Giannistsak91
Member
γενικά πως σου φάνηκε η επέμβαση?Ήταν ευκολότερη απο οτι περίμενες;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβολου, κανεις δε μπορεί να χειρουργεί 24 ημέρες το μήνα επι 8 έως 10 ωρες την ημέρα. Ανθρωπίνως θεωρώ εφικτό να χειρουργεί κάποιος 4 ημέρες την εβδομαδα. Αυτό σημαίνει με μέσο όρο 1500grafts 24000ευρω το μήνα. Ομως βγάλε έξω τον Αύγουστο, Χριστούγεννα και Πάσχα, σημαίνει ότι πας στα 24000 * 10/12= 20000 ευρώ ανα μήνα τζίρο. Απο αυτά εαν αρχίσεις να αφαιρείς όλα όσα σου ανέφερα παραπάνω μη νομίζεις ότι υπάρχει και κανενα πολυ μεγάλο κέρδος.
Προφανως και δε μπαίνουν μέσα, αλλά με αυτες τις τιμες δεν κερδίζουν και όσα νομίζουν κάποιοι. Γι αυτό από ένα σημείο και μετα, πολλοί για να αυξηθεί ο τζίρος βαζουν να χειρουργούν και άλλοι.
ναι ρε vlafo, αλλα ολοι πληρωνουμε φορους και λογικο ειναι να πληρωνεις περισσοτερα οταν βγαζεις περισσοτερα, αλλα υπαρχει κ το παραθυρο του να δηλωνεις οσα θες και οχι οσα πραγματικα παιρνεις. Προφανως γνωριζουμε οτι δεν ειναι το κερδος αυτο αλλα σιγουρα θα ειναι αρκετα υψηλο κ επειτα απο την αφαιρεση μισθων υπαλληλων (ποσοι να ναι αυτοι, φορους, ασφαλειες κτλπ... Μη τρελαθουμε κιολας οτι δεν βγαινει μεγαλο κερδος απο τις μεταμοσχευσεις...
Φιλοι μου, ας παρω και εγω μερος στο διαλογο...Manly man
Η κερδοφορία που μπορεί να παίζει μπορεί να είναι μεν υψηλή αλλά τα έξοδα δεν μπορείς να φανταστείςς πόσα είναι.
Όταν σου παίρνει το 45% δηλαδή τα μισά μόνο η εφορία και έχεις όλα τα υπόλοιπα έξοδα μισθοδοσίας ,ασφαλιστικές εισφορές,άλλα λειτουργικά έξοδα,σου μένει ενα τελικό 20% που όπως είπα είναι αρκετό για να είναι άνετος κάποιος όταν τζιράρει πολύ.
Αλλά δεν μπορείς να αισθάνεσαι καλά όταν βγάζεις 100€ και σου μένουν 20€.Αυτό λέω.
Απλά έχουν το παραθυράκι με τις αποδείξεις και εκει μπορεί να γλυτώσουνε αρκετά λεφτά.
Αυτό είναι όλο.
Ακομη και με αυτη την παραδοχη, φιλε vlafo....Εκτιμώ πως σε φυσιολογικές συνθήκες πάνω από 100 χειρουργεία δεν έχουνε και τους βάζω όλους μέσα.
Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη μέρα δυσκολεύτηκα. Την είχα στο μυαλό μου πολύ διαφορετική. Και μόνο που είσαι τόσες ώρες ξαπλωμένος είναι φυσιολογικό με το που θα σηκωθείς να ζαλίζεσαι αρκετά. Είχα και αρκετό πονοκέφαλο μετά. Με παυσίπονο όμως παλεύεται η κατάσταση. Η δεύτερη που ήμουν ψιλιασμενος τι θα επακολουθήσει πήγε σαφώς καλύτερα. Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι ότι σε ενοχλεί να το λες αμέσως στο γιατρό σου και αυτός θα βρει τον τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.γενικά πως σου φάνηκε η επέμβαση?Ήταν ευκολότερη απο οτι περίμενες;
συμφωνω με τολ, αν ειναι δυνατον να θεωρουμε οτι δεν αμειβονται καλα οι γιατροι μεταμοσχευσεων....και αυτος με τις ελαχιστες χρεωσεις αμειβεται πλουσιοπαροχα, φανταστειτε αυτος με ακριβες χρεωσεις και φουλ πληροτητα τι βγαζει.....δεν ειναι και κανενα σοβαρο χειρουργειο η FUE. Εδω αλλοι γιατροι κανουν σοβαρα χειρουργεια που κρινονται ζωες ανθρωπων....Ακομη και με αυτη την παραδοχη, φιλε vlafo....
