Rogaine / Regaine FAQ

crossfire

Well-Known Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Hairboost είπε:
κοψτε την για 1,5 μηνα και αναλογα τις απωλειες αποφασιζεται αν θα την συνεχισετε αμεσα ή οχι

Οταν ξεκινας big 3 ειναι μονοδρομος.Ή το συνεχιζεις οσο αντεχεις ή το κοβεις για παντα.Εαν το σταματας για 1 μηνα,το ξεκινας μετα ξανα και μετα το σταματας παλι και ουτε καθεξης,το εχασες το παιχνιδι........Οτι αποτελεσματα χασεις αυτο το μηνα,μετα αναπληρωνεται το 50%.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

wonderwall

New Member

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές! Δεν μου είναι πολύ εύκολο να κάνω παύση 1,5 μήνα γιατί δεν ξέρω τι θα χάσω κι αν το αποκτήσω ξανά... Φίλε crossfire99 μακάρι να έχεις δίκιο και σε 2-3 χρόνια να έχω τα ίδια μαλλιά (ας μην είναι περισσότερα, δεν πειράζει...). Όντως το BIG3 είναι μονόδρομος και δεν σκοπεύω να τα παρατήσω

nikosgf7

New Member

1 μηνας ειναι σχετικα μικρο χρονικο διαστημα....Μου φαινεται λιγο δυσκολο να δεις διαφορα στο μαλλι....Βεβαια αυτο ισως εξαρταται απο το ποσο ευαισθητος εισαι στα ανδρογονα :-\

Hairboost

Member

crossfire99 είπε:
[quote author=Hairboost link=topic=47.msg55808#msg55808 date=1309516475]
κοψτε την για 1,5 μηνα και αναλογα τις απωλειες αποφασιζεται αν θα την συνεχισετε αμεσα ή οχι

Οταν ξεκινας big 3 ειναι μονοδρομος.Ή το συνεχιζεις οσο αντεχεις ή το κοβεις για παντα.Εαν το σταματας για 1 μηνα,το ξεκινας μετα ξανα και μετα το σταματας παλι και ουτε καθεξης,το εχασες το παιχνιδι........Οτι αποτελεσματα χασεις αυτο το μηνα,μετα αναπληρωνεται το 50%.
[/quote]
για το ρεγκαιν του ειπα οχι για την φινα. Επισης το αν πρεπει να γινονται διαλληματα στο ρεγκαιν μεχρι στιγμης δεν εχουμε καταληξει σε κατι συγκεκριμενο

wonderwall

New Member

Φίλε Hairboost όντως 1,5 μήνας δεν είναι μεγάλο διάστημα για να κάνω διακοπή της μινόξ αλλά όπως λένε "όταν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι"!!! Έχεις απόλυτο δίκιο που λες ότι δεν έχουμε βγάλει συγκεκριμένο συμπέρασμα για την προσωρινή διακοπή της μινόξ για μικρό διάστημα (εννοώ πάνω από μήνα βέβαια) και φοβάμαι πως δεν θα βγάλουμε γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε όλα αυτά που παίρνουμε. Είναι ένα ρίσκο που άλλος το παίρνει κι άλλος όχι... Από εβδομάδα έχω κανονίσει ραντεβού σε γιατρούς για να πάρω γνώμες (αν και για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ εμπιστεύομαι εσάς παρά τους γιατρούς) ;D Εάν δεν είχα εντοπίσει εγκαίρως αυτό το forum κι ακολουθούσα τις συμβουλές των γιατρών μάλλον θα είχα μεγάλο πρόβλημα τώρα....

Hairboost

Member

wonderwall είπε:
Φίλε Hairboost όντως 1,5 μήνας δεν είναι μεγάλο διάστημα για να κάνω διακοπή της μινόξ αλλά όπως λένε "όταν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι"!!! Έχεις απόλυτο δίκιο που λες ότι δεν έχουμε βγάλει συγκεκριμένο συμπέρασμα για την προσωρινή διακοπή της μινόξ για μικρό διάστημα (εννοώ πάνω από μήνα βέβαια) και φοβάμαι πως δεν θα βγάλουμε γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε όλα αυτά που παίρνουμε. Είναι ένα ρίσκο που άλλος το παίρνει κι άλλος όχι... Από εβδομάδα έχω κανονίσει ραντεβού σε γιατρούς για να πάρω γνώμες (αν και για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ εμπιστεύομαι εσάς παρά τους γιατρούς) ;D Εάν δεν είχα εντοπίσει εγκαίρως αυτό το forum κι ακολουθούσα τις συμβουλές των γιατρών μάλλον θα είχα μεγάλο πρόβλημα τώρα....
εμεις ειμαστε τα πειραματοζωα ενω οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται με την τριχοπτωση

