nick the Greek
Active Member
Αρ
Αρχικά δεν ευθύνεται πουθενά ο Αναστασάκης για τις προηγούμενες 3 μμ του φίλου..ευθύνεται στο βαθμό που οι γνωστές εδώ μέσα θα αποφανθουν κατόπιν παροχής από πλευράς του φίλου των απαραίτητων δεδομένων..τα "αποτέλεσμα του χιλιαρικου και του διχιλιαρου" χωρίς αιτιολογηση ειναι λόγια του καφενειου και του αέρα πχ...γράφω στο νήμα του μέλους για να σου υπενθυμίσω περί του ποτέ ποντάρει ο καθένας και της ευθύνης του φόρουμ να υπερασπιστεί τον ασθενή πάντα με δίκαια κριτήρια..οποίοι έχουν μάτια βλέπουν...τελευταίο σχόλιο..συγγνώμη από τον πανο για την παρένθεση και πάλι μπράβο για το σθένος..και να ευχηθώ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ..Cvial αν μπορείς μετέφερε τα σχόλια στο νήμα μου, μην χαλάμε το νήμα του φίλουΓ@μησε τα ..4 επεμβάσεις,και πήγε στον καλύτερο ιατρό της Ελλάδας κατά τα λεγόμενα του ίδιου του γιατρού βεβαια ,πλήρωσε 6000€ και πήρε αποτέλεσμα του χιλιάρικου..
Αυτό είναι το θέμα ,αλλά ο Νικ θέλει να βοηθήσει τα μέλη όπως λέει και δεν βλέπει τπτ άλλο ..
Φίλε @nick the Greek ,το αν είναι λόγια αέρα τα δικά μου,ας τα κρίνει ο καθένας όπως νομίζει ..δεν έχω κανένα θέμα..πάλι για προσωπικό σου συμφέρον γράφεις σε άλλο νήμα αγνοώντας το νήμα του μέλους ..ας κριθεί ο καθένας κατάλληλα