καλημερα παιδες, δειτε τι σκεφτομουν και θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο .. αρχικα, για την ιστορια που λενε, να σας πω τι εχω χρησιμοποιησει :
Hairway 5% + biotrin+ betnovate
1/ημερα για 1 χρονο, 4 μηνες και 2 εβδομαδες
περιπου στον 8ο μηνα χρησης του παραπανω, αρχισα και
spironolactone 1% 2/ημερα, οποτε εβαζα μινοξ και σπιρο μαζι για περιπου 8 μηνες και κατι
απο αυτα ειχα ελαχιστα εως μηδαμινα αποτελεσματα. Εδω να πω πως ειμαι 19, φοιτητης και μενω Αθηνα μαζι με γονεις, norwood 1,5 ας πουμε, το νορμαλ, αλλα γενικα εχω αραιο ολο το πανω μερος του κεφαλιου .. εδω και κανα χρονο τα κουρευω μονος κοντα, αφενος για να τα διατηρω σε ενα μικρο μηκος συνεχεια , αφετερου για να γλιτωσω την λιγο ασχημη για μενα διαδικασια του κουρειου κτλ :
Γενικα ολο αυτο τον καιρο, δε βλεπω να πεφτουν τριχες, σε λουσιμο η χτενισμα κτλ, αλλα δεν εβλεπα και πυκνωση
Για τη σπιρο, 8α ηθελα να σας πω οτι , αν και την εφτιαχνε φαρμακοποιος, δεν χρησιμοποιουσε χαπακια Aldactone, αλλα , οπως μου ειχε πει, αυτα ειχαν διαφορα εκδοχα μεσα και δεν θα το εφτιαχε ποτε κτλ, αλλα μ ειπε να παραγγειλει σκονη σπιρονολακτονης απο εξω.. την οποια λοιπον, αντι για τα 7-8 ευρο που περιμενα οτι 8α εδινα , εσκαγα κανα 35αρι.. παιζει να εκανα χοντρη μακακια..
Τη σταματησα μετα απο αυτους τους μηνες που σας ειπα παραπανω, αφου ουτε αποτελεσμα ειδα ουτε με συνεφερε το κοστος :-[ Εδω και 5 μηνες λοιπον βαζω
2 φορες την ημερα μινοξ Axelan 5% η οποια και αυτη απο τα 25 εχει παει στ 35.. γ@μησετα.. σκεφτομαι λοιπον οτι το θεμα σε μενα ειναι η επανεκφυση, εφοσον ομως βαζω μονο μινοξ σκετη ( επειδη δεν εχω αρκετα χρηματα για μινοξ μιγμα κτλ κτλ) , δεν παιζει να δω και πολλα, αν συγκρινω και με τα αποτελεσματα των προηγουμενων... οποτε λεω να τη σταματησω, να γλιτωσω και τα λεφτα και να δω αντιδρασεις στο κεφαλι... δηλαδη , με λιγα λογια ή να βαζω ενα δυνατο τοπικο μιγμα ή να μη βαζω καθολου ( στη συγκεκριμενη περιπτωση λοιπον , λεω να μη βαζω καθολου, αφου δεν ειμαι ανετα οικονομικα και να δω) Σκεφτομαι το εξης.. εφοσον δεν εχω καποια επανεκφυση, αν τη σταματησω δεν θα δω διαφορα προς το χειροτερο , ισα ισα που τα χρηματα θα πανε και καπου αλλου.
τωρα που το θυμηθηκα , απο σαμπουαν χρησιμοποιω libroman 2% και macrovita για λιπαρα