rocknrolla
New Member
O λογαριασμός αυτός έχει απενεργοποιηθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ευχαριστω απλα δεν ημουν σιγουρος φιλε και ηθελ αμια δευτερη γνωμη..rocknrolla είπε:Φυσικά και θα φύγουν, εφόσον ήρθαν από την μινοξιδίλη.
TheoZKS είπε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι σιγουρος πως καπου εχει γραφθει για το ερωτημα μου αλλα επειδη δεν εχω την πολυτελεια να διαβασω 87 σελιδες με την ελπιδα πως θα μαθω αυτο που θελω , ρωταω λοιπον.
Ποια ειναι η διαφωρα αναμεσα σε ρεγκαιν αφρο και σε ρεγκαιν διαλυμα; Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα; Με ενδιαφερουν επισης προσωπικες γνωμες του καθενως και ας μην υπαρχουν ερευνες.
TheoZKS είπε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι σιγουρος πως καπου εχει γραφθει για το ερωτημα μου αλλα επειδη δεν εχω την πολυτελεια να διαβασω 87 σελιδες με την ελπιδα πως θα μαθω αυτο που θελω , ρωταω λοιπον.
Ποια ειναι η διαφωρα αναμεσα σε ρεγκαιν αφρο και σε ρεγκαιν διαλυμα; Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα; Με ενδιαφερουν επισης προσωπικες γνωμες του καθενως και ας μην υπαρχουν ερευνες.
tropheus είπε:TheoZKS είπε:Παρόλο αυτά να γίνω ξανά βαρετά επαναλαμβανόμενος και να πω ότι:
Το regain (minoxidil) σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιηθεί ΔΕ βοηθάει στην τριχόπτωση ούτε κατά ελάχιστο !!! Δίνει ένα αρχικό boost στην αρχή το οποίο μετά από κἀποιους μήνες χάνεται ακόμα και αν το συνδυάσεις με οποιοδήποτε άλλο τοπικό ή χάπι !!!
αυτο το εχεισ ξαναπει και διαφωνω καθετα με την αποψη σου..
οχι στο οτι θα χασεις εδαφος και αυτα που σου δινει φευγουν γρηγορα,αλλ στο οτι συμβαινει σε ολους τρανο παραδειγμα ειμαι εγω κοιτα τις φωτο στην υπογραφη μου πως ημουν πριν,πως εγινα με την τριχοπτωση,και πως ειμαι πλεον.απο οτι βλεπεις δεν βαζω κατι αλλο ειμαι 5 χρονια με μινοξιδιλ και εχω υποχωρηση μονο 1.5 εκατοστο..δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο..σε εμαν δουλευει καλα η μινοξιδιλ.φανταζεσαι να εβαζα 15αρα μινοξιδιλ η βιματοπροστη τι θα γινοταν?κατα πολυ υψηλο ποσοστο εγω θα εξαφανιζα την τριχοπτωση..ειμαι αυτο το μικρο ποσοστο καραφλων που εχω αργει τριχοπτωση και με πιανει καλα η μινοξιδιλ οποτε μην εισαι απολυτως..
weznem είπε:tropheus είπε:TheoZKS είπε:Παρόλο αυτά να γίνω ξανά βαρετά επαναλαμβανόμενος και να πω ότι:
Το regain (minoxidil) σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιηθεί ΔΕ βοηθάει στην τριχόπτωση ούτε κατά ελάχιστο !!! Δίνει ένα αρχικό boost στην αρχή το οποίο μετά από κἀποιους μήνες χάνεται ακόμα και αν το συνδυάσεις με οποιοδήποτε άλλο τοπικό ή χάπι !!!
αυτο το εχεισ ξαναπει και διαφωνω καθετα με την αποψη σου..
οχι στο οτι θα χασεις εδαφος και αυτα που σου δινει φευγουν γρηγορα,αλλ στο οτι συμβαινει σε ολους τρανο παραδειγμα ειμαι εγω κοιτα τις φωτο στην υπογραφη μου πως ημουν πριν,πως εγινα με την τριχοπτωση,και πως ειμαι πλεον.απο οτι βλεπεις δεν βαζω κατι αλλο ειμαι 5 χρονια με μινοξιδιλ και εχω υποχωρηση μονο 1.5 εκατοστο..δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι το ιδιο..σε εμαν δουλευει καλα η μινοξιδιλ.φανταζεσαι να εβαζα 15αρα μινοξιδιλ η βιματοπροστη τι θα γινοταν?κατα πολυ υψηλο ποσοστο εγω θα εξαφανιζα την τριχοπτωση..ειμαι αυτο το μικρο ποσοστο καραφλων που εχω αργει τριχοπτωση και με πιανει καλα η μινοξιδιλ οποτε μην εισαι απολυτως..
