PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

nick the Greek

Active Member
Αρ
Γ@μησε τα ..4 επεμβάσεις,και πήγε στον καλύτερο ιατρό της Ελλάδας κατά τα λεγόμενα του ίδιου του γιατρού βεβαια ,πλήρωσε 6000€ και πήρε αποτέλεσμα του χιλιάρικου..
Αυτό είναι το θέμα ,αλλά ο Νικ θέλει να βοηθήσει τα μέλη όπως λέει και δεν βλέπει τπτ άλλο ..
Φίλε @nick the Greek ,το αν είναι λόγια αέρα τα δικά μου,ας τα κρίνει ο καθένας όπως νομίζει ..δεν έχω κανένα θέμα..πάλι για προσωπικό σου συμφέρον γράφεις σε άλλο νήμα αγνοώντας το νήμα του μέλους ..ας κριθεί ο καθένας κατάλληλα
Αρχικά δεν ευθύνεται πουθενά ο Αναστασάκης για τις προηγούμενες 3 μμ του φίλου..ευθύνεται στο βαθμό που οι γνωστές εδώ μέσα θα αποφανθουν κατόπιν παροχής από πλευράς του φίλου των απαραίτητων δεδομένων..τα "αποτέλεσμα του χιλιαρικου και του διχιλιαρου" χωρίς αιτιολογηση ειναι λόγια του καφενειου και του αέρα πχ...γράφω στο νήμα του μέλους για να σου υπενθυμίσω περί του ποτέ ποντάρει ο καθένας και της ευθύνης του φόρουμ να υπερασπιστεί τον ασθενή πάντα με δίκαια κριτήρια..οποίοι έχουν μάτια βλέπουν...τελευταίο σχόλιο..συγγνώμη από τον πανο για την παρένθεση και πάλι μπράβο για το σθένος..και να ευχηθώ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ..Cvial αν μπορείς μετέφερε τα σχόλια στο νήμα μου, μην χαλάμε το νήμα του φίλου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Σύμφωνα με τις μετρήσεις του CVIAL, η φύτρωση δεν είναι η απαιτούμενη. Δεν ξέρω αν οι περασμένες 3 επεμβάσεις επηρέαζουν το δέρμα όταν πατάς και τέταρτη φορά. Ωστόσο ακομα και έτσι, θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος (μια υπόθεση κάνω). Εδώ βλέπουμε ότι απλά του είπαν ότι θα πάνε όλα καλά, τον έβαλαν μέσα, του πήραν 6000, του δώσαν μια νοσοκομά να μιλάει, τον στείλαν σε δερματολόγο όταν είχε θέμα(να τον βρει μόνος του και να το λύσει μόνος του), ο γιατρός δεν του ξαναμίλησε ποτέ και τώρα του λένε πως σε σχέση με το πως ήσουν πριν, καλά είσαι τώρα....

Όλο το πακέτο... συμπεριφόρα, αποτέλεσμα, πλάνο κλπ δεν είναι απλά του χιλιάρικου... είναι ότι δεν περνάς ούτε απέξω.

aeratos28

Just aeratos
Δεν είπα ότι ευθύνεται για τις προηγούμενες 3 ο Αναστασάκης .η τελευταία από τις 4 ήταν στον Αναστασάκη ..και πήγε κατά τα λεγόμενα του ιατρού πάντα ,στον καλύτερο γιατρό στην Ελλάδα και έδωσε 6000€ ,για αποτέλεσμα ίδιο μήπως και χειρότερο από τα προηγούμενα 3 αποτελέσματα του..
Γράφεις εδώ,ξεκάθαρα για αυτά που σου είπα πριν..
Χωρίς αιτιολόγηση λέμε οι γνωστες εδώ?? Οπτικά λέμε έχει 50% το πολύ φυτρωση,εσύ τι βλέπεις να έχει?λόγια καφενείου και του αέρα είναι αυτά?,και ζητάμε και εμείς να γίνει το αίτημα του μέλους για βίντεο.. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΛΕΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ..
Σου εξήγησα τις διαφορές με εσένα και δεν λες να το καταλάβεις με τίποτα γιατί έχεις στο μυαλό σου μόνο,πως να βρεις τρόπο ώστε να πάρεις κάτι από όλο αυτό,αφού πέρασαν σχεδόν 2.5 χρόνια από την επέμβαση σου ,στην οποία αδιαφορησες πλήρως να δεις την αντικειμενικότητα των μελών και από τους γνώστες αφού δεν έκανες καμία παρουσίαση ..εσύ που ποντάρεις ακριβώς?
Καλό είναι ,να μην χαλάμε το νήμα του φίλου εδώ,το είπε ο Cvial,αλλά συνεχίζεις απτόητος..
Αρ

