PKAR7219TA, 2400g, FUE, 20/10/2023

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το όφελος από το να μάθουμε την αλήθεια ειναι πολυ σημαντικό για το φορουμ, για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.....και να μην μένουν στην σκιά τέτοιες σοβαρές δηλώσεις....

Γενικά μιλώντας εγώ πιστεύω οτι οποιος δεν φοβάται και ειναι ειλικρινής δινει την συγκατάθεση του να ανέβουν οι συνομιλίες στον αέρα και να λάμψει η αλήθεια και να δουν ολοι στο φορουμ ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΨΕΥΤΗΣ....Ολά τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε....Ολα ειπωθηκαν εδώ το φορουμ και ΕΔΩ οφείλουν να απαντηθούν...

Το μέλος ΗΔΗ έδωσε την συγκατάθεση του να ανέβουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες και κάποιος αλλος ακόμα κρυβεται και πετάει την μπάλα στην εξέδρα με διάφορες δικαιολογίες..... Μαντέψτε ποιος λεει την αλήθεια λοιπόν ;)
Οχι, δεν οφειλει τιποτα κανεις.

Ο @PKAR7219TA μια επεμβαση που επελεξε να κανει σε εμενα, αντι να δωσει τον απαραιτητο χρονο ΠΡΙΝ Την οποια επιδιόρθωση, που ξεκαθαρα χρειαζονταν, προτιμησε να κανει δημοσιως κριτική στο googleκαι ολοκληρο νημα εδω μεσα.
Δικαιωμα του
Εγραψε ανακριβειες και ψεμματα και ενω ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ οσον αφορατο αποτελσμα του, με ΑΔΙΚΗΣΕ με τα ψεμματα ποπυ εχει γραψει.

Αυτο ΔΕΝ θα λυθει στο φορουμ
Αυτη η συμπεριφορα ειναι εναντια στα χρηηστα και συναλλακτικα ηθη και την θεωρω παρανομη. (θα φανει)
Αν ΕΣΥ και καποιοι αλλοι θελετε να λυθει στο φορουμ, για αλλη μια φορα θα σας ...απογοητευσω.

ΔΕΝ συμμετεχω σε "Λαικά διακστηρια", οποιον και αν αφορουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsino

New Member
Όσα ανεξάρτητα αποτελέσματα δεν έχουν πάει καλά. Που είναι και αρκετά (κατά την άποψή μου ), μετά πάντα σε συκοφαντούν και λένε ψέματα.
Με την σιγουριά που βγάζεις πάντως για τα αποτελέσματα σου, είναι να απορεί κανείς πως είδαμε μη αξιοπρεπές περιστατικό από εσένα( όπως παραδέχτηκες και εσύ.)
Φυσικά βγάζεις την ίδια σιγουριά για την αποτυχία μελών που διάλεξαν άλλον γιατρό ή κλινική. Αν υποθέσουμε ότι παίρνουν το κακό αποτέλεσμα που λες. Γιατί μετά δεν καταλήγουν στα δικαστήρια?
Πως το εξηγείς? Θεωρείς ότι είναι το επίπεδο των ασθενών που πολλές φορές έχεις επικαλεστεί? Ή κάτι άλλο?

Tetrakis

Well-Known Member
Οχι, δεν οφειλει τιποτα κανεις.

Ο @PKAR7219TA μια επεμβαση που επελεξε να κανει σε εμενα, αντι να δωσει τον απαραιτητο χρονο ΠΡΙΝ Την οποια επιδιόρθωση, που ξεκαθαρα χρειαζονταν, προτιμησε να κανει δημοσιως κριτική στο googleκαι ολοκληρο νημα εδω μεσα.
Δικαιωμα του
Εγραψε ανακριβειες και ψεμματα και ενω ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ οσον αφορατο αποτελσμα του, με ΑΔΙΚΗΣΕ με τα ψεμματα ποπυ εχει γραψει.

