Rock00. FUE 4000g 7-8/10/2021 - Δρ. Ιάσων Αργυρίου

chris1908

Member
Καλή φύτρωση και υπομονή για 3 μήνες να περάσει το άχαρο διάστημα, η επιφάνεια σε καμία περίπτωση δεν είναι 70 αλλά πάνω από 100 αν δεν κάνω λάθος με πρόχειρη μέτρηση είναι περίπου 120.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Καλή φύτρωση.Ο Αργυρίου θα μας έδειχνε αποτελέσμα από καλές πυκνοτητες ,αλλά.....

dlazaros

Well-Known Member
Ναι μου ειπε να την συνεχίσω κανονικά
Σου έδωσε οδηγίες για κάποιο καιρό να παίρνεις ή σε ενημέρωσε οτι θα παίρνεις πλέον φίνα για πάντα?
Ρωτάω γιατί βλέπω οτι έχεις τριχοθυλάκια και δεν έχεις "γυαλίσει" ακόμα, οπότε εάν ήταν να παίρνεις φίνα απο εδώ και πέρα αναρωτιέμαι γιατί δεν της έδωσες ενα χρόνο πρίν την ευκαιρία μήπως σε βελτιώσει έστω και λίγο?

Rock00

Member
Ε πόσο να βελτιώσει στο crown. Τα μπροστινά είναι ικανοποιητικά και ευελπιστώ να παραμείνουν με φίνα στην ιδιά κατάσταση αλλά στο crown δεν θα μπορούσε να κανει και πολλά. Ήταν εντελώς αδειο. . Πάντως θα συνεχίσω να παίρνω (1,25/2days) αφου ολοκληρώσω την αντιβίωση .

Rock00

Member
σσσ.jpg

Rock00

Member
Τις κανω crop γιατί μου βγάζει erroe οτι είναι πολυ μεγάλες , ελπίζω να φαίνονται καθαρά

vlafo

Well-Known Member
Καλή φύτρωση.Ο Αργυρίου θα μας έδειχνε αποτελέσμα από καλές πυκνοτητες ,αλλά.....
Μια χαρά είναι το πλάνο του τι άλλο να κάνει?
Έβαλε τον max αριθμό και κάλυψε μια επιφάνεια 120τμ με μια μέση πυκνότητα 30+.
Μια χαρά θα βγει το αποτέλεσμα αν έχει υψηλή φυτρωση.

Gianney

Well-Known Member
Μια χαρά είναι το πλάνο του τι άλλο να κάνει?
Έβαλε τον max αριθμό και κάλυψε μια επιφάνεια 120τμ με μια μέση πυκνότητα 30+.
Μια χαρά θα βγει το αποτέλεσμα αν έχει υψηλή φυτρωση.
Ναι το σχόλιο μου πήγαινε σε περιστατικά που θα μας έδειχνε αν θυμάσαι όταν μπήκε στο φόρουμ με πυκνότητες τρελές,όχι για την συγκεκριμένη ανεξάρτητη περίπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Καθόλου τυχαίο δεν είναι.
Δε μου προξενεί εντύπωση.
Ο Αργυρίου ας βάλει περιστατικά και μην επιστρέψει.

Gianney

Well-Known Member
Καθόλου τυχαίο δεν είναι.
Δε μου προξενεί εντύπωση.
Ο Αργυρίου ας βάλει περιστατικά και μην επιστρέψει.
Πιστεύω πάντως ότι ο Αργυρίου ήθελε απλά να γίνει γνωστός ,δηλ ήρθε παρουσιάστηκε σαν νέος και αυτό....αλλά ειδωμεν

Ronaldo

Well-Known Member
Ναι το σχόλιο μου πήγαινε σε περιστατικά που θα μας έδειχνε αν θυμάσαι όταν μπήκε στο φόρουμ με πυκνότητες τρελές,όχι για την συγκεκριμένη ανεξάρτητη περίπτωση
Προτιμότερο ειναι να δούμε τέτοια αποτελέσματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις και όχι από επίσημες. Μιλώντας γενικά για όλες τις κλινικές ανεξαρτήτως.

Gianney

Well-Known Member
Προτιμότερο ειναι να δούμε τέτοια αποτελέσματα από ανεξάρτητες παρουσιάσεις και όχι από επίσημες. Μιλώντας γενικά για όλες τις κλινικές ανεξαρτήτως.
Σαφώς έτσι είναι που λες.Εκει υστερεί το φόρουμ.Αλλα επειδή ο Αργυρίου μιλούσε για τρέλες πυκνότητες νομίζω και σε μια μμ αν δεν κάνω λάθος ,είχε ενδιαφέρον ακόμα και ετσι

Μπλουζα