Αρχικά δεν ευθύνεται πουθενά ο Αναστασάκης για τις προηγούμενες 3 μμ του φίλου..ευθύνεται στο βαθμό που οι γνωστές εδώ μέσα θα αποφανθουν κατόπιν παροχής από πλευράς του φίλου των απαραίτητων δεδομένων..τα "αποτέλεσμα του χιλιαρικου και του διχιλιαρου" χωρίς αιτιολογηση ειναι λόγια του καφενειου και του αέρα πχ...γράφω στο νήμα του μέλους για να σου υπενθυμίσω περί του ποτέ ποντάρει ο καθένας και της ευθύνης του φόρουμ να υπερασπιστεί τον ασθενή πάντα με δίκαια κριτήρια..οποίοι έχουν μάτια βλέπουν...τελευταίο σχόλιο..συγγνώμη από τον πανο για την παρένθεση και πάλι μπράβο για το σθένος..και να ευχηθώ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ..Cvial αν μπορείς μετέφερε τα σχόλια στο νήμα μου, μην χαλάμε το νήμα του φίλου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σύμφωνα με τις μετρήσεις του CVIAL, η φύτρωση δεν είναι η απαιτούμενη. Δεν ξέρω αν οι περασμένες 3 επεμβάσεις επηρέαζουν το δέρμα όταν πατάς και τέταρτη φορά. Ωστόσο ακομα και έτσι, θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει αν υπήρχε τέτοιος κίνδυνος (μια υπόθεση κάνω). Εδώ βλέπουμε ότι απλά του είπαν ότι θα πάνε όλα καλά, τον έβαλαν μέσα, του πήραν 6000, του δώσαν μια νοσοκομά να μιλάει, τον στείλαν σε δερματολόγο όταν είχε θέμα(να τον βρει μόνος του και να το λύσει μόνος του), ο γιατρός δεν του ξαναμίλησε ποτέ και τώρα του λένε πως σε σχέση με το πως ήσουν πριν, καλά είσαι τώρα....

Όλο το πακέτο... συμπεριφόρα, αποτέλεσμα, πλάνο κλπ δεν είναι απλά του χιλιάρικου... είναι ότι δεν περνάς ούτε απέξω.

Μα η εμφύτευση ήταν σε παρθένα περιοχή. Κατέβασμα έκανε. Εν πάσει περιπτώση το μεγαλύτερο λάθος για μένα δεν ήταν η πολύ μέτρια φύτρωση (μπορεί να συμβεί) αλλά το μεγάλο κατέβασμα ειδικά με τέτοια δότρια. Όταν απομακρύνεσαι αρκετά από την υπάρχουσα hairline πρέπει όχι μόνο να δαπανήσεις αρκετά g για την νέα αλλά πρέπει να πυκνώσεις και την παλιά για να γίνει blending με την νέα. Είναι δύσκολο εγχείρημα για να ομογενοποιηθεί σωστά. Η παλία όντως ήταν χάλια και σίγουρα η νέα είναι σε σωστό ύψος αλλά αυτό θα ήταν δόκιμο όταν έχεις καλή δότρια έτσι ώστε να συγχωρέσεις και ένα γερό touchup αν χρειαστεί και φυσικά να μην έχεις και το crown που περιμένει και αυτό.

Legend

Active Member

Οι προηγούμενες μεταμοσχευσεις ηταν πιο πίσω από την περιοχη που κάλυψε τώρα....φαινεται από την φωτο του πριν την επέμβαση οτι δεν ειχε καθολου μεταμοσχευμενα μαλλια στην περιοχη που κατέβασε τη hairline.