Αυτο ΔΕΝ θα λυθει στο φορουμ
Αυτη η συμπεριφορα ειναι εναντια στα χρηηστα και συναλλακτικα ηθη και την θεωρω παρανομη. (θα φανει)
Αν ΕΣΥ και καποιοι αλλοι θελετε να λυθει στο φορουμ, για αλλη μια φορα θα σας ...απογοητευσω.

ΔΕΝ συμμετεχω σε "Λαικά διακστηρια", οποιον και αν αφορουν.
@CVIAL πως το σχολιάζεις αυτο; Μπορούν τα μέλη να ασκουν ελεύθερα κριτική και την άποψη τους ;

LoverBoy

Well-Known Member
Ο πελάτης δήλωσε μη ικανοποιημένος για τους Χ λόγους(αποτέλεσμα,Συμπεριφορά μετά την επέμβαση)κτλ
Έχει δικαίωμα κάποιος να μην είναι ευχαριστημένος απο την επέμβαση του?Πρέπει να απειληθεί με μηνύσεις και αγωγές?
Επέλεξε την κλινική σας γιατρέ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε σε εσάς γιατί θεώρησε ότι θα πάρει αυτό που συμφωνήσατε!Για λόγους που δεν γνωρίζω δεν πέτυχε κατά τα λεγόμενα σας και του πελάτη σας!Καλό είναι να είστε κοντά στον ασθενή όταν γνωρίζετε και εσείς ο ίδιος ότι δεν πήγε όπως έπρεπε η επέμβαση και όχι απέναντι του!

Chris34

Well-Known Member
Κοίταξε τί μπορεί να πάθει κάποιος δηλαδή..
Να δώσει 6000€ που ποιος ξέρει πως τα μάζεψε και από πού δανείστηκε για να πάει να φτιάξει τα μαλλιά του για να νιώθει ψυχολογικά καλά με την εικόνα του.
Να παίρνει το πιο αποτυχημένο αποτέλεσμα του όπως παραδέχτηκε και ο γιατρός και από πάνω να του λέει ότι μπορεί να τον μπλέξει κι όλας με δικαστήρια.

Θέλω να δω ποιος τολμάει να πάει στον συγκεκριμένο με αυτά που γράφει.. Τι άλλο θα διαβάσουμε;;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί φιλε απειλουνται με μηνύσεις ορισμενοι

Και ο Σώρας αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοια έλεγε στον Σρόιτερ για μηνύσεις. Η μισή Ελλάδα απειλεί με μηνύσεις την άλλη μιση για ψύλλου πήδημα. Αυτό πάντως που με εντυπωσιάζει είναι η αφέλεια κάποιων στο να επιμένουν να αποκαλυφθούν ηχητικά μηνύματα (αν υπάρχουν) σε ένα φόρουμ για να πιστοποιηθεί ή όχι μια συμπεριφορά. Δεν έχω δει ποτέ σε κανένα φόρουμ τέτοιου είδους ανακριτική διαδικασία. Το φόρουμ είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων. Διαβάζεις τις απόψεις των μελών, τις μαρτυρίες κάποιων ακους και τον αντίλογο και σχηματίζεις την δική σου γνώμη με όλους τους αστερίσκους που έχει αυτό το μέσο. Μέχρι εκεί.

Sansiro

Member
Απλά όποιος ποστάρει ένα κακό αποτελεσένα της κλινικής σου απειλείται με άλλα μέσα…. Το εμπεδώσαμε
Προσπαθει να εκφοβίσει τον πελάτη του για να σταματήσει να μιλάει και να μη πει και αλλα στο φόρουμ...
Ηδη έχει εκτεθεί πολυ ο γιατρός με οσα ανέφερε ο πελάτης του για την απαράδεκτη συμπεριφορά που ειχε η κλινική απέναντι του αλλά και οσα ειπε οτι η κλινική του πρότεινε να κατεβάσει την ανάρτηση εναντι χρημάτων συμφωνα με οσα δήλωσε ο ιδιος...την οποία και δεν δέχτηκε.

