PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

Chris34

Well-Known Member
Οκ να το πω ρε αδερφέ για να δεις ότι δεν κολλάω.

Ναι, πολλές φορές η συμπεριφορά του γιατρού είναι εκκεντρική, προκλητική και ακόμα χειρότερα όταν εκνευρίζεται φέρεται με τρόπο που δεν αρμόζει σε γιατρό! Του έχω πει και κατ ιδίαν ότι είναι εκκεντρικός.

Όμως εν προκειμένω σχολιάζω τη συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο ασθενή, την οποία τη βρίσκω θετική. Εσυ; Πώς την κρινεις; λαθος;

Επίσης, για πες μου ένα λόγο που παίζει να "παραποιω ηθελημένα" τα πράγματα. Έτσι για να το χω στη λίστα με τις κατηγορίες.
Η συμπεριφορά είναι αυτή αφού ο ασθενής βρήκε τυχαία το φόρουμ και τον έβγαλε στη φόρα. Πριν τον έγραφαν κανονικά.
Οπότε δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν δεν γνωρίζεις λοιπόν το φόρουμ μάλλον θα μιλάς με γραμματείς μέχρι να κουραστείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Εσένα,δεν σου ζήτησα τίποτα...μπερδευεσαι
Από τον γιατρό ζητάω και ζητάμε όλο το φόρουμ απαντήσεις σε 20 + ανεξάρτητα περιστατικά του ..αν δεν θέλεις να το καταλαβεις δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω ..
Σου είπα και πριν,πως έγραψα,και φαίνεται κιόλας και άθελά σου με το ηθελημένα .. .
Αν το παίρνεις σαν κατηγορία δεν ευθύνομαι εγώ ..
Υπεύθυνος για αυτά που γράφω είμαι..
Όχι για αυτά που καταλαβαίνεις .
Ούτε υπονοούμενο άφησα ούτε τίποτα..εγώ δεν μασάω τα λόγια μου ,και δεν το έχω κάνει ποτέ ..ρώτα και άλλους να το πιστοποιήσεις
Αν σε είχα για τσιράκι η στημένο από την κλινική θα στο έλεγα ευθεως ...δεν είμαι διπλωμάτης καθόλου και δεν παίρνω χαμπάρι τπτ..θα στα έχωνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος..είδες να σου λέω κάτι ?
Δεν υπονοω τίποτα λοιπόν,αν πιστεύω κάτι θα το πω ευθέως
1. Μου ζητας να σου χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά του γιατρού. Το έκανα.
2. Μου ζητάς να σου χαρακτηρίσω συγκεκριμένα περιστατικά. Το έκανα.
3. Μου αναφέρεις κι άλλα και για να προχωρήσει η κουβέντα σου λέω, αξιωματικά πως είμαι μαζί σου.
3. Ομως, αφήνεις να εννοηθεί πως ΙΣΩΣ έχω όφελος επειδή είπα πως για το συγκεκριμένο περιστατικό ενήργησε σωστά. Ε βγάλε σε παρακαλώ συμπέρασμα αν δεν ξεκινάς κυνήγι μαγισσών επειδή κάποιος βρέθηκε να δώσει point στον γιατρό διότι ενήργησε σωστά στο περιστατικό του νήματος.

Κανονικα για να εισαι δικαιος ως κριτης, εκτος απο εμενα, ίσως πρέπει να κρινεις και όσους αλλους κάναν like στην επεξήγηση του γιατρού. Καθώς για να έκαναν like μάλλον τους άρεσε.

Δεν έχω κάτι προσωπικό και θα ήθελα να σκεφτείς, αν θέλεις βέβαια, αν η κατηγορία που έριξες ότι ΙΣΩΣ έχω όφελος, ευσταθεί.

