Rogaine / Regaine FAQ

crossfire

Well-Known Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

kwstis999 είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51865#msg51865 date=1304099788]
αν το μαλλί σου είναι ακόμα πυκνό δε χρειάζεσαι regrowther (μινοξιδίλη), αλλά κάτι που να σου σταματήσει τη διαδικασία της τριχόπτωσης και ίσως να σε οδηγήσει στο γυναικείο τμήμα εσωρούχων (dht blocker).
Δηλαδή η θεραπεία που πρότεινε ο δερματολόγος είναι λανθασμένη; Και δηλαδή την μινοξιδίλη δεν την χρησιμοποιείς ποτέ μόνη της; Θέλει πάντα dht blocker; Επίσης, πυκνό είναι, αλλά το πάνω μέρος είναι πιο αραιό από τα πλαινά και τα πίσω, σε βαθμό όμως τέτοιο που δε φαίνεται με γυμνό μάτι. Δηλαδή, όλοι όσοι διαγνώστηκαν στα 20 με ΑΑ και είχαν πυκνό μαλλί ξεκίνησαν από τόσο μικροί κάτι τέτοιο, μου φαίνεται τραβηγμένο, δεν ξέρω. Επίσης, το "ίσως" πως ακριβώς μεταφράζεται σε πιθανότητες, για να ξέρω με τι έχω να κάνω. Εσύ θα τό κανες;
[/quote]

αστο blindfold......εχεις τρομαξει ολα τα παιδια
Φιλε κωστα,οσοι συμμετεχουμε στο forum,το 99% πασχουμε απο ΑΑ,και ναι οι περισσοτεροι απο τοσο μικρη ηλικια
Κανενας δεν μπορει να ξερει την εξελιξη σου.Μπορει να φτασεις norwood 3 σε 15 χρονια,μπορει να πας norwood 4 σε 1 χρονο
Δεν ειναι καθολου τραβηγμενο....απλα στην ηλικια σου δεν το δεχεσαι,δεν θελεις να το πιστεψεις,εθελοτυφλεις,νομιζεις οτι φταινε αλλα πραγματα,αγχος ,κακες διατροφες και κατι τετοια
Η τριχοπτωση σταματιεται για πολλα χρονια
Συμβουλη....αν διαγνωστηκε ΑΑ τοτε αρχιζεις θεραπεια
Τι να εκανε ο blindfold? :D :D :D
Για φινα εννοεις?Την παιρνουμε πολλοι :D :D :D :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstis999

New Member

crossfire99 είπε:
[quote author=kwstis999 link=topic=47.msg51867#msg51867 date=1304101358]
[quote author=Blindfold link=topic=47.msg51865#msg51865 date=1304099788]
αν το μαλλί σου είναι ακόμα πυκνό δε χρειάζεσαι regrowther (μινοξιδίλη), αλλά κάτι που να σου σταματήσει τη διαδικασία της τριχόπτωσης και ίσως να σε οδηγήσει στο γυναικείο τμήμα εσωρούχων (dht blocker).
Δηλαδή η θεραπεία που πρότεινε ο δερματολόγος είναι λανθασμένη; Και δηλαδή την μινοξιδίλη δεν την χρησιμοποιείς ποτέ μόνη της; Θέλει πάντα dht blocker; Επίσης, πυκνό είναι, αλλά το πάνω μέρος είναι πιο αραιό από τα πλαινά και τα πίσω, σε βαθμό όμως τέτοιο που δε φαίνεται με γυμνό μάτι. Δηλαδή, όλοι όσοι διαγνώστηκαν στα 20 με ΑΑ και είχαν πυκνό μαλλί ξεκίνησαν από τόσο μικροί κάτι τέτοιο, μου φαίνεται τραβηγμένο, δεν ξέρω. Επίσης, το "ίσως" πως ακριβώς μεταφράζεται σε πιθανότητες, για να ξέρω με τι έχω να κάνω. Εσύ θα τό κανες;
[/quote]