Πραγματικά μετά από ολα αυτά ποιος θα τολμήσει να πάει στη συγκεκριμένη κλινική...;

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
Είναι ο δρακουμέλ ο χλαπάτσας του χερλοςτζιαρ? Βασανιστικά τα ερωτήματα!

"θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε..." ε, ρε τι συμπλέγματα κουβαλάει κ αυτό το άμοιρο το ντοτοράκιηηη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΛΕΣ

Active Member
Και ο Σώρας αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοια έλεγε στον Σρόιτερ για μηνύσεις. Η μισή Ελλάδα απειλεί με μηνύσεις την άλλη μιση για ψύλλου πήδημα. Αυτό πάντως που με εντυπωσιάζει είναι η αφέλεια κάποιων στο να επιμένουν να αποκαλυφθούν ηχητικά μηνύματα (αν υπάρχουν) σε ένα φόρουμ για να πιστοποιηθεί ή όχι μια συμπεριφορά. Δεν έχω δει ποτέ σε κανένα φόρουμ τέτοιου είδους ανακριτική διαδικασία. Το φόρουμ είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων. Διαβάζεις τις απόψεις των μελών, τις μαρτυρίες κάποιων ακους και τον αντίλογο και σχηματίζεις την δική σου γνώμη με όλους τους αστερίσκους που έχει αυτό το μέσο. Μέχρι εκεί.
Επιτέλους κάποιος είπε το προφανές!

Γιατί εδώ και τόσο καιρό υπάρχει τόσος χαμός και τόσα σεντόνια και τόση προσπάθεια από μέλη να παραδεχτεί ο γιατρός πράγματα και το ανάποδο.

Η μη απάντηση, η υπεκφυγή απάντησης, οι φωτογραφίες, τα αποτελέσματα κλπ είναι αρκετά για το κοινό να διαμορφώσει τη δική του άποψη.

Dimos_

Member
Οι απειλες με μηνύσεις έχουν ως μοναδικό σκοπό να λειτουργήσουν εκφοβιστικα ως μοχλός πίεσης ώστε να φιμωθεί και να αποθαρρυνθεί η οποιαδήποτε κριτική.

Στην προκειμένη περίπτωση τι μήνυση να κάνει ο γιατρός, για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη?
Το ξέρει ότι δε στέκει κάτι τέτοιο αφού ο πελάτης του πλήρωσε για μια υπηρεσία αδρά και το αποτέλεσμα, όπως το παραδέχτηκε και ο ίδιος, δεν ήταν το αναμενόμενο ή μάλλον ήταν κάκιστο.

aeratos28

Just aeratos
Αν δεν τον ζορισεις τον Κωτσιμπα ,υπενθυμίζοντας του όλα αυτά που έχει κάνει...θάβεται το θέμα ,ξεχνιέται..και αυτός κάνει τη δουλειά του ..τα σεντόνια τα οποία λετε και η επιμονή για ηχητικά μνμτα,νομίζω έχετε μπερδευτεί κάπου..
Ούτε παλαιότερα αλλά ούτε και τώρα ότι σεντόνι έχει γραφτεί ,η ότι άλλο ,και η επιμονή για απαντήσεις εδώ δημόσια στο φόρουμ,γίνονται για αλλα πράγματα,για το ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ η όχι όλα αυτά που λένε οι πελάτες του, και όχι για το αν θα δημοσιοποιηθούν ηχητικά μνμτα..
Ενημέρωσαν το φόρουμ οι πελάτες του,ότι δέχθηκαν παροτρύνσεις από τον Αναστασάκη να μην συνεχιστούν οι live παρουσιάσεις τους στο φόρουμ ,γιατί δεν εξελίσσονταν καλά...
Αυτό ρωτάμε και δεν δίνει απάντηση ώστε να ξεχαστεί το θέμα ..πουλάει τρέλα λέγοντας άσχετα θέματα ,με σκοπό να εκνευρίσει όποιον του λέει την αλήθεια,και να αρχίσουμε να βριζομαστε ,ώστε παλι να αλλάξει το θέμα.
Έβαλε τον Πάνο να κάτσει να δει όσα ανεξάρτητα αποτελέσματα έχει εδώ ο Αναστασάκης ,γιατί ο ίδιος έλεγε ότι βγάζουν μάτια ,και ο Πάνος ένα προς ένα ανέδειξε τις κακοδουλειές του..και ενώ τον έβαλε τον Πάνο να το κάνει αυτό,ο Αναστασάκης πάλι,ως γνωστό,δεν έδωσε καμία απάντηση ούτε για αυτά..
εδώ τωρα ,πάλι άλλο ένα ανεξάρτητο με πολλά προβλήματα από τον Αναστασάκη ,και του λέει ο πελάτης ότι συμφωνεί να βγουν οι συνομιλίες τους δημόσια ..και δεν κάνει τίποτα ο Αναστασάκης.
Δεν είδα να γίνεται χαμός για να βγουν οι συνομιλίες ..ούτε αυτό είναι το ζητούμενο στην προκειμένη
Νομιζα ο τι ήταν ξεκάθαρο για ποιο λόγο γινονται τα σεντόνια ..λάθος εικόνα σας δημιουργήθηκε

