crossfire
Well-Known Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ
[/quote]
αστο blindfold......εχεις τρομαξει ολα τα παιδια
Φιλε κωστα,οσοι συμμετεχουμε στο forum,το 99% πασχουμε απο ΑΑ,και ναι οι περισσοτεροι απο τοσο μικρη ηλικια
Κανενας δεν μπορει να ξερει την εξελιξη σου.Μπορει να φτασεις norwood 3 σε 15 χρονια,μπορει να πας norwood 4 σε 1 χρονο
Δεν ειναι καθολου τραβηγμενο....απλα στην ηλικια σου δεν το δεχεσαι,δεν θελεις να το πιστεψεις,εθελοτυφλεις,νομιζεις οτι φταινε αλλα πραγματα,αγχος ,κακες διατροφες και κατι τετοια
Η τριχοπτωση σταματιεται για πολλα χρονια
Συμβουλη....αν διαγνωστηκε ΑΑ τοτε αρχιζεις θεραπεια
Τι να εκανε ο blindfold?
Για φινα εννοεις?Την παιρνουμε πολλοι
Δηλαδή η θεραπεία που πρότεινε ο δερματολόγος είναι λανθασμένη; Και δηλαδή την μινοξιδίλη δεν την χρησιμοποιείς ποτέ μόνη της; Θέλει πάντα dht blocker; Επίσης, πυκνό είναι, αλλά το πάνω μέρος είναι πιο αραιό από τα πλαινά και τα πίσω, σε βαθμό όμως τέτοιο που δε φαίνεται με γυμνό μάτι. Δηλαδή, όλοι όσοι διαγνώστηκαν στα 20 με ΑΑ και είχαν πυκνό μαλλί ξεκίνησαν από τόσο μικροί κάτι τέτοιο, μου φαίνεται τραβηγμένο, δεν ξέρω. Επίσης, το "ίσως" πως ακριβώς μεταφράζεται σε πιθανότητες, για να ξέρω με τι έχω να κάνω. Εσύ θα τό κανες;kwstis999 είπε:[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51865#msg51865 date=1304099788]
αν το μαλλί σου είναι ακόμα πυκνό δε χρειάζεσαι regrowther (μινοξιδίλη), αλλά κάτι που να σου σταματήσει τη διαδικασία της τριχόπτωσης και ίσως να σε οδηγήσει στο γυναικείο τμήμα εσωρούχων (dht blocker).
[/quote]
αστο blindfold......εχεις τρομαξει ολα τα παιδια
Φιλε κωστα,οσοι συμμετεχουμε στο forum,το 99% πασχουμε απο ΑΑ,και ναι οι περισσοτεροι απο τοσο μικρη ηλικια
Κανενας δεν μπορει να ξερει την εξελιξη σου.Μπορει να φτασεις norwood 3 σε 15 χρονια,μπορει να πας norwood 4 σε 1 χρονο
Δεν ειναι καθολου τραβηγμενο....απλα στην ηλικια σου δεν το δεχεσαι,δεν θελεις να το πιστεψεις,εθελοτυφλεις,νομιζεις οτι φταινε αλλα πραγματα,αγχος ,κακες διατροφες και κατι τετοια
Η τριχοπτωση σταματιεται για πολλα χρονια
Συμβουλη....αν διαγνωστηκε ΑΑ τοτε αρχιζεις θεραπεια
Τι να εκανε ο blindfold?
Για φινα εννοεις?Την παιρνουμε πολλοι