Οπότε μιλάμε για παρθένα περιοχη και δέρμα που δεν ειχε πατηθεί από προηγούμενες μεταμοσχευσεις...Η φύτρωση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και το αποτέλεσμα ειναι πολυ κακό και αποκλειστική ευθύνη έχει η κλινική.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Μα η εμφύτευση ήταν σε παρθένα περιοχή. Κατέβασμα έκανε. Εν πάσει περιπτώση το μεγαλύτερο λάθος για μένα δεν ήταν η πολύ μέτρια φύτρωση (μπορεί να συμβεί) αλλά το μεγάλο κατέβασμα ειδικά με τέτοια δότρια. Όταν απομακρύνεσαι αρκετά από την υπάρχουσα hairline πρέπει όχι μόνο να δαπανήσεις αρκετά g για την νέα αλλά πρέπει να πυκνώσεις και την παλιά για να γίνει blending με την νέα. Είναι δύσκολο εγχείρημα για να ομογενοποιηθεί σωστά. Η παλία όντως ήταν χάλια και σίγουρα η νέα είναι σε σωστό ύψος αλλά αυτό θα ήταν δόκιμο όταν έχεις καλή δότρια έτσι ώστε να συγχωρέσεις και ένα γερό touchup αν χρειαστεί και φυσικά να μην έχεις και το crown που περιμένει και αυτό.
Νόμιζα πως πάτησε περισσότερο στο να διορθώσει την προηγούμενη μμ. Έχεις δίκιο, ξαναδιάβασα τα αρχικά ποστ. Το πλάνο όντως είναι πολύ λάθος, πέρα από τη φύτρωση.

Noname12

Active Member
Ο ιατρός, παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο,
Δεν θέλω να σταθώ στο back & forth παρότι αυτά που γράφει ο νηματοθέτης φαίνονται τεκμηριωμένα και η κλινική μου φαίνεται εκτεθειμένη από τις απαντήσεις της.

Εντυπωσιάστηκα όμως πραγματικά από αυτή την διατύπωση που βάζω στο quote γιατί είναι της ίδιας της κλινικής. Ο γιατρός θεωρεί αυτό το αποτέλεσμα απόλυτα επιτυχημένο; Έχω καλή γνώμη γενικά για τα αποτελέσματα της κλινικής (δεν θέλω να πάω σε άλλες πτυχές). Και πιστεύω ότι κάθε κλινική μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα-η συχνότητά τους βέβαια έχει σημασία.

Γιατί να μην υπάρξει εδώ η προφανής κι ελάχιστη παραδοχή ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν επιτυχημένο αλλά να υπάρχουν τόσο απόλυτες κι επιθετικές διατυπώσεις απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει δύσκολα προφανώς μετά από 4μμ;

DjF

Active Member
Τα τσεπωσε τα 6000 χιλιάρικα, πήρε και μετρητά ένα ποσοστό και αντε γειά. Στο αποτυχημένο αποτέλεσμα, ξεκινάνε τα γνωστά, είναι σε συνέδρια ο doctor, ακυρωθηκαν ολα τα ραντεβού, εχει πολλά ραντεβού ο doctor. Πετάξου μέχρι το alterlife Χαλανδρίου, μέσα θα είναι και θα κάνει crossfit.

gregkont13

Verified MM member
Γιατί να μην υπάρξει εδώ η προφανής κι ελάχιστη παραδοχή ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν επιτυχημένο αλλά να υπάρχουν τόσο απόλυτες κι επιθετικές διατυπώσεις απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει δύσκολα προφανώς μετά από 4μμ;
Γιατί οτιδήποτε απειλεί το μαγαζί και τη φήμη του πρέπει να φιμωθεί. Γι' αυτό. Αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό και ο δόκτωρας και 2-3 άλλοι (όχι εσύ) νομίζουν ότι το κάνουμε γιατί ζηλευούμε το ότι έχει μπράτσα, πόρσε και δεν έχουμε λεφτά να πάμε σε αυτόν.

Chris34

Well-Known Member
Άμα την τελευταία ώρα που συνήλθες ,που ήταν ώρα τοποθέτησης των grafts έλειπε ,λες να ήταν νωρίτερα?? .
Το team barcelona έκανε όλη τη δουλειά..ο δρ Κωνσταντινιος Αναστασακιος yolαρε με selfies στο ινσταγκραμ ,υποθέτω....:rolleyes:
Η μπορεί να έκανε κανένα βίντεο γιατί μόνο αυτό μετράει όπως λέει...βέβαια τα βίντεο αυτά,πάντα επιλεγμένα έτσι??
Για αυτό λέω ότι η πρόταση σου,για να γίνει βίντεο live ως παρουσίαση στην κλινική του,ήταν η καλύτερη πρόταση που έκανες..
Δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί ο ιατρός να γίνει αυτό το βίντεο ..διακαώς αυτό ζητάει μόνιμα....Δρ Κωτσίμπα....ο Σπυράκος είμαι..
Τι θα γίνει με την βιντεοσκόπηση του ασθενή σου???? Αναμένουμε εναγωνίως όλοι.!!!
Μέθη στη μεταμόσχευση μαλλιών εγώ προσωπικά μόνο στον Αναστασάκη το έχω ακούσει.
Γιατί να γίνεται αυτό σε μια επέμβαση που μόνο με την τοπική αναισθησία που κάναμε όλοι μας δεν νιώθεις τίποτα;
Καταρχήν μέθη χωρίς την συνεχή παρουσία αναισθησιολογου ή γιατρού νομίζω ότι απαγορεύεται.
Να πως βρίσκει χρόνο για το φόρουμ.