Επιτέλους κάποιος είπε το προφανές!

Γιατί εδώ και τόσο καιρό υπάρχει τόσος χαμός και τόσα σεντόνια και τόση προσπάθεια από μέλη να παραδεχτεί ο γιατρός πράγματα και το ανάποδο.

Η μη απάντηση, η υπεκφυγή απάντησης, οι φωτογραφίες, τα αποτελέσματα κλπ είναι αρκετά για το κοινό να διαμορφώσει τη δική του άποψη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είδα να γίνεται χαμός για να βγουν οι συνομιλίες ..ούτε αυτό είναι το ζητούμενο στην προκειμένη
Νομιζα ο τι ήταν ξεκάθαρο για ποιο λόγο γινονται τα σεντόνια ..λάθος εικόνα σας δημιουργήθηκε

Για διάβασε προσεκτικότερα το ποστ μου. Έγραψα για σεντόνια; Ήμουν σαφέστατος στο τι εννοώ.

aeratos28

Just aeratos
Ξαναδες cvial το quote που έχω κάνει... και του ΛΕΣ το μνμ απαντάω ...εχεΤΕ μπερδευτεί έγραψα..όχι έχεις..
Έχεις πανικοβληθεί από τους υπαινιγμούς του Τασακη ,για κυνηγητά με μηνύσεις και φοβάσαι μην κάνεις καθαρά Δευτέρα στην μπουζου και δεν διαβάζεις καλά ε??
Μην αγχώνεσαι μικρέ μου Cvial...
O αερατος είναι εδώ για σένα...Παμ...!!!
Χαχαχαχαχαχααχχα

Για διάβασε προσεκτικότερα το ποστ μου. Έγραψα για σεντόνια; Ήμουν σαφέστατος στο τι εννοώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για την αποκατάσταση της ορθότητας και μόνο, το "ΕΧΕΤΕ" περιλαμβάνει και εμένα ενώ δεν θα έπρεπε. Το σωστό είναι να κάνεις quote τον ΛΕΣ και να του απαντήσεις ότι ΕΧΕΙΣ μπερδευτεί για τα σεντόνια. Εν συνεχεία κάνεις quote το δικό μου post και συνεχίζεις να πεις ότι θες για το δικό μου σχόλιο.

