Ο δάσκαλος δεν πέφτει εύκολα έξω ,απλά δεν είναι εύκολο να το χωνέψει κάποιος λόγω ονόματος .. πιστεύω .
Όλοι μπορεί να πέσουν έξω όταν δεν έχουν τα μέσα και τα δεδομένα.
Ο δάσκαλος δεν πέφτει εύκολα έξω ,απλά δεν είναι εύκολο να το χωνέψει κάποιος λόγω ονόματος .. πιστεύω .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλη μέρα σήμερα στο γραφείο για μάζεμα δουλειών της προηγούμενης εβδομάδας και είπα στον Platano το απογευματάκι να περάσει να του ρίξω μια ματιά. Εμφανίστηκε με μαλλί 1.5cm! Σε αυτό το μήκος το μαλλί συμπεριφέρεται σαν ίσιο, τα χτένισμα και τον έβγαλα με το iphone 12pro max κάτω από ισχυρό φως γραφείου (όσοι έχουν έρθει ξέρουν). Τον πήρα μάλιστα και από την "αδύναμη" πλευρά. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Προβολή συνημμένου 49719
Πήρα και κάποιες φώτο με μικροσκόπιο έτσι ώστε να έχω ένα reference για τον επόμενο μήνα που θα τον δει ο Λορενζο. Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις για φυτρώσεις κλπ, θα τα πούμε αναλυτικά σε ένα μήνα. Θα σταθώ σε μια μόνο φώτο που είναι ενδεικτική.
Στον κίτρινο κύκλο βλέπουμε ένα 4τριχο που μόνο η μια του τρίχα είναι αναπτυγμένη, οι υπόλοιπες 3 είναι μικρές και τώρα ξεκινάνε να αναπτύσσονται (αν είναι βέβαια από αυτή την μμ και δεν είναι ένα 4τριχο που στην 1η μμ σακατεύτηκε και δεν έδωσε πλήρως αναπτυγμένες τις υπόλοιπες τρίχες), στον κόκκινο κύκλο ομοίως ένα 4τριχο που 2 τρίχες είναι αναπτυγμένες και οι υπόλοιπες 2 πλήρως αναπτυγμένες σε μήκος αλλά πολύ λεπτές και σίγουρα τους επόμενους μήνες θα παχύνουν προσφέροντας κάλυψη, στον άσπρο κύκλο ένα 2τριχο με 1 τρίχα πλήρως αναπτυγμένη και 1 τρίχα που αναπτύσσεται σε μήκος και πάχος.
Γενικά όλο το κεφάλι του έχει μια παρόμοια εικόνα. Θεωρώ λοιπόν ότι και τους επόμενους μήνες θα δει βελτίωση λόγω αυτού του φαινομένου. Ένα 20% ακόμα είναι πολύ πιθανό. Τα υπόλοιπα τέλος Ιουνίου.
Προβολή συνημμένου 49720
Η φώτο σίγουρα δείχνει θετική έκβαση και το ελπίζω να γίνει έτσι.Φίλε Gianney υπάρχουν τα νούμερα αναλυτικά και εξ αυτών το συμπέρασμα που βγαίνει. Για να συμφωνήσει κάποιος με αυτό που λες χρειάζεται μια απόδειξη αριθμητικής ανάλυσης, πέρα αυτών που έχουν ειπωθεί βέβαια.
Η φώτο του Cvial δείχνει μια αρκετά θετική έκβαση μελλοντικά για τον πλατανο κ χαίρομαι που την βλέπω.
Το θέμα είναι αν δεν γίνει τι γινεται.Το να χάσει ένα φαβορί το κύπελλο ..ξες ότι είναι μεγάλος ντόρος ...ακόμα και αν ακόμα και τα φαβορί χάνουν,πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.Παιδιά μετά από αυτό το ποστ, νομίζω στο 94’ (δηλαδή σε περίπου 2 μήνες) θα έχουμε τεράστια ανατροπή!
