Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί του κάνετε τέτοια επίθεση...Ναι η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές γράφει κάπως συγκεγχυμένα κάποια πράγματα αλλά είχε δίκιο σχετικά με τις Ε1 και Ε2 και φάνηκε από πολλούς εδώ μέσα συμπεριλαμβανομένου και εμένα.Το αν θα αποδώσουν οι θεραπείες που προτείνει είναι κάτι που θα δείξει.
Αυτό που με θόλωσε όμως άπειρα είναι αυτό που διάβασα,ΑΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.Εκεί κόντεψα να σπάσω την οθόνη.Σε ΠΟΙΟΥΣ? Σε αυτούς που κοιμούνται με τα τσαρούχια? Που πήγα στην ενδοκρινολόγο και ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ τι σημαίνει να έχω υψηλή Ε1 και πως μπορώ να την κατεβάσω? Δεν λέω καν για τις προσταγλανδίνες και τα μαλλιά.Αλλά να μην ξέρει την γ******* ειδικότητά της?
Να τους χέσω λοιπόν τους "δόκτορες".Ναι είμαι μηχανικός και έχω δικαίωμα να το λέω.Κοιμούνται με τα τσαρούχια και έχουν περιοριστεί σε συμβατικές θεραπείες και μεθόδους.
Και κάτι τελευταίο.Πολύ κοντινός μου φίλος γιατρός τελειόφοιτος μου παραδέχτηκε πως αυτό που ψάχνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν σε βιβλία βιοχημείας/φυσιολογίας κτλπ και μόνο ίσως κάποιος ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ να ήξερε.
Το οτι κοιμουνται με τα τσαρουχια, μπραβο πολυ καλα το ειπες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Υπάρχουν έρευνες που αναφέρουν ότι η ποσότητα της ρεσβερατρόλης είναι πολύ μικρή και θα έπρεπε να πίνουμε μπόλικα λίτρα καθημερινά. Είναι μύθος το κόκκινο κρασί:
Είναι το κόκκινο κρασί τόσο ωφέλιμο;


Και όμως αυτούς περιμένουμε. Δεν είπε γιατρούς, που όντως πολλοί δεν ξέρουν την τύφλα τους, αλλά επιστήμονες.


Όχι Bayer, Merck. Της Merck είναι το Propecia. Απλά να μην έχουμε κανένα θέμα...
Φυσικα Ακη η resversatol στο κοκκινο κρασι ειναι ελάχιστη και πρέπει να πίνεις βαρέλια κάθε μέρα κοκκινου κρασιού.

Αλλα δεν περιμένουμε απο εκει, σήμερα γίνεται εκχύλιση της φλούδας απτα κόκκινα σταφύλια (αφού φυσικά βγάλουν το χυμό του σταφυλιού που θα γίνει κρασί).
Εκει λοιπόν στη φλούδα του σταφυλιού υπάρχει άφθονη resversstol, τη βρίσκουμε σε ωραίες καπσουλες π.χ
της neocellimages-150.jpeg
 

Συνημμένα

  • images-57.jpeg
    images-57.jpeg
    6.1 KB · Προβολές: 9

tasos33

Well-Known Member
αδερφε κ εγω την ε1 απο το γιωργο την εμαθα και οταν ρωταγα τον ενδοκρινολογο μρ κοιταγε σαν ουφο...οταν την μ ετρησα δε...εκει να δεις το γελιο της αρκουδας...στο θεο η ορμονη...αρχιζω λοιπον να γκουγκλαρω κ ανακαλυπτω πως τα συμπτωματα της υψηλης ε1 μου πανε γαντι...λιγο η λιμπιντο λιγο ο περισσος λιπωδης ιστος λιγο το ενα λιγο το αλλο....δε ξερω αν ευθυνεται για τις τριχες ...θα τοδουμε αυτο...παντως εφαρμοζοντας καποιες συμβουλες του γιωργου πχ αιθ ελαιο θυμαρι 4 φφορες την εβδομαδα μετα απο ενα μηνα ειδα να σκανε νεες τριχες σς σημειΑ που βαζω για δοκιμη....που μεχρι τωρα η επανεκφυση σε εμενα ειναι ειδος προς εξαφανιση....εν κατΑκλειδι λοιπον τιποτα δενν υιοθετουμε τιποτα δεν απορριπτουμε....μονο δοκιμαζουμε
 
Ναι ρε Μάγειρα. Απλά μου κάνει εντύπωση να θέλουν να βγάλουν φάρμακο που να blockάρει την PGD2 σε όλο το σώμα λες και ο οργανισμός την έχει έτσι για να ρίχνει τα μαλλιά μόνο...
Πολύ καλή σκέψη αυτή erev,
Αυτο σημαίνει πρεπει να γινουν πειράματα σε δυο ομάδες.

