Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

Mageiras

Member
Τι ειναι το fo-ti? Που το βρισκει καποιος ?
Το βρηκα οκ και διαβασα καπου αυτο :Σύγχρονες έρευνες δείχνουν, ότι περιέχει ένα αλκαλοειδές που έχει αναζωογονητική δράση στα νεύρα, τα κύτταρα του εγκεφάλου και των ενδοκρινών αδένων. Διεγείρει ένα τμήμα των επινεφριδίων, και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η υγεία των μαλλιών, η αίσθηση της περίσσιας ενέργειας και το σεξουαλικό σθένος (που ο μύθος λέει ότι κατείχε ο διάσημος Κινέζος βοτανολόγος Chung Yun, που έπαιρνε Fo-Τi), είναι αποτέλεσμα της αναζωογονητικής δράσης του αλκαλοειδούς που περιέχει . Πλακα με κανεις ωρε Γιωργο!!??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Το βρηκα οκ και διαβασα καπου αυτο :Σύγχρονες έρευνες δείχνουν, ότι περιέχει ένα αλκαλοειδές που έχει αναζωογονητική δράση στα νεύρα, τα κύτταρα του εγκεφάλου και των ενδοκρινών αδένων. Διεγείρει ένα τμήμα των επινεφριδίων, και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η υγεία των μαλλιών, η αίσθηση της περίσσιας ενέργειας και το σεξουαλικό σθένος (που ο μύθος λέει ότι κατείχε ο διάσημος Κινέζος βοτανολόγος Chung Yun, που έπαιρνε Fo-Τi), είναι αποτέλεσμα της αναζωογονητικής δράσης του αλκαλοειδούς που περιέχει . Πλακα με κανεις ωρε Γιωργο!!??
Ειναι η φυσικη Φιναστεριδινη.

paretto

Active Member
Παιδιά έχουμε ξεφύγει λίγο νομίζω.

Ο swiss έπαιρνε φίνα και duta για χρόνια και ακόμη παίρνει και μαλλιά δεν είχε βγάλει πάντως.

Επίσης ποια επικίνδυνη ουσία έχει το καστορέλαιο; Υπάρχουν και όραλ συμπληρώματα με ρισινολενικο οξυ.

Παιδιά έχουμε ξεφύγει λίγο νομίζω.

Ο swiss έπαιρνε φίνα και duta για χρόνια και ακόμη παίρνει και μαλλιά δεν είχε βγάλει πάντως.

Επίσης ποια επικίνδυνη ουσία έχει το καστορέλαιο; Υπάρχουν και όραλ συμπληρώματα με ρισινολενικο οξυ.
Χωρις δενδρολιβανο να σπασει το κυκλοφορικο προβλημα, μπορει το αιμα να περασει απο τη πετρα.( το calsification σαν πετρα ειναι)
Η ricin ειναι δηλητήριο ισχυρο, κ βρίσκεται στο σπορο του φυτού.
http://poisonousplants.ansci.cornell.edu/toxicagents/ricin.html

Mageiras

Member
Χωρις δενδρολιβανο να σπασει το κυκλοφορικο προβλημα, μπορει το αιμα να περασει απο τη πετρα.( το calsification σαν πετρα ειναι)
Η ricin ειναι δηλητήριο ισχυρο, κ βρίσκεται στο σπορο του φυτού.
http://poisonousplants.ansci.cornell.edu/toxicagents/ricin.html
Castor oil

Castor beans are pressed to extract castor oil which is used for medicinal purposes. Ricin does not partition into the oil because it is water-soluble, therefore, castor oil does not contain ricin, provided that no cross-contamination occurred during its production. To γραφει αυτο που εστειλες...κατα τη μεση του αρθρου