aeratos28

Just aeratos
Παπάτζες..πες με όπως θέλεις ,θα σε λέω και εγώ όπως θέλω ..
Στο δια ταύτα ..το μέλος εδώ σου έκανε πρόταση να κάνετε live βίντεο και να το ανεβάσεις στο κανάλι σου...
Δέχεσαι η όχι?
Δεν εχω βαλει κανενα να κρινει τιποτα, αυτου που λες ειναι κλασσικο ψεμα.
Δεν εχω προσπαθησει να αποκρυψω τιποτα, εχω πει 100 φορες πως δεν θα απαντησω σε εσενα ή σε κανεναν αλλο ανωνυμο γιατι δεν σου οφειλω τιποτα, αλλα οφειλω στους ασθενείς μου.
Οποτε αν και οταν ο @Aldo ή οποιοσδηποτε αλλος, οπως εδω ο κυριος, ζητησει δημοσιως εξηγησεις, τις ΟΦΕΙΛΩ. Σε αυτους.
Δεν εχω βρισει ΠΟΤΕ κανεναν.
βρισια ειναι μ@λ@κ@ς, πο@στ@ς, @ρχι@δ@ κτλ.
Εχω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ατομα και κατα την γνωμη μου απολυτα ευστοχα.
Και ακριβως επειδη ΕΙΝΑΙ ευστοχοι οι χαρακτηρισμοί, ενοχλούν περισσοτερο απο βρισιες και τις ΝΙΩΘΕΙΣ σαν βρισιες.
Αμορφωτοι ΙΑΤΡΙΚΑ, ασχετοι, ημιμαθεις, θρασυδειλοι, κοτες κτλ ΔΕΝ ειναι βρισιες
Εναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ απολυτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ για το εκαστοτε ατομο!

Εσενα ας πουμε, σε αποκαλέσα "πιο αγυμναστο απο γυναικα".
ΔΛΔ, ενω σε ειδα με τα ματια μου, να σε αφησω να κοροιδευεις τον κοσμο και να το παιζεις τσαμπουκας και αντρακλας απειελωντας οτι "θα με κοντυνεις" οταν σε εχω δει???
ΔΕΝ ειναι βρισια: εισαι πιο κοντος απο μενα, με προγούλι, κοιλια και μπρατσακια συνομιλικης σε εσενα γυναικας που τελευταια φορα εκανε γυμναστική στο σχολειο, δλδ αγυμναστα και πλαδαρα.
ΔΕΝ ειναι βρισια.
ΔΕΝ ειναι μισογυνισμός οπως δηθεν εγραψες για να αποτρεψεις τα φωτα απο εσενα
Ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
  1. 100% ενοχλητική, πραγματι, γιατι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!
  2. Αγενης σιγουρα (δεν το ξεκινησα εγω όμως!)
  3. Ισως αναρμοστη για εναν ιατρό, αλλα οπως ολοι σας ως ανωνυμοι φερεστε με τροπο που ΠΟΤΕ δεν θα φεροσασταν απο κοντα σε ενα συνανθρωπο, ετσι δικαιούμε και εγω να ΕΙΜΑΙ ιατρός αλλα εδω μεσα να φερομαι σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. ΟΠΩΣ πολλοι απο εσας.
ΔΕΝ μπορεις να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα στο ποσο αγενης ειναι καποιος εδω μεσα, αλλο αν ειναι ιατρός αλλο αν δεν ειναι.

Οποτε, ΜΑΘΕ Ελληνικα, ΜΗΝ παραποιεις τα πραγματα και συνεχισε το βιτριολικο σου εργο.

TheodosisK

Active Member
Παπάτζες..πες με όπως θέλεις ,θα σε λέω και εγώ όπως θέλω ..
Στο δια ταύτα ..το μέλος εδώ σου έκανε πρόταση να κάνετε live βίντεο και να το ανεβάσεις στο κανάλι σου...
Δέχεσαι η όχι?
Αν κάνεις live video ανεβαίνει αυτόματα στο κανάλι. Ακου με τον youtuber :p

Tetrakis

Well-Known Member
Πολυ σωστη η παρατήρησή σου. Το ιδιο έχει γινει και με αλλους πελάτες της κλινικής. Οπως πχ με τον @Aldo οπου αλλιως ηταν το αποτέλεσμα του πραγματικά και αλλιως φαινοταν στις φωτογραφίες της κλινικής οπου δεν φαινονταν οι αστοχίες, το οποιο αποτέλεσμα του aldo ειχε ανεβάσει στο site της η κλινικη ως επιτυχημένο περιστατικο... (!)
Με αυτό καταλαβαινει κανεις γιατι πρέπει να εμπιστεύεται μονο πραγματικές ανεξάρτητες παρουσιάσεις που γινονται από τα ιδια τα μέλη.
Αυτο το περιστατικό με τις φωτογραφίες που παρείχε ο γιατρός δεν το λες αποτυχημένο!!Αν βαλει καποιος δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες θα καταλαβει