αστο blindfold......εχεις τρομαξει ολα τα παιδια
Φιλε κωστα,οσοι συμμετεχουμε στο forum,το 99% πασχουμε απο ΑΑ,και ναι οι περισσοτεροι απο τοσο μικρη ηλικια
Κανενας δεν μπορει να ξερει την εξελιξη σου.Μπορει να φτασεις norwood 3 σε 15 χρονια,μπορει να πας norwood 4 σε 1 χρονο
Δεν ειναι καθολου τραβηγμενο....απλα στην ηλικια σου δεν το δεχεσαι,δεν θελεις να το πιστεψεις,εθελοτυφλεις,νομιζεις οτι φταινε αλλα πραγματα,αγχος ,κακες διατροφες και κατι τετοια
Η τριχοπτωση σταματιεται για πολλα χρονια
Συμβουλη....αν διαγνωστηκε ΑΑ τοτε αρχιζεις θεραπεια
Τι να εκανε ο blindfold? :D :D :D
Για φινα εννοεις?Την παιρνουμε πολλοι :D :D :D :D
[/quote]
Θεραπεία = regaine 5% και βλέπουμε δηλ;

επίσης, η φίνα που λες δεν έχει επιπτώσεις στο σεξουαλικό; Αξίζει;

Όσον αφορά το τραβηγμένο εννοούσα την χρήση ενός τέτοιου σκευάσματος από τόσο μικρός.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@kwstis999 dht-blocker δεν είναι μόνο η φίνα, υπάρχουν και άλλα, απλά η φίνα είναι από τα πιο δυνατά. Επίσης γνώμη μου είναι αν δεν βλέπεις (εσυ!) αραίωση στα μαλλιά να μην ξεκινήσεις ακόμα regaine.

tatini

New Member

η φίνα δεν είναι από τα πιο δυνατά φίλε Fenimore, κάνεις λάθος, αν θέλεις να βγάλεις στήθος και να σου μαραθεί προτιμάς σπιρονολακτόνη που είναι φουλ αντιανδρογόνο, το σίγουρο είναι κωστή ότι τα γυναικεία δοκιμαστήρια δεν τα γλιτώνεις

crossfire

Well-Known Member

Θεραπεία = regaine 5% και βλέπουμε δηλ;

επίσης, η φίνα που λες δεν έχει επιπτώσεις στο σεξουαλικό; Αξίζει;

Όσον αφορά το τραβηγμένο εννοούσα την χρήση ενός τέτοιου σκευάσματος από τόσο μικρός.
[/quote]

Ολα τα φαρμακα στον πλανητη γη μπορει να εχουν τις παρενεργειες τους.Η φινα πρεπει να μπει στο βιβλιο γκινες ως το μοναδικο φαρμακο που συζητιεται περισσοτερο για τις παρενεργειες παρα για τα ωφελη
Αυτο που μου προκάλει εντυπωση ειναι πως ολοι σχεδον που γραφονται στο forum μαθαινουν,πριν ακομα βρουν π.χ το καταλληλο σαμπουαν ,για τις παρενεργειες της φινας.
Εχει η μηχανη αναζητησης καποιο προβλημα?Γραφετε aloe vera π.χ και αναβουν κοκκινα λαμπακια,alert,μακρια απο το φαρμακο του διαβολου?
Δεν μπορω να σου απαντησω αν πρεπει να παρεις φινα σε αυτη την ηλικια,μπορω να σου πω ομως τα εξης¨
1.Η φινα ειναι εγκεκριμενο φαρμακο για την τριχοπτωση απο τον αμερικανικο οργανισμο φαρμακων για ηλικιες ανω των 18
2.Ειναι η μια και μοναδικη λυση για την τριχοπτωση
3.Ειμαι 33,παιρνω φινα 2 χρονια,χανω μαλλια απο τα 20 μου αργα και βασανιστικα.Στα 20 μου δεν την ηξερα την φινα.Τι θα εκανα αν την ηξερα?Ξεροντας τωρα ποσο με εχει βοηθησει,θα επαιρνα 100%

Ακριβώς cross, μακάρι να γνώριζα κι εγώ τη φινά στα 18-20 μου. Τώρα δε θα είχα κάνει χημείο του κράτους το κεφάλι μου!
Και την τοπική σπίρο να την κατηγορείτε όσοι τη χρησιμοποιείτε ή την έχετε χρησιμοποιήσει, αλλιώς δε νομίζω να μπορείτε να πάρετε θέση αντικειμενικά. Κι όπως πάντα λέω ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!