Αντι για 200.000 ΚΑΘΑΡΑ πεφτουμε στα 100.000 ΚΑΘΑΡΑ.
Ρωτω, λοιπον,...ενας ανθρωπος που εργαζεται ΕΚΑΤΟ μερες το χρονο και ξεκουραζεται (καλυτερα κανει ζωαρα...με ολες τις ανεσεις) ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ μερες το χρονο...και αμειβεται με 100.000 ΚΑΘΑΡΑ, ειναι ή δεν ειναι πλουσιοπαροχα αμειβομενος;
Ειναι δυνατον να θεωρει οτι ειναι αδικημενος οσον αφορα στις οικονομικες του απολαβες;
Και φανταστειτε οτι αναφερομαστε στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ Ελληνα γιατρο!!!
Φιλε aerate, μαλλον καπου κάνεις λαθος...και ο δικός σας κλάδος τυγχάνει καλών απολαβών με 3-4 ώρες οι οποίες δεν είναι ολόκληρες κιόλας
Ελπιζω φιλε αερατε να αστειευεσαι.Μια χαρά αμοιβές έχει και ο γιατρός και εσύ tol.εγω αυτό καταλαβαίνω.και ο δικός σας κλάδος τυγχάνει καλών απολαβών με 3-4 ώρες οι οποίες δεν είναι ολόκληρες κιόλας ..από 16-22 ώρες το πολύ την εβδομάδα.καθαρη δουλειά ούτε 6 μήνες τον χρόνο και οι απολαβές σας σχεδόν ατόφιες.χωρις εφορίες ιδιαίτερες με αφορολογητο 8500€ ..καλά είστε και εσείς μην φωνάζετε.αχχαχαχα
Φιλε vago, μαλλον καπου εκανες λαθος....Ο υπολογισμός του tol έβγαλε περίπου μηνιαίως 200.000ευρω έξοδα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστω πολυ, φιλε Nik.Ελπιζω φιλε αερατε να αστειευεσαι.
Γνωριζεις τι ευθυνες βαραινουν εναν διευθυντη σχολειου;Ποιος ειναι ο ρολος του ,ποσο απαιτητικος και ψυχοφθορος ειναι;Για εναν κλαδο που ειναι απο τους πιο κακοπληρωμενους σε σχεση με το τεραστιας σημασιας εργο που επιτελουν και παραγουν οφειλουμε να ειμαστε πιο ..διακριτικοι και προσεκτικοι στον τροπο διατυπωσης των αποψεων μας για αυτον και με μεγαλυτερο σεβασμο.Εδω δεν μιλαμε για τριχες,αλλα για παιδια.
Μιλαμε για χωρους διαμορφωσης προσωπικοτητων.Δεν μιλαμε για επαγγελμα,αλλα για λειτουργημα. Καθοριζουν τα πρωτα βηματα του παιδιου παρεχοντας μορφωση και συμβαλλοντας μαζι με την οικογενεια στην κοινωνικοποιηση του ,η οποια και θα τον καταστησει τον ανθρωπο του μελλοντος.
Το σχολειο ειναι ο υψιστος κοινωνικος θεσμος,απαραμιλλης αξιας.Η συγκριση αυτη τουλαχιστον για μενα,αγγιζει τα ορια ιεροσυλιας και δεν ειμαι καν θρησκος.
Αν καποιος επρεπε να αμοιβειται περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους αυτος ειναι ο δασκαλος,ο εκπαιδευτικος και ποσο μαλλον ενας διευθυντης που απο αυτον εξασφαλιζεται το επιπεδο της εκπαιδευτικης επιτυχιας και η ευρυθμη πορεια της σχολικης κοινοτητας που διευθυνει.Θα μπορουσα να πω πολλα ακομα αλλα ηδη πλατειασα αρκετα.
εχει ελαχιστη αμοιβη ο γιατρος φιλε vago...το 1500 που λες για 1500 grafts δεν ισχυει. Σε εναν φιλο πιο πανω ειπε 2500 ευρω το μονοημερο..Ο υπολογισμός του tol έβγαλε περίπου ετησιως 200.000ευρω έξοδα, τα οποία γεγονός είναι ότι είναι και στη συντριπτική πλειονότητα ανελαστικά.
Επομενως εαν στα έσοδα κρατήσουμε το σενάριο των 4 επεμβάσεων ανα εβδομαδα με μέσο όρο 1500 grafts (δέστε την αναλυτικότερη ανάπτυξη που εχω κάνει παραπάνω) με μηνιαίο τζίρο 20.000ευρώ, τότε ποσά είναι τα κέρδη παιδια;
Με αυτες τις τιμες κέρδος μπορεί να έχουν μόνο οι τουρκικές κλινικες που πληρώνονται σε πανίσχυρο ευρώ και πληρώνουν όλα τα έξοδα τους σε παντελως αδυναμες και υποτιμημενες λίρες Τουρκίας.