Sansiro

Member
Υπαρχει η περιπτωση ενας ασθενής που ΘΕΛΕΙ να τονισει μια αστοχια να βγαζει εσκεμμενα πιο καταδικαστικες φωτογραφιες?

Και επειτα ειναι ακυρο αυτο που λες.
Οι φωτογραφιε ςπου εχω ανεβασει εγω ΔΕΝ ειναι ...κολακευτικες.
Οποιοσδηποτε μπορει να δει τα κενα και στις 2 περιπτωσεις.
ο ασθενης θα βγάλει την αληθεια και δεν θα προσπαθησει να ωραιοποιήσει μια κατάσταση οπως θα έκανε μια κλινική που έχει το κινητρο να το κανει...
ακυρο δεν ειναι αυτο που λεω. Η αλήθεια ειναι και το έχουμε δει και αλλες φορές να γινεται οπως έγινε και στον @Aldo.

bobby

Well-Known Member
Δεν εχω βαλει κανενα να κρινει τιποτα, αυτου που λες ειναι κλασσικο ψεμα.
Δεν εχω προσπαθησει να αποκρυψω τιποτα, εχω πει 100 φορες πως δεν θα απαντησω σε εσενα ή σε κανεναν αλλο ανωνυμο γιατι δεν σου οφειλω τιποτα, αλλα οφειλω στους ασθενείς μου.
Οποτε αν και οταν ο @Aldo ή οποιοσδηποτε αλλος, οπως εδω ο κυριος, ζητησει δημοσιως εξηγησεις, τις ΟΦΕΙΛΩ. Σε αυτους.
Δεν εχω βρισει ΠΟΤΕ κανεναν.
βρισια ειναι μ@λ@κ@ς, πο@στ@ς, @ρχι@δ@ κτλ.
Εχω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ατομα και κατα την γνωμη μου απολυτα ευστοχα.
Και ακριβως επειδη ΕΙΝΑΙ ευστοχοι οι χαρακτηρισμοί, ενοχλούν περισσοτερο απο βρισιες και τις ΝΙΩΘΕΙΣ σαν βρισιες.
Αμορφωτοι ΙΑΤΡΙΚΑ, ασχετοι, ημιμαθεις, θρασυδειλοι, κοτες κτλ ΔΕΝ ειναι βρισιες
Εναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ απολυτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ για το εκαστοτε ατομο!

Εσενα ας πουμε, σε αποκαλέσα "πιο αγυμναστο απο γυναικα".
ΔΛΔ, ενω σε ειδα με τα ματια μου, να σε αφησω να κοροιδευεις τον κοσμο και να το παιζεις τσαμπουκας και αντρακλας απειελωντας οτι "θα με κοντυνεις" οταν σε εχω δει???
ΔΕΝ ειναι βρισια: εισαι πιο κοντος απο μενα, με προγούλι, κοιλια και μπρατσακια συνομιλικης σε εσενα γυναικας που τελευταια φορα εκανε γυμναστική στο σχολειο, δλδ αγυμναστα και πλαδαρα.
ΔΕΝ ειναι βρισια.
ΔΕΝ ειναι μισογυνισμός οπως δηθεν εγραψες για να αποτρεψεις τα φωτα απο εσενα
Ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
  1. 100% ενοχλητική, πραγματι, γιατι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!
  2. Αγενης σιγουρα (δεν το ξεκινησα εγω όμως!)
  3. Ισως αναρμοστη για εναν ιατρό, αλλα οπως ολοι σας ως ανωνυμοι φερεστε με τροπο που ΠΟΤΕ δεν θα φεροσασταν απο κοντα σε ενα συνανθρωπο, ετσι δικαιούμε και εγω να ΕΙΜΑΙ ιατρός αλλα εδω μεσα να φερομαι σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. ΟΠΩΣ πολλοι απο εσας.
ΔΕΝ μπορεις να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα στο ποσο αγενης ειναι καποιος εδω μεσα, αλλο αν ειναι ιατρός αλλο αν δεν ειναι.