Gibik

Active Member
Το fo-ti ειναι βοτανο, κ μαλλον ο καλύτερος φυσικός dht blocker
Θα το βρεις, για τοπικη χρηση(αφου το κανεις αφεψειμα)
http://botanathes.blogspot.gr/2015/03/blog-post_24.html?m=1
Φίλε Γιώργο, με συμβούλεψες και εμένα τις προάλλες να βάλω fo-ti τοπικά μαζί με το gingko biloba που παίρνω δια πόσης και είδα ότι με βοηθά πολύ. Συμφωνώ! Υπάρχει σκεύασμα έτοιμο fo-ti? αν ναι που? ποιό? μου έδωσες ένα link για fo-ti του hairlossgr εδώ και μου βγαίνει το Shen Min, αυτό εννοούσες? Το Shen Min έχει πολλά άλλα συστατικά μέσα εκτός από fo-ti. Υπάρχει και Shen Min πόσιμο...
Σε ευχαριστώ.

Hanneman

New Member
Παιδία μήπως αν χρησιμοποιηθεί η κρέμα Mederma η οποία είναι για την επούλωση τραυμάτων και περιέχει συμπυκνωμένο απόσταγμα κρεμμυδιού (pge2 agonist) θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα;

Γιωργοςbioherbal ποιά είναι η γνώμη σου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Από Γαλλικό forum, το μέχρι στιγμής πρωτόκολλο του Ελβετού.
  • Αναστέλλουν / κάτω PGD2: Η σουλφασαλαζίνη (Καθημερινή)
  • Αύξηση PGE2: Καστορέλαιο και DMSO στο ίδιο διάλυμα και αλοιφήMiconazole. (Κάθε μέρα), προαιρετικά: λάμπα UVB (3 λεπτά ανά εβδομάδα)
  • CD34 και CD200 ώθηση: Stemoxydine 5% και VPA (Καθημερινή)
  • Κάνοντας Τραυματισμός: Dermaroller 1,5 χιλιοστά ή Derminator ήDermapen, + προσθήκη χλωριούχου λιθίου μετά dermarolling συνεδρία. (Μόλις μια εβδομάδα)

http://forum.doctissimo.fr/sante/ca...landines-environnement-sujet_168406_1.htm#_=_

Φίλε Γιώργο, με συμβούλεψες και εμένα τις προάλλες να βάλω fo-ti τοπικά μαζί με το gingko biloba που παίρνω δια πόσης και είδα ότι με βοηθά πολύ. Συμφωνώ! Υπάρχει σκεύασμα έτοιμο fo-ti? αν ναι που? ποιό? μου έδωσες ένα link για fo-ti του hairlossgr εδώ και μου βγαίνει το Shen Min, αυτό εννοούσες? Το Shen Min έχει πολλά άλλα συστατικά μέσα εκτός από fo-ti. Υπάρχει και Shen Min πόσιμο...
Σε ευχαριστώ.
Για ποσιμο το foti δεν συνιστάται διοτι μπορει να προκαλεσει πρόβλημα στο υπαρ(οπως εχει εξηγησει κ ο @Soltaren)
Οσο για ετοιμο σκεύασμα δεν εχω βρει καποιο με καλύτερη ποιότητα στα έτοιμα γιαυτο δεν τα συστήνω.

Παιδία μήπως αν χρησιμοποιηθεί η κρέμα Mederma η οποία είναι για την επούλωση τραυμάτων και περιέχει συμπυκνωμένο απόσταγμα κρεμμυδιού (pge2 agonist) θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα;

Γιωργοςbioherbal ποιά είναι η γνώμη σου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλη ιδεα η Μaderma, αλλα αν ειχανε βαλει κ καλη ποιότητας κρεμμύδι (που να εχει αυθονο pge2 agonist), θα ηταν τελεια.
Τωρα ας αρκεστουμε προ το παρον στο αριστης ποιότητας κρεμυδολαδι της παρακατω εταιρείας.