JimKan1

Well-Known Member

Η αληθεια ειναι πως μια ομοιοτητα υπαρχει

IMG_3260.jpeg
IMG_3259.jpeg

ΛΕΣ

Active Member
Αν δεν τον ζορισεις τον Κωτσιμπα ,υπενθυμίζοντας του όλα αυτά που έχει κάνει...θάβεται το θέμα ,ξεχνιέται..και αυτός κάνει τη δουλειά του ..τα σεντόνια τα οποία λετε και η επιμονή για ηχητικά μνμτα,νομίζω έχετε μπερδευτεί κάπου..
Ούτε παλαιότερα αλλά ούτε και τώρα ότι σεντόνι έχει γραφτεί ,η ότι άλλο ,και η επιμονή για απαντήσεις εδώ δημόσια στο φόρουμ,γίνονται για αλλα πράγματα,για το ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ η όχι όλα αυτά που λένε οι πελάτες του, και όχι για το αν θα δημοσιοποιηθούν ηχητικά μνμτα..
Ενημέρωσαν το φόρουμ οι πελάτες του,ότι δέχθηκαν παροτρύνσεις από τον Αναστασάκη να μην συνεχιστούν οι live παρουσιάσεις τους στο φόρουμ ,γιατί δεν εξελίσσονταν καλά...
Αυτό ρωτάμε και δεν δίνει απάντηση ώστε να ξεχαστεί το θέμα ..πουλάει τρέλα λέγοντας άσχετα θέματα ,με σκοπό να εκνευρίσει όποιον του λέει την αλήθεια,και να αρχίσουμε να βριζομαστε ,ώστε παλι να αλλάξει το θέμα.
Έβαλε τον Πάνο να κάτσει να δει όσα ανεξάρτητα αποτελέσματα έχει εδώ ο Αναστασάκης ,γιατί ο ίδιος έλεγε ότι βγάζουν μάτια ,και ο Πάνος ένα προς ένα ανέδειξε τις κακοδουλειές του..και ενώ τον έβαλε τον Πάνο να το κάνει αυτό,ο Αναστασάκης πάλι,ως γνωστό,δεν έδωσε καμία απάντηση ούτε για αυτά..
εδώ τωρα ,πάλι άλλο ένα ανεξάρτητο με πολλά προβλήματα από τον Αναστασάκη ,και του λέει ο πελάτης ότι συμφωνεί να βγουν οι συνομιλίες τους δημόσια ..και δεν κάνει τίποτα ο Αναστασάκης.
Οσον αφορα το θεμα οτι δεν πρεπει να ξεχαστουν/θαφτουν και για αυτο ξαναγινονται οι ερωτησεις συμφωνω, ειδικα για να λαβει γνωση καποιος που δεν ειναι ενεργος στο φορουμ.

Απλα εγω θεωρω οτι σε περιπτωση που καποιος εχει απαντησεις η εχει δικιο το λεει απευθειας, οποτε η μη απαντηση του γιατρου 1-2-5-10 φορες μου/μας ειναι αρκετη θεωρω για να βγουν συμπερασματα.

Με αλλα λογια δεν μπορω να διανοηθω οτι θα βγει ο γιατρος ποτε να πει ναι εγινε το α,β,γ,δ που δεν τον συμφερει οσες φορες και να ρωτησουμε.

Ο λογος που γραφω αυτο το σχολιο ειναι επειδη εχω δει σε αρκετα νηματα να δημιουργειται πολυς θορυβος και εν τελει να χανεται η ουσια. Δεν αντιτίθεμαι στο "στριμωγμα" που γινεται.

aeratos28

Just aeratos
Για τα σεντόνια που είπε ο ΛΕΣ ναι,αλλά και εσύ αναφέρθηκες σε εμμονή για ηχητικά ,ενώ δεν υπάρχει εμμονή ως προς αυτά ..
Για αυτό και έγινες quote μαζί με τον ΛΕΣ
Αυτό πάντως που με εντυπωσιάζει είναι η αφέλεια κάποιων στο να επιμένουν να αποκαλυφθούν ηχητικά μηνύματα

Για την αποκατάσταση της ορθότητας και μόνο, το "ΕΧΕΤΕ" περιλαμβάνει και εμένα ενώ δεν θα έπρεπε. Το σωστό είναι να κάνεις quote τον ΛΕΣ και να του απαντήσεις ότι ΕΧΕΙΣ μπερδευτεί για τα σεντόνια. Εν συνεχεία κάνεις quote το δικό μου post και συνεχίζεις να πεις ότι θες για το δικό μου σχόλιο.

Μπλουζα