Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτο ηταν κάτι που ζήτησα εξαρχής, δεν μ αρεσει το καμπυλωτό αλλα ουτε και το αλφαδι το ισιο.Ο σχεδιασμός της χερλάιν είναι πραγματικά πολύ ωραίος και χωρίς καμπύλες επιτέλους.
Φιλε μου, μια παρατηρηση...προσωπικα εχω επαινεσει τον κ. Τυρκαλα για την εντιμη οικονομικη πολιτικη που ακολουθει και τον μεγαλο αριθμο grafts που τοποθετει ανα συνεδρια.Επίσης ρώτησα αν θα χρειαστεί να παρω μινοξιδιλη και φιναστεριδη και μ ειπε τα μαλλια που εχω είναι υγιή και δεν χρειάζεται.
Φίλε tolΦιλε μου, μια παρατηρηση...προσωπικα εχω επαινεσει τον κ. Τυρκαλα για την εντιμη οικονομικη πολιτικη που ακολουθει και τον μεγαλο αριθμο grafts που τοποθετει ανα συνεδρια.
Ομως εδω εχω να του προσαψω ενα σοβαρο λαθος...μια εσφαλμενη νοοτροπια που εχει. Το εχουν γραψει και άλλα μελη που εκαναν μεταμοσχευση σε αυτον...σε ολους τους πελατες λεει οτι δεν υπαρχει αναγκη ληψης φιναστεριδης.
ΤΡΑΓΙΚΟ, ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ.
Ειναι δυνατον να μην μπορει να διακρινει το αυτονοητο; Να μην μπορει να προβλεψει μια σχεδον βεβαιη μελλοντικη εξελιξη της τριχοπτωσης;
Φιλε μου, εισαι μικρος ηλικιακα...δυστυχως με μαθηματικη ακριβεια οδευεις για μεγαλο norwood.
Αυτα που σου ειπε ο γιατρος ειναι λογια του αερα...ειναι μαλλον εκτος πραγματικοτητας.
Οφειλε να σε προειδοποιησει για τη μελλοντικη δυσαρεστη εξελιξη...οφειλε να σου επισημανει οτι χωρις θεραπεια η κατασταση θα χειροτερευσει.
Αυτο ηταν το χρεος του ως ειδικου.
Απο κει και περα θα ηταν δικη σου η επιλογη και η ευθυνη. Αυτη θα ηταν η σωστη σταση που επρεπε να ακολουθησει.
Χωρις θεραπεια, φιλε μου, τα πραγματα δε θα ειναι τοσο ροδινα, οσο τα φανταζεσαι. Σκεψου αυτα που σου εγραψα. Καλη συνεχεια και καλη φυτρωση!
Τα νούμερα έτσι είναι βγαίνουν μια χαρά αλλά στις φώτο δεν μου φαίνεται τόσο πυκνή η τοποθέτηση.γυρω στα 80 cm^2 πρεπει να ειναι ισως κ λιγο παραπανω... 2329/ 80 = 29 grafts /cm^2,
ομως λογω του υψηλου λογου 2,84 αντι για 2,0 που θα ηταν αν εβαζε φουλ μονοτριχα στις μπροστινη ζωνη,
ειναι σαν να εβαλε 29 x 2.84/2.00 = 41 grafts / cm^2
Κινεζικα ομως...γυρω στα 80 cm^2 πρεπει να ειναι ισως κ λιγο παραπανω... 2329/ 80 = 29 grafts /cm^2,
ομως λογω του υψηλου λογου 2,84 αντι για 2,0 που θα ηταν αν εβαζε φουλ μονοτριχα στις μπροστινη ζωνη,
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν λεω οτι εβαλε 41 (γυρω στα 29 με 30 βγαινει περιπου με ομοιομορφη καλυψη) απλα ειναι σαν να εβαλε 41g επειδη ειχε μεγαλο λογο 2,84 αντι για 2,00, οποτε αυτο του δινει ενα καλυτερο αποτελεσμα απο το να εβαζε τα ιδια grafts με φουλ μονοτριχα μπροστα κ κατεβαινε πολυ ο λογος (hairs/graft)Τα νούμερα έτσι είναι βγαίνουν μια χαρά αλλά στις φώτο δεν μου φαίνεται τόσο πυκνή η τοποθέτηση.
41g θα έπρεπε να δείχνει πολύ πιο πυκνό.
Ναι το διόρθωνα αυτή θα είναι η κάλυψη σε τρίχες,τα g εκεί είναι όσα είπε ο makis στα 30+.δεν λεω οτι εβαλε 41, απλα ειναι σαν να εβαλε 41g επειδη ειχε μεγαλο λογο 2,84 αντι για 2,00, οποτε αυτο του δινει ενα καλυτερο αποτελεσμα απο το να εβαζε τα ιδια grafts με φουλ μονοτριχα μπροστα κ κατεβαινε πολυ ο λογος (hairs/graft)
Φιλε vlafo, προσωπικη αποψη ειναι οτι παει για nw6.Γενικά ο γιατρός δεν προτείνει φίνα από ότι έχω δει είναι η πολιτική του δεν ξέρω το λόγο,αλλά εδώ τι να την κάνει τη φίνα ο φίλος?Να κρατήσει τι?
Δεν έχει και τίποτα πάει για nw5.
Σε ερώτηση μου στο γιατρό για χρήση φιναστεριδης μου απάντησε ότι «σίγουρα είναι καλή» αλλά «υπάρχουν παρενέργειες» που πρέπει να προσέξω.
γυρω στα 80 cm^2 πρεπει να ειναι ισως κ λιγο παραπανω... 2329/ 80 = 29 grafts /cm^2,
Ο γιατρός αποφεύγει συστηματικά να προτείνει φίνα γιατί ξέρει παρά πολύ καλά πόσο επιβλαβές είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών τολ... ξεκόλλα επιτέλους ....έχω βαρεθεί να σε βλέπω σε κάθε ποστ οποίος πάει να κάτι για την φινα να την υπερασπίζεσαι λες κ είναι κ εγώ δεν ξέρω τι ....υπάρχει κ άλλη η άποψη που υποστηρίζουμε καλύτερα χωρίς μαλλιά παρά μαλλιά κ τα χίλια κακά της μοίρας μας μέτα...δεξου το και συμπεριφερσου με πιο χαμηλούς τόνους....πίστεψέ με ο γιατρός ξέρεις πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους "γιατρούς" που έχουν κ στυλ χιλίων καρδιναλίων....μιλάμε για κανονικό γιατρό μαχημο γνωστή πάνω στο θέμα και όχι μόνο ....όταν από μόνοι τους οι ασθενείς τον ρωτάνε για την φινα έρχεται σε δύσκολη θέση γιατί πολύ απλά αυτός που συνήθως ρωτάει γι αυτήν ουσιαστικά έχει αποφασίσει να την πάρει ...Φιλε μου, μια παρατηρηση...προσωπικα εχω επαινεσει τον κ. Τυρκαλα για την εντιμη οικονομικη πολιτικη που ακολουθει και τον μεγαλο αριθμο grafts που τοποθετει ανα συνεδρια.
Ομως εδω εχω να του προσαψω ενα σοβαρο λαθος...μια εσφαλμενη νοοτροπια που εχει. Το εχουν γραψει και άλλα μελη που εκαναν μεταμοσχευση σε αυτον...σε ολους τους πελατες λεει οτι δεν υπαρχει αναγκη ληψης φιναστεριδης.
ΤΡΑΓΙΚΟ, ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ.
Ειναι δυνατον να μην μπορει να διακρινει το αυτονοητο; Να μην μπορει να προβλεψει μια σχεδον βεβαιη μελλοντικη εξελιξη της τριχοπτωσης;
Φιλε μου, εισαι μικρος ηλικιακα...δυστυχως με μαθηματικη ακριβεια οδευεις για μεγαλο norwood.
Αυτα που σου ειπε ο γιατρος ειναι λογια του αερα...ειναι μαλλον εκτος πραγματικοτητας.
Οφειλε να σε προειδοποιησει για τη μελλοντικη δυσαρεστη εξελιξη...οφειλε να σου επισημανει οτι χωρις θεραπεια η κατασταση θα χειροτερευσει.
Αυτο ηταν το χρεος του ως ειδικου.
Απο κει και περα θα ηταν δικη σου η επιλογη και η ευθυνη. Αυτη θα ηταν η σωστη σταση που επρεπε να ακολουθησει.
Χωρις θεραπεια, φιλε μου, τα πραγματα δε θα ειναι τοσο ροδινα, οσο τα φανταζεσαι. Σκεψου αυτα που σου εγραψα. Καλη συνεχεια και καλη φυτρωση!
Το 2.0 που το βρήκες, 2.2 είναι το νομιναλ.