Προσοχη ομως αυτο κανει γιαυτους που εχουν υψηλη E1,
Για υψηλη dht δεν κανει.
Εσυ φιλε μετρησες dht, να δεις που βρισκεται?
http://www.gourmondo.de/g/product/2000005636/Zwiebel-Oel-Bio+Seitenbacher.jsf

Μπορεις κανεις βεβαια να καλλιεργησει τα δικα του κρεμυδακια( με λιπασμα φωσφωρο)
και να χρησιμοποιει το χυμό.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gibik

Active Member
Για ποσιμο το foti δεν συνιστάται διοτι μπορει να προκαλεσει πρόβλημα στο υπαρ(οπως εχει εξηγησει κ ο @Soltaren)
Οσο για ετοιμο σκεύασμα δεν εχω βρει καποιο με καλύτερη ποιότητα στα έτοιμα γιαυτο δεν τα συστήνω.
Οπότε υποθέτω ότι στα "έτοιμα" τοπικά μέχρις στιγμής και δοκιμασμένο απο το μέλος που ανέφερες είναι το Shen Min...
Το Shen Min στα αγγλόφωνα forums έχει κατηγορηθεί ενίοτε για shedding.
Πέραν αυτού, τα αμερικάνικα σκευάσματα δεν έιναι υποχρεωτικό λόγω σκόπιμης ανεπαρκής και ελαστικής νομοθεσίας τους, να ελενγχθούν από αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το FDA. Δηλαδή άλλα συστατικά ισχυρίχονται ότι περιέχουν και άλλα έχουν εντέλει.
Αυτό συνέβει και σε εμένα με το Αμερικάνικο σκέυασμα "Melancor", είχε κρυμμένη φιναστερίδη μέσα, οπότε αγνοώντας αυτήν την απάτη, κατέληξα σε ψυχίατρο να τον ρωτώ τι μου συμβαίνει με τις παρενέργειες, και φυσικά άκρη δεν βγήκε. Τέλος πάντων το Melancor σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση ότι είχε μικροποσότητα φιναστερίδης και κάτι για βελτίωση του κυκλοφοριακού, αποτέλεσε το μαγικό χάπι για μένα κυριολεκτικά, ένα χαπάκι παίρνεις την ημέρα, ούτε τριχόπτωση ούτε ΑΑ και τα μαλλιά μου μακρυά μεχρι τους ώμους.
Οι παρενέργεις ηταν οι γνωστές, ελλειψη σεχουαλικού ενδιαφέροντος μετά απο δύο χρόνια και άλλα που εχουν περιγραφει από άλλους για την φιναστερίδη. Μία θετική παρενέργεια είναι ότι είχα διπλασιασμό σωματικής δύναμης, δηλαδή στα 42 έκανα πιο πολύ κλασσική γυμναστική από ότι στα 25. Προς ενημέρωση αυτά που γράφω, ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς μου στα γραφόμενα σου, αναμένω τα επόμενα ενδιαφέροντα σχόλια σου.
Ευχαριστώ.

Οπότε υποθέτω ότι στα "έτοιμα" τοπικά μέχρις στιγμής και δοκιμασμένο απο το μέλος που ανέφερες είναι το Shen Min...
Το Shen Min στα αγγλόφωνα forums έχει κατηγορηθεί ενίοτε για shedding.
Πέραν αυτού, τα αμερικάνικα σκευάσματα δεν έιναι υποχρεωτικό λόγω σκόπιμης ανεπαρκής και ελαστικής νομοθεσίας τους, να ελενγχθούν από αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το FDA. Δηλαδή άλλα συστατικά ισχυρίχονται ότι περιέχουν και άλλα έχουν εντέλει.
Αυτό συνέβει και σε εμένα με το Αμερικάνικο σκέυασμα "Melancor", είχε κρυμμένη φιναστερίδη μέσα, οπότε αγνοώντας αυτήν την απάτη, κατέληξα σε ψυχίατρο να τον ρωτώ τι μου συμβαίνει με τις παρενέργειες, και φυσικά άκρη δεν βγήκε. Τέλος πάντων το Melancor σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση ότι είχε μικροποσότητα φιναστερίδης και κάτι για βελτίωση του κυκλοφοριακού, αποτέλεσε το μαγικό χάπι για μένα κυριολεκτικά, ένα χαπάκι παίρνεις την ημέρα, ούτε τριχόπτωση ούτε ΑΑ και τα μαλλιά μου μακρυά μεχρι τους ώμους.
Οι παρενέργεις ηταν οι γνωστές, ελλειψη σεχουαλικού ενδιαφέροντος μετά απο δύο χρόνια και άλλα που εχουν περιγραφει από άλλους για την φιναστερίδη. Μία θετική παρενέργεια είναι ότι είχα διπλασιασμό σωματικής δύναμης, δηλαδή στα 42 έκανα πιο πολύ κλασσική γυμναστική από ότι στα 25. Προς ενημέρωση αυτά που γράφω, ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς μου στα γραφόμενα σου, αναμένω τα επόμενα ενδιαφέροντα σχόλια σου.
Ευχαριστώ.
Το shen min δεν ειναι τοσο καλο οσο το βιολογικο βοτανο που εχει ο bothanathes.blockspot.gr