kakashi

Member

1 μηνας διακοπης της μινοξ δεν ειναι λιγο.....κ αν ειχες καλα αποτελεσματα απο αυτη θα δεις σημαντικη χειροτερευση στο μαλλι στο ενα μηνα διακοπη της....γιατι τον ενα μηνα αυτο δεν πεφτουν οι τριχες λογω των ανδρογονων αλλα πεφτουν ολες οσες συγκρατουνταν μονο λογω της μινοξ....εδω εγω οταν βαριεμαι κ βαζω μινοξ 2-3 φορες τη βδομαδα αντι για καθε μερα για ενα μηνα βλεπω χειροτερευση στο μαλλι

wonderwall

New Member

Hairboost όπως σωστά είπες εμείς είμαστε τα πειραματόζωα...Αρχίζω να πιστεύω πως τα πραγματικά πειράματα δεν γίνονται στα εργαστήρια αλλά στην κοινωνία (με την ευρύτερη έννοια). Kakashi δεν μπορώ να πω πως είδα αποτελέσματα από την μινόξ γιατί δεν είχα φτάσει σε υψηλό επίπεδο αραίωσης. Κάποιες τρίχες στο crown ήταν πιο αδύναμες και πιο λεπτές (τώρα βλέπω περισσότερες λεπτές τρίχες απ' ότι πριν ξεκινήσω μινόξ). Όπως είχε πει κι ένας δερματολόγος που είχα επισκεφθεί το πρόλαβα πιο έγκαιρα από έγκαιρα. Δεν ήθελα τόσο επανέκφυση όσο να διατηρήσω τα υπάρχοντα. Και κατ' εμέ κακώς μπήκα στη διαδικασία με την μινόξ. Πιστεύω με φίνα μόνο θα ήμουν οκ.

gus210

Member

wonderwall είπε:
... δεν μπορώ να πω πως είδα αποτελέσματα από την μινόξ γιατί δεν είχα φτάσει σε υψηλό επίπεδο αραίωσης. Κάποιες τρίχες στο crown ήταν πιο αδύναμες και πιο λεπτές (τώρα βλέπω περισσότερες λεπτές τρίχες απ' ότι πριν ξεκινήσω μινόξ). Όπως είχε πει κι ένας δερματολόγος που είχα επισκεφθεί το πρόλαβα πιο έγκαιρα από έγκαιρα. Δεν ήθελα τόσο επανέκφυση όσο να διατηρήσω τα υπάρχοντα. Και κατ' εμέ κακώς μπήκα στη διαδικασία με την μινόξ. Πιστεύω με φίνα μόνο θα ήμουν οκ.

Στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ αλλά συνάμα είμαι σε αδιέξοδο...
Δεν χρειαζόμουν επανέκφυση αλλά διατήρηση. Δυστυχώς μπήκα στην διαδικασία της μινόξ και μέσα σε τέσσερις μήνες έχω αραιώσει τόσο πολύ όσο δεν είχα αραιώσει 37 χρόνια τώρα. Όποιος έχει μια σχετική πυκνότητα θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν βάλει μινόξ μιας και το shedding είναι δυνατόν να του προκαλέσει ανεπανόρθωτα προβλήματα. Προσοχή δεν μιλώ για κάποιον που έχει ήδη αραίωση και δεν έχει να χάσει κάτι. Μιλάω για ανθρώπους που έχουν πυκνότητα και παρατηρούν προβλήματα λέπτυνσης τρίχας και γενικότερα τριχόπτωσης (και όχι αραίωσης).

wonderwall

New Member

White210 πιστεύω πως άμα την διακόψεις τώρα τα μαλλιά που έχασες θα επανέλθουν (καλό είναι να σου το επιβεβαιώσουν και κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν καλύτερα). Οι περισσότεροι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο (όπως κι εγώ). Βέβαια μετά από λίγο καιρό επανήλθαν τα μαλλιά μου σχεδόν στο αρχικό στάδιο. Μην σε πιάνει πανικός... οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως η έντονη τριχόπτωση στην αρχή της θεραπείας είναι σημάδι ότι πιάνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gus210

Member

wonderwall είπε:
White210 πιστεύω πως άμα την διακόψεις τώρα τα μαλλιά που έχασες θα επανέλθουν (καλό είναι να σου το επιβεβαιώσουν και κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν καλύτερα). Οι περισσότεροι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο (όπως κι εγώ). Βέβαια μετά από λίγο καιρό επανήλθαν τα μαλλιά μου σχεδόν στο αρχικό στάδιο. Μην σε πιάνει πανικός... οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως η έντονη τριχόπτωση στην αρχή της θεραπείας είναι σημάδι ότι πιάνει.