Οποτε, ΜΑΘΕ Ελληνικα, ΜΗΝ παραποιεις τα πραγματα και συνεχισε το βιτριολικο σου εργο.

«Δεν έχω βρίσει ΠΟΤΕ κανέναν.» Είπες….

Το «παίρνεις ναρκωτικά» δεν είναι βρισιά που είπες για εμένα και τον Τάσο;

«Δεν έχω προσπαθήσει να αποκρύψω τίποτα» Είπες….

Νομίζω κάποια μέλη έχουν άλλη άποψη (jacksmith, aldo) αν θες άσε τους να μιλήσουν ελεύθερα χωρίς NDA…..να μην πω για τις φωτο και τα βίντεο σου που πάντα είναι πριν υπέρ φωτισμένα και μετά σκοτεινά…..αυτό δεν είναι απόκρυψη;

“Και ακριβως επειδή ΕΙΝΑΙ εύστοχοι οι χαρακτηρισμοί» Είπες……

Για να είναι εύστοχοι οι χαρακτηρισμοί πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού είμαστε ανώνυμοι, πως ξέρεις ποιοι είμαστε για να μας χαρακτηρίσεις; Ούτε εύστοχοι είναι ούτε χαρακτηρισμοί…..βρισιές είναι...γιατί οποίος δεν έχει επιχειρήματα προσπαθεί με την φωνή και την βρισιά να βγει από πάνω, αλλά αυτά δεν πιάνουν εδώ.

«Θρασύδειλοι, κότες» Είπες……

Αυτά δεν είναι χαρακτηρισμοί είναι βρισιές…

Το ποιος εδώ μέσα έχει 125 μέτρα και 250 σταθμά το βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέπτη.

Από όποια οπτική γωνία και να δει κάποιος την περίπτωση σου, «μπάζει»……

Αν νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε καμμία ανάγκη λόγω της καράφλας ή είμαστε αμοιβάδες σαν το σύνηθες ακροατήριο σου ή τους υπαλλήλους σου (που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και σε ανέχονται) είσαι γελασμένος.

Το ότι είναι κάποιος γιατρός δεν σημαίνει ότι έχει και το ανάλογο επίπεδο ή την ευρεία μόρφωση, πέρα από την στενή επιστημονική του εκπαίδευση. Σίγουρα η πλειοψηφία έχει τις προϋποθέσεις για να έχει υψηλό επίπεδο, υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις που όσο και να διαβάσουν παραμένουν αμόρφωτοι και χαμηλού επιπέδου.

Προσπαθώ να σκεφτώ αν ξέρω κανένα γιατρό (ή και οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα) να εκφράζεται σαν και εσένα αλλά ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο «γίγαντας» Π…….……άκης

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member

Νομίζω κάποια μέλη έχουν άλλη άποψη (jacksmith, aldo) αν θες άσε τους να μιλήσουν ελεύθερα χωρίς NDA…..να μην πω για τις φωτο και τα βίντεο σου που πάντα είναι πριν υπέρ φωτισμένα και μετά σκοτεινά…..αυτό δεν είναι απόκρυψη;

Για να είναι εύστοχοι οι χαρακτηρισμοί πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού είμαστε ανώνυμοι, πως ξέρεις ποιοι είμαστε για να μας χαρακτηρίσεις; Ούτε εύστοχοι είναι ούτε χαρακτηρισμοί…..βρισιές είναι...γιατί οποίος δεν έχει επιχειρήματα προσπαθεί με την φωνή και την βρισιά να βγει από πάνω, αλλά αυτά δεν πιάνουν εδώ.

Το ποιος εδώ μέσα έχει 125 μέτρα και 250 σταθμά το βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέπτη.

Αν νομίζεις ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε καμμία ανάγκη λόγω της καράφλας ή είμαστε αμοιβάδες σαν το σύνηθες ακροατήριο σου ή τους υπαλλήλους σου (που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και σε ανέχονται) είσαι γελασμένος.