Η μια ομάδα πρέπει να παρει τοπικούς pgd2 blocker
κ
η δεύτερη ομάδα να παρει blocker για ολο το σώμα.

Και να συγκριθούν τα αποτελέσματα των δυο ομάδων.
 

Mageiras

Member
Πολύ καλή σκέψη αυτή erev,
Αυτο σημαίνει πρεπει να γινουν πειράματα σε δυο ομάδες.

Η μια ομάδα πρέπει να παρει τοπικούς pgd2 blocker
κ
η δεύτερη ομάδα να παρει blocker για ολο το σώμα.

Και να συγκριθούν τα αποτελέσματα των δυο ομάδων.
Εγω ευχαριστως θα πηγαινα εθελοντης- πειραματοζωο
 

Συνημμένα

  • download.jpg
    download.jpg
    1.7 KB · Προβολές: 8

pithikas

Well-Known Member
Καλα δε τρεχει και τιποτα για το τι γραφει ο καθενας μας εδω μεσα. Ολοι παπαριες-υποθεσεις γραφουμε με βαση τις ερευνες που γινονται απο ξενους επιστημονες.
Ουτε προτεινει ο Γιωργος, τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει απο άυτον, κατι επικινδυνο σαν αυτα που χρησιμοποιω εγω, ουτε πιστευω πως προωθει προιοντα, απλα υπερβαλλει, ανακαλυπτει και καποιες δικες του θεωριες και ολα κυλουν αντισυμβατικα με τα ποστ του. Εχουν ενδιαφερον παντως οι θεσεις του, οσο περιεργες και ακυρες και αν φαινονται.
Γιωργο, συνεχισε ειμαστε μαζι σου!!
 

LostUser

Active Member
Και όμως αυτούς περιμένουμε. Δεν είπε γιατρούς, που όντως πολλοί δεν ξέρουν την τύφλα τους, αλλά επιστήμονες.

Άκη επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με βιοιατρική τεχνολογία,αν θες το κουβεντιάζουμε σε κάποιο άλλο thread ή οπουδήποτε. Αυτοί που έχουν πετύχει τα πιο πολλά στον χώρο της υγείας είναι πλέον μηχανικοί και βιολόγοι.Από εκεί να περιμένεις κάτι.Από γιατρούς δεν θα δεις ποτέ προκοπή.Και ακόμα και στις φαρμακοβιομηχανίες, χημικοί μηχανικοί είναι οι chief engineers.
Σορρυ για το offtopic
 

Gibik

Active Member
Να φιλοσοφούμε λίγο την κατάσταση και να βοηθάμε αυτούς που έχουν κάτι διαφορετικό να πούνε για να καταλάβουμε τι εννοούν.
ΓιώργοBioherbal, προχώρα Παλικάρι μου, έτσι σε θέλω! συμπεράσματα! συμπεράσματα! οδηγίες!

Οι προσωπικοί πειραματισμοί όλων μας εδώ, κρύβουν και μία χαρά του να ανακαλύψεις κάτι, την περιέργεια που προκύπτει στην διαδικασία, τις εμπλεκόμενες πληροφορίες κλπ, αλλά να καταλήξουμε και κάπου, έτσι!! ειδάλλως παίζουμε.
 

GiannisTak

Active Member
Τα χετε μπερδεψει λίγο τα πραγματάκια.
Οι γιατροί ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το κλινικό κομμάτι και δεν υποχρεούνται να γνωρίζουν επακριβώς το βιοχημικό υπόβαθρο. Ο ασθενής έχει κάθε δικαίωμα να ρωτά σε ό,τι τον αφορά αλλά κατα τη γνώμη μου δεν θα σας πάρει κανεις στα σοβαρά αν κάνετε ερωτήσεις του τύπου "τι τρέχει με την PGE1 μου και τι να κάνω για να την μειώσω(!!!);
Εκτός αν πετύχετε τον ίδιο τον Κωτσαρέλη. ;)

Επίτηδες τόνισα ότι τα πολικά λιπίδια PGE1 και 1 είναι αγγειογενετικές ενέργειες και περίμενα ερώτηση. Αλλες προσταγλανδίνες δεν είναι αγγειογενετικές ενέργειες όπως η PGD2 για παράδειγμα. Εντάξει, το να μην γνωρίζετε τί εστί χημειοταξία να το καταλάβω. Αλλά η αγγειογένεση είναι κάτι που "βγάζει μάτι".
Παρατηρειται τόσο κατα την επούλωση τραυμάτων όσο και στους καρκινικούς όγκους για την δημιουργία του νέου ανώμαλου αγγειακού δικτύου του όγκου.

