Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πρεπει να δουμε και το πριν για να μπορουμε να κρινουμεΔες ποια είναι η διαφορά από τον 5ο στον 7ο
πρεπει να δουμε και το πριν για να μπορουμε να κρινουμε
Δες ποια είναι η διαφορά από τον 5ο στον 7ο
Το φόρουμ δεν επιτρέπει να ανεβεί φωτό υψηλής ανάλυσης .Σε εμένα τουλάχιστον αυτό επιτρέπει ,δηλαδή ανάλυση μειωμένη .Αν ανέβαιναν με την ανάλυση που τις έχω φαίνεται η διαφορά που είναι πολύ μεγάλη από τον 5ο στον 7ο .Αν σου απαντήσω με φωτό ντοκουμέντα θα χαλάσω το νήμα του συναδέλφου .Ποτέ δεν ισχυρίστηκα όμως εδώ μέσα ότι κάποιος με Nw5-6 μπορεί με μια επέμβαση να αποκτήσει την μαμισια του πυκνότητα .Μου είναι αδιάφορη η άποψη σου .Εγώ απολαμβάνω το αποτέλεσμα κάθε μερα και το ίδιο εισπράττω και από τους γύρω μου που με βλέπουν από κοντά και ξέρουνΠοια ειναι η διαφορα δηλαδη;
Για εξηγησε μας;
Εσυ εισαι στιςφωτογραφιες;
Αν εισαι εσυ, τοτε καταλαβαινω απολυτα γιατι εχουμε διαφορετικη θεωρηση των πραγματων.
Τις ανεβασες, για να δειξεις την "τεραστια" βελτιωση απο τον 5 στον 7 μηνα!!!
Προσωπικα η μονη εμφανεστατη διαφορα που βλεπω ειναι το πολυ μεγαλυτερο μηκος μαλλιου που δινει και το καταλληλο illusion. Η βελτιωση στους δυο αυτους κρισιμους μηνες ειναι πενιχρη.
Αλλο ενα μετριο δειγμα της κλινικης!!!
ΥΓ. Μαλλον ο πηχυς που θετεις στις μεταμοσχευσεις ειναι πολυ χαμηλος. Εισαι της αποψης...μαλλια να βγουν και ας ειναι και λιγα. Η μετριοτητα σε ικανοποιει.
Βαθύτατα άδικο αυτό που μου προσάπτεις .Όταν λες ότι φοράω παρωπίδες σε ποιο μέτριο περιστατικό η περιστατικά αναφέρεσαι;Ανεδειξε τα.Εσυ αντίθετα αγχώνεις τα μέλη -ακόμα και αυτά που δεν παρουσιάζουν ενώ έχουν κάνει -και που περιμένουν το αποτέλεσμα .Και εδώ μέσα έχει πολλούς που έχουν κάνει στον Τυρκαλα ,αγωνιούν και μου στέλνουν pm .Από εκεί ορμώμενος κρίνωΕπειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος και επειδη πρωτη φορα βλεπω το αποτελεσμα σου (πριν και μετα)...
Καταρχας, δεν αναιρω τιποτα απο οσα εγραψα για την εξελιξη απο τον 5 στον 7 μηνα. Ηταν πενιχρη. Μεγαλωσε το μαλλι...τιποτα περισσοτερο.
Ωστοσο, στον 5 μηνα η εικονα του μαλλιου σου ηταν αρκετα καλη. Οντως ο κ. Τυρκαλας στην περιπτωση σου απεδωσε ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα.
Ισως, σε τελικη αναλυση, εχεις δικιο που εισαι ευχαριστημενος απο τον γιατρο.
Απο την αλλη, ομως, θα σε συμβουλευα (φιλικα παντα) να μην αφηνεις αυτη την προσωπικη ικανοποιηση να σε παρασυρει και να σε κανει "βασιλικοτερο του βασιλεως".
Εχεις επιδοθει σε εναν αγωνα δρομου προκειμενου σε καθε νημα να υπερασπιζεσαι ολες τις αστοχιες του γιατρου σου. Εθελοτυφλεις, αν δε βλεπεις οτι υπαρχουν μετρια αποτελεσματα απο τη συγκεκριμενη κλινικη. Δεν ειναι θεμιτο, επειδη ο κ. Τυρκαλας σε αφησε ικανοποιημενο, να φορας παρωπιδες και να αποσιωπας τα κακως κειμενα.
Διαβαζω τα σχολια σου και απορω μαζι σου. Θα μπορουσες να δειξεις λιγη ενσυναισθηση για το παιδι που κανει την παρουσιαση και να σκεφτεις πως νιωθει καποιος που εχει προβει σε μια ΜΜ οταν διαβαζει τα σχολια σου.Επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος και επειδη πρωτη φορα βλεπω το αποτελεσμα σου (πριν και μετα)...
Καταρχας, δεν αναιρω τιποτα απο οσα εγραψα για την εξελιξη απο τον 5 στον 7 μηνα. Ηταν πενιχρη. Μεγαλωσε το μαλλι...τιποτα περισσοτερο.
Ωστοσο, στον 5 μηνα η εικονα του μαλλιου σου ηταν αρκετα καλη. Οντως ο κ. Τυρκαλας στην περιπτωση σου απεδωσε ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα.
Ισως, σε τελικη αναλυση, εχεις δικιο που εισαι ευχαριστημενος απο τον γιατρο.