Το ότι είναι κάποιος γιατρός δεν σημαίνει ότι έχει και το ανάλογο επίπεδο ή την ευρεία μόρφωση, πέρα από την στενή επιστημονική του εκπαίδευση. Σίγουρα η πλειοψηφία έχει τις προϋποθέσεις για να έχει υψηλό επίπεδο, υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις που όσο και να διαβάσουν παραμένουν αμόρφωτοι και χαμηλού επιπέδου.

Προσπαθώ να σκεφτώ αν ξέρω κανένα γιατρό (ή και οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα) να εκφράζεται σαν και εσένα αλλά ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο «γίγαντας» Πολάκης……

Ο Παυλος Πολακης της τριχας και ο Πορτοσαλτε σε ενα

aeratos28

Just aeratos
Να γινει βίντεο είναι η πρόταση του ασθενή του ..άσε τον να σκούζει τον Αναστασάκη προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει για άλλη μια φορά τα πράγματα ..
Του ζητάει ο πελάτης του που η επέμβαση του έχει προβλήματα ,να κάνουν βίντεο παρουσίαση και να πάει στην κλινική για να γίνει αυτό το βιντεο.
Θα πάρει απάντηση ο πελάτης ναι η όχι?

Προσπαθώ να σκεφτώ αν ξέρω κανένα γιατρό (ή και οποιαδήποτε άλλο επάγγελμα) να εκφράζεται σαν και εσένα αλλά ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο «γίγαντας» Πολάκης……

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Antonis80

Active Member
Πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ο γιατρός για τα λεγόμενα του. Όμως νομίζω τώρα ότι καλό είναι να εκθειαστει σε σχέση με όσα γράφει.

Σε άλλο περιστατικό, που επισης είχε θέμα, όπως σε ένα φίλο που έκανε ΜΜ στη @Seneca Medical Group ,είδαμε αντίστοιχη αντιμετώπιση. Δηλαδή ανάληψη ευθύνης και διάθεση διόρθωσης άνευ κόστους. Τότε προσωπικά εκθειασα την Σενεκα. Θεωρώ πως πρέπει να κάνω το ίδιο και εδώ.
τι ακριβώς να εκθειάσουμε; οτι τον κοροιδευε τοσο καιρο η κλινική και του έλεγε θα σε καλέσω κτλπ και ΠΟΤΕ δεν τον καλούσαν; οτι η κλινική του ειχε απαντήσει οτι θεωρεί το αποτέλεσμα επιτυχημένο.... αλλά θα του κανει δώρο touch up 200-250g (για τα οποία ποτέ δεν τον καλουσαν να κανονισουν κιολας)??? γελάει ο κοσμος....για γέλια ειναι ολα αυτα και πιο τραγική και απαράδεκτη συμπεριφορά πεθαίνεις.

και μετά από τοσο καιρό αφού αγανάκτησε ο άνθρωπος και ήρθε σε απελπισία που ειχε πάρει 100 τηλέφωνα και τον κοροιδευαν (αφού για αυτους ηταν χάσιμο χρόνου πλεον τα λεφτά τα ειχαν πάρει ηδη,και γιαυτο αδιαφορούσαν ;) ) το έβαλε στο φορουμ και έφαγε κράξιμο η κλινική και μετά αναγκάστηκε να κανει κωλoτούμπα για τα μάτια του κοσμου και αφού πήρε έκταση το θέμα....

Το ποια ειναι η πραγματική συμπεριφορά της κλινικής φάνηκε τοσο καιρο που τον δούλευαν και αδιαφορούσαν παντελώς ενώ του έλεγαν οτι ηταν και επιτυχημένο χαχαχα....

Οπότε μονο για εκθειασμό δεν ειναι ολη αυτη η τραγική συμπεριφορά που ειχε προς τον πελάτη της με αυτο το τραγικό αποτέλεσμα που του έδωσαν και την απαράδεκτη συμπεριφορά που ειχαν απέναντι του εδώ και τοσο καιρο που τον δούλευαν ψηλό γαζι... Για να καταδικάζεις είναι τέτοιες συμπεριφορές.