Επομένως η PGE1 προφανώς δεν είναι ακριβώς ο "κακός της υπόθεσης" επειδή διαβάσατε στο ιντερνετ και στα φόρουμ διάφορες κουταμάρες ως δήθεν αποστάγματα ερευνών του Κωσταρέλη. Άνθρωποι τρώνε δεκαετίες από τη ζωή τους στα εργαστήρια και στις βιβλιοθήκες. Αυτοί θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών και θα τις αντιπαραβάλλουν με τις δικές τους ή άλλες, επειδή ως γνωστόν μια έρευνα πρέπει να επαληθεύεται από άλλο, ανεξάρτητο εργαστήριο.

Αν δεν είστε ειδικοί ΔΕΝ μπορείτε να έχετε άποψη για τόσο εξειδικευμένα επιστημονικά ζητήματα. Ξεκολλάτε.
 

tasos33

Well-Known Member
Έκανα και εγώ τις μετρήσεις , η E1 μου βγήκε αυξημένη, η τέστο και dht λίγο κάτω από την μέση.

Σκέφτομαι και εγώ για έλαιο θυμάρι.Πως εφαρμόζεις το έλαιο θυμάρι?σκέτο ?Λίγες δεν είναι 4 φορες τον μηνα εφαρμογή?

και η δικια μου στο 140 ειναι, το αιθ ελαιο το βαζω με τα την μινοξ, 4 φορες την εβδομαδα, απο το μπουκαλακι ριχνοντας καποιες σταγονες στο δερμα και κανοντας μασαζ αλλα ειναι δυσκολη η εφαρμογη με αυτον τον τροπο, θα μου φτιαξουν ομως μια λοσιον φυτικη με βασικο συστατικο το υθμαρι οποτε θα ψεκαζω απευθειας
 

sven

Active Member
@tasos33 A το διαβασα βιαστικά. Λέω να το ρίξω μέσα στην μινοξ 2 σταγόνες όπως έχει αναφέρει ο καπα απο ενα ποστ απο άλλο φορουμ που το έχουν δοκιμάσει πετυχημένα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
@tasos33 A το διαβασα βιαστικά. Λέω να το ρίξω μέσα στην μινοξ 2 σταγόνες όπως έχει αναφέρει ο καπα απο ενα ποστ απο άλλο φορουμ που το έχουν δοκιμάσει πετυχημένα.
το δοκιμασα κ εγω αυτο αλλα πιστευω οτι με την προπυλενογλυκολη δεν θα ζει και πολυ το θυμαρι μεσσα στο διαλυμα....καποτε οταν χρησιμοποιουσα αιθ ελαιο δεντρολιβανο σε μινοξ φτιαχτη με φυτικη βαση το δεντρολιβανο απεδιδε....οταν το εριχνα σε μινοξ εμποριου δεν εβλεπα διαφορα...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Aν και το παρόν θέμα έχει "εκτροχιαστεί" εντελώς, υπάρχει κάτι που έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Production of PGE2 in response to exogenous arachidonic acid was also increased by adenosine and correlated with COX-2 protein levels.
Thus, adenosine may promote a self-limiting regulatory process through the increase of PGE2 generation, which may result in the inhibition of PMN functions

http://www.jimmunol.org/content/169/9/5279.full.pdf

Για την αδενοσίνη έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν πάρα πολλές μελέτες όπου ένα διάλυμα με 0,75% αδενοσίνης είχε καλύτερα αποτελέσματα από 5% μινοξιδίλης.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24183218

Φυσικά μόνο του δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα. Αντιθέτως με τραυματισμό δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακή

Adenosine stimulates the release of interleukin-8 (IL-8), basic fibroblast growth factor (bFGF), and vascular endothelial growth factor (VEGF) from endothelial cells via A2B receptors that are dually coupled to Gs and Gq proteins while inhibiting production of the antiangiogenic factor thrombospondin-1, seemingly by the Gs protein–coupled A2A receptor.9,10 Adenosine also stimulates the production of VEGF, IL-8, and angiopoetin-1 from mast cells via A2B and A3receptors

In cell culture systems, adenosine stimulates endothelial cell migration, proliferation, and tube formation,7–11 actions required for the formation of new capillary networks. This action occurs at concentrations of adenosine that are reached in hypoxic tissues. Adair7 recently estimated that adenosine can contribute up to 50% to 70% of the angiogenic response in some cases.

Το κορυφαίο είναι το παρακάτω, όπου τα προγονικά κύτταρα είναι αυτά που μπορούν να δώσουν νέες τρίχες.

After wounding, adenosine has been implicated in mediating recruitment of endothelial progenitor cells to sites of neovascular formation.

