Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paretto

Active Member
Εγώ εκεί που έχω καταλήξει είναι:

1) Dermaroller
2)Για τις επόμενες 2-3 μέρες καστορέλαιο+vit e
3)Μετά από τις 3 μέρες: Χρήση COX2 inhibitor το πρωί και συνέχεια με καστορελαιο το βράδυ+vit e.

Αυτά εφόσον δεν έχουμε καθαρό PGD2 blocker -βασικά των receptor της-.

rainbowblue

New Member
Το

1) Dermaroller
3)Μετά από τις 3 μέρες: Χρήση COX2 inhibitor το πρωί και συνέχεια με καστορελαιο το βράδυ+vit e.

Το καστορελαιο το βαζεις με dmso?

1) Dermaroller

Καλο ειναι να βαλεις κ ωλιπαρα(EPA+DHA)
και
ελαιο κεδρου (τα οποια ειναι pgd2 blockers).
Επισης σταφυλελαιο καπσουλες(pgd2blocker)
http://www.absorbyourhealth.com/pro...0mg-100-capsules-95-flavanoids-highly-potent/

Τελευταία επεξεργασία:

Mageiras

Member
Το
Το καστορελαιο το βαζεις με dmso?
Αν μπορεις να το αφησεις ολο το βραδυ στο κεφαλι δεν ειναι απαραιτητο αν ομως θελεις να το βαλεις για μια ωρα και μετα να κανεις μπανιο τοτε πρεπει γιατι δεν προλαβαινει να απορροφηθει

Gibik

Active Member
Εγω διαφωνώ οτι εχει φινα αυτο, γιατι αν ειχε Φινα, θα σου εκανε καλο χωρις παρενεργειες γιατι εχεις υψηλη dht.
Τη ζημια σου εκανε η βρωμολαινη, που σου εριξε τα Οιστρογονα στον πατω, αφου πρωτα επιρεαζε ΟΛΕΣ ΤΟΙΣ PGs, γιαυτο ενιωθες το μυρμήγκιασμα.
Μπορεις να ξαναπαρεις blomalein κ θα το δεις.
Γιώργο πρέπει να έχεις δίκιο γιατί τα Melancor χάπια τα παίρνανε και γυναίκες με πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε η υπόθεση του να είχαν Φίνα μέσα πρέπει είναι λανθασμένη. Δεν έιναι δυνατόν να βάζανε φίνα όταν τα παίρνουν και γυναίκες, έτσι δεν είναι? Ο δερματολογος πρεπει να έκανε μεγάλο λάθος τελικά.
Πάντως συμπεραίνω ότι οι τύποι στη Melancor έιχαν βρει λύση στο θέμα τριχόπτωση και βελτίωση των μαλλιών γενικότερα, με τις PGs εδώ και 10 χρόνια, ηταν πολύ μπροστά δηλαδή.
Επίσης κάτι γίνεται με την "INOSITOL" που βάζανε μέσα, διαβάζω ότι χαμηλώνει τις ανδρικές ορμόνες: Inositol is also used by mouth for treating conditions associated with polycystic ovary syndrome, including failure to ovulate; high blood pressure; high triglycerides; and high levels of testosterone.
Επίσης η "PABA" διαβάζω ότι μπορεί να δράσει προληπτικά στη τριχόπτωση, αλλά δεν έχουν γίνει επαρκείς έρευνες, θέλει και άλλο ψάξιμο.

Τελευταία επεξεργασία:
Γιώργο πρέπει να έχεις δίκιο γιατί τα Melancor χάπια τα παίρνανε και γυναίκες με πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε η υπόθεση του να είχαν Φίνα μέσα πρέπει είναι λανθασμένη. Δεν έιναι δυνατόν να βάζανε φίνα όταν τα παίρνουν και γυναίκες, έτσι δεν είναι? Ο δερματολογος πρεπει να έκανε μεγάλο λάθος τελικά.
Πάντως συμπεραίνω ότι οι τύποι στη Melancor έιχαν βρει λύση στο θέμα τριχόπτωση και βελτίωση των μαλλιών γενικότερα, με τις PGs εδώ και 10 χρόνια, ηταν πολύ μπροστά δηλαδή.
Επίσης κάτι γίνεται με την Inositol που βάζανε μέσα, διαβάζω ότι χαμηλώνει τις ανδρικές ορμόνες: Inositol is also used by mouth for treating conditions associated with polycystic ovary syndrome, including failure to ovulate; high blood pressure; high triglycerides; and high levels of testosterone.
Ναι καλα λες, πριν 10 χρονια με τη βρωμολαινη ειχανε στοχο τοις PGs.
Ε, μαλλον δεν ξερανε ακριβως πως δουλεύει, αλλα ξερανε κατι κανει, τωρα τι κ πως?

sadel

Active Member
Κατι που παρατηρησα στη σελιδα 9,στη φωτογραφια του ελβετου που δειχνει το κροταφο του.