Τελευταία επεξεργασία:

DjF

Member
No video, no party. Αυτός ο doctor πρέπει να ήταν μανούλα στις ψευτο- δικαιολογίες μικρός. Μου θυμίζουν τις δικαιολογίες του Μανθου Φουστανου (πλημμύρισε το εργοστάσιο, πρέπει να φύγω για το Περού να εισάγω περούκες). Ο άνθρωπος έτρεχε να φτιάξει την καινούργια κλινική, τι δεν καταλαβαίνετε, μέχρι και το προσωπικό του τηλέφωνο δίνει στους ασθενείς του (πιο πιθανόν να πιάσεις το Τζόκερ πάρα να τον βρεις), το ειχε στο νου του το touch up απλά είχε την ατυχία ο ασθενής να πέσει πάνω στην μετακόμιση.... Τι άλλο θα διαβάσουμε από αυτόν τον influencer στο τέλος θα μας πείσει ότι δεν τον ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές και τις κατεβάζει απο μόνη της η Google.

Δεν απαντησα νωριτερα γιατι δεν ειχα μπει να δω τι εγινε.

Αρχικα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η φυτρωση ειναι ανεξηγητα κακη.
Οπως ειπα και στον ασθενη, ανελαβα την ευθυνη, ζητησα να τον ξαναδω μετα απο μερικούς μηνες, διότι σε repairs, ειδικα μετα απο 3 επεμβασεις, πολυ συχνα τα μοσχευματα καθυστερουν περισσοτερο απο τον συνηθισμένο χρονο.
Το νουμερο που ειπα ήταν προς προσωρινό καθησυχασμό, ΠΡΟΦΑΝΩΣ η απωλεια ήταν ανεξηγητα τουλαχιστον Χ3.
Αλλα δεν βοηθαει να αγχωθει ο ασθενής με νουμερα, οταν ξερω πως ΟΣΑ και λειπουν, θα τα αποκαταστησω.
Οσον αφορα τον σχεδιασμό, το νεο hairline εγινε ακριβως εκει που επρεπε και προσφερει ισορροπια στο προσωπο.
Οποιος διαφωνει ή έχει άλλες προταιρεότητες, δικαιωμα του φυσικα!

Δεν θα απαντησω κατι παραπανω για αυτα που γραφει, εχουν δοθει απαντησεις απο το προσωπικό μου, που αναρτησε ο ιδιος.
Ο ασθενης ειχε το τηλεφωνο μου, καθοτι καλω προσωπικα ολους μου τους ασθενεις την 2η ημερα και τους ζητω να κρατησουν για οτιδηποτε επειγον ή σοβαρο ΚΑΙ το τηλεφωνο μου.
Αν δεν το κρατησε και για αυτο δεν επικοινωνησε μαζι μου ΑΜΕΣΑ, δεν μπορω να αναλαβω και για αυτο την ευθυνη.
Σιγουρα ομως, γνωριζω οτι ειναι στα touch up της 1ης εβδομαδας του Μαρτιου που θα ημαστε στην νεα κλινική

Συνοπτικα:
Το αποτελσμα ΔΕΝ ειναι αυτο που επρεπε
ΔΕΝ ειναι αυτο που πληρωσε!
Ειναι το χειροτερο μου περιστατικό βασικα...

Λυπαμαι και του ζητησα συγνωμη και του ιδιου που δεν ειχε το αποτελεσμα που του υποσχεθηκα.
Εχει ξανασυμβει (οχι σε τετεοια εκταση!), ΘΑ ξανασυμβει αξιωματικα, και ΠΑΝΤΑ κανω οτι μπορω για να αποκαθισταται ΟΤΙ και αν εχει παει στραβα.
Απλα, σε αυτη την περιπτωση λογω φορτου εργασιας λογω της μετακομισης μας, ζητησαμε πιστωση χρονου, ο ασθενής δεν θελησε να την δωσει για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Ευτυχως η δότρια έχει αποθεματα υπερεπαρκη