DjF

Active Member
Μέθη στη μεταμόσχευση μαλλιών εγώ προσωπικά μόνο στον Αναστασάκη το έχω ακούσει.
Γιατί να γίνεται αυτό σε μια επέμβαση που μόνο με την τοπική αναισθησία που κάναμε όλοι μας δεν νιώθεις τίποτα;
Καταρχήν μέθη χωρίς την συνεχή παρουσία αναισθησιολογου ή γιατρού νομίζω ότι απαγορεύεται.
Να πως βρίσκει χρόνο για το φόρουμ.
Κάνει μέθη για να μην θυμάσαι ποιος έκανε την μεταμόσχευση. Εμφανίζεται εκεί που γλαρωνεις σου λεει θα γίνεις Μπεζος και μόλις κοιμηθείς, την κάνει με ελαφρά για να γυρίσει κάνα βίντεο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Active Member
Ο Ανδρομος Ερμής θα φταίει για την φύτρωση. Δυστυχώς πηγές σε έναν απο τους χειρότερους. Επεσες σε κακό mood των κοριτσιών και δεν είσαι για βίντεο. Πήγαινε σε κάποιον σοβαρό γιατρό όχι ξανά στον influencer να κάνεις σωστές μετρήσεις. Το excelaki το εχει για τρίλιζα αυτός.
Ο γιατρός μπορει να ηταν απασχολημένος με το να ασχολείται με το μάρκετινγκ της κλινικής, να φτιάχνει κανένα νεο βιντεακι να ενημερώσει τον κοσμο για τη δήθεν ποιότητα του (εδώ γελάμε), ή μπορει να ηταν γυμναστήριο να γυμναστεί για να γράφει καλά στο φακό ή μπορει να ηταν απασχολημένος με το να έγραφε στο φορουμ και να έβριζε τα μέλη που τον ξεμπρόστιαζαν για τις αστοχίες του....

Τα κορίτσια της κλινικής που θα έκαναν την επέμβαση δεν μπορεσαν να αποδώσουν και ο άνθρωπος εδώ πλήρωσε ενα σκασμο λεφτά για αυτο το τραγικό αποτέλεσμα....και το χειρότερο ειναι η αντιμετπώση που ειχε και μετά από την κλινική...αφού πήρε τα λεφτά της τώρα στα @@ της δεν παει να μ@μηθεί αυτος να ψάξει νεο γιατρό να πληρώσει για το repair για το φτωχό αποτέλεσμα που έδωσαν τα κοριτσια....ποιότητα από lidl σε τιμή γαλλικου restaurant....οποιος θέλει να ρώσικη ρουλέτα ας τον επιλέξει.

Τελευταία επεξεργασία:

Chris34

Well-Known Member
Κάνει μέθη για να μην θυμάσαι ποιος έκανε την μεταμόσχευση. Εμφανίζεται εκεί που γλαρωνεις σου λεει θα γίνεις Μπεζος και μόλις κοιμηθείς, την κάνει με ελαφρά για να γυρίσει κάνα βίντεο.
Σου είχαν κάνει και εσένα μέθη; Το κάνει συστηματικά δηλαδή;

DjF

Active Member
Σου είχαν κάνει και εσένα μέθη; Το κάνει συστηματικά δηλαδή;
Οχι εμένα ήταν τσκα μπαμ με τοπική, είχε 2 χειρουργεία μαζί και τρέχανε να προλάβουν και τους 2 ταυτόχρονα για να τελειώσουν γρήγορα, δεν το ρίσκαραν να κοιμηθεί κανένας και να αργήσουν.

gregkont13

Verified MM member
Οχι εμένα ήταν τσκα μπαμ με τοπική, είχε 2 χειρουργεία μαζί και τρέχανε να προλάβουν και τους 2 ταυτόχρονα να τελειώσουν γρήγορα , δεν το ρίσκαραν να κοιμηθεί κανένας και να αργήσουν.
πρέπει να κάνετε μια μάζωξη όλοι οι ανεξάρτητοι από Αναστ. στο φόρουμ και να γράψετε και εσείς ένα βιβλίο. Εμπειρική μελέτη... Ο καθένας την ιστορία του. Πιστευώ θα πουλήσει περισσότερο από αυτό που έχει εκδώσει ο δόκτωρας.

