Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο γιατρός είναι υπέρμαχος της οραλ μινοξιδιλης ενημέρωτικαΚαλά αποτελέσματα. Είπες οτι παίρνεις φίνα ήδη 2 μήνες, ο γιατρός σου είπε να συνεχίσεις για κάποιο διάστημα ή αέναα?
Σου έδωσε οδηγίες για κάποιο καιρό να παίρνεις ή σε ενημέρωσε οτι θα παίρνεις πλέον φίνα για πάντα?Ναι μου ειπε να την συνεχίσω κανονικά
Μια χαρά είναι το πλάνο του τι άλλο να κάνει?Καλή φύτρωση.Ο Αργυρίου θα μας έδειχνε αποτελέσμα από καλές πυκνοτητες ,αλλά.....
Ναι το σχόλιο μου πήγαινε σε περιστατικά που θα μας έδειχνε αν θυμάσαι όταν μπήκε στο φόρουμ με πυκνότητες τρελές,όχι για την συγκεκριμένη ανεξάρτητη περίπτωσηΜια χαρά είναι το πλάνο του τι άλλο να κάνει?
Έβαλε τον max αριθμό και κάλυψε μια επιφάνεια 120τμ με μια μέση πυκνότητα 30+.
Μια χαρά θα βγει το αποτέλεσμα αν έχει υψηλή φυτρωση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάτι μου λέει δεν θα επιστρέψει πάντως επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσες χάθηκε και ο Αναστασάκης.Θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα αναρτήσει μελλοντικά.
Πιστεύω πάντως ότι ο Αργυρίου ήθελε απλά να γίνει γνωστός ,δηλ ήρθε παρουσιάστηκε σαν νέος και αυτό....αλλά ειδωμενΚαθόλου τυχαίο δεν είναι.
Δε μου προξενεί εντύπωση.
Ο Αργυρίου ας βάλει περιστατικά και μην επιστρέψει.
Είσαι άτιμοΚάτι μου λέει δεν θα επιστρέψει πάντως επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσες χάθηκε και ο Αναστασάκης.
Προτιμότερο ειναι να δούμε τέτοια αποτελέσματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις και όχι από επίσημες. Μιλώντας γενικά για όλες τις κλινικές ανεξαρτήτως.Ναι το σχόλιο μου πήγαινε σε περιστατικά που θα μας έδειχνε αν θυμάσαι όταν μπήκε στο φόρουμ με πυκνότητες τρελές,όχι για την συγκεκριμένη ανεξάρτητη περίπτωση
Σαφώς έτσι είναι που λες.Εκει υστερεί το φόρουμ.Αλλα επειδή ο Αργυρίου μιλούσε για τρέλες πυκνότητες νομίζω και σε μια μμ αν δεν κάνω λάθος ,είχε ενδιαφέρον ακόμα και ετσιΠροτιμότερο ειναι να δούμε τέτοια αποτελέσματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις και όχι από επίσημες. Μιλώντας γενικά για όλες τις κλινικές ανεξαρτήτως.