Προβολή συνημμένου 68096Προβολή συνημμένου 68097

Προβολή συνημμένου 68101Προβολή συνημμένου 68100Προβολή συνημμένου 68099
K.Aναστασάκη καταρχάς δεν είχα το προσωπικό τηλέφωνο σας, έφτασα στο σημείο να παρουσιάσω την μεταμόσχευση μετά από 1,5 έτος και για να φτάσω σε αυτό το σημείο είχαν προηγηθεί επανειλημμένα γεγονότα που τα έχω περιγράψει αναλυτικά με αποκορύφωμα η απάντηση που δόθηκε στην αξιολόγηση στο google, όπου και αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την απόφαση μου να παρουσιάσω την μ.μ.

-------------

¨ Ο ιατρός, παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, πρότεινε να σας κάνει μια συνεδρία touch-up ΔΩΡΟ, επιθυμώντας να είστε κι εσείς απόλυτα χαρούμενος, μιας και είχατε υποφέρει πραγματικά στο παρελθόν!

----------------

Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα και να γράψετε:

Αν θέλετε να επιρρίψετε την ευθύνη στους συνεργάτες σας δεν σας αφήνει άμοιρο ευθυνών, προσωπική σας επιλογή είναι και απαντάνε και γράφουν εξ ονόματως σας.Πραγματικά λυπάμαι και εγώ για την τροπή που πήρε το συμβάν, αλλά η ψυχολογική επιβάρυνση και πίεση όλο αυτό το διάστημα ήταν είναι και παραμένει έντονη, δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω, απλά θεώρησα ότι άξιζα λίγο σεβασμό παραπάνω κατανόηση, καλύτερη αντιμετώπιση και προσέγγιση.

Ο κάθένας του κάνει τον απολογισμό του και συνεχίζει……
Δέχομαι την συγνώμη σας.

Το περιστατικό μου ας μην αποτελέσει αφορμή για τον οποιοδήποτε να το καπηλευτεί και να βγάλει το μένος και το κόμπλεξ για τον συγκεκριμένο ιατρό με ύβρεις, παρά μόνο να αποτελέσει μια εποικοδομητική κριτική και να αποφευχθούν τέτοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Το περιστατικό μου ας μην αποτελέσει αφορμή για τον οποιοδήποτε να το καπηλευτεί και να βγάλει το μένος και το κόμπλεξ για τον συγκεκριμένο ιατρό με ύβρεις.

Το περιστατικο σου δεν ειναι αφορμη για τιποτα, το αναποδο συμβαινει, στην πραγματικοτητα επιβεβαιωνει αυτα που γραφουμε τοσο καιρο και τα βλεπουν μεχρι και οι τυφλοι πλεον.

aeratos28

Just aeratos
Δέχεσαι τη συγνώμη του γιατρού ..θα ήθελες να κάνεις βίντεο μαζί του να παρουσιάσετε live το αποτέλεσμα ,όπως είπες στο πρώτο σου μήνυμα ? Αν σε καλύπτει εσένα η συγνώμη αυτή,και δεν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο,να μην ζητάμε εμείς το θέλω το δικό σου, που εξέφρασες αρχικά για συνάντηση στην κλινική με τον γιατρό ..όχι τίποτα άλλο,αλλά αν δεν θες εσύ,θα ζητάμε εμείς συνάντηση μεταξυ σας
K.Aναστασάκη καταρχάς δεν είχα το προσωπικό τηλέφωνο σας, έφτασα στο σημείο να παρουσιάσω την μεταμόσχευση μετά από 1,5 έτος και για να φτάσω σε αυτό το σημείο είχαν προηγηθεί επανειλημμένα γεγονότα που τα έχω περιγράψει αναλυτικά με αποκορύφωμα η απάντηση που δόθηκε στην αξιολόγηση στο google, όπου και αποτέλεσε την θρυαλλίδα για την απόφαση μου να παρουσιάσω την μ.μ.

-------------

¨ Ο ιατρός, παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, πρότεινε να σας κάνει μια συνεδρία touch-up ΔΩΡΟ, επιθυμώντας να είστε κι εσείς απόλυτα χαρούμενος, μιας και είχατε υποφέρει πραγματικά στο παρελθόν!

