Δεν εχω βαλει κανενα να κρινει τιποτα, αυτου που λες ειναι κλασσικο ψεμα.
Δεν εχω προσπαθησει να αποκρυψω τιποτα, εχω πει 100 φορες πως δεν θα απαντησω σε εσενα ή σε κανεναν αλλο ανωνυμο γιατι δεν σου οφειλω τιποτα, αλλα οφειλω στους ασθενείς μου.
Οποτε αν και οταν ο
@Aldo ή οποιοσδηποτε αλλος, οπως εδω ο κυριος, ζητησει δημοσιως εξηγησεις, τις ΟΦΕΙΛΩ. Σε αυτους.
Δεν εχω βρισει ΠΟΤΕ κανεναν.
βρισια ειναι μ@λ@κ@ς, πο@στ@ς, @ρχι@δ@ κτλ.
Εχω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ατομα και κατα την γνωμη μου απολυτα ευστοχα.
Και ακριβως επειδη ΕΙΝΑΙ ευστοχοι οι χαρακτηρισμοί, ενοχλούν περισσοτερο απο βρισιες και τις ΝΙΩΘΕΙΣ σαν βρισιες.
Αμορφωτοι ΙΑΤΡΙΚΑ, ασχετοι, ημιμαθεις, θρασυδειλοι, κοτες κτλ ΔΕΝ ειναι βρισιες
Εναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ απολυτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ για το εκαστοτε ατομο!
Εσενα ας πουμε, σε αποκαλέσα "πιο αγυμναστο απο γυναικα".
ΔΛΔ, ενω σε ειδα με τα ματια μου, να σε αφησω να κοροιδευεις τον κοσμο και να το παιζεις τσαμπουκας και αντρακλας απειελωντας οτι "θα με κοντυνεις" οταν σε εχω δει???
ΔΕΝ ειναι βρισια: εισαι πιο κοντος απο μενα, με προγούλι, κοιλια και μπρατσακια συνομιλικης σε εσενα γυναικας που τελευταια φορα εκανε γυμναστική στο σχολειο, δλδ αγυμναστα και πλαδαρα.
ΔΕΝ ειναι βρισια.
ΔΕΝ ειναι μισογυνισμός οπως δηθεν εγραψες για να αποτρεψεις τα φωτα απο εσενα
Ειναι ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
- 100% ενοχλητική, πραγματι, γιατι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!
- Αγενης σιγουρα (δεν το ξεκινησα εγω όμως!)
- Ισως αναρμοστη για εναν ιατρό, αλλα οπως ολοι σας ως ανωνυμοι φερεστε με τροπο που ΠΟΤΕ δεν θα φεροσασταν απο κοντα σε ενα συνανθρωπο, ετσι δικαιούμε και εγω να ΕΙΜΑΙ ιατρός αλλα εδω μεσα να φερομαι σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. ΟΠΩΣ πολλοι απο εσας.
ΔΕΝ μπορεις να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα στο ποσο αγενης ειναι καποιος εδω μεσα, αλλο αν ειναι ιατρός αλλο αν δεν ειναι.
Οποτε, ΜΑΘΕ Ελληνικα, ΜΗΝ παραποιεις τα πραγματα και συνεχισε το βιτριολικο σου εργο.