Απο την αλλη, ομως, θα σε συμβουλευα (φιλικα παντα) να μην αφηνεις αυτη την προσωπικη ικανοποιηση να σε παρασυρει και να σε κανει "βασιλικοτερο του βασιλεως".
Εχεις επιδοθει σε εναν αγωνα δρομου προκειμενου σε καθε νημα να υπερασπιζεσαι ολες τις αστοχιες του γιατρου σου. Εθελοτυφλεις, αν δε βλεπεις οτι υπαρχουν μετρια αποτελεσματα απο τη συγκεκριμενη κλινικη. Δεν ειναι θεμιτο, επειδη ο κ. Τυρκαλας σε αφησε ικανοποιημενο, να φορας παρωπιδες και να αποσιωπας τα κακως κειμενα.
Διαβαζω τα σχολια σου και απορω μαζι σου. Θα μπορουσες να δειξεις λιγη ενσυναισθηση για το παιδι που κανει την παρουσιαση και να σκεφτεις πως νιωθει καποιος που εχει προβει σε μια ΜΜ οταν διαβαζει τα σχολια σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όσο υπάρχουν κάποια αρρωστημένα μυαλά εδώ μέσα μην περιμένεις να αλλάξει τίποτα, επειδή κάποιοι κάνανε μια μμ και πήρανε ένα καλό αποτέλεσμα αποφάσισαν να το παίξουνε ''η κυρία του κυρίου''. Είναι κάτι σαν τον σύνδρομο της Στοκχόλμης αλλά σε νέα παραλλαγή, επιρεασμένη από την σημερινή κοινωνία και τις παθογένειες που την διακατέχει. Ξεχνάνε ότι πρέπει να είναι αντικειμενικοί και τον πρώτο που πρέπει να στηρίζουν είναι το μέλος που έκανε την μμ, εκείνον που σκοπεύει να κάνει και εκείνον που θέλει να ενημερωθεί, και όχι τους γιατρούς που τους εγχείρησαν.Μηπως οι φανφαρες και τα χειροκροτηματα πρεπει να αρχισουν να κοπαζουν;
περιμενε 2 3 μηνες ακομα και μετα θα φανει αν ειναι σουπερ η απλα καλοΚάπως έτσι ξεκίνησα (πίσω είχα ανοίξει λίγο σε αυτές τις φωτό). Αυτές είναι πριν πάρω την απόφαση να προχωρήσω στην 1η ΜΜ (φωτισμός φυσικός και έντονος μέσα στο ασανσέρ αλλά δυστυχώς αυτές έχω μόνον για το πως ξεκίνησα)
Προβολή συνημμένου 49366
Προβολή συνημμένου 49367
Προβολή συνημμένου 49368
100% υπαρχει shock loss, δεν επαιρνε και φινα το παιδιΡε παιδιά μήπως έχει υποστεί κάποιο shock loss (παροδικό ή μη) ο φίλος και η νέα του εικόνα προς το παρόν είναι παρόμοια με την παλιά? Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στον 5ο μήνα, απλά έκανα μια σκέψη.
Υπάρχει σίγουρα shockloss. Είναι σίγουρο αυτό φάνηκε από την αρχή. Επίσης όμως λόγω μη λήψης φίνα όπως είπε και ο Jim θεωρώ ότι στο forelock εξελίχθηκε λίγο και η αλωπεκία. Ένας συνδυασμός είναι shockloss και εξέλιξης. Παρόλα αυτά ξαναλέω παιδιά επειδή ξέρω και εγώ καλύτερα από κάθε φωτογραφία το κεφάλι μου, δεν είναι ίδιο όπως πριν την ΜΜ σε καμιά περίπτωση. Ειδικά στα δεξιά η διαφορά είναι τεράστια και δεν μπορώ να βρω κάπως να σας το δείξω πως ήταν. Λάθος μου μεγάλο να μην βγάλω εγώ φωτό πριν την ΜΜ. Δικιά μου ευθύνη αυτό δεν το σκέφτηκα καν. Παρόλα αυτά είμαι πιο ανοιχτός στο forelock, στα αριστερά ίδιος θα έλεγα αλλά στα δεξιά έχει μεγάλη βελτίωσηΡε παιδιά μήπως έχει υποστεί κάποιο shock loss (παροδικό ή μη) ο φίλος και η νέα του εικόνα προς το παρόν είναι παρόμοια με την παλιά? Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στον 5ο μήνα, απλά έκανα μια σκέψη.
Υπάρχει σίγουρα shockloss. Είναι σίγουρο αυτό φάνηκε από την αρχή. Επίσης όμως λόγω μη λήψης φίνα όπως είπε και ο Jim θεωρώ ότι στο forelock εξελίχθηκε λίγο και η αλωπεκία. Ένας συνδυασμός είναι shockloss και εξέλιξης. Παρόλα αυτά ξαναλέω παιδιά επειδή ξέρω και εγώ καλύτερα από κάθε φωτογραφία το κεφάλι μου, δεν είναι ίδιο όπως πριν την ΜΜ σε καμιά περίπτωση. Ειδικά στα δεξιά η διαφορά είναι τεράστια και δεν μπορώ να βρω κάπως να σας το δείξω πως ήταν. Λάθος μου μεγάλο να μην βγάλω εγώ φωτό πριν την ΜΜ. Δικιά μου ευθύνη αυτό δεν το σκέφτηκα καν. Παρόλα αυτά είμαι πιο ανοιχτός στο forelock, στα αριστερά ίδιος θα έλεγα αλλά στα δεξιά έχει μεγάλη βελτίωση