PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

Tetrakis

Well-Known Member
Ρε μάν ,επειδή δεν έχεις δει τα έργα πριν που έκανε ,για αυτό το λες .όπως σου είπε και ο cvial,υπηρξε βελτίωση στον τρόπο δουλειάς του ..πριν ούτε μετρήσεις δεν έκανε..και όταν του λέγαμε για μετρήσεις σε δοτρια μας έβριζε ...σε αυτό το κομμάτι υπάρχει βελτίωση..στα αποτελεσματα δεν βγάζεις άκρη γιατί ανεβάζει μόνο δικά του...για αυτό όλοι λέμε για ανεξάρτητα...και στα ανεξάρτητα,ορίστε τι γίνεται,δοτριες με προβλήματα ,φυτρώσει λες σε αρκετά περιστατικά κακές ..μόνο με ανεξάρτητα περιστατικά και με ροή συνεχόμενη με δυνατά αποτελέσματα θα μπορεί να λέει και ο ίδιος ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα ,αλλά και εμείς να πούμε για βελτίωση σοβαρή στα αποτελέσματα..
Χαχαχα ο καλύτερος στο χαλανδρι ναι είναι!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
@Tetrakis, ότι βελτιώθηκε βελτιώθηκε, μην τα μηδενίζουμε όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε τέλειος, για αυτό και τα ανεξάρτητα έχουν σημασία όπως και τα verified, να δούμε την έκταση και το ποσοστό από τις αποτυχίες.
Βελτιώθηκε λίγο στα αποτελέσματα και σε όλα τα υπόλοιπα πήγε πάτο.

bobby

Well-Known Member
Λογικά ασχολείται με τη νέα του κλινική. Είχε αναφέρει κάτι για το Μάρτιο ότι θα είναι έτοιμη ή κάτι τέτοιο
Είχε πλάκα να κανονίζει καινούργια κλινική με Λορεντζο και να τον δούμε φάντη μπαστούνι στα κονς τον Μάρτιο όπου θα κάνει και την ανακοίνωση για την συνεργασία ……………
χαχαχχαχχαχχαχχαχα

bobby

Well-Known Member
Εγώ λέω να πάμε bobby!Αλλά το θέμα είναι τι γλυκά να πάρουμε?
Είναι ένα ωραιο μαγαζι στο Le Marais που έχει τα κατάλληλα γλυκά. Αν πάω κανα ΣΚ (δύσκολο) μέχρι τις 8-9 Μαρτίου θα φέρω ένα κουτί για τα καλορίζικα……..

Συνημμένα

• IMG_9647.jpeg
    IMG_9647.jpeg
    413.8 KB · Προβολές: 54

DjF

Active Member
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείς κ’ εσυ την εμπειρία σου.
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστείς κ’ εσυ την εμπειρία σου.
Την έχω μοιραστεί σε άλλο νήμα την χάλια εμπειρία και την απαράδεκτη αντιμετώπιση απο τον influencer και τον φίλο του τον δερματολόγο, έπρεπε να είχα ανοίξει νήμα το 2021 με όλες τις φωτογραφίες του πριν.
Λογικά ασχολείται με τη νέα του κλινική. Είχε αναφέρει κάτι για το Μάρτιο ότι θα είναι έτοιμη ή κάτι τέτοιο
Έφτιαξε όλα τα κεφάλια του βορείου τομέα και είπε να μην αφήσει έτσι τον Νότιο τομέα (Γλυφάδα είσαι έτοιμηηη έρχεται ο number one).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Active Member
@PKAR7219TA Σκέφτεσαι να το παλέψεις με επιπλέον επέμβαση; Αν ναι, νομίζω ότι θα άξιζε να κοιτάξεις κάποιες κλινικές που ειδικεύονται σε FUT στο εξωτερικό. Παίρνεις κάποια αγωγή;

Dimos_

Member
Είχε πλάκα να κανονίζει καινούργια κλινική με Λορεντζο και να τον δούμε φάντη μπαστούνι στα κονς τον Μάρτιο όπου θα κάνει και την ανακοίνωση για την συνεργασία ……………
χαχαχχαχχαχχαχχαχα
Νομίζω πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Νομιζω το έχει ξεκαθαρίσει εμμέσως ο @CVIAL

Chris34

Well-Known Member
Και λέω εγώ τώρα... Δεν θα έπρεπε το φόρουμ να προστατεύσει όλο τον κόσμο που μπαίνει ανυποψίαστος να δει πληροφορίες για τη μεταμόσχευση του και θα πέσει πάνω στα 2-3 δικά του ποστ που έχει μόνιμα στη ροή ο συγκεκριμένος γιατρός;
Τα περισσότερα πραγματικά ανεξάρτητα περιστατικά που έχουν γράψει έχουν σοβαρά προβλήματα.
Και όπως είπαν και οι προηγούμενοι εδώ δεν γράφει τίποτα και θα συνεχίσει να γεμίζει τη ροή με αυτά που θέλει αυτός.
Δεν πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό το περιστατικό;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω ποστάρει κάποιους κανόνες που συνιστώ να διαβάσει κάθε νέο μέλος πριν κάνει μμ. Το νήμα εδώ είναι στο section της κλινικής μαζί με τα άλλα. Άρα όλη η πληροφορία είναι διαθέσιμη.

Μπλουζα