Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φίλε αφού δεν παίρνεις φίνα σε χάπι, θα έλεγα πάρε τον αφρό της fagron για κάποιους μήνες που έχει μέσα τοπική φίνα και μινοξιδίλη. Θα σε βοηθήσει και με την πιο γρήγορη φύτρωση των μοσχευμάτων αλλά και με το να επιστρέψουν οι τρίχες που έπεσαν.Ναι εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εκεί μπήκαν και τα περισσότερα βέβαια κατά την ΜΜ. Anyway σίγουρα έχει shockloss γερό εκεί. Όχι δεν παίρνω Φίνα CVIAL οπότε μάλλον θα με χαιρετίσουν
φίλε αφού δεν παίρνεις φίνα σε χάπι, θα έλεγα πάρε τον αφρό της fagron για κάποιους μήνες που έχει μέσα τοπική φίνα και μινοξιδίλη. Θα σε βοηθήσει και με την πιο γρήγορη φύτρωση των μοσχευμάτων αλλά και με το να επιστρέψουν οι τρίχες που έπεσαν.
Φίλε για 3-4 μήνες είπα να τον πάρεις αυτό τον αφρό με μίνοξ-φινα, επειδή έπεσαν και μερικές δικές σου τρίχες και θα βοηθήσει αυτές αλλά και τα νέα μοσχεύματα να βγουν πιο γρήγορα. Δηλαδή μέχρι τον 7ο μήνα και μετά τον σταματάς. Μέχρι τότε τον είχε πάρει και ο vlafo και μετά σταμάτησε αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει, εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις. Καλη συνέχεια.Νικ σε ευχαριστώ για την πρόταση σου και την εκτιμώ. Απλά έχω πάρει απόφαση να μην πάρω ούτε Φίνα ούτε Μινο. Είναι κάτι που αποφάσισα γιατί δεν μπορώ να παντρευτώ κάτι για μια ζωή (αν το σταματήσεις πραγματικά δεν έχει νόημα) οπότε έχω πάρει το ρίσκο και όπου φτάσουμε. Στην τελική τρίχες είναι θα ζήσουμε δεν γαμιέται χαχα. Να είσαι καλά για το ενδιαφέρον σου αγορίνα
Δεν έχεις ανάποδα αποτελέσματα αν τα κόψεις απλά χάνεις ότι σου έδωσαν (αν σου δώσουν κάτι επιπλέον), δεν βγαίνεις ζημιωμένος κιόλας. Σου λέω να πάρεις για 4 μήνες, επειδή έκανες μεταμόσχευση και ειχες και απώλειες σε δικές σου τρίχες, οπότε θα τις βοηθούσε να επανέλθουν η θεραπεία αυτούς τους μήνες. Αλλιώς σε άλλη περίπτωση δεν άξιζε να πάρεις για λίγους μήνες.Σε ευχαριστώ πολύ. Αρχικά δεν είμαι απόλυτος για να μην κάνω αυτό που λες. Απλά με όσους γιατρούς μίλησα μου είπαν ότι αν θες πραγματικά αποτελέσματα πρέπει να τα παντρευτείς αυτά για μια ζωή. Αν τα κόψεις έχεις ανάποδα αποτελέσματα. Τώρα μου λες εσύ να πάρω 3 μήνες για να βοηθήσει. Πραγματικά δεν ξέρω και στο λέω με κάθε ειλικρίνεια. Φυσικά δεν αμφισβητώ καθόλου αυτό που λες και συγγνώμη αν φάνηκε έτσι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fagron MFT ψάξε.
Αυτο που σου είπε και ο kharmacoma θα πας και θα ζητήσεις απο το φαρμακείο με μινοξιδιλη 5% κα φιναστερίδη 0.1% (fargon MFT).Κατάλαβα Νικ σε ευχαριστώ. Επειδή δουλεύω όλη μέρα αυτό το διάστημα μπορείς όταν έχεις χρόνο να μου γράψεις τον αφρο της fagron να το τσεκάρω? Έψαξα λίγο και βρήκα κάτι ότι να ναι. Όταν θα έχεις χρονο. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ
Καλησπερα Βασιλη, υπαρχει καποιο update τωρα που εκλεισες 4μηνο;
. Είχα περάσει και από τον γιατρό πριν 2-3 βδομάδες και τα είδα από κοντά και μου είπε ότι έχει αρχίσει ήδη να έχει καλή φύτρωση
Δηλαδή τι εννοεί ο γιατρός, ότι μετά την μεταμόσχευση 4000 grafts
Προβολή συνημμένου 48379
υπάρχει περίπτωση να πιάσεις την πυκνότητα που είχες πριν την μεταμόσχευση;
Προβολή συνημμένου 48380
Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.