Rogaine / Regaine FAQ

Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Fenimore είπε:
Μείωσε ή κόψε τελείως το αλάτι στο φαγητό, να πίνεις πολύ νερό, να τρως πολλά λαχανικά και φρούτα, και να κάνεις όσο περισσότερο μπορείς αεροβική άσκηση.
εκτος απο αεροβικη ασκηση τα αλλα τα κανω παρα πολυ...!αλατι δεν βαζω πολυ στο φαγατι και τρωω καθε μερα σιγουρα φρουτα και αν οχι καθε μερα αρκετες φορες λαχανικα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gus210

Member

Να κάνω μια ερώτηση για να καταλάβω κάποια πράγματα.
Η μινοξιδίλη αυξάνει την ποσότητα του νατρίου στον οργανισμό ή τέλος πάντων δημιουργεί δυσκολίες στην αποβολή του νατρίου από τον οργανισμό;

kapa

Μέλος του προσωπικού

μερικα βιντεακια που ισως φανουν χρησιμα
http://www.youtube.com/watch?v=C_DKyDSXwdA
http://www.youtube.com/watch?v=zP0V1-wYqK0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=7MaOJ2HiEco&feature=related

καλησπερα.νομιζω οτι η μινιξιδιλη μου εχει κανει το δερμα ξηρο και ειναι σαν να αλλαζω δερμα στη κεφαλη...εχει συμβει κ σε αλλουσ αυτο?πωσ αντιμετωπιζετε?

maldini

New Member

παιδια εκανα εγγραφη στο beauty paths για να παρω μινοξ...
ποια ειναι η διαδικασια?

ερχετε σπιτι και πληρωνω επι τοπου ??
....καρτες και λοιπα κιμπαριλικια δεν εχω...

θενκς !

antrikos

Member

Γεια σας!6 μηνες χρησιμοποιω μινοξ φτιαχτει απο τον φαρμακοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης μονο στην αρχη ειχα για λιγες μερες ελαφρα ερεθισμους ομως τιποτα το σπουδαιο...σημερα πηρα μινοξ απο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm θα εχω ερεθισμους και θα δω shedding στην αρχη η κανονικα λες και δεν αλλαχε τιποτα?

sito

Active Member

antrikos είπε:
Γεια σας!6 μηνες χρησιμοποιω μινοξ φτιαχτει απο τον φαρμακοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης μονο στην αρχη ειχα για λιγες μερες ελαφρα ερεθισμους ομως τιποτα το σπουδαιο...σημερα πηρα μινοξ απο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm θα εχω ερεθισμους και θα δω shedding στην αρχη η κανονικα λες και δεν αλλαχε τιποτα?

κατα πασα πιθανοτητα ολα κανονικα σαν να μν αλλαξε τπτ

soylios

Member

υπαρχει περιπτωση να εχει αποτελεσμα αμα παιρνουμε καλιο απο το στομα να βοηθησει ωστε να ανοιξουν τα καναλια καλιου ? την ιδια δουλεια που κανει η minox δηλαδη διαβασα ενα αρθο εδω και με μπηκαν ιδεες
επισεις διαβασα και μια περιπτωση σε ενα φορουμ με διατροφες καποιος επερνε συμπληρωματα καλιου και παρατηρησε τριχωπτωση , και του ελεγε ενας τυπας να μην ανησυχει αυτο γινεται γιατι φευγουν η τοξινες απο το σωμα και τα θυλακια της τριχας για αυτο πεφτουν τα μαλια και οτι θα ξαναβγουν πιο υγυεις οι τριχες , με λιγα λογια shedding δηλαδη οπως κανει και η minox

τωρα βαιβαια υποθεσεις κανω μπορει να ειναι και παπαριες αυτα που λεω για πειτε καμια γνωμη :chinscratch

Conan

Member

καλημερα παιδες, δειτε τι σκεφτομουν και θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο .. αρχικα, για την ιστορια που λενε, να σας πω τι εχω χρησιμοποιησει : Hairway 5% + biotrin+ betnovate
1/ημερα για 1 χρονο, 4 μηνες και 2 εβδομαδες

περιπου στον 8ο μηνα χρησης του παραπανω, αρχισα και spironolactone 1% 2/ημερα, οποτε εβαζα μινοξ και σπιρο μαζι για περιπου 8 μηνες και κατι

απο αυτα ειχα ελαχιστα εως μηδαμινα αποτελεσματα. Εδω να πω πως ειμαι 19, φοιτητης και μενω Αθηνα μαζι με γονεις, norwood 1,5 ας πουμε, το νορμαλ, αλλα γενικα εχω αραιο ολο το πανω μερος του κεφαλιου .. εδω και κανα χρονο τα κουρευω μονος κοντα, αφενος για να τα διατηρω σε ενα μικρο μηκος συνεχεια , αφετερου για να γλιτωσω την λιγο ασχημη για μενα διαδικασια του κουρειου κτλ ::) Γενικα ολο αυτο τον καιρο, δε βλεπω να πεφτουν τριχες, σε λουσιμο η χτενισμα κτλ, αλλα δεν εβλεπα και πυκνωση

Για τη σπιρο, 8α ηθελα να σας πω οτι , αν και την εφτιαχνε φαρμακοποιος, δεν χρησιμοποιουσε χαπακια Aldactone, αλλα , οπως μου ειχε πει, αυτα ειχαν διαφορα εκδοχα μεσα και δεν θα το εφτιαχε ποτε κτλ, αλλα μ ειπε να παραγγειλει σκονη σπιρονολακτονης απο εξω.. την οποια λοιπον, αντι για τα 7-8 ευρο που περιμενα οτι 8α εδινα , εσκαγα κανα 35αρι.. παιζει να εκανα χοντρη μακακια..

