίλε tol
1300 € το μηνα για διευθυντής σχολείου?
Στην Ιρλανδία μια φίλη μου καθηγήτρια μουσικής σε κολλέγιο δημόσιο φτάνει τα 3000 καθαρα .
1400 το μηνα παίρνει ο υπάλληλος των fast food

• Like
Reactions: tol

vagosx

Well-Known Member
εχει ελαχιστη αμοιβη ο γιατρος φιλε vaggo...το 1500 που λες για 1500 grafts δεν ισχυει. Σε εναν φιλο πιο πανω ειπε 2500 ευρω το μονοημερο..

Επομενως οι δικες μας υποθεσεις για 2000 χιλιαρικα τη μερα ειναι και ο σωστος νομιζω. Αν παρουμε το σεναριο των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που λες βγαινει 2000*4=8000 την εβδομαδα = 32000 το μηνα = 384,000 το χρονο

Εχουμε λοιπον 384.000 Τζιρος - 200.000 εξοδα = 184.000 καθαρο κερδος (με το σεναριο που ειπες των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που μας λες)

Φιλε Manly man νομιζω πως 2000grafts σε καθημερινό επίπεδο είναι εξαιρετικα δύσκολο να εξάγει ενας γιατρος, αλλά ακόμη και έτσι να είναι, ετησίως δεν τζιραρει 384000, αλλά 32000*10= 320000ευρω, (γιατί Αύγουστο, Χριστούγεννα και Πάσχα ολοι κλείνουν).
Επομενως στο δικό σου άριστο σενάριο με 2000grafts κάθε μέρα, τέσσερις ημέρες την εβδομαδα χειρουργείο από το πρωι μέχρι το βραδυ, την Παρασκευή να βλέπει συνεχως ραντεβου για να κλείνει νεα χειρουργεία επι 10 μήνες το χρόνο μένουν καθαρά 120000 ευρώ, δηλαδή 10000ευρω το μήνα, στο καλυτερο σενάριο.
Προσωπικα δεν τα θεωρώ και πολλα χρηματα, για έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει επι μια δεκαετία, χειρουργεί καθημερινα (άραγε για ποσά χρονια θα μπορεί να το κάνει) και προφανως για να έχει τόσα πολλα χειρουργεία σημαίνει ότι είναι ανάμεσα στις κορυφές στον τομέα του.

tol

Well-Known Member
Respect για το ανύπαντρος ο bro.
Εχεις διαβει δυο φορες το κατωφλι της εκκλησιας, "αθεοφοβε" ( :D :D ) Γιωργο, και δινεις συγχαρητηρια στους ανυπαντρους!!! Τη δολια τη μανα μας που θα πεθανει με τον καημο οτι ο κανακαρης της (47 χρονων) θα μεινει ανυπαντρος, δεν τη λυπασαι;

Μπλουζα