Εγώ νομίζω ότι αν δεν γίνει κάποια βελτίωση ο φίλος δεν θα ναι ικανοποιημένος.Μα εξαρχής ,ήταν οκ το αποτέλεσμα.δεν χρειαζόταν καμία διαμάχη .
Εγώ νομίζω ότι αν δεν γίνει κάποια βελτίωση ο φίλος δεν θα ναι ικανοποιημένος.
Τον πήρα μάλιστα και από την "αδύναμη" πλευρά. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Η φώτο που μόλις έβαλα στο προηγούμενο ποστ
Πιστεύω στη χειρότερη να θέλει άλλη μία μμ με 300-500g, μπορεί να λέω και πολλά. Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση αφού πολλές τρίχες δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους μορφή, δεν τίθεται θέμα. Πολύ πιθανόν με το χτένισμα κιόλας που έκανε προ μμ ο φίλος να βαριέται να μπει στην διαδικασία ενός touch up, οπότε να είναι ικανοποιημένος με την συνολική του εικόνα.Το θέμα είναι αν δεν γίνει τι γινεται.Το να χάσει ένα φαβορί το κύπελλο ..ξες ότι είναι μεγάλος ντόρος ...ακόμα και αν ακόμα και τα φαβορί χάνουν,πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πιστεύω στη χειρότερη να θέλει άλλη μία μμ με 300-500g, μπορεί να λέω και πολλά. Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση αφού πολλές τρίχες δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους μορφή, δεν τίθεται θέμα. Πολύ πιθανόν με το χτένισμα κιόλας που έκανε προ μμ ο φίλος να βαριέται να μπει στην διαδικασία ενός touch up, οπότε να είναι ικανοποιημένος με την συνολική του εικόνα.
Όπως επίσης μεγάλη αλλαγή θα έχει και ο @panos1234 αν αφήσει λίγο τα μαλλί του πιο μακρύ...Είναι μεγάλες οι διαφορές που κάνει το μήκος και το πώς θέλει να το παρουσιάσει ο καθένας (βρεγμένο,φως,αχτενιστο κτλπ)
Μην κοιτάτε το παράδειγμα του panos1982 που είναι ο μοναδικός που έχω δει φωτό ακόμα και με μαλλί 2-3 πόντων που μπορεί να σταθεί...Μιλάμε για 65 micron 8000 μοσχεύματα πάνω φυτρωση στο θεό και με προϋπάρχουσα βάση που ακόμα και στους προβολείς kebot στέκεται και δείχνει ωραία στεγνό...
Παρόλα αυτά επιμένω και περιμένω μια βελτίωση του Πλατάνου...
Γιατι θεωρειται αποδεκτο το touch up οταν πηγαινεις σε εναν απο τους καλυτερους και πληρωνεις αδρα? Δεν εχω κανει αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι και πολυ ευχαριστη διαδικασια μια ΜΜ.
Δεν ξερω, ειναι συνηθες? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι cover up μιας πρωτης οχι τοσο επιτυχημενης ΜΜ ας πουμε.Όταν μιλάμε για touch up των 200-300 grafts είναι αποδεκτό..γτ να μην είναι.?
Δεν ξερω, ειναι συνηθες? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι cover up μιας πρωτης οχι τοσο επιτυχημενης ΜΜ ας πουμε.
Που μπορεί να τα χρειαζόταν από την αρχή κιόλας..δλδ να βάλει 2000 μοσχεύματα και όχι 1500..το ζητούμενο για μένα είναι να δούμε στις μετρήσεις,αν αυτά τα 1500 βγήκαν..αν βγήκαν(εγώ πιστεύω θα είναι οκ) τότε μιλάμε για επιτυχημένη επέμβαση..ύστερα,θα μιλήσουμε για το αν η όχι έπρεπε να μπουν αυτά τα +500
Eμένα το μαλλί καθόταν από τον 5ο μήνα και μετά στους 5 πόντους από την πρώτη μμ..Αν το παρουσιάζει όπως ο Βλαφο που έχει τη μαλλουρα του και το ευχαριστιεται με φραντζες κτλπ θα το αναδεικνύει...