@DjF Crossfit ή zumba κάνει;

DjF

Active Member
πρέπει να κάνετε μια μάζωξη όλοι οι ανεξάρτητοι από Αναστ. στο φόρουμ και να γράψετε και εσείς ένα βιβλίο. Εμπειρική μελέτη... Ο καθένας την ιστορία του. Πιστευώ θα πουλήσει περισσότερο από αυτό που έχει εκδώσει ο δόκτωρας.

@DjF Crossfit ή zumba κάνει;
Δευτέρα:ελεύθερα βάρη, Τρίτη: αερόβιο, Τετάρτη: crossfit, Πέμπτη: Zumba και Παρασκευή παίζει μόνο χέρια, δικέφαλους και Τρικεφαλους ώστε το Σάββατο να πετάει η φλέβα στα μπαράκια του Κολωνακίου.

Panos1982

Well-Known Member
Αλλο ενα τραγικο δυστηχημα
με την Τασακης (h)airlines . . .

Που κατεπεσε στο γκρεμό....

Οι τελευταίες δηλωσεις του πιλοτου ηταν " ειμαι ο καλυτερος στην Ελλαδα Μονο το βιντεο μετραει"

Μην περιμενε για μαυρα κουτια
αυτα τα μοιραζόμαστε μονο με εμπειρογνωμονες κι οχι μαζι σας γτ δεν ειστε πιλοτοι, ειστε απλα ασχετοι.
Ποτε αλλωστε οι επιβαίνοντες δεν ρωτανε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο.

Ως γνωστων παντα φταινε οι προηγουμενοι που δεν εκαναν σωστη συντηρηση στο αεροσκαφος, ο κακος καιρος τα κενα αερος κλπ
Αλλα ποτε ο πιλότος που ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα σύμφωνα με τις τελευταιες του δηλωσεις !!!

Και να θυμαστε ,
Επειδη και η κριτική αξιολογηση
στο γκουγκλ μετραει ,
Επιβάλλεται να γινεται πριν απο την πτηση.

Σας ευχαριστούμε που επιλεξατε την
Τασακης Hairlines......

Ελπιζουμε στο μελλον να μας ξανα εμπιστευθειτε και να "πεταξετε"
Τα τριχοθυλακια σας παλι μαζι μας....

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Να μπορείς να βγάλεις ένα καλό στριπ 4-5k να το καταλάβω το όλο πλάνο .Και hairline να κατεβάσεις και crown να φτιάξεις και να αφήσεις και μια μικρή καβαντζα αν βγαίνει για μελλοντικά touch up με fue.Να προσπαθησεις να τα μαζέψεις όλα αυτά με 2κ είναι ο ορισμός του ανέφικτου.Καταρχας αν όντως η δότρια δεν έχει να δώσει ικανοποιητικά νούμερα φτιάχνεις το μπροστά μόνο και ξεχνάς το πίσω , τουλάχιστον έχεις hairline και σε ένα δεύτερο pass(αν γιφεται) φτιάχνεις και crown ,έχεις όμως την μόστρα έτοιμη,τώρα ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Εγώ θα σταθώ κυριως στο γεγονος ότι σε επίπεδο con δεν ξεκαθαρίστηκε ότι τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν για την επίτευξη τέτοιου μη ρεαλιστικου πλάνου και ότι προφανώς θα είναι αραιό το οποίο αποτελεσμα και μπροστά και πίσω , ο πελάτης ήρθε με κάποιες προσδοκίες και αντί να του κόψει την φορα ο γιατρός εβαλε και την σφραγίδα συναινεσης σαν να του λέει ναι μπορούμε να το πετύχουμε.Αν ο ασθενής μετά την επιβεβαίωση από μεριάς του γιατρού της αδυναμίας ολοκλήρωσης τέτοιου πλάνου με επιτυχία συνεχιζε να διατηρει τις ίδιες προσδοκίες τότε απλά τον απορρίπτεις αφού του εξηγείς τους λόγους αναλυτικά με θέση ευθύνης ,δεν τον βάζεις καν για επέμβαση

Marios1982

Well-Known Member
Η μέτρια φύτρωση πως μπορεί να δικαιολογηθεί σε παρθένα περιοχή; Είναι θέμα γιατρού/νοσηλευτριας; Ή θέμα οργανικό ότι το απορρίπτει το δέρμα;

Μπλουζα