Τη σταματησα μετα απο αυτους τους μηνες που σας ειπα παραπανω, αφου ουτε αποτελεσμα ειδα ουτε με συνεφερε το κοστος :-[ Εδω και 5 μηνες λοιπον βαζω 2 φορες την ημερα μινοξ Axelan 5% η οποια και αυτη απο τα 25 εχει παει στ 35.. γ@μησετα.. σκεφτομαι λοιπον οτι το θεμα σε μενα ειναι η επανεκφυση, εφοσον ομως βαζω μονο μινοξ σκετη ( επειδη δεν εχω αρκετα χρηματα για μινοξ μιγμα κτλ κτλ) , δεν παιζει να δω και πολλα, αν συγκρινω και με τα αποτελεσματα των προηγουμενων... οποτε λεω να τη σταματησω, να γλιτωσω και τα λεφτα και να δω αντιδρασεις στο κεφαλι... δηλαδη , με λιγα λογια ή να βαζω ενα δυνατο τοπικο μιγμα ή να μη βαζω καθολου ( στη συγκεκριμενη περιπτωση λοιπον , λεω να μη βαζω καθολου, αφου δεν ειμαι ανετα οικονομικα και να δω) Σκεφτομαι το εξης.. εφοσον δεν εχω καποια επανεκφυση, αν τη σταματησω δεν θα δω διαφορα προς το χειροτερο , ισα ισα που τα χρηματα θα πανε και καπου αλλου.

τωρα που το θυμηθηκα , απο σαμπουαν χρησιμοποιω libroman 2% και macrovita για λιπαρα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
καλημερα παιδες, δειτε τι σκεφτομουν και θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο .. αρχικα, για την ιστορια που λενε, να σας πω τι εχω χρησιμοποιησει : Hairway 5% + biotrin+ betnovate
1/ημερα για 1 χρονο, 4 μηνες και 2 εβδομαδες

περιπου στον 8ο μηνα χρησης του παραπανω, αρχισα και spironolactone 1% 2/ημερα, οποτε εβαζα μινοξ και σπιρο μαζι για περιπου 8 μηνες και κατι

απο αυτα ειχα ελαχιστα εως μηδαμινα αποτελεσματα. Εδω να πω πως ειμαι 19, φοιτητης και μενω Αθηνα μαζι με γονεις, norwood 1,5 ας πουμε, το νορμαλ, αλλα γενικα εχω αραιο ολο το πανω μερος του κεφαλιου .. εδω και κανα χρονο τα κουρευω μονος κοντα, αφενος για να τα διατηρω σε ενα μικρο μηκος συνεχεια , αφετερου για να γλιτωσω την λιγο ασχημη για μενα διαδικασια του κουρειου κτλ ::) Γενικα ολο αυτο τον καιρο, δε βλεπω να πεφτουν τριχες, σε λουσιμο η χτενισμα κτλ, αλλα δεν εβλεπα και πυκνωση

Για τη σπιρο, 8α ηθελα να σας πω οτι , αν και την εφτιαχνε φαρμακοποιος, δεν χρησιμοποιουσε χαπακια Aldactone, αλλα , οπως μου ειχε πει, αυτα ειχαν διαφορα εκδοχα μεσα και δεν θα το εφτιαχε ποτε κτλ, αλλα μ ειπε να παραγγειλει σκονη σπιρονολακτονης απο εξω.. την οποια λοιπον, αντι για τα 7-8 ευρο που περιμενα οτι 8α εδινα , εσκαγα κανα 35αρι.. παιζει να εκανα χοντρη μακακια..

Τη σταματησα μετα απο αυτους τους μηνες που σας ειπα παραπανω, αφου ουτε αποτελεσμα ειδα ουτε με συνεφερε το κοστος :-[ Εδω και 5 μηνες λοιπον βαζω 2 φορες την ημερα μινοξ Axelan 5% η οποια και αυτη απο τα 25 εχει παει στ 35.. γ@μησετα.. σκεφτομαι λοιπον οτι το θεμα σε μενα ειναι η επανεκφυση, εφοσον ομως βαζω μονο μινοξ σκετη ( επειδη δεν εχω αρκετα χρηματα για μινοξ μιγμα κτλ κτλ) , δεν παιζει να δω και πολλα, αν συγκρινω και με τα αποτελεσματα των προηγουμενων... οποτε λεω να τη σταματησω, να γλιτωσω και τα λεφτα και να δω αντιδρασεις στο κεφαλι... δηλαδη , με λιγα λογια ή να βαζω ενα δυνατο τοπικο μιγμα ή να μη βαζω καθολου ( στη συγκεκριμενη περιπτωση λοιπον , λεω να μη βαζω καθολου, αφου δεν ειμαι ανετα οικονομικα και να δω) Σκεφτομαι το εξης.. εφοσον δεν εχω καποια επανεκφυση, αν τη σταματησω δεν θα δω διαφορα προς το χειροτερο , ισα ισα που τα χρηματα θα πανε και καπου αλλου.