Και οι δυο φωτογραφιες ειναι ομοιες με την μονη διαφορα.η δεξια εχει τριχες στο κροταφο.
Το χερι που κραταει το κεφαλι εχει ακριβως την ιδια θεση και στους δυο κροταφους.
Ακομα και τα τριχακια γυρω απο τα αυτα ειναι ακριβως τα ιδια.
Φαινεται οτι εχει κρατησει την ιδια φωτο και εχει προσθεσει τριχες στην δεξια.
Ετσι δεν ειναι?

Δεν ειναι ιδια φωτο, απλα ενας τυπος (οχι ο swiss) πηρε δυο διαφορετικες φωτο και πατησε πανω την δευτερη (την φωτεινη) στην πρωτη, τοποθετημενη στο καταλληλο σημειο ωστε να γινει η σωστη συγκριση

1η φωτο http://i.imgur.com/GkDNhsF.png
2η φωτο http://i.imgur.com/wq34W6B.jpg

@Komis αυτες τις 2 φωτογραφιες λες; τα δαχτυλα δεν εχουν διαφορετικη φορα;

Να βαλουμε αλλο ενα που επιρρεαζει την pge2
ειναι το μαυρο σκορδο2015-10-06-23-34-42-385430037.jpeg

Υπαρχει πλειάδα αναφορων στο διαδυκτιο.
Οποιος ξερει, ή εχει χρονο για ερευνα, μπορει να συμβαλει.

Συνημμένα

• images-64.jpeg
    images-64.jpeg
    3 KB · Προβολές: 7
Τελευταία επεξεργασία:

pithikas

Well-Known Member
Από Γαλλικό forum, το μέχρι στιγμής πρωτόκολλο του Ελβετού.
  • Αναστέλλουν / κάτω PGD2: Η σουλφασαλαζίνη (Καθημερινή)
  • Αύξηση PGE2: Καστορέλαιο και DMSO στο ίδιο διάλυμα και αλοιφήMiconazole. (Κάθε μέρα), προαιρετικά: λάμπα UVB (3 λεπτά ανά εβδομάδα)
  • CD34 και CD200 ώθηση: Stemoxydine 5% και VPA (Καθημερινή)
  • Κάνοντας Τραυματισμός: Dermaroller 1,5 χιλιοστά ή Derminator ήDermapen, + προσθήκη χλωριούχου λιθίου μετά dermarolling συνεδρία. (Μόλις μια εβδομάδα)

http://forum.doctissimo.fr/sante/ca...landines-environnement-sujet_168406_1.htm#_=_
Εγω με dermaroller, vpa, stemoxydine μαζι και μινοξιδιλη, βλεπω ηδη τριχακια στους κροταφους.Τις προσταγλανδινες δεν τις πιστευω αλλα θα συμπληρωσω δοκιμαστικα με καστορελαιο και ζιρτεκ, ανα εβδομαδα.
Με φιναστεριδη ειμαι σιγουρος πως θα καλυπτα κροταφους αφου ξυπνησα την περιοχη, μετα απο χρονια. Κατι κινειται μετα απο χρονια παντως στο θεμα μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εγω με dermaroller, vpa, stemoxydine μαζι και μινοξιδιλη, βλεπω ηδη τριχακια στους κροταφους.Τις προσταγλανδινες δεν τις πιστευω αλλα θα συμπληρωσω δοκιμαστικα με καστορελαιο και ζιρτεκ, ανα εβδομαδα.
Με φιναστεριδη ειμαι σιγουρος πως θα καλυπτα κροταφους αφου ξυπνησα την περιοχη, μετα απο χρονια. Κατι κινειται μετα απο χρονια παντως στο θεμα μας.
Δεν νομιζω σε πιάνει το καστορελαιο.
Τα μονα που θα σε βοηθησουν ειναι resversatol
κ ροφημα Κιχωριο (που θα το κανεις τοπικο, ειναι pg ρυθμιστης)
Γιαυτο κ συνισταται για ρευματικες παθησεις, κ αρθροιτιδα

http://levantabio.blogspot.gr/2011/09/blog-post.html?m=1

Συνημμένα

• 30801011_H.jpg
    30801011_H.jpg
    15.8 KB · Προβολές: 10

pithikas

Well-Known Member
Δεν νομιζω σε πιάνει το καστορελαιο.
Τα μονα που θα σε βοηθησουν ειναι resversatol
κ ροφημα Κιχωριο (που θα το κανεις τοπικο, ειναι pg ρυθμιστης)
Γιαυτο κ συνισταται για ρευματικες παθησεις, κ αρθροιτιδα

Bρε Γιωργο σταματα με τις διαδικτυακες διαγνωσεις. Δε βαζω καστορελαιο,ακομα.....