Μετα, το Melancur (καλα εκανες κ αναφέρθηκες) εχει βρωμολαινη, ενα φυτικο ενζυμο το οποιο ειναι ισχυρος blocker της pgd2.

Γιαυτο κ ειχες παρενέργειες στη λιμπιντο, γιατι οταν μειωθεί η pgd2 σε ανθρώπους που εχουν θεμα με υψηλη dht τοτε ερχονται ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ οι blockers για pgd2 πρεπει να χρησιμοποιουνται μονο οταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Ε1.

Ακομα για τη δύναμη που λες φταίει η PABA, ενα συστατικο που πρεπει ο οργανισμος να το παρει απτη διατροφή.
Τροφες με PABA ειναι:
Foods containing PABA are molasses, yogurt, kidney, liver, bran, brewer's yeast and whole grains.

Βεβαια δεν ευθυνεται η Φινα για τοις παρενεργειες, αλλα όπως ειπαμε η βρωμολαινη.

Τελευταία επεξεργασία:
2015-10-05-13-53-38--566993043.jpeg Το ενζυμο λοιπον βρωμολαινη,
με τη βοηθεια του Gibik

διαπιστωνουμε οτι ειναι ισχυρος blocker για pgd2

http://www.frankchoice.com/index.php?route=product/product&product_id=113
Βέβαια πρεπει να σπασουμε τη κάψουλα κ να το χρησιμοποιησουμε τοπικά.
Ή να παρουμε ενα φρεσκο Αννανα κ να κανουμε χυμο απο κεντρο του φρούτου κ τοπικη χρήση.

Συνημμένα

• images-23.jpeg
    images-23.jpeg
    6.4 KB · Προβολές: 5
Τελευταία επεξεργασία:

mimis giova

Active Member
re kapa..ολα τα θεματα τα εχουμε πει..αλλα δεν υπαρχει σινοχη...δλδ ξεκαθαρα π βοηθαει το καθε ενα..απο οτι καταλαβα..υπαρχουν διαφορετικες αιτιες τριχωπτωσεις..πρεπει να πουμε τριχωπτωση λογω dht η τριχωπτωση λογο E1..k ου το καθε ξεις...

kapa

Μέλος του προσωπικού
καποτε συζητουσα με εναν συμφορουμιτη για την σουλφασαλαζίνη.
αν θυμαστε ειχε γινει θεμα-θεματα οτι τα φαρμακα της ρευματοειδης αρθριτιδας καταπολεμουν την ΑΑ.
το λοιπον καποιος το ειχε δοκιμασει και αργα πηρε ολα τα μαλλια του πισω.
απο προσωπικη ερευνα βρηκα οτι αυτην η ουσια ειναι ηπιο ανασοκατασταλτικο και αυτο με σταματησε να το δοκιμασω

erevos

Active Member
Δεν ανέφερε ο swiss πάντως αν χρησιμοποιεί την σουλφασαλαζίνη τοπικά ή συστηματικά.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δεν ανέφερε ο swiss πάντως αν χρησιμοποιεί την σουλφασαλαζίνη τοπικά ή συστηματικά.
αυτος παντως που αναφερω το χρησιμοποιουσε ποσιμο.
δεν εχω λινκ για τα αποτελεσματα του επειδη δεν παρακολουθω τα ξενα φορουμ

Μπλουζα