τωρα που το θυμηθηκα , απο σαμπουαν χρησιμοποιω libroman 2% και macrovita για λιπαρα
να προτεινω κατι με κοστος λιγοτερο απο 10 ευρω τον μηνα? :angel:
http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm + airol

Conan

Member

αρκετα ευπροσδεκτη η προταση σου , επειδη ειχε πολλα, αυτο λες? : 1 Month Supply Rogaine (Regaine) 5% Foam (1 60g Can, by Pfizer) for Men £18.95

με paypal η πληρωμη ή check out ? πρεπει να βγαλω προπληρωμενη λοιπον. Το πακετο που το στελνουν?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
αρκετα ευπροσδεκτη η προταση σου , επειδη ειχε πολλα, αυτο λες? : 1 Month Supply Rogaine (Regaine) 5% Foam (1 60g Can, by Pfizer) for Men £18.95
3 Month Supply Minoxidil 5% Extra Strength for Men (3 60mL Bottles) £18.65

Conan

Member

το airol πως θα το εφαρμοζω? αυτα τα πακετα συνηθως απο που τα παραλαμβανω? ή ερχονται σπιτι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
το airol πως θα το εφαρμοζω?
βαζεις πρωτα την airol με το σωληναριο πανω στο δερμα σε επιφανεια nw6,μετα την μινοξ.
κανεις μασαζ με την παλαμη μεχρι να συγουρευτεις οτι πηγε παντου μινοξιδιλη και κρεμα.
μια εφαρμογη την ημερα ειναι υπερ αρκετη

Conan

Member

καλως, ευχαριστω για την περιγραφη! 18.65 λιρες --> 21 ευρω περιπου , 3 μπουκαλια , 1 μηνα το 1( αν και τα 60μλ εχω δει οτι μου κρατανε παραπανω ανετα) + 5-6 το αιρολ, οχι και ασχημα.. με προπληρωμενη γινεται να α παρω? που θα τα στειλουν? σε ρωταω σαν πιο εμπειρο ρε :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
καλως, ευχαριστω για την περιγραφη! 18.65 λιρες --> 21 ευρω περιπου , 3 μπουκαλια , 1 μηνα το 1( αν και τα 60μλ εχω δει οτι μου κρατανε παραπανω ανετα) + 5-6 το αιρολ, οχι και ασχημα.. με προπληρωμενη γινεται να α παρω? που θα τα στειλουν? σε ρωταω σαν πιο εμπειρο ρε :p
με προπληρωμενη αγοραζω και εγω,θα ερθουν στην διευθυνση που θα γραψεις στην καρτα

Conan

Member

kapamarou είπε:
με προπληρωμενη αγοραζω και εγω,θα ερθουν στην διευθυνση που θα γραψεις στην καρτα
λολ! ναι? ωραια, αρχοντας δηλαδη 8) τελεια, οποτε θα επιλεξω ( οταν βγαλω την prepaid ) το paypal, σωστα?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
λολ! ναι? ωραια, αρχοντας δηλαδη 8) τελεια, οποτε θα επιλεξω ( οταν βγαλω την prepaid ) το paypal, σωστα?

Αν την καρτούλα που θα βγάλεις την συνδέσεις με paypal συμπληρώνεις την φόρμα που λεει paypal στο site, αν δεν έχεις συνδέσει την καρτούλα με paypal συμπληρώνεις την φόρμα που λέει "paypal guest" και γίνετε κανονικά η αγορά.

Conan

Member

Fenimore είπε:
Αν την καρτούλα που θα βγάλεις την συνδέσεις με paypal συμπληρώνεις την φόρμα που λεει paypal στο site, αν δεν έχεις συνδέσει την καρτούλα με paypal συμπληρώνεις την φόρμα που λέει "paypal guest" και γίνετε κανονικά η αγορά.
αα μαλιστα, ευχαριστω πολυ ρε παιδες :worshipper , θα το κανω οσο γινεται πιο συντομα

kapa

Μέλος του προσωπικού

αα μαλιστα, ευχαριστω πολυ ρε παιδες :worshipper , θα το κανω οσο γινεται πιο συντομα
αν εισαι τυχερος με την airol θα δεις οτι το σχημα μετραει http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1272.45.html
και δεν αφηνει λαδιλα στο μαλλι,καλη επητυχεια :-*

Μπλουζα