erevos
Active Member
Κανει χρηση ντουντας οραλ και πριν την ντουντα ηταν στην φινα 5 χρονια...τωρα ξεκινησε το seti..ετοιμαζει οδηγο αναλυτικα με το σχημα που χρησιμοποιει...
Δηλαδή παράλληλα με Seti παίρνει και Duta?
Κανει χρηση ντουντας οραλ και πριν την ντουντα ηταν στην φινα 5 χρονια...τωρα ξεκινησε το seti..ετοιμαζει οδηγο αναλυτικα με το σχημα που χρησιμοποιει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
You seem to be the master of online pharmaceuticals...Any recommendations for cheap, reliable online source for finasteride and dut?
You seem to be the master of online pharmaceuticals...Any recommendations for cheap, reliable online source for finasteride and dut?
Yeah inhousepharmacy is the way to go. I bought my fin and dut there for years. Now I got dut powder from the groupbuy. 20g powder for 400$. Will last me 60 years. Δεν λεει οτι τη βαζει τοπικα ομως.
Ναι..δεν ξερω εαν εκανε καποια τελευταια ενημερωση ..μπαινω απο το κινητο και δεν μπορω να μπω στο block του να δω..
υποσχεθηκε οτι ετοιμαζει αναλυτικο οδηγο...ευελπιστει να boostarei το αποτελεσμα με το seti με το οποιο πιστευει θα παρει τα μεγιστα οσο αναφορα την αναστολη της pgd2 ..θεωρει οτι full recover θα εχει οταν ενεργοποιηθουν και οι 4 pge2
Δοκιμαζουν και αλλοι το σχημα του σε μεγαλα norwood και διαπιστωνουν θετικα πραγματα..
Πρωτον γιατι να περνεις βρωσιμο το καστορελαιο που εχει καποια επικινδυνη ουσια.Εγω παντως σκεφτομαι να ξεκινησω τραυματισμο με roller, Minox το πρωι καστορελαιο το βραδυ λιγο ποσιμο καστορελαιο 1 ml.Καμια ωρα τη βδομαδα θα καθομαι στον ηλιο.Ω3 λιπαρα καθε μερα μαζι με ενα τσαγακι τσουκνιδας και βλεπουμε...Τη μερα του τραυματισμου τπτ τοπικο.. αυτα
Με το μελι εχω θεμα αν φαω κοκκινιζουν τα ματια μου με πιανει φαγουρα και ζαλιζομαι κιολας.. δλδ με το που φαω μετα απο λιγη ωρα ειμαι πολυ χαλια.Ποιος σου ειπε οτι δεν την εχω μετρησει?Κατι αλλο που εχω απορια ειναι πως απο μια φωτο βγαζεις συμπερασμα τι εχει καποιος ανεβασμενη και τι κατεβασμενη ?Εγω πιστευω στα τυφλα παμε ολοι και βλεπουμε.. δοκιμαζουμε πραματα και αναλογως κανουμε.. οτι βοηθα τον καθεναΠρωτον γιατι να περνεις βρωσιμο το καστορελαιο που εχει καποια επικινδυνη ουσια.
Μπορεις να περνεις Μελι θυμαρι ή θυμαρι τσαι, κι αυτο οχι για πολυ γιατι μπορει να ανεβάσεις την pge2 σεολο το σωμα, πραγμα επικίνδυνο.
Δεύτερον μετα δεν εχεις μετρησεις την dht να δεις αν αυτη ειναι το αιτιο της τριχωπτωσης.
Γιατι αν η dht ευθύνεται, τοτε με το να πειραξεις τοις pge2 κ pgd2 θα μειωσεις πολυ τοις Οιστρονες κ μετα θα αρχισουν παρενεργειες σε λιμπιντο, προβληματα υγειας, μη απορρόφηση ασβεστιου, χαμηλη αυξητικη ορμονη.
Για να ανεβάσεις την pge2 μονο 3 φυτικά εχουμε βρει, ενω για μειωση της pgd2 πολυ περισσότερα.Πριν το setipiprant πρεπει να επαιρνε duda δεν ξερω ισως να παιρνει ακομη..Αν καταλαβα καλα τροποι να ανεβει η pge2 υπαρχουν πολλοι με την pgd2 ειναι λιγο δυσκολο ... αντε να βρεις setipiprant..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχεις χαμηλή dht, επερνες πολλους blockers, πως εγινε αυτο?@Γιωργοςbioherbal για οσους εχουν χαμηλη dht, τι προτείνεις?
