Pgd(2) blockers και pge(2) agonist . πως τις ρυθμίζουμε

Ποσειδωνα να σου πω την αληθεια και εγω δεν το ειχα παρατηρησει αλλα υπηρχε ο πονος για πολλα χρονια πριν αρχισει η αραιωση. Τοτε το απεδιδα σε τζελ/κερια που εβαζα. Αλλα στα σημεια που ποναω εχει αδειασει σχεδον τελειως (δεξι κροταφο). Και ο αριστερος εχει αραιωσει αλλα καμια σχεση με τον δεξι και στον αριστερο δεν θυμαμαι να ποναγα.

Κατι με φλεγμονη παιζει. Πολλοι που εχουν προβλημα εχουν και μικρα σπυρακια/ερεθισμους.
Ε φυσικά υπήρχε πονος γιατί υπήρχε αυξημένη pgd2,
αυτός είναι ο ρόλος της αυξημένης προσταγλαδινης να εκφράσει τον πονο.
( κι άνθρωπος να αναρωτηθεί, οτι για να πονάω κάτι άρρωστο υπάρχει, μήπως να κανω καμία εξεταση?)

Και το άρρωστο. φυσικά είναι η αυξημενη Ε1, που ο οργανισμός την εκλαμβάνει ως αρρώστια.

Και πολυ σωστά κάνει, γιατί όντως μπορεί να προκαλέσει ενα σωρό προβλήματα, απο οστεοπόρωση, προστάτη, αρθρίτιδα, κ.α ακομα χειρότερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Σε 2 βδομάδες θα έχω setiprant. προς το παρών όμως θα μπει κατάψυξη και δεν θα το χρησιμοποιήσω

Mageiras

Member
Ναι αλλα μετρησες την Ε1, κ dht?

Αν εχεις θεμα στην dht το seti θα σου δημιουργησει παρενεργειες.
Σταματα επιτελους να το παιζεις ειδικος σε κατι που εισαι ασχετος.Στελνεις τον κοσμο να κανει εξετασεις μετα τραβας και μια διαδικτυακη διαγνωση αντιφατικη και οτι να ναι και μετα το κανεις γαργαρα.Κοστιζουν αυτα φιλε.. δεν ειναι για να κανεις εσυ την πλακα σου..και να παιζεις με τον πονο των αλλων

Τελευταία επεξεργασία:

sito

Active Member
εφαγες ενα pi. setipiprant το λενε.. που το βρηκες?

από ομαδική παραγγελία σε ένα ιδιωτικό φόρουμ. έχει κατασκευαστεί από ένα πολωνέζικο πανεπιστημιακό εργαστήριο. Θα ξεκινήσουν να πουλάνε μέσω του site τους από Ιανουάριο.

Ναι αλλα μετρησες την Ε1, κ dht?

Αν εχεις θεμα στην dht το seti θα σου δημιουργησει παρενεργειες.

αν θέλω να πάρω αναστολέα πρωτεασωματίου τι άκριβως θα πρέπει να μετρήσω για να μην έχω παρενέργειες;

sito

Active Member
Γιώργο πραγματικά έχεις καταντήσει αηδία και είσαι ένας λόγος που δεν μπενω τόσο συχνά στο φόρουμ.

Όσον αφορά τους αναστολείς πρωτεασωματιου, έχουν δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τώρα σε regrowth που έχουν δει τα ματάκια μας. Το θρυλικό PS1, γοογλαρε

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:
Γιώργο πραγματικά έχεις καταντήσει αηδία και είσαι ένας λόγος που δεν μπενω τόσο συχνά στο φόρουμ.

Όσον αφορά τους αναστολείς πρωτεασωματιου, έχουν δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τώρα σε regrowth που έχουν δει τα ματάκια μας. Το θρυλικό PS1, γοογλαρε

Ευχαριστώ δεν το ηξερα.

Kαλο αλλά, ακριβό,395$

sito

Active Member
Αρκετά ακριβό και δύσκολα να βρεθεί εργαστήριο που θα το παράξει σωστά. Βασικά τα 100mg επαρκούν για 51 μέρες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Αρκετά ακριβό και δύσκολα να βρεθεί εργαστήριο που θα το παράξει σωστά. Βασικά τα 100mg επαρκούν για 51 μέρες.

Το έχεις χρησιμοποιήσει?

Μπαίνει σκέτο?

Εδω στο Φόρουμ δε βλεπω κάποια αναφορά.

poseidonas77

Well-Known Member
Sito μηπως κανεις καποιο λαθος??100mg δε φτανουν ουτε για μια ημερα...
παντως μεχρι στιγμης τα καλυτερα αποτελεσματα τα βλεπουν με τοπικη χρηση
λογικο..δεν ξερουν καν τις δοσεις που θα χρησιμοποιησει η κυθερα στο trial
οταν γινει διαθεσιμο το φαρμακο απο τους πολωνους στειλε ενα π.μ sito
ευχαριστω

sito

Active Member
Sito μηπως κανεις καποιο λαθος??100mg δε φτανουν ουτε για μια ημερα...
παντως μεχρι στιγμης τα καλυτερα αποτελεσματα τα βλεπουν με τοπικη χρηση
λογικο..δεν ξερουν καν τις δοσεις που θα χρησιμοποιησει η κυθερα στο trial
οταν γινει διαθεσιμο το φαρμακο απο τους πολωνους στειλε ενα π.μ sito
ευχαριστω

κανένας λάθος, το τοπικό διάλυμα είναι 0,5% w/w και με 100 mg βγάζεις 21ml περίπου. με 21μλ βγάζεις 21 μέρες, οι οποίες είναι ένας κύκλος. Μετά την 21η μέρα σταματάς την χρήση για 30 μέρες. Εξ'ου και με 100mg βγάζεις 51 μέρες.

