Οπότε υποθέτω ότι στα "έτοιμα" τοπικά μέχρις στιγμής και δοκιμασμένο απο το μέλος που ανέφερες είναι το Shen Min...
Το Shen Min στα αγγλόφωνα forums έχει κατηγορηθεί ενίοτε για shedding.
Πέραν αυτού, τα αμερικάνικα σκευάσματα δεν έιναι υποχρεωτικό λόγω σκόπιμης ανεπαρκής και ελαστικής νομοθεσίας τους, να ελενγχθούν από αντίστοιχες υπηρεσίες όπως το FDA. Δηλαδή άλλα συστατικά ισχυρίχονται ότι περιέχουν και άλλα έχουν εντέλει.
Αυτό συνέβει και σε εμένα με το Αμερικάνικο σκέυασμα "Melancor", είχε κρυμμένη φιναστερίδη μέσα, οπότε αγνοώντας αυτήν την απάτη, κατέληξα σε ψυχίατρο να τον ρωτώ τι μου συμβαίνει με τις παρενέργειες, και φυσικά άκρη δεν βγήκε. Τέλος πάντων το Melancor σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση ότι είχε μικροποσότητα φιναστερίδης και κάτι για βελτίωση του κυκλοφοριακού, αποτέλεσε το μαγικό χάπι για μένα κυριολεκτικά, ένα χαπάκι παίρνεις την ημέρα, ούτε τριχόπτωση ούτε ΑΑ και τα μαλλιά μου μακρυά μεχρι τους ώμους.
Οι παρενέργεις ηταν οι γνωστές, ελλειψη σεχουαλικού ενδιαφέροντος μετά απο δύο χρόνια και άλλα που εχουν περιγραφει από άλλους για την φιναστερίδη. Μία θετική παρενέργεια είναι ότι είχα διπλασιασμό σωματικής δύναμης, δηλαδή στα 42 έκανα πιο πολύ κλασσική γυμναστική από ότι στα 25. Προς ενημέρωση αυτά που γράφω, ακόμα υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς μου στα γραφόμενα σου, αναμένω τα επόμενα ενδιαφέροντα σχόλια σου.
Ευχαριστώ.