bobby
Well-Known Member
Μινχάουζεν σου έχω προτείνει κάτι για την ιστορία με τον Λορεντζο, αλλά δεν σε βλέπω να τολμάς…..Αν ανατρεξει κανεις στα προγουμενα νηματα, θα δει οτι εισαι ενας απο τους δυο ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΡΕΤΖΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!
Μετα θα δει πως και εσενα και τον αλλο τον εγκαθετο σας εξεθεσα με δημοσιο βιντεο
Και οτι απο τοτε αντι να μαζευτειτε, εχετε ξεσαλωσει στις επιθεσεις επειδη σας επιτρεπει ο @CVIAL για αγνωστους λογους.
Κατι αλλο ψευτακο?
Για όλα τα άλλα που λες σε παραπέμπω στο ποστ που κάνεις quote.
Πάρε το χαμπάρι εδώ μέσα δεν είναι τσιφλίκι σου να κάνεις ότι θέλεις. Απάντησε σε όσα σου καταλογίζουν οι ασθενείς σου (έχω χάσει το μέτρημα πλέον πόσοι….), κάνε σωστές παρουσιάσεις με φως και όχι σκοτάδια, απάντησε στα σχόλια του Πάνου για τα ανεξάρτητα περιστατικά σου και μετά πες μας εγκάθετους και ψευτάκους…..
Πέρα από Μινχάουζεν, μάλλον έχεις και ασθενή ή επιλεκτική μνήμη γιατί ξεχνάς ότι μόνος σου τα ελεγες πάνω από το κεφάλι μας (όπου ήσουν για ποιο λόγο θύμισε μου; ήσουν μήπως γιατρός μου; είχα δώσει καμμία συναίνεση και δεν το ξέρω
Για εσένα όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι όλοι εγκάθετοι και ψεύτες. Ψεύτη βλέπεις κάθε μέρα όποτε κοιτάζεσαι στον καθρέπτη, και αν κρίνω από την εγωκεντρική συμπεριφορά σου, μάλλον όλη την ώρα θα καθρεφτίζεσαι.
Οι εποχές που παπατζιλίκωνες το φόρουμ περάσανε……αν δεν σου αρέσει μπορείς να μας αδειάσεις την γωνιά, δεν σε κρατάει κάνεις και τα περιστατικά σου χωρίς τις αναγκαίες πληροφορίες δεν προσφέρουν τίποτα. Σκέτη διαφήμιση είναι (δηλαδή έτσι νομίζεις….), άρα ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι η άγρα πελατών και τίποτε άλλο.
«Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό».