Και εσυ, φιλε Γιωργο, σταματα να υπερασπιζεσαι με "νυχια και με δοντια" τον γιατρο...εκτιθεσαι. Απο τη μια κατηγορεις αλλους που ΚΑΚΩΣ υποστηριζουν τυφλα γιατρους και απο την αλλη γινεσαι "βασιλικοτερος του βασιλεως".Ο γιατρός αποφεύγει συστηματικά να προτείνει φίνα γιατί ξέρει παρά πολύ καλά πόσο επιβλαβές είναι σε πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών τολ... ξεκόλλα επιτέλους ....έχω βαρεθεί να σε βλέπω σε κάθε ποστ οποίος πάει να κάτι για την φινα να την υπερασπίζεσαι λες κ είναι κ εγώ δεν ξέρω τι ....υπάρχει κ άλλη η άποψη που υποστηρίζουμε καλύτερα χωρίς μαλλιά παρά μαλλιά κ τα χίλια κακά της μοίρας μας μέτα...δεξου το και συμπεριφερθούν με πιο χαμηλούς τόνους....πίστεψέ ο γιατρός ξέρεις πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους "γιατρούς" που έχουν κ στυλ χιλίων καρδιναλίων....μιλάμε για κανονικό γιατρό μαχημο γνωστή πάνω στο θέμα και όχι μόνο ....όταν από μόνοι τους οι ασθενείς τον ρωτάνε για την φινα έρχεται σε δύσκολη θέση γιατί πολύ απλά αυτός που συνήθως ρωτάει τι αυτήν ουσιαστικά έχει αποφασίσει να την πάρει ...
Τι σημαινει οτι ο γιατρος ειναι μαχιμος; Αυτο σημαινει οτι εχει το αλαθητο του παπα; Οταν αμφισβητει επιστημονικα πορισματα, οταν αμφισβητει εκατομμυρια χρηστες παγκοσμιως, οταν στηριζεται στη γνωμη του μπατζανακη του ξαδερφου του θειου του Θρασυβουλου, αυτο τον κανει αξιοπιστο;