tatini

New Member

Άγγελε, από την υπογραφή σου δείχνεις να μη σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ ο ρόλος των ανδρογόνων στο σώμα σου. Και μπορεί κάποιοι (στους οποίους βάζω κι εσένα) να ανέχονται ακόμη και τη στυτική δυσλειτουργία ή την μειωμένη -ως καθόλου- λίμπιντο για να βγάλουν μαλλιά, αλλά θέλω να σε δω όταν θα πιάσεις το στήθος σου και θα δεις ότι ξαφνικά γίνεσαι Kylie Minogue. Γιατί, συγνώμη κιόλας, όταν λες ότι παίρνεις 1,25 φίνα και 2% σπίρο (την οποία σύντομα σκοπεύεις να αυξήσεις σε 4%) είναι βέβαιο ότι προς τα εκεί πας. Περίμενε να κρίνεις τη θεραπεία που κάνεις σε βάθος χρόνου (εφόσον αύξησες τη φίνα τόσο πρόσφατα) και μη βιάζεσαι να τη βγάλεις αθώα (τη σπίρο). Εγώ δοκίμασα τη συνταγή του 2% με μισό propecia και μου έσκισε τα πρέκια: ξυπνούσα στις 10 το πρωί και στις 3 το μεσημέρι ήμουν ετοιμόροπος, οι όρχεις μου λες και τους είχα βάλει στη μέγγενη και γενικότερα μια κατάσταση όπου το σώμα μου φώναζε αυτό που κάνεις είναι λάθος. Ο Άναρ χρησιμοποιήσε σπίρο 4% -χωρίς να χρησιμοποιεί συνδυαστικά άλλο DHT blocker- και σε μερικούς μήνες έβγαλε ογκίδιο στο θυροειδή. Μη βιάζεσαι λοιπόν και -συμβουλή μου- να είσαι προσεκτικός, ειδικά εφόσον ήδη έχεις μειώσει με τη φίνα τη DHT που ανταγωνίζεται τα οιστρογόνα στους υποδοχείς.

Μα προσεκτικός είμαι. Ασφαλώς και μ'ενδιαφέρει, αν δε μ'ενδιέφερε όπως λες, θα έπαιρνα σπίρο δια στόματος και θα τελείωνε η υπόθεση. Περιμένω να κρίνω τη θεραπεία μου σε βάθος χρόνου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κάνω εγώ κι ο γιατρός μου. Και δεν λέω ότι προσέχω απλά για να το πω, πραγματικά το κάνω. Αν δω το οτιδήποτε, δεν είμαι ηλίθιος να το συνεχίσω. Με ντούτα δεν καταλάβαινα τίποτε πάντως. Μπορώ να πω ότι ήμουν και καλύτερα, άσχετο αν με πιστεύεις ή όχι.

tatini

New Member

Δεν μπορείς συνεπώς να λες μην κατηγορείτε τη σπίρο (ειδικά εγώ που θεωρούμαι από τους πιο τολμηρούς εδώ μέσα) όταν μόλις έκλεισες μήνα με 1,25 φίνα. Ο προβληματισμός μου δεν έγκειται τόσο στη σπίρο καθαυτή όσο στο ότι τι γίνεται όταν τη χρησιμοποιείς συνδυαστικά με φίνα. Δεν ακολουθείς δα αυτό το σχήμα θεραπείας κάνα χρόνο για να τη βγάζεις παντελώς αθώα.

Δε μου έκανε κάτι η ντούτα 0,5mg έναν ολόκληρο χρόνο (από τότε που γράφηκα στο φόρουμ) και θα μου κάνει η φίνα με 1,25mg; Γη καλεί Blindfold. Θα δείξει, μακάρι να μη χρειαστεί να τη διακόψω (τη θεραπεία). Και βγαίνουμε εντελώς εκτός θέματος. Εντάξει Blindfold θα τα κόψω όλα τότε και θα αγοράσω μια ωραιότατη περούκα ή θα βάζω στο κεφάλι μου σκόνες να φαίνονται τα μαλλιά μου πυκνότερα και να μην κάνει μπαμ η ρίζα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Την υπογραφή μου τη διάβασες προτού αρχίσεις το παραλήρημα; Μη μου συγκρίνεις το 0,5 mg ντούτας με 1,25 mg φίνας + 2% σπίρο, το οποίο σύντομα σκοπεύει να ανέλθει στο 4% όπως ο ίδιος δηλώνεις (και μάλιστα 3 ml την ημέρα). Εγώ δε σου είπα να κόψεις τίποτα και μακάρι να είσαι το πρώτο παράδειγμα που χρησιμοποιεί συνδυαστικά τόσο δυνατό σχήμα θεραπείας χωρίς καμία παρενέργεια. Έλα σε ένα 6 μηνο και πες "παιδιά ο οργανισμός μου δε νιώθει, είμαι γαμάουα" και βάλε μας τα γυαλιά (που και πάλι συγκριτικά με το πόσο κρατάνε οι θεραπείες για την τριχόπτωση είναι νωρίς, αλλά πιστεύω είναι ενδεικτικό το διάστημα για να δεις αν δέχεται ο οργανισμός σου το συγκεκριμένο σχήμα). Είναι πολύ νωρίς για να καταλήγουμε στο όποιο συμπέρασμα, είτε θετικό είτε αρνητικό, αυτό σου λέω και τίποτα παραπάνω.