Δε φταίει το regain που δεν έχεις υποχωρήση ... Έπεσαν απότομα κάποια στιγμή πολλά μαλλάκια σου (shedding) ένα ποσοστό από τα οποία θα επανέρχονταν γιατί δε είχαν είχαν πέσει το φαινόμενο της miniaturization διαδικασίας. Εκείνη την εποχή πήρες minoxidil και συνδύασες τη λήξη του shedding και την αύξηση του αριθμού των τριχών σου (που έτσι και αλλιώς θα γινόταν) με τη χρήση της minoxidil.
Φυσικά ότι και να πω μάλλον δε θα σε πείσω αλλά δεν πειράζει αυτό είναι το ωραίο κομμάτι των forums
tropheus είπε:weznem είπε:tropheus είπε:επειδη με το γραπτο λογο παρεξηγιόμαστε αδικα καμια φορα,να πω οτι δεν επιτιθεμαι ειμαι δεκτικος σε αποψεις με μια σοβαρη υποσταση,ποσο μαλλον απο παλαια μελη οπως εσυ..με εμπειρια..TheoZKS είπε:Δε φταίει το regain που δεν έχεις υποχωρήση ... Έπεσαν απότομα κάποια στιγμή πολλά μαλλάκια σου (shedding) ένα ποσοστό από τα οποία θα επανέρχονταν γιατί δε είχαν είχαν πέσει το φαινόμενο της miniaturization διαδικασίας. Εκείνη την εποχή πήρες minoxidil και συνδύασες τη λήξη του shedding και την αύξηση του αριθμού των τριχών σου (που έτσι και αλλιώς θα γινόταν) με τη χρήση της minoxidil.
Φυσικά ότι και να πω μάλλον δε θα σε πείσω αλλά δεν πειράζει αυτό είναι το ωραίο κομμάτι των forums
ειμαι περιεγος..δηλαδη θεωρεις(αντικειμενικα οσο γινεται)οτι θα επρεπε να μην την βαζουμε καθολου στην κλαβα μαςδιοτι δεν δινει τιποτα..αν ναι με τι θα δουμε επανεκφυση τοτε?(περα των προσταγλανδινων αναλογων Ε2-Φ2...
αν καταλαβα καλα πριν, λες δηλαδη οτι η μινοξιδιλη απλα στις τριχες που δεν ειχα μπει στην διαδικασια να βγαινουν λεπτοτερες ξαναβγηκα ποιο χονδρες?οτι ηταν επηρεασμενο απα α/α δεν ξαναβγηκε?ειδες καμια φωτο δικια μου?(ρωταω για να ξερω κατα ποσο ειδες το προβλημα που ειχα και το πως ειμαι πλεον)..
αν μπορεις πες μου ποιο αναλυτικα την γνωμη σου στα παραπανω..
να αντιληφθω τον ηρμο της σκεψης σου..μπορει να τα βλεπω εγω τοσ καιρο λαθος και να εχεις δικιο..θεοι δεν ειμαστε,μιλα ελευθερα.. :blush:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:εγω αυξηση τριχοφυϊας στο σωμα βλεω και αν συνεχισω ετσι θα κανω αποτριχωση στα χερια καποια στιγμη,απορια για οποιον ξερει με την διακοπη της θα φυγουν και οι τριχες που βγηκαν στο σωμα μας εξαιτιας της η οχι?
lab_hair είπε:weznem είπε:εγω αυξηση τριχοφυϊας στο σωμα βλεω και αν συνεχισω ετσι θα κανω αποτριχωση στα χερια καποια στιγμη,απορια για οποιον ξερει με την διακοπη της θα φυγουν και οι τριχες που βγηκαν στο σωμα μας εξαιτιας της η οχι?
Eμενα παντως οι τριχες στα χερια δεν εφυγαν οταν τη σταματησα για 3-4 μηνες. Δεν ηταν νεες αλλα μακριναν οι υπαρχουσες!!
Κοιτα, δε ξερω τον κυκλο των τριχων του σωματος. Το λογικο ειναι μια τριχα που υπηρχε και απλα μεγαλωσε με τη μινοχ, οταν τη σταματησεις να μην πεσει, προφανως ουτε να μικρυνει γιατι αυτο δε γινεται, ομως οταν πεσει λογω του κυκλου της τριχας, η επομενη θα πρεπει να βγει στο φυσιολογικο μηκος οπως ηταν προ μινοχ.weznem είπε:lab_hair είπε:weznem είπε:εγω αυξηση τριχοφυϊας στο σωμα βλεω και αν συνεχισω ετσι θα κανω αποτριχωση στα χερια καποια στιγμη,απορια για οποιον ξερει με την διακοπη της θα φυγουν και οι τριχες που βγηκαν στο σωμα μας εξαιτιας της η οχι?
Eμενα παντως οι τριχες στα χερια δεν εφυγαν οταν τη σταματησα για 3-4 μηνες. Δεν ηταν νεες αλλα μακριναν οι υπαρχουσες!!
αρα το ερωτημα παραμενει,διοτι ξερω οτι εν δυναμη θυλακες εχουμε σχεδον παντου στο σωμα,αμα ενεργοποιηθουν με τα μινοξιδια,φοβαμαι οτι δεν καταστελονται ξανα..