Και αυτο τα λεει ολα...Εκεινο που με ικανοποιει περισσοτερο ειναι η αγαπη και ο σεβασμος των μαθητων και των γονιων τους....ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Τι λες φίλε tolΦιλε aerate, μαλλον καπου κάνεις λαθος...
Καταρχας, οι ωρες που προσωπικα δουλευω την εβδομαδα ειναι πανω απο 40. Ως διευθυντης ειμαι στο σχολειο στις 8 και φευγω στις 2. Οι ωρες που αφιερωνω στο σπιτι για την μελετη/ προετοιμασια των φιλολογικων μαθηματων της επομενης ημερας δεν προσμετρωνται; Νομιζεις οτι γυριζοντας στο σπιτι τελειωνει η εργασια μου; Πως θα παω την επομενη ημερα; Χωρις προετοιμασια, απλα για να κοροϊδευω; Οταν διορθωνεις π.χ. 30 εκθεσεις την εβδομαδα, 50 ασκησεις μαθητων και διαθετεις 5 ωρες, αυτες δεν προσμετρωνται; Τα χρονια και τα χρηματα που αφιερωσα σε πανεπιστημια και μεταπτυχιακα δεν προσμετρωνται;
Ναι, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν "λουφα" ειδικοτητες (π.χ. γυμναστες) ή ειδικοτητες με λιγοτερο εξωδιδακτικο φορτο εργασιας (π.χ. Θεολογοι)....
Επισης, δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν συναδελφοι που απλα διεκπεραιωνουν το "επαγγελμα" (οπως αλλωστε συμβαινει σε ολους τους κλαδους), αλλά υπαρχουν και αρκετοι αλλοι ευσυνειδητοι που ασκουν "λειτουργημα".
Αν, λοιπον, θεωρεις οτι με 10 χρονια σπουδων, με 22 χρονια υπηρεσιας, με επιδοματα παιδιων, γαμου και διευθυντη τα 1300 ευρω ειναι πολλα, τοτε εχεις δικιο.
Εξαλλου, ποιος σου ειπε οτι εγω θεωρω τα χρηματα αυτα λιγα; Σε πληροφορω οτι μου ειναι αρκετα. Ποτέ δεν ειχα απαιτησεις να ζω μια χλιδατη ζωη. Ποτέ δε θεωρησα οτι τα χρηματα φερνουν την ευτυχια. Προτιμω να ζω σε ενα μικρο χωριο, με φιλους ολους τους κατοικους του και να απολαμβανω τις απλες καθημερινες ομορφιες της ζωης.
ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΥ.
Γι' αυτο αλλωστε δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω την απαιτηση που εχουν καποιοι "μεγαλογιατροι" να αμειβονται με πανω απο 100.000 το χρονο και να θεωρουν οτι δεν τους ειναι αρκετα και οτι αδικουνται.
εχει ελαχιστη αμοιβη ο γιατρος φιλε vaggo...το 1500 που λες για 1500 grafts δεν ισχυει. Σε εναν φιλο πιο πανω ειπε 2500 ευρω το μονοημερο..
Επομενως οι δικες μας υποθεσεις για 2000 χιλιαρικα τη μερα ειναι και ο σωστος νομιζω. Αν παρουμε το σεναριο των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που λες βγαινει 2000*4=8000 την εβδομαδα = 32000 το μηνα = 384,000 το χρονο
Εχουμε λοιπον 384.000 Τζιρος - 200.000 εξοδα = 184.000 καθαρο κερδος (με το σεναριο που ειπες των 4 επεμβασεων την εβδομαδα που μας λες)
Ακριβως...1300 ευρω...ουτε 1 ευρω παραπανω.1300 € το μηνα για διευθυντής σχολείου?
Respect για το ανύπαντρος ο bro.Ακριβως...1300 ευρω...ουτε 1 ευρω παραπανω.
Ο αδερφος μου, φιλολογος και αυτος...αλλά ανυπαντρος, με 12 χρονια προϋπηρεσια, παιρνει 1020 ευρω το μηνα.
Εχεις διαβει δυο φορες το κατωφλι της εκκλησιας, "αθεοφοβε" ( ) Γιωργο, και δινεις συγχαρητηρια στους ανυπαντρους!!! Τη δολια τη μανα μας που θα πεθανει με τον καημο οτι ο κανακαρης της (47 χρονων) θα μεινει ανυπαντρος, δεν τη λυπασαι;Respect για το ανύπαντρος ο bro.