Δεν ειναι καθολου στα τυφλα, οταν μετρήσεις τοις ορμονες, dht κ Ε1 τουλαχιστον, τοτε θα δεις αν εχεις τριχωπτωση απο Ανδρογονα ή απο Οιστρογόνα.Με το μελι εχω θεμα αν φαω κοκκινιζουν τα ματια μου με πιανει φαγουρα και ζαλιζομαι κιολας.. δλδ με το που φαω μετα απο λιγη ωρα ειμαι πολυ χαλια.Ποιος σου ειπε οτι δεν την εχω μετρησει?Κατι αλλο που εχω απορια ειναι πως απο μια φωτο βγαζεις συμπερασμα τι εχει καποιος ανεβασμενη και τι κατεβασμενη ?Εγω πιστευω στα τυφλα παμε ολοι και βλεπουμε.. δοκιμαζουμε πραματα και αναλογως κανουμε.. οτι βοηθα τον καθενα
Για να μαθεις να ξεχωριζεις την υψηλη dht, απο την υψηλη Ε1, Θα σου δωσω παραδειγματα για να συγκρίνεις.Με το μελι εχω θεμα αν φαω κοκκινιζουν τα ματια μου με πιανει φαγουρα και ζαλιζομαι κιολας.. δλδ με το που φαω μετα απο λιγη ωρα ειμαι πολυ χαλια.Ποιος σου ειπε οτι δεν την εχω μετρησει?Κατι αλλο που εχω απορια ειναι πως απο μια φωτο βγαζεις συμπερασμα τι εχει καποιος ανεβασμενη και τι κατεβασμενη ?Εγω πιστευω στα τυφλα παμε ολοι και βλεπουμε.. δοκιμαζουμε πραματα και αναλογως κανουμε.. οτι βοηθα τον καθενα
Εχεις χαμηλή dht, επερνες πολλους blockers, πως εγινε αυτο?
Παντως το κλασικό ειναι Σπανακι βιολογικο
κ Δευτερον Αστακοξανθινη.
Δεν μπορω να ξεχωρισω τη διαφορα..Εγω βασικα το θεμα που εχω ειναι μια πολυ μικρη αραιωση πισω η οποια φαινεται οταν ειναι βρεγμενα η οταν βαζω καποιο τοπικο μονο εκει χωρις να υπαρχει εντελως αδειο σημειο και αν ειναι στεγνο το μαλλι δεν φαινεται ευκολα και στον ενα κροταφο 1 cm που παλι δεν ειναι εντελως αδειο και το εχω απο τα 25 μου χωρις να αλλαζει και ειμαι 33.Βαζω μινοξ εδω και ενα μηνα .. δεν νομιζω να εχω δει διαφορα ακομη αλλα γενικα δεν μπορω να καταλαβω αν εχω τριχοπτωσηΓια να μαθεις να ξεχωριζεις την υψηλη dht, απο την υψηλη Ε1, Θα σου δωσω παραδειγματα για να συγκρίνεις.
Τα 2 πρωτα ειναι υψηλη dht.
Τα 2 τελευταία ειναι υψηλη Ε1.
Παρε το σπανακι bio insideΤιποτα δεν πηρα αλλα οταν την μετρησα είχα την κατωτατη φυσιολογικη τιμη
Να παρεις κ fo-tiΔεν μπορω να ξεχωρισω τη διαφορα..Εγω βασικα το θεμα που εχω ειναι μια πολυ μικρη αραιωση πισω η οποια φαινεται οταν ειναι βρεγμενα η οταν βαζω καποιο τοπικο μονο εκει χωρις να υπαρχει εντελως αδειο σημειο και αν ειναι στεγνο το μαλλι δεν φαινεται ευκολα και στον ενα κροταφο 1 cm που παλι δεν ειναι εντελως αδειο και το εχω απο τα 25 μου χωρις να αλλαζει και ειμαι 33.Βαζω μινοξ εδω και ενα μηνα .. δεν νομιζω να εχω δει διαφορα ακομη αλλα γενικα δεν μπορω να καταλαβω αν εχω τριχοπτωση
Αφου εχει υψηλη dht χρειαζεται duta.Δηλαδή παράλληλα με Seti παίρνει και Duta?
Τι ειναι το fo-ti? Που το βρισκει καποιος ?Να παρεις κ fo-ti