εννοείται, όσον αφορά το setipiprant θα σας ενημερώσω. Επίσης θα έχουν οι πολωνοί και ru διαθέσιμο σε καλή τιμή.

Συνημμένα

• NH.jpg
    NH.jpg
    9.2 KB · Προβολές: 21

poseidonas77

Well-Known Member
a οκ ενοεις για τοπικη χρηση ..νομιζα ενοουσες οραλ...
γιατι δεν το χρησιμοποιεις??
με τι οχημα λες να το φτιαξεις??
γιατι το σταματαμε μετα την 21 ημερα??
@ μαλον με προσκληση μπηκες στο πριβε φορουμ
εαν θα μπορουσες μεσω πμ να μου στειλεις πληρ πως θα καταφερω να παρω
και εγω προσκληση διοτι με εχουν στην αναμονη και μαλον θα ειμαι για πολυ εκει

θενκιου

Τελευταία επεξεργασία:

sito

Active Member
a οκ ενοεις για τοπικη χρηση ..νομιζα ενοουσες οραλ...
γιατι δεν το χρησιμοποιεις??
με τι οχημα λες να το φτιαξεις??
γιατι το σταματαμε μετα την 21 ημερα??
@ μαλον με προσκληση μπηκες στο πριβε φορουμ
εαν θα μπορουσες μεσω πμ να μου στειλεις πληρ πως θα καταφερω να παρω
και εγω προσκληση διοτι με εχουν στην αναμονη και μαλον θα ειμαι για πολυ εκει

θενκιου

Δεν ξέρω ακόμα, το seti σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σε όχημα παρόμοιο με του ru. Δεν θα το χρησιμοποιήσω τώρα γιατί δοκιμάζω ένα άλλο σχήμα και δεν χωράει και το seti

paretto

Active Member
Αν τυχόν κανείς ενδιαφέρεται βρήκα dinoprostone από Ινδία. (πατήστε PRIMIGYN)

http://www.bharatserums.com/gyneco.html

Το σωληνάριο είναι 3γρ. με 0,5mg dinoprostone.

H τιμή είναι 5 δολάρια και ζητάει μεταφορικά 25 δολλάρια με minimum παραγγελία 100 δολλάρια, δηλαδή 20 σωληνάρια. Εγώ θέλω 5, αν τυχόν θέλει κανείς άλλος και συμπληρώσουμε τα 20, είμαι μέσα. (αρκεί να με αφήσει το paypal να ολοκληρώσω την συναλλαγή)

To ξαναβαζω εδω, μηπως καποιος θελησει να αγορασουμε PGE2. Παμφτηνα θα μας ερθει αν μπουμε 3-4 ατομα.

sito

Active Member
Αν τυχόν κανείς ενδιαφέρεται βρήκα dinoprostone από Ινδία. (πατήστε PRIMIGYN)

http://www.bharatserums.com/gyneco.html

Το σωληνάριο είναι 3γρ. με 0,5mg dinoprostone.

H τιμή είναι 5 δολάρια και ζητάει μεταφορικά 25 δολλάρια με minimum παραγγελία 100 δολλάρια, δηλαδή 20 σωληνάρια. Εγώ θέλω 5, αν τυχόν θέλει κανείς άλλος και συμπληρώσουμε τα 20, είμαι μέσα. (αρκεί να με αφήσει το paypal να ολοκληρώσω την συναλλαγή)

προσοχή σε 2 σημεία.

1. Αξιοπιστία του εργαστηρίου - καλό είναι να μην αγοράζουμε απο πηγές απ'όπου δεν υπάρχει feedback, ειδικά όταν πρόκειται για ινδία και κίνα.

2. Κατά πόσο υπάρχει θέμα με την εισαγωγή πγε2 στην Ευρώπη. Το πολωνικό εργαστήριο το οποίο παρήγαγε το σετι, είχε αρχικά στο πρόγραμμα και την πγε2 αλλά τελικά το παράτησε λόγω νομικών προβλημάτων διότι είναι ορμόνη

Κάτι άσχετο, στα ξένα καρφλοφόρουμ όπου υπάρχει έντονη συζήτηση για την θεραπεία του swiss, ακούγεται οτι οι ΠΡΙΝ φωτογραφίες, είναι φωτογραφίες όχι πριν την έναρξης του "πειράματος" του αλλά πριν την έναρξη ντούτας

Μπλουζα