Το μόνο επίφοβο είναι αυτό
Excessive tissue repair can lead to problems such as scarring and organ fibrosis and adenosine, and its receptors play a role in pathologic fibrosis as well

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19639289

Οπότε ίσως είναι καλύτερη η εφαρμογή της μια φορά την εβδομάδα λίγο μετά τον τραυματισμό με ρολλερ.
 
Aν και το παρόν θέμα έχει "εκτροχιαστεί" εντελώς, υπάρχει κάτι που έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Production of PGE2 in response to exogenous arachidonic acid was also increased by adenosine and correlated with COX-2 protein levels.
Thus, adenosine may promote a self-limiting regulatory process through the increase of PGE2 generation, which may result in the inhibition of PMN functions

http://www.jimmunol.org/content/169/9/5279.full.pdf

Για την αδενοσίνη έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν πάρα πολλές μελέτες όπου ένα διάλυμα με 0,75% αδενοσίνης είχε καλύτερα αποτελέσματα από 5% μινοξιδίλης.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24183218

Φυσικά μόνο του δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα. Αντιθέτως με τραυματισμό δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακή

Adenosine stimulates the release of interleukin-8 (IL-8), basic fibroblast growth factor (bFGF), and vascular endothelial growth factor (VEGF) from endothelial cells via A2B receptors that are dually coupled to Gs and Gq proteins while inhibiting production of the antiangiogenic factor thrombospondin-1, seemingly by the Gs protein–coupled A2A receptor.9,10 Adenosine also stimulates the production of VEGF, IL-8, and angiopoetin-1 from mast cells via A2B and A3receptors

In cell culture systems, adenosine stimulates endothelial cell migration, proliferation, and tube formation,7–11 actions required for the formation of new capillary networks. This action occurs at concentrations of adenosine that are reached in hypoxic tissues. Adair7 recently estimated that adenosine can contribute up to 50% to 70% of the angiogenic response in some cases.

Το κορυφαίο είναι το παρακάτω, όπου τα προγονικά κύτταρα είναι αυτά που μπορούν να δώσουν νέες τρίχες.

After wounding, adenosine has been implicated in mediating recruitment of endothelial progenitor cells to sites of neovascular formation.

Το μόνο επίφοβο είναι αυτό
Excessive tissue repair can lead to problems such as scarring and organ fibrosis and adenosine, and its receptors play a role in pathologic fibrosis as well

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19639289

Οπότε ίσως είναι καλύτερη η εφαρμογή της μια φορά την εβδομάδα λίγο μετά τον τραυματισμό με ρολλερ.
Πάντως δυστυχώς η Αδενοσινη δεν θα φέρει εντύπωσιακα αποτελέσματα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα θα φέρει μια ειδικη ποιότητας δαφνελαιου που περιέχει μια ουσία που προκαλεί πολυ αύξηση στην παραγωγή της pge2 τοπικά στο scalp.

http://www.skroutz.gr/s/3663611/Ecofarm-Δαφνέλαιο-100ml.html
 

Συνημμένα

  • large_f66093767bf39566135031b9b57c7761_140.jpg
    large_f66093767bf39566135031b9b57c7761_140.jpg
    7.6 KB · Προβολές: 11

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα ελεγα να σβησει καποιος τα ασχετα μηνυματα .

Πολυ καλό GOMI, που βρισκουμε αδενοσίνη;

Ένα που σκέφτομαι είναι αυτό

- www.ebay.com/itm/252073224023?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

είναι 50ml βέβαια, αλλά με χρήση μια φορά την εβδομάδα θα κρατήσει μήνες.

Γρήγορη εναλλακτική είναι αγορά από φαρμακείο, αλλά για 20 ml διάλυμα, θέλεις 38 ευρώ για την σκόνη. (πωλείται ως ενέσιμο)
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ρε gomi συγνωμη αυτο θα μας βγαλει μαλλια???????

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βγάλει μαλλί μέχρι τώρα, είναι μόνο ο τραυματισμός και σωστός τραυματισμός, όχι χάδι. Όλα τα υπόλοιπα, είναι για να βοηθήσουν όσο το δυνατό περισσότερο πάνω σε αυτό και οτιδήποτε ενισχύει την αγγειογένεση και τους αυξητικούς παράγοντες, δίχως φυσικά παρενέργειες άλλες, είναι επιθυμητό. Ένα μεγάλο συν της αδενοσίνης, είναι το ότι ενισχύει τα προγονικά κύτταρα. Δίχως αυτά, μαλλί δεν βγαίνει, αλλά ως αλυσίδα, δίχως τραυματισμό εξ αρχής, δεν έχουμε κινητοποίηση αυτών των κυττάρων, όπως συμβαίνει στην Α.Α.
 
Μπλουζα