Φίλε Νίκο Μος ακριβώς τα ίδια με εσένα λέω και εγώ..εννοείται πως θέλουν πολύ χρόνο ακόμα για να βγουν συμπεράσματα το τι συμβαίνει πραγματικά..το ίδιο έλεγα και λέω επίσης και τώρα και για τον Αναστασάκη που με 4-5 αποτελέσματα μη ανεξάρτητα κιόλας τον παρουσίαζαν σαν τον τόπο της Ελλάδας και τον έβαζαν και στους τοπ παγκοσμίως ορισμένοι ,δλδ με lorenzo erdogan cuto κτλ..αυτό που έγραψες εσύ εδώ το έγραψα εγώ σε εκείνα τα νήματα και με ζαλισαν..εδώ ο Μάκης συμφωνεί βλέπω ,αλλά εκεί διαφωνούσαμε πλήρως..τι να πω.! Τεσπά όντως κανεις δεν μπορεί να αξιολογηθεί τόσο γρήγορα και καλό θα είναι να δώσουμε χρόνο ώστε δούμε πολλά ακόμα για να πειστούμε..το μόνο αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι δουλεύει καλές πυκνότητες και προσπαθεί ο γιατρός να έχει πολύ λογικές τιμές ειδικά και στην περίοδο που περνάμε .αυτό ειδικά με την τιμή του το αναγνωρίζω.
Δεν θα σχολιασω το κομματι των τιμων καθως για μενα δεν αποτελει κριτηριο επιλογης,ποσο μαλλον αποδοσης ευσημων
Προτιμω να δουλευω σαν "σκυλι" να αποταμιευω και και να στερουμαι αλλων απολαυσεων ωστε να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα παρα να εμπιστευτω ενα γιατρο που απλα διατηρει χαμηλες τιμες προσιτες στο ευρυ κοινο.
Αντικειμενικα ο κυριος Αναστασακης εχει πολυ μεγαλυτερο δειγμα περιστατικων απο αυτο του κυριου Τυρκαλα.
Επισης αγνοουσα το γεγονος οτι στην ιστοσελιδα του ο κος Αναστασακης παρουσιαζει σε βιντεο τα αποτελεσματα του κατι που τον καθιστα και τον μοναδικο στην ελληνικη αγορα(αν κανω λαθος παρακαλω ας με διορθωσει καποιος).
Τωρα,το κατα ποσο βρισκουμε τα αποτελεσματα ικανοποιητικα ειναι διαφορετικο και απτεται υποκειμενικων κριτηριων και του τι ζηταει ο καθενας και τι θελει να πετυχει.
Προσωπικα στοχευω σε εναν συγκεκριμενο γιατρο του εξωτερικου του οποιου την πορεια παρακολουθω χρονια,ελληνικη κλινικη δεν θα επελεγα ποτε.
Αλλα καλο ειναι να αναφερουμε ολα τα facts ακομα και αν αυτα ερχονται σε πληρη αντιθεση με τις προσωπικες μας πεποιθησεις.