Κάτι μου λέει δεν θα επιστρέψει πάντως επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσες χάθηκε και ο Αναστασάκης.
Μην κάνετε βεβιασμένες υποθέσεις.
Κάτι μου λέει δεν θα επιστρέψει πάντως επίσης δεν ξέρω αν το παρατηρήσες χάθηκε και ο Αναστασάκης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις δίκιο , πρόχειρη προσωπική εκτίμησηΜην κάνετε βεβιασμένες υποθέσεις.
Ε ναι πρέπει να υπάρχει ικανοποιητικό δείγμα ανεξάρτητων περιστατικών στο φόρουμ και να γίνεται σύγκριση των κλινικών μέσω αυτών των περιστατικών και όχι των επίσημων. Αλλά εντάξει όπως λέει και η παροιμία «Απ' τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα»Σαφώς έτσι είναι που λες.Εκει υστερεί το φόρουμ.Αλλα επειδή ο Αργυρίου μιλούσε για τρέλες πυκνότητες νομίζω και σε μια μμ αν δεν κάνω λάθος ,είχε ενδιαφέρον ακόμα και ετσι
Έτσι η αλλιώς στην ξερά καλό και το χαλάζι χαχαχΕ ναι πρέπει να υπάρχει ικανοποιητικό δείγμα ανεξάρτητων περιστατικών στο φόρουμ και να γίνεται σύγκριση των κλινικών μέσω αυτών των περιστατικών και όχι των επίσημων. Αλλά εντάξει όπως λέει και η παροιμία «Απ' τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα»
χαχα σωστός... με μια μικρή διόρθωση, "στην αναβροχιά καλό ειν' και το χαλάζι"Έτσι η αλλιώς στην ξερά καλό και το χαλάζι χαχαχ
Χαχαχαχ έκανα τροποποίησηχαχα σωστός... με μια μικρή διόρθωση, "στην αναβροχιά καλό ειν' και το χαλάζι"
Το οτι θα συνεχίσεις το κατάλαβα, για πόσο καιρό δεν κατάλαβα.Ε πόσο να βελτιώσει στο crown. Τα μπροστινά είναι ικανοποιητικά και ευελπιστώ να παραμείνουν με φίνα στην ιδιά κατάσταση αλλά στο crown δεν θα μπορούσε να κανει και πολλά. Ήταν εντελώς αδειο. . Πάντως θα συνεχίσω να παίρνω (1,25/2days) αφου ολοκληρώσω την αντιβίωση .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στην αναβροχιά , καλό και το χαλάζιΈτσι η αλλιώς στην ξερά καλό και το χαλάζι χαχαχ
δίκασες χααααχαχαααχαχααχαχαΑν έχει πάρει χαμηλά από το σβέρκο που έτσι φαίνεται,ήταν λάθος και περιττό να συμβεί.
Εκεί δεν έχει πολύτριχα άρα άχρηστα,δότρια φαίνεται να έχει ικανοποιητική,και αν έχει retro στα πλάγια,πολύ πιθανό και εκεί να έχει στο μέλλον και να τον χτυπήσει.
Θεωρώ αυτό το λάθος είναι καθαρή απειρία.
Πολύ ευχάριστο άκουσμα. Καλή επιτυχία.Οι τιμές και ο τρόπος που κοστολογεί είναι παρομοίος με τον Τυρκαλά .
Προβολή συνημμένου 41147
?Εμενα παντως ο Τιρκαλας με πακετώσε που του έστειλα μνμ για ΜΜ χαχαχαχαχαχαχαχα.
Παιδιά το πλάνο ήταν να γεμίσει μόνο το crown με οσο περισσότερα g γινόταν. Τα μπροστινά οσο και αν ήθελα δεν μπορούσα να τα φτιάξω τώρα . Στέλνω μέτρηση με μεζούρα
Οι τιμές και ο τρόπος που κοστολογεί είναι παρομοίος με τον Τυρκαλά .
Προβολή συνημμένου 41147
Στις χρεώσεις λοιπόν είναι τίμιος ο Dr Αργυρίου αφού είναι σαν του Τυρκαλά. Αν αποδειχτεί και στα αποτελέσματα καλός τότε θα αποτελεί μια καλή επιλογή κλινικής σε λογικό κόστος.Οι τιμές και ο τρόπος που κοστολογεί είναι παρομοίος με τον Τυρκαλά .
Οξεία Τιρκαλιτιδα και εσυ;Εμενα παντως ο Τιρκαλας με πακετώσε που του έστειλα μνμ για ΜΜ χαχαχαχαχαχαχαχα.