Γιατι? Αφου τρωω σπανακι και μπροκολο με ελαιολαδο καθε μεραΤο καστορελαιο καθως κ η sulfasalazine θα σου μειώσει την Ε1,(η οποία ειναι κανονική).
Αυτο θα σου προκαλέσει παρενέργειες στη λίμπιντο.
Εχεις μετρήσει την dht κ Ε1?
Γιατι? Αφου τρωω σπανακι και μπροκολο με ελαιολαδο καθε μεραΤο καστορελαιο καθως κ η sulfasalazine θα σου μειώσει την Ε1,(η οποία ειναι κανονική).
Αυτο θα σου προκαλέσει παρενέργειες στη λίμπιντο.
Εχεις μετρήσει την dht κ Ε1?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι εννοειται.Απο σουλφασαλαζιν παιρνω ενα χαπακι 500 mg σε καμια βδομαδα σκεφτομαι να τα κανω 2 αν δεν μου βγαλει side effectsΜαγειρα το σχημα σου ειναι πολυ ενδιαφερον και ελπιδοφορο...να ενημερωνεις για την εξελιξη
To Sulfasalazine το πηρα απο το φαρμακειο χωρις συνταγη.. πηγα το ζητησα μου το εδωσε. Ειχα βρει πριν στο γαληνο την εμπορικη του ονομασια.Δεν προτεινω σε καποιον να το παρει και γω το παιρνω με δικη μου ευθυνη.Το LiCl δεν ξερω που εχει ουτε τι ειναι ακριβως.To Sulfasalazine το παιρνουμε χωρις συνταγη?
Αυτο το LiCl, ειναι ασφαλες? Απο που το αγοραζουμε?
Πολυ σωστα τα λες.Ειναι φαρμακο και θελει προσοχη.Εγω σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω για κανα 3 μηνο 4 μηνο και αυτο αν δεν νιωσω καποια ενοχληση.. εστω και μικρηπριν προχωρηστε με το Sulfasalazine ψαξτε το καλα.
εγω το θεωρησα επικινδυνο σαν θεραπεια γι αυτο και δεν το προχωρησα.
απο οσο ξερω τα ανοσοκατασταλτικα μπορει να προκαλεσουν δημιουργια καρκινικων ογκων,για την ακριβεια μπορει να εμποδισουν τον οργανισμο να τους πολεμησει.
αν κανω λαθος διορθωστε με
Νομιζω τα εχουμε κανει Σαλάτα!Γιατι? Αφου τρωω σπανακι και μπροκολο με ελαιολαδο καθε μερα
Δεν κανεις τον κοπο να στείλεις ενα mail στο CotsareliEνδιαφερον...Στειλ'το Γιωργο να το δω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπως ακριβως το λες σαλατα τα κανω!Το μπροκολο μ αρεσει οπως και το σπανακι οπως και το ελαιολαδο..δεν τα τρωω για την τριχοπτωση . Αλεξιπτωτιστων ισως... Σχολη παπατζηδων σιγουρα οχι..Νομιζω τα εχουμε κανει Σαλάτα!
Το μπρόκολο μειώνει επισης την pgd2 κ κατα συνέπεια κ την Ε1.
Το σπανάκι οταν δεν υπάρχει περίπτωση detoxification ανεβάζει κιαλλο τη dht.
Το sulfasalazine μειωνει κι αυτο την Ε1.
Και το βασικό πρόβλημα ειναι η reductase.
Τι να πω, μήπως εχεις βγάλει σχολη Αλεξιπτωτιστων?
Γιατί βλέπω θα σου ταίριαζε, δεν φοβασε τίποτα.
χαχα Γιωργο εισαι η εννοια της παραπληροφορησης!Δεν κανεις τον κοπο να στείλεις ενα mail στο Cotsareli
να μετρήσει την επιδραση της stemoxidine στην pgd2.
[email protected].
Γιατί δε βρισκω τίποτα απο έρευνες.
Μια δουλειά σε βάζουνε να κάνεις, κ δε θες να τη κάνεις.χαχα Γιωργο εισαι η εννοια της παραπληροφορησης!
Το ξέρουμε οτι στους καρκινικους όγκους ειναι αυξημένη η Pge2, γιαυτο κ οι pge2 ενεργοποιητες (agonist) εφαρμόζονται τοπικα και οχι σ'ολο το σώμα.Mην χάνετε τον καιρό σας ασχολούμενοι με ζητήματα που 1)δεν είναι ξεκαθαρισμένα και 2)οι πηγές σας είναι μερικά δημοσιογραφικά άρθρα.
Επειδή ακούστηκε ότι μία προσταγλανδίνη βρέθηκε αυξημένη στο τάδε σημείο με φλεγμονώδες εξίδρωμα (για παράδειγμα) δεν σημαίνει ότι αν την μειώσεις θα έχεις και θεραπεία,..
Και τώρα λίγη επιστήμη...
Oι προσταγλανδίνες PGE1 και 2 είναι αγγειογενετικές και αποτελούν την κύρια αγγειογενετική ενέργεια η οποία παράγεται από τα 3Τ3 διαφοροποιημένα λιποκύτταρα. Τα πολικά λιπίδια (προσταγλανδίνες) είναι χημειοτακτικά για τα ενδοθηλιακά κύτταρα αλλά διεγείρουν και τον πολλαπλασιασμό τους.
Αυξημένα επίπεδα προσταγλανδινών παρατηρούμε σε καρκινικούς όγκους, τραύματα, ενεργοποιημένα μακροφάγα και φλεγμονώδη εξιδρώματα.
Πήγαινε λοιπον εσυ να θεραπεύσεις τους 400.000 ανδρες που εχουν πάθει μη αντιστρεπτες side effects απο Φινα, Φυσικά να χρησιμοποιήσεις κ την βοήθεια των ειδικών επιστημόνων (που δεν εχουν βρει μέχρι τώρα τη λύση).Φυσικά και δεν είμαι πολέμιος του Kωτσαρέλη και των πολύ σοβαρών ερευνών του. Ξαναδιάβασε τί γράφω.
Επίσης δεν είμαι τόσο προπέτης ώστε να βγάζω συμπεράσματα από τις επικεφαλίδες 2-3 άρθρων στο διαδίκτυο και να παριστάνω τον ειδικό στο φόρουμ γράφοντας κουταμάρες του τύπου "τσιμπημένη η Ε1 εδώ" και ρίξτην με μπρόκολα και σπανάκια.
Χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα και λιγότερη βιασύνη. Όταν ολοκληρωθούν και δημοσιευτούν οι έρευνες, οι ειδικοί επιστήμονες θα βγάλουν συμπεράσματα.
Κι εγω πιστεύω οι γνώσεις Τεχνολογίας Ενζύμων που έμαθα στο Εθνικο Μετσοβειο Πολυτεχνείο τα 3 τελευταία χρονια των Σπουδών μου, ειναι πολυ απαραίτητες για την ερμηνεία της Τριχωπτωσης.Δεν είμαι γιατρός καλέ μου άνθρωπε.
Όμως από τις γνώσεις που έχω στη Βιοχημεία-Ιστολογία-Κυτταρολογία, μπορώ αμέσως να καταλάβω ότι γράφεις ό,τι σου κατέβει. Δεν χρειάζεται να έχω βρει πρώτα το φάρμακο κατα της φαλάκρας για να το κρίνω, έτσι δεν είναι;