Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και που το ξερουν αυτοί στα ξένα καραφλοφόρουμ; Παντως καποιος να κλεισει κροταφους με ντουτα/φινα πολυ δυσκολα. Γιατι εκει φαινεται η διαφορα.
Κάτι άσχετο, στα ξένα καρφλοφόρουμ όπου υπάρχει έντονη συζήτηση για την θεραπεία του swiss, ακούγεται οτι οι ΠΡΙΝ φωτογραφίες, είναι φωτογραφίες όχι πριν την έναρξης του "πειράματος" του αλλά πριν την έναρξη ντούτας
εγώ αυτά που διάβασα σχετικά στο σετι, είναι από το γερμανικό καραφλοφόρουμ. Εκει όλοι όσοι το χρησιμοποιούν το πήραν από phg. Αυτό που αναφερουν αυτοί είναι οτι νιώθουν οτι τους σταμάτησε/μείωσε την τριχόπτωση και έχουν μια καλύτερη αίσθηση στο τριχωτό. Αυτό που κατάλαβα εφάμιλλα αποτελέσματα με το ru. όχι οτι όμως αυτό είναι λίγο. ειναι πολυ λιγο..σιγα τα θαυματα.
Αλλά και πάλι η πορεία θα δείξει.
Πως βρηκατε οτι οι φωτος ειναι απο το 13;
Το seti μόνο του δεν μπορεί να προσφέρει σπουδαία αποτελέσματα γιατί ειναι ενας απλός pgd2blocker,Εχουν ενα χρονο που το δοκιμαζουν και στο διαδικτυο δεν υπαρχει ουτε μια αναφορα θετικου αποτελεσματος.
Εαν εκανε δουλεια, μετα απο τοσους μηνες δοκιμων απο εθελοντες, εστω σε εναν απο αυτους, θα ειχε γινει ηδη γνωστο.
----------------------
Eχουμε και λεμε.
Εγκριση απο τον FDA ΔΕΝ εχει παρει.
Παρολα αυτα στα ξενα ΚαρφλοΦορουμς εμφανιζονται χρηστες εδω και 10 μηνες που ποσταρουν οτι το δοκιμαζουν !!!
Καποιοι oral καποιοι topically.
Μονιμο μοτιβο? "PM me if interested in getting in on group buy for seti. cheapest price available for a large quantity"
Τιμη ? $340 for 25gram.
Αποτελεσμα? Αγνωστο γιατι χανονται ολοι...
Προσωπικη μου αποψη? Απατη !!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το seti μόνο του δεν μπορεί να προσφέρει σπουδαία αποτελέσματα γιατί ειναι ενας απλός pgd2blocker,
ετσι μόνο οταν συνδυαστεί με κάποιο pge2agonist θα έρθει επανεκφυση.
Το seti μόνο του δεν μπορεί να προσφέρει σπουδαία αποτελέσματα γιατί ειναι ενας απλός pgd2blocker,
ετσι μόνο οταν συνδυαστεί με κάποιο pge2agonist θα έρθει επανεκφυση.
το μπλοκαρισμα της dht και της pgd2 δεν αρκει για να εχει καποιος επανεκφυση,εκτος και αν εχει λιγα χρονια που εχασε εδαφος,εκει μπορει να εχει καποια επαναφοραΕγω δεν εχω καταλαβει κατι. Γνωριζουμε οτι η DHT προκαλει την ΑΑ. Η PGD2 βρεθηκε οτι μπορει να ευθυνεται ΚΑΙ αυτη για την ΑΑ μαζι με την dht? Δηλαδη πρεπει να μπλοκαρουμε και τις 2 για να εχουμε μαλλια? Πως γινεται να αρκει μονο το μπλοκαρισμα μιας απο τις 2 για να υπαρξει επανεκφυση. Ισως ειναι απλοικο αυτο που ρωταω αλλα τωρα μπηκα στο τρυπακι να διαβαστω για τις προσταγλαδινες και εχω μπερδευτει. @kapa βοηθας λιγο?