Rogaine / Regaine FAQ

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

3746741 είπε:
γεια σας παιδια!!!

εχω διαβασει στο forum για καποια προιοντα που περαν των ωφελειων δημιουργουν κ λεπτυνση του δερματος!

οσον αφορα το regain ειμαστε σιγουροι οτι δεν προκαλει καμια τετοιου ειδους παρενεργεια??

Οι κορτιζόνες προκαλούν λέπτυνση της επιδερμίδας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

kapamarou είπε:
εδω ειναι ολες οι κορτιζονες http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3737.0.html

ναι,αλλα στην λιστα που εχεις βαλει δεν εχεις αναφερει το clarelux!!

δεν ξερω αν περιεχει κορτιζονη αλλα διαβασα οτι σιγουρα λεπταινει το δερμα!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

3746741 είπε:
ναι,αλλα στην λιστα που εχεις βαλει δεν εχεις αναφερει το clarelux!!

δεν ξερω αν περιεχει κορτιζονη αλλα διαβασα οτι σιγουρα λεπταινει το δερμα!!!!

Το clarelux έχει ως συστατικό το clobetasol propionate. Για ξανακοίτα την λίστα ;)

3746741

Member

πραγματι,τωρα το καταλαβα!!!!

τελικα οσον αφορα το regain αν εχω καταλαβει καλα δεν προκαλει λεπτυνση της επιδερμιδας,δεν ξερω ομως μηπως εχω εκτιμησει λαθος καποιο απο τα συστατικα του οπως με το clerelux!!!

η απαντηση ειναι οτι δεν προκαλει??

συγνωμη αν σας κουρασα!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

3746741 είπε:
πραγματι,τωρα το καταλαβα!!!!

τελικα οσον αφορα το regain αν εχω καταλαβει καλα δεν προκαλει λεπτυνση της επιδερμιδας,δεν ξερω ομως μηπως εχω εκτιμησει λαθος καποιο απο τα συστατικα του οπως με το clerelux!!!

η απαντηση ειναι οτι δεν προκαλει??

συγνωμη αν σας κουρασα!!!
το regaine δεν εχει κορτιζονη για το clerelux δες εδω :22m:
http://www.netdoctor.co.uk/skin-and-hair/medicines/clarelux-foam.html

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

_damn_ είπε:
Ξέρει κανείς αν η μινοξιδίλη μπορεί να εφαρμοστεί σε ξυρισμένο κεφάλι;

Ναι και πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Θα πηγένει όλο πάνω στο δέρμα και όχι πάνω στα μαλλιά, και θα χρειαστείς πολύ λιγότερη ποσότητα για να καλύψεις την επιφάνεια.

hater_of_baldness

Active Member

Fenimore είπε:
Ναι και πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Θα πηγένει όλο πάνω στο δέρμα και όχι πάνω στα μαλλιά, και θα χρειαστείς πολύ λιγότερη ποσότητα για να καλύψεις την επιφάνεια.

Ευχαριστώ για την απάντηση Fenimore! Το σκέφτομαι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

καπα καπα εισαι εδω? σε ενα ποστ το οποιο δε μπορω να ξαναβρω το οποιο εσυ ειχεσ γραψει αν δε κανω λαθοσ,διαβασα πωσ η μινοξιδιλη δεν αντιδρα αρνητικα με ενα συγκεκριμενο τυπο ψευδαργυρου?θυμασαι κατι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

THANASIS ATHANASIOY είπε:
καπα καπα εισαι εδω? σε ενα ποστ το οποιο δε μπορω να ξαναβρω το οποιο εσυ ειχεσ γραψει αν δε κανω λαθοσ,διαβασα πωσ η μινοξιδιλη δεν αντιδρα αρνητικα με ενα συγκεκριμενο τυπο ψευδαργυρου?θυμασαι κατι?
εδω ειμαι :9m:
εδω ειναι ο τυπος http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1181.msg33096.html#msg33096

σε ευχαριστω καπα..πλακα πλακα πρεπει να εχεισ ολο το site μεσα στο μυαλο σου..σκεφτομαι να κανω σκονη μερικα χαπακια σπιρουλινασ που περιεχει ψευδαργυρο χαλκο πρωτεινη βιταμινεσ κτλ κ θελω να δω τι σοι zinc εχει η σπιρουλινα...το εχει δοκιμασει αυτο κανεισ ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε ευχαριστω καπα..πλακα πλακα πρεπει να εχεισ ολο το site μεσα στο μυαλο σου..
δεν υπαρχει μηνυμα στο site που να μην το εχω διαβασει ακομα και σε θεματα που δεν με ενδιαφερουν και δεν συμετεχω