Hanneman

New Member
@Hanneman και τα δύο συμπληρώματα που χρησιμοποιείς μειώνουν και την PGE2. Δές εδώ: http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/89168-Free-radical-scavengers-the-bane-of-PGE2-(read-to-get-your-hopes-crushed)

Erevos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν το ήξερα αυτό που μου έστειλες. Πάντως ο συνδυασμός κουρκουμίνης και ρεζβερατρόλης ήταν απίστευτος στον δικό μου οργανισμό (παίρνω φίνα, minox). Προς το παρών είναι δύσκολο να κόψω αυτά τα συμπληρώματα λόγω αποτελεσμάτων. Θα κοιτάξω να αυξήσω την PGE2 αρχικά και θα δω πως πάει. Μελλοντικά θα ψάξω περισσότερο αυτό που έστειλες και θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να αντικαταστήσω την επίδραση τους με κάτι άλλο το οποίο να μην επηρεάζει αρνητικά την PGE2. Προχωράω εμπειρικά με άξονα τα αποτελέσματα που έχω.

Komis

Active Member
@Komis αυτες τις 2 φωτογραφιες λες; τα δαχτυλα δεν εχουν διαφορετικη φορα;

Nαι,εχουν διαφορετικη φορα.
Στις προηγουμενες φωτο που αναφερομουνα, απο οτι καταλαβα καποιο μελος απο το ξενο
φορουμ τις ειχε πειραξει, ωστε να δειξει τα αποτελεσματα του ελβετου με το δικο του τροπο.
Ολα κομπλε δλδ.
Ο τυπος βγαζει μαλλια!

Erevos σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν το ήξερα αυτό που μου έστειλες. Πάντως ο συνδυασμός κουρκουμίνης και ρεζβερατρόλης ήταν απίστευτος στον δικό μου οργανισμό (παίρνω φίνα, minox). Προς το παρών είναι δύσκολο να κόψω αυτά τα συμπληρώματα λόγω αποτελεσμάτων. Θα κοιτάξω να αυξήσω την PGE2 αρχικά και θα δω πως πάει. Μελλοντικά θα ψάξω περισσότερο αυτό που έστειλες και θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να αντικαταστήσω την επίδραση τους με κάτι άλλο το οποίο να μην επηρεάζει αρνητικά την PGE2. Προχωράω εμπειρικά με άξονα τα αποτελέσματα που έχω.
Αυτο που μπορεις να προσθέσεις για την αύξηση της pge2 ειναι το κιχωριο σε ρόφημα, κ τοπικο.

Ετσι θα κρατήσεις τα ευεργετικά αποτελέσματα απο την μειωση της pgd2 με τη resversatol κ τη κουρκουμινη.
Ποια κουρκουμινη πέρνεις, γιατι υπαρχουν διάφορες ποιότητες.

Τελευταία επεξεργασία:

GreeceFtw

Member
δεν ξερω αν δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα πω αλλα εδω και 2 μερες που ειμαι λιγο κρυωμενος η τριχοπτωση εχει μειωθει υπερβολικα. απο χαπια μονο ντεπον εχω παρει.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Θα σου έλεγα να μην δοκιμάσεις, ακόμα τουλάχιστον, το ζιρτέκ. Έχω την αίσθηση ότι σε μένα δρα αρνητικά και το σταμάτησα. Συνεχίζω με τα υπόλοιπα και θα βάλω το stemox καθημερινή εφαρμογή.

Τελευταία επεξεργασία:
δεν ξερω αν δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα πω αλλα εδω και 2 μερες που ειμαι λιγο κρυωμενος η τριχοπτωση εχει μειωθει υπερβολικα. απο χαπια μονο ντεπον εχω παρει.
Το ντεπον τοις προσταγλαδινες επιρρεαζει, γιαυτο και μαλλον χρειάζεσαι θεραπεία για προσταγλαδινες.

Θα σου έλεγα να μην δοκιμάσεις, ακόμα τουλάχιστον, το ζιρτέκ. Έχω την αίσθηση ότι σε μένα δρα αρνητικά και το σταμάτησα. Συνεχίζω με τα υπόλοιπα και θα βάλω το stemox καθημερινή εφαρμογή.
Το stemox την ιδια δουλεια κανει με το ζιρτεκ.
Απλως ειναι πολυ πιο δυνατο, και θα σου μείωσει την pgd2 παρα πολυ (περισσότερο απο οτι πρεπει).
Αυτο θα εχει ως συνέπεια να μειωθούν οι Οιστρονες σε πολυ χαμηλά επίπεδα, με τοις γνωστες παρενέργειες.

Μπλουζα