----------------

Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα και να γράψετε:

Αν θέλετε να επιρρίψετε την ευθύνη στους συνεργάτες σας δεν σας αφήνει άμοιρο ευθυνών, προσωπική σας επιλογή είναι και απαντάνε και γράφουν εξ ονόματως σας.Πραγματικά λυπάμαι και εγώ για την τροπή που πήρε το συμβάν, αλλά η ψυχολογική επιβάρυνση και πίεση όλο αυτό το διάστημα ήταν είναι και παραμένει έντονη, δεν ζήτησα τίποτα παραπάνω, απλά θεώρησα ότι άξιζα λίγο σεβασμό παραπάνω κατανόηση, καλύτερη αντιμετώπιση και προσέγγιση.

Ο κάθένας του κάνει τον απολογισμό του και συνεχίζει……
Δέχομαι την συγνώμη σας.

Το περιστατικό μου ας μην αποτελέσει αφορμή για τον οποιοδήποτε να το καπηλευτεί και να βγάλει το μένος και το κόμπλεξ για τον συγκεκριμένο ιατρό με ύβρεις.

,και μετά θα μας τα αλλάξεις λέγοντας αλλα πράγματα και εκεί πάλι θα περιπλέκονται όλα και θα γίνονται παρεξηγήσεις άνευ λόγου ..θα βγει μένος κακία κτλ κτλ κτλ...

Kostas97

Well-Known Member
Η ειλικρινεια στις εμπειριες μας με παροχες υπηρεσιων ειναι σημαντικη, οχι μονο για εμας, αλλα και για τους επομενους που θα τις επιλεξουν. Οταν δεν μιλαμε για τα αρνητικα η δεχομαστε δωρεαν παροχες ως αποζημιωση(σιωπωντας), απλα συντηρουμε ενα συστημα που δεν βελτιωνεται πραγματικα.

Για παραδειγμα, το συγκεκριμενο περιστατικο εφτασε σε εμας επειδη καποιοι δεν βρηκαν λυση(οπως αποδειχτηκε). Αν ειχαν βρει, πιθανοτατα η κριτικη θα ηταν εντελως διαφορετικη;;; η δεν θα υπηρχε καν;;;

Αρκει μια καλη διαχειριση των αρνητικων εμπειριων, για να φαινονται ελαχιστες και να δινουν την εντυπωση οτι ολα λειτουργουν σωστα.(και σε αυτο εμεις φερουμε μεγαλη ευθυνη ως "ασθενεις")
Ετσι, δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ολα ειναι μια χαρα η οτι τα προβληματα ειναι σπανια, ενω στην πραγματικοτητα απλα δεν ακουγονται.

Ο μονος τροπος να ξερουμε τι να περιμενουμε ειναι να υπαρχει διαφανεια και ειλικρινεια στις κριτικες. Οταν κατι στραβωσει, για να το αναδειξουμε δε χρειαζεται πρωτα να φτασουμε στο σημειο να τσακωθουμε με το γιατρο.
Στο τελος θα απολογηθουμε και για την εμπειρια που ειχαμε απο εκεινον??

Δεν σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε αδικοι η υπερβολικοι, αλλα να λεμε τα πραγματα οπως εχουν.
Μονο ετσι μπορουμε να απαιτησουμε πραγματικη βελτιωση και σε μεγαλο βαθμο αυτο εξαρταται απο εμας.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν είναι ωραίο αυτό το τελευταίο αγαπητέ μου γιατί εσύ ο ίδιος μπήκες με τα μπούνια να μας μιλήσεις για την άσχημη εμπειρία που είχες απο την κλινική που επέλεξες!Σεβαστή η απάντηση του γιατρού σου!Σεβαστή και η αποδοχή της συγνώμης!
Αλλά πίστεψε με κανείς δεν καπηλεύτηκε απο μόνος του τον γιατρό παρά μόνο στήριξε την δικιά σου θέση!Δεν είναι ωραίο λοιπόν να μιλάς για κομπλεξ κτλ γιατί βάζεις στον τοίχο αυτούς που ζήτησες την γνώμη τους!Ταπεινή μου άποψη είναι αυτή!

Μπλουζα