σκεφτομαι να κανω σκονη μερικα χαπακια σπιρουλινασ που περιεχει ψευδαργυρο χαλκο πρωτεινη βιταμινεσ κτλ κ θελω να δω τι σοι zinc εχει η σπιρουλινα...το εχει δοκιμασει αυτο κανεισ ?
εγω θα επινα ενα χαπι σπιρουλινα την ημερα παρα να το κανω λοσιον

καλημεραααα.εχει παρατηρησει κανεισ αν απο αλλαγη μινοξιδιλησ εχει δει σεντινγκ?χρησιμοποιουσα 5 μηνεσ απο φαρμακειο λοσιον με φυτικη βαση και μινιξιδιλη 5% με οινοπνευμα μεσα και τωρα πηρα την ds μινοξιδιλη 5% την απλη για τρεισ μηνεσ θεραπεια..με προπυλεν γλυκολ(δεν εχω ουτε ερεθισμουσ ουτε φαγουρα απο την προπυλενογλυκολη)την χρησιμοποιω 4 μερεσ κ αμεσωσ ειδα αυξηση στην τριχοπτωση

crossfire

Well-Known Member

THANASIS ATHANASIOY είπε:
καλημεραααα.εχει παρατηρησει κανεισ αν απο αλλαγη μινοξιδιλησ εχει δει σεντινγκ?χρησιμοποιουσα 5 μηνεσ απο φαρμακειο λοσιον με φυτικη βαση και μινιξιδιλη 5% με οινοπνευμα μεσα και τωρα πηρα την ds μινοξιδιλη 5% την απλη για τρεισ μηνεσ θεραπεια..με προπυλεν γλυκολ(δεν εχω ουτε ερεθισμουσ ουτε φαγουρα απο την προπυλενογλυκολη)την χρησιμοποιω 4 μερεσ κ αμεσωσ ειδα αυξηση στην τριχοπτωση

Εχουν αναφερει και στο παρελθον καποια μελη του forum οτι απο αλλαγη μαρκας μινοξιδιλης,παρουσιασαν shedding.....αλλα το συνεχισαν και επανηρθαν στα φυσιολογικα τους.Δεν θυμαμαι τωρα ονοματα να σου δωσω τα link να τα διαβασεις.....προσωπικη εμπειρια δεν εχω γιατι περνω μονιμα regaine.
Γνωμη μου,τιποτα το ανησυχητικο...συνεχισε και θα σταθεροποιηθεις.

εδω κ 10 μερεσ εχω ξεκινησει την μινοξιδιλη τησ DS LABORATORIES την απλη
τα θετικα εωσ τωρα ειναι οτι ειναι φθηνη,ενω με το σταγονομετρο που εχει η εφαρμογη ειναι ασυγκριτα καλυτερη
σε σχεση με το ψεκαστηρι,με την περισσοτερη ποσοτητα να μπαινει στο δερμα και οχι στην τριχα.
ερεθισμοι κοκκινιλεσ σπυρια ξηροδερμιεσ κτλ λογω προπυλονογλυκολησ ουτε για αστειο..
παμε τωρα στα αρνητικα...
απο την επομενη αυξηθηκε αρκετα η τριχοπτωση
τα μπουκαλακια δεν εχουν μεσα 60μλ αλλα 55 μλ
επισησ νομιζω οτι την ακουω λιγο,κανει το κεφαλι λιγο τουμπανο
(σημειωτεον οτι ειμαι στον εκτο μηνα χρησησ μινοξιδιλησ,τουσ προηγουμενουσ μηνεσ
χρησιμοποιουσα απο φαρμακειο χωρισ ppg, γλυκερινη..)
για νεοτερα στοιχεια θα επανελθω..καλημερα σε ολουσ

καλησπερα οσον αφορα το προβλημα παρακρατησεις νερου στο πρόσωπο τι μπορουμε να κανουμε??ειμαι 67 κιλα και στο πρόσωπο μιλαμε ειναι σαν να ειμαι 100 κιλα εχω κανει σχεδον διπλοσαγονο..!εχεις κανενα παρόμοιο προβλημα?ξερω οτι υπαρχει σαν side απλα αν υπαρχει αντιμετώπιση

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
καλησπερα οσον αφορα το προβλημα παρακρατησεις νερου στο πρόσωπο τι μπορουμε να κανουμε??ειμαι 67 κιλα και στο πρόσωπο μιλαμε ειναι σαν να ειμαι 100 κιλα εχω κανει σχεδον διπλοσαγονο..!εχεις κανενα παρόμοιο προβλημα?ξερω οτι υπαρχει σαν side απλα αν υπαρχει αντιμετώπιση

Μείωσε ή κόψε τελείως το αλάτι στο φαγητό, να πίνεις πολύ νερό, να τρως πολλά λαχανικά και φρούτα, και να κάνεις όσο περισσότερο μπορείς αεροβική άσκηση.

Μπλουζα