Και να μου το έλεγες, δε θα το έκανα. Σ'ένα εξάμηνο δε θα χρειαστεί να έρθω γιατί θα είμαι ήδη εδώ, με βυζιά ή χωρίς! Και δεν το κάνω για να αποδείξω κάτι στον οποιονδήποτε, ούτε να βάλω γυαλιά όπως λες σε κανέναν. Και ναι είναι νωρίς, το γνωρίζω! Και κάτι τελευταίο, ποτέ μου δεν παραληρώ για κανένα λόγο.

tatini

New Member

Αν θες πάρε σπίρο εσωτερικά και προσκάρ 5 mg την ημέρα. Δε θα λες όμως στον κόσμο εδώ μέσα "μην κατηγορείτε τη σπίρο", τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουν σημειώσει έντονες παρενέργειες ακόμη και με σκέτη τοπική λοσιόν περιεκτικότητας 2%.

tatini

New Member

Και να θυμήσω σε όποιον μπει στον πειρασμό να μου πει ότι κάνω όπως οι πολέμιοι της φίνας ότι η σπίρο δεν έχει εγκριθεί ως φάρμακο για την τριχόπτωση, ούτε τοπικά.

tatini

New Member

Αντ' αυτού, να σε ενημερώσω για κάτι που ενδεχομένως θα σου χρειαστεί: Που μπορείς να ανακυκλώσεις το παλιό σουτιέν σου; Cosmopolitan σελ. 17 - Είσαι γυναίκα; Τόσο το καλύτερο!

Blindfold είπε:
Και να θυμήσω σε όποιον μπει στον πειρασμό να μου πει ότι κάνω όπως οι πολέμιοι της φίνας ότι η σπίρο δεν έχει εγκριθεί ως φάρμακο για την τριχόπτωση, ούτε τοπικά.
Τα περισσότερα δεν έχουν εγκριθεί αλλά τα δοκιμάζουμε. Μπας και καταφέρουμε κάτι...

tatini

New Member

Κοίτα Άγγελε, από την αρχή είδες ότι ήμουν πολύ προσεκτικός σε αυτά που έγραψα και ό,τι είπα το είπα πρωτίστως για τη δική σου υγεία, γιατί αν μη τι άλλο εδώ μέσα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και προσπαθούμε να αποφύγουμε λούμπες στις οποίες έχουν ήδη πέσει άλλοι πριν από εμάς. Δεν ξέρω αν όντως σε παρακολουθεί γιατρός και κάνεις εξετάσεις, κ.λπ., αλλά εμένα μου δίνεις την εντύπωση ότι πας ξυπόλητος στα αγκάθια. Όσο δυνατός κι αν είναι ο οργανισμός ενός άντρα δεν παύει να υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορεί να μειώσει τα ανδρογόνα του χωρίς να επιβαρύνει την υγεία του. Και σου λέω, εγώ δεν έχω πρόβλημα για τη θεραπεία που ακολουθείς, δικό σου είναι το σώμα ό,τι θέλεις το κάνεις, απλώς μην καταλήγουμε σε γρήγορα και εσφαλμένα συμπεράσματα. Άσε να δεις την πορεία σου εντός εύλογου διαστήματος και μετά πες ότι ακόμη και ο συνδυασμός φίνας και σπίρο δεν σε επηρέασε αρνητικά, όχι από τόσο νωρίς. Ό,τι καλύτερο.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να αλλάξω κάτι, ούτε φυσικά να πάθω κάτι. Σ'ευχαριστώ πάντως :)

Μπλουζα