Αν θυμαμαι καλα, ειναι η πρωτη φορα που θα εκφερω γνωμη, θα σχολιασω αποτελεσμα του Λορεντζο.
Φιλε CVIAL, εχεις αναφερει αρκετες φορες το θεμα με το μηκος του μαλλιου σε μια μεταμοσχευση. Τονισες συχνα οτι το μαλλι του φιλου platanou ηταν μακρυ πριν τη μεταμοσχευση, ενω τωρα πιο κοντο. Εχεις απολυτο δικιο οτι το μακρυ μαλλι δινει illusion.
Ομως, παραθετω και τη φωτογραφια του φιλου platanou πριν τη μμ με πολυ κοντο μαλλι (περιπου 1 cm).
Προβολή συνημμένου 49710
Φιλε bobby, δε νομιζω να πεφτω τοσο πολυ εξω στην εκτιμηση/παρατηρηση που θα κανω.
Ως μελος του forum πανω απο 6 χρονια, ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που εχω δει τοσο μαλλι (και μαλιστα πολλα grafts μεταμοσχευμενα, αρα υγιη) πριν απο μια μεταμοσχευση. Με σχεδον ξυρισμενο μαλλι και η εικονα ειναι πολυ καλη. Φαινεται οτι τα κενα ειναι πολυ μικρα.
Προσωπικα βλεπω μια περιοχη προς μεταμοσχευση που καθε αλλο παρα "κρανιου τοπος" ειναι. Το αντιθετο μαλιστα...αν ηθελα και εγω να ειμαι υπερβολικος, θα ελεγα οτι ειναι "ζουγκλα Αμαζονιου".
Φυσικα, ουτε το ενα (κρανιου τοπος), ουτε το αλλο (ζουγκλα Αμαζονιου) ισχυει.
Αναμφισβητητα, ομως, υπαρχει αρκετο και υγιες μαλλι. Ο λογος των grafts και το παχος της τριχας ξεφευγει κατα πολυ απο το συνηθες. Τα grafts που μπηκαν ισοδυναμουν με πανω απο 2000 grafts σε φυσιολογικες συνθηκες. Το NW ειναι μικρο...στο crown το προβλημα ειναι ελαχιστο, αρα υπαρχει η καλυψη απο πισω.
Επομενως, με βαση αυτη την εικονα και αυτες τις παραμετρους, προσωπικη ταπεινη αποψη ειναι οτι το αποτελεσμα μεχρι στιγμης δεν ειναι για χειροκροτημα.
Καταληγω σκεφτομενος το εξης...
Αν καποιος με τετοιο μαλλι στον (αναντιρρητα) σπουδαιο Λορεντζο, δεν κατορθωνει να αποκτησει μια εικονα "μπετον", τοτε σε τι να ελπιζει ενας "κοινος θνητος" με πολυ λιγοτερα μαμα μαλλια, με λογο πολυ μικροτερο, με τριχα πολυ λεπτοτερη και με μεγαλυτερη βαθμιδα NW;
Μηπως η προσδοκια καποιων να αποκτησουν μαλλι που θα "στεκεται" σε οποιεσδηποτε συνθηκες, ειναι ενα απιαστο, απλησιαστο ονειρο; Μηπως δεν αρκουν μονο δυο μεταμοσχευσεις (οπως στην περιπτωση του platanou), αλλα τρεις και τεσσερεις και μαλιστα σε κορυφαιους γιατρους;