Είμαι σε δίλημμα... να την διακόψω ή όχι... πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Από τη μια λέω να συνεχίσω αλλά για να πετύχω τι;
Όταν ξεκίνησα τη θεραπεία η πύκνωση ήταν όπως όλα τα χρόνια της ζωής μου...
Από την άλλη σκέφτομαι ότι έως τώρα τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ χειρότερα απ' ότι στα μέσα Φλεβάρη που ξεκίνησα τη θεραπεία. Δεν είδα καμιά επανέκφυση. Το μόνο που είδα ήταν μεγάλη αραίωση στα ήδη υπάρχοντα.
Τι εννοείς ότι τα μαλλιά σου επανήλθαν σχεδόν στο αρχικό στάδιο;
Είμαι ήδη στον 4ο προς 5ο μήνα, δεν νομίζω ότι αυτό θεωρείται αρχή της θεραπείας.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι η αραίωση γίνεται αισθητή από τον περίγυρο και κάποιοι με ρωτούν σχετικά.

wonderwall

New Member

Όταν ξεκίνησα την μίνοξ άρχισα να βλέπω τέτοια τριχόπτωση όση δεν είχα δει στην ζωή μου. Τo crown αραίωσε αρκετά σε σημείο να φαίνεται το δέρμα μου (που δεν φαινόταν πριν). Συνέχισα όμως ευλαβικά να το βάζω και μετά από μερικούς μήνες τα μαλλιά επανήλθαν (σχεδόν-όπως έχω αναφέρει σε άλλο post μερικές τρίχες βγήκαν πιο αδύναμες και λεπτές από ότι ήταν πριν) όπως πριν ξεκινήσω την μινόξ. Η μίνοξ επηρεάζει τις τρίχες που έχουν την προδιάθεση να πέσουν και μόνο. Η γνώμη μου είναι να συνεχίσεις μέχρι το 6μηνο...μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που έχουν επανέκφυση. Θέλει υπομονή....

giorgio10

New Member

Παιδιά μια ερώτηση!Το regaine το πουλάνε στα φαρμακεία στην Γερμανία;ξέρει κανείς;κι αν ναι απο τιμή πως είναι;

sito

Active Member

giorgio10 είπε:
Παιδιά μια ερώτηση!Το regaine το πουλάνε στα φαρμακεία στην Γερμανία;ξέρει κανείς;κι αν ναι απο τιμή πως είναι;

Ναι, αλλα καλυτερα αγορασε απο το αμερικανικο ebay μινοξιδιλη kirkland αν παρεις πακετο 6 μηνων βγαινει γυρω στα 5 ευρω το μπουκαλακι μαζι με μεταφορικα

wonderwall

New Member

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σχεδόν όλα τα μέλη (αν όχι όλα) που το έχουν δοκιμάσει είναι ευχαριστημένοι. Μάλιστα λένε πως δεν λαδώνει την τρίχα όσο το regaine.

JackSheppard

New Member

wonderwall είπε:
Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σχεδόν όλα τα μέλη (αν όχι όλα) που το έχουν δοκιμάσει είναι ευχαριστημένοι. Μάλιστα λένε πως δεν λαδώνει την τρίχα όσο το regaine.

εγω το βρισκω πιο λιπαρο, και βγαζω και περισσοτερες νιφαδες αν το χρησιμοποιω 2 φορες τη μερα. Ειναι ομως πολυ πιο φτηνο. Απο αποτελεσματικοτητα ειναι το ιδιο.

cool11

Well-Known Member

Μετα απο χρόνια χρήση regain, έχει νόημα αν βάζει κανείς 1 ή 2 φορές τη μέρα regain?
Βασικα δεν μου βγαινουν και οι ωρες ρε παιδια...
Μιλαμε οτι η όποια θεραπεία και οτι βαζω στο κεφαλι, ξεκιναει απο τη στιγμη που επιστρεφω σπιτι απο τη δουλεια.
Βαζω standard regain και οπωσδηποτε revivogen και μαλιστα αφηνω στανταρντ 4ωρο μεταξυ τους. Το βραδυ κατα τις 12 ριχνω και ενα λουσιμο για να μην παω την αλλη μερα στη δουλεια σαν λαδωμενος ποντικος. Ποτε να προλαβω να βαλω και 2η δοση regain?
Πριν τη δουλεια το βρισκω κομματι δυσκολο, αν και ο αφρος που βαζω δεν λαδωνει μεν, αλλα το μαλλι ειναι πιο ωραιο οταν δεν εχει κανενα χημικο πανω του.
Anyway...
Μπορει να μου δωσει κατι παραπανω αν βαζω 2 φορες τη μερα regain αντι για 1? (χρόνια χρήση υπενθυμιζω, δεν ξεκινησα τωρα regain)

Απο την αλλη, με οσα εχω διαβασει, δεν θεωρουμαι οτι πρεπει να περασω πλεον σε φαση συντηρησης με regain?
Δηλαδη 1 φορα τη μερα, και ισως ουτε καν καθε μερα αλλα πχ. 4-5 φορες τη βδομαδα;

Επισης διαβασα οτι η μινοξ επιδρα περιπου 20 ωρες στο κεφαλι, οποτε δεν καλυπτει σχεδον ολη τη μερα;

Για πειτε, γιατι εχω μπερδευτει!

cool11

Well-Known Member

Ποσες ωρες ειναι το βελτιστο να παραμενει πανω στο